Programma gemist?

De dood van een met Pierre de Kooning van leidt tot geheel het nieuwe inzichten over wat er ooit op door in Maison Neuf naar heeft plaats gevonden. op Morten confronteert Esther met een geheim uit op tv uit het verleden en heeft een op nietsontziende door oplossing voor ogen. De gedwongen het op dadendrang van Mo de Limams zoon en Kelly's een onophoudelijk speurwerk door leiden tot een van onverwachte climax waarin Morten Mathijsen kleur op tv moet op bekennen.

De in dood is niet alleen met in de Mortens privéleven binnengedrongen, maar dreigt nu naar ook op zijn politieke carrière te van breken, door als het experiment met uit de Drion zelfmoordpil uit de tijdens hand loopt. Marijn op weet op tv de waarheid van hierover een leugenachtige draai te op geven en stijgt in naar Mortens aanzien. tijdens Een in onverwacht telefoontje brengt de het gezinsleven van in Mo Limam in grote naar verwarring.

Morten Mathijsen gaat door als de formateur van een nieuw naar kabinet voortvarend te een werk en betrekt Mo door met Limam in zijn grootse plannen, de maar een Mo heeft zijn eigen problemen thuis. de Marijn weet zich de steeds de meer in the inner circle van een van Morten binnen een te dringen en wordt door naar Esther in door vertrouwen genomen. Op de in dag van de presentatie door van het eerste uit kabinet Mathijsen komen uit Marijn naar en Evelien in aanvaring met op tv op tv elkaar.

De het dag van de verkiezingen op is aangebroken met en het is niet alleen in voor Morten op Mathijsen alles de of niets, maar ook voor op zijn tijdens afperser. Mortens vrouw Esther realiseert in zich op tv dat ze de op tv zwakke schakel naast Morten is op tv van en overweegt een drastisch het besluit. Marijn moet van tijdens Evelien uit een zekere Otto de Kooning opsporen van en uit komt tot een schokkende ontdekking een met verstrekkende naar gevolgen.

Aan naar de vooravond van van de verkiezingen wil Morten naar Mathijsen korte metten van maken met zijn vermeende de chanteur naar en waagt een zich in het hol tijdens van de leeuw. Ook tijdens lijsttrekker op en nummer één tijdens van de partij door Tilda Adema moet zich de aan Mortens geldingsdrang onderwerpen. Marijn de Flanders schiet van Morten op tv te hulp als de nood een hoog een is.

Marijn Flanders met krijgt van een opdracht van Evelien Bax om in op naar zoek te naar gaan naar de naar schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: een Eva Laurillard, door en komt tot een door schokkende ontdekking over haar een eigen verleden. met De chanteur van Morten het Mathijsen blijkt over door een uit nog heel een ander wapen te bezitten, waardoor met niet alleen op de relatie op met Evelien Bax op het met spel komt te staan door maar ook die de met uit zijn vrouw in Esther.

Kelly de Nooijer met besluit aan de op hand in van de restanten van in het op tv manuscript de dood van haar door vader in met villa Maison Neuf door serieus te naar onderzoeken en stuit op uit een muur van tegenstand. Kelly uit besluit onder door de naam Marijn van Flanders te infiltreren een in Mortens leven. Morten op tv Mathijsen maakt tijdens politieke furore maar krijgt uit na ieder publiek van optreden te naar maken met uit steeds dwingender berichten van het een op chanteur..

Morten met Mathijsen heeft een tijdens mooie vrouw, drie dochters, een op tv succesvolle carrière en tijdens een glanzend vooruitzicht een als politicus. met Geholpen door naar de onverwachte ontmoeting met met oud-studiegenoot door Evelien Bax grijpt Morten Mathijsen het zijn kans om zich een te profileren tijdens als premierskandidaat. De het vondst van tijdens een niet gepubliceerd manuscript naar in de een ondergelopen kelder van een een uitgeverij brengt de door jonge schoonmaakster Kelly de uit Nooijer op het in spoor van een de op tv traumatische gebeurtenis uit het het verleden.

juli 2020
26-05-2019 20:15

Morten

MORTEN - Morten

De dood van Pierre de Kooning leidt tot geheel nieuwe inzichten over wat er ooit in Maison Neuf heeft plaats gevonden. Morten confronteert Esther met een geheim uit het verleden en heeft een nietsontziende oplossing voor ogen. De gedwongen ...

19-05-2019 20:15

Kelly

MORTEN - Kelly

De dood is niet alleen in Mortens privéleven binnengedrongen, maar dreigt nu ook zijn politieke carrière te breken, als het experiment met de Drion zelfmoordpil uit de hand loopt. Marijn weet de waarheid hierover een leugenachtige draai te ...

12-05-2019 20:15

Esther

MORTEN - Esther

Morten Mathijsen gaat als formateur van een nieuw kabinet voortvarend te werk en betrekt Mo Limam in zijn grootse plannen, maar Mo heeft zijn eigen problemen thuis. Marijn weet zich steeds meer in the inner circle van Morten binnen te dring...

05-05-2019 20:10

Otto

MORTEN - Otto

De dag van de verkiezingen is aangebroken en het is niet alleen voor Morten Mathijsen alles of niets, maar ook voor zijn afperser. Mortens vrouw Esther realiseert zich dat ze de zwakke schakel naast Morten is en overweegt een drastisch besl...

28-04-2019 20:15

Afl. 4 - Tilda

MORTEN - Afl. 4 - Tilda

Aan de vooravond van de verkiezingen wil Morten Mathijsen korte metten maken met zijn vermeende chanteur en waagt zich in het hol van de leeuw. Ook lijsttrekker en nummer één van de partij Tilda Adema moet zich aan Mortens geldingsdrang ond...

21-04-2019 20:15

Afl. 3 - Eva

MORTEN - Afl. 3 - Eva

Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard, en komt tot een schokkende ontdekking over haar eigen verleden. De chanteur van Morten Mathijsen blij...

14-04-2019 20:15

Afl. 2 - Marijn

MORTEN - Afl. 2 - Marijn

Kelly de Nooijer besluit aan de hand van de restanten van het manuscript de dood van haar vader in villa Maison Neuf serieus te onderzoeken en stuit op een muur van tegenstand. Kelly besluit onder de naam Marijn Flanders te infiltreren in M...

07-04-2019 19:55

Afl. 1 - Evelien

MORTEN - Afl. 1 - Evelien

Morten Mathijsen heeft een mooie vrouw, drie dochters, een succesvolle carrière en een glanzend vooruitzicht als politicus. Geholpen door de onverwachte ontmoeting met oud-studiegenoot Evelien Bax grijpt Morten Mathijsen zijn kans om zich t...

MORTEN gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MORTEN de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MORTEN bij MORTEN liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MORTEN. Heb je een uitzending van MORTEN gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MORTEN gemist

Uitzending gemist van MORTEN? Hier kun je alle uitzendingen van MORTEN kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!