Programma gemist?

Judged - Alicia tijdens is naar een echtgenote, moeder en op advocate die de op controle over haar leven naar probeert naar terug te winnen, tijdens nadat haar man Peter de verwikkeld raakt op in een politiek seksschandaal. In in op deze aflevering gaat Alicia uit tegen Rechter Schakowsky van in wanneer naar zij leert dat in een vroegere cliƫnt ten onrechte gevangen met was gezet. Ook tijdens assisteert Diane de tijdens de editor van een universiteitskrant wanneer de naar tijdens school haar dreigt te het ontslaan omdat ze politiek geladen op tv met artikelen schrijft.

Iowa - Alicia op is het een echtgenote, moeder en tijdens advocate die de controle op in over haar leven probeert met terug te winnen, nadat haar op tv man Peter van verwikkeld raakt in een naar politiek seksschandaal. op In deze aflevering lopen de de op spanningen hoog op als uit de uit hele familie van door Florrick samen met tijdens Eli en Ruth in Peters campagne op tv bus wordt gepropt een op met weg naar naar de Iowa Caucuses. een Eenmaal daar wilt Peter een tijdens gevaarlijke, politieke uit stunt uitvoeren naar om stemmen te winnen voor zijn met presidentiele naar bod.

KSR - de Alicia is door een echtgenote, moeder en advocate met die de het controle over haar door leven probeert terug een te met winnen, nadat haar man uit Peter verwikkeld het raakt in een politiek seksschandaal. op In deze aflevering: tijdens Alicia in en Lucca verdedigen een de gerespecteerde chirurg die wordt beschuldigd op tv van op tv samenzwering om met een misdaad te plegen. Ondertussen naar probeert van Ruth om Jason uit van Alicia's leven het te verwijderen door Courtney Paige ervan tijdens te uit overtuigen hem voor zaken met in een andere staat de op tv aan te nemen.

juni 2021
28-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Judged - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat Alicia tegen Rechter Schakowsky in ...

14-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Iowa - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering lopen de spanningen hoog op als de hele fa...

07-04-2019 00:05

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

KSR - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen een gerespectee...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!