Programma gemist?

Judged tijdens - Alicia de is een echtgenote, moeder op en advocate van die de controle de over haar leven met probeert terug te door winnen, nadat haar man uit Peter verwikkeld raakt in in een tijdens politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat op tv Alicia tegen naar Rechter het Schakowsky in wanneer zij leert met dat een het vroegere cliënt ten uit onrechte gevangen was gezet. uit Ook door assisteert Diane de editor door van een universiteitskrant wanneer door de op school haar dreigt door te ontslaan omdat ze politiek de geladen artikelen tijdens schrijft.

Iowa uit - Alicia uit is een echtgenote, moeder en uit advocate een die de controle over het haar leven probeert terug te met winnen, met nadat haar man Peter verwikkeld door op tv raakt in een op politiek seksschandaal. In deze in aflevering lopen met de spanningen hoog op als naar de in hele familie van Florrick op samen met Eli het en Ruth in met Peters campagne bus wordt door gepropt op weg naar de de Iowa naar Caucuses. op Eenmaal daar wilt Peter de een gevaarlijke, politieke op stunt uitvoeren om stemmen uit te winnen voor zijn van presidentiele de bod.

KSR - Alicia uit is een in echtgenote, moeder en met advocate uit die de controle de over haar leven probeert terug te een winnen, nadat tijdens haar tijdens man Peter verwikkeld raakt in een een politiek seksschandaal. een In deze aflevering: tijdens Alicia en Lucca verdedigen door een gerespecteerde chirurg uit die wordt beschuldigd de van samenzwering van om een misdaad te naar door plegen. Ondertussen probeert Ruth op tv om Jason uit van Alicia's leven te verwijderen door met Courtney uit Paige ervan uit te overtuigen hem voor op tv zaken in een andere staat een aan op te nemen.

maart 2021
28-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Judged - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat Alicia tegen Rechter Schakowsky in ...

14-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Iowa - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering lopen de spanningen hoog op als de hele fa...

07-04-2019 00:05

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

KSR - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen een gerespectee...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!