Programma gemist?

Judged - de Alicia is een in echtgenote, moeder en advocate naar die de controle in over haar leven in probeert terug te door op winnen, nadat haar uit man Peter verwikkeld raakt in een de politiek seksschandaal. van In tijdens deze aflevering gaat Alicia tegen de Rechter Schakowsky naar in wanneer zij het leert dat een vroegere met cliënt ten op tv onrechte gevangen was door gezet. Ook assisteert in Diane de editor van een een universiteitskrant wanneer de de in school haar dreigt het te ontslaan omdat ze politiek geladen op tv artikelen een schrijft.

Iowa naar - Alicia uit is een echtgenote, moeder het en advocate die de van controle over een haar leven probeert terug op te winnen, een nadat haar man de Peter verwikkeld raakt in een op tv politiek seksschandaal. op In deze aflevering door lopen van de spanningen hoog op als het de op tv hele familie van Florrick een samen met Eli en Ruth van in Peters met campagne bus in wordt gepropt op weg op naar de Iowa Caucuses. van Eenmaal daar op tv wilt van Peter een gevaarlijke, politieke de stunt uitvoeren om stemmen te op tv op tv winnen voor zijn uit presidentiele bod.

KSR op - Alicia van is een echtgenote, moeder uit en advocate die de controle van over van haar leven probeert terug te de winnen, nadat door haar op tv man Peter verwikkeld raakt naar in een de politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia van met en Lucca verdedigen een gerespecteerde de chirurg die het wordt beschuldigd van samenzwering naar om een naar misdaad te plegen. Ondertussen probeert tijdens Ruth om met Jason uit Alicia's door leven te verwijderen op door Courtney Paige naar ervan te in overtuigen hem voor zaken in de naar een andere staat aan te van nemen.

juli 2020
28-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Judged - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat Alicia tegen Rechter Schakowsky in ...

14-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Iowa - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering lopen de spanningen hoog op als de hele fa...

07-04-2019 00:05

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

KSR - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen een gerespectee...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!