Programma gemist?

Judged de - Alicia is een echtgenote, tijdens op tv moeder en advocate die de controle in over haar door leven probeert terug een te winnen, nadat van haar man Peter een verwikkeld raakt een in een politiek seksschandaal. door In deze aflevering gaat met tijdens Alicia tegen Rechter Schakowsky in van wanneer zij een leert dat een vroegere cliënt een ten van onrechte gevangen was door gezet. Ook een assisteert Diane de editor van van een universiteitskrant wanneer de op school haar dreigt de op tv te ontslaan omdat ze politiek een geladen artikelen tijdens schrijft.

Iowa - van Alicia is op een echtgenote, moeder en advocate door die de in controle over haar leven tijdens het probeert terug te een winnen, nadat haar op tv man Peter verwikkeld met raakt in een politiek tijdens seksschandaal. In deze aflevering in lopen de spanningen door hoog op op tv als de hele familie van het Florrick samen naar met Eli en in Ruth in in Peters campagne bus wordt gepropt de op een weg naar de Iowa Caucuses. een door Eenmaal daar wilt Peter een gevaarlijke, een politieke stunt uitvoeren op tv om door stemmen te uit winnen voor zijn presidentiele naar bod.

KSR in - Alicia is een echtgenote, met moeder naar en advocate die de controle uit de over haar leven probeert terug te door winnen, nadat met haar man door Peter verwikkeld raakt in tijdens een politiek seksschandaal. In het deze aflevering: het Alicia en Lucca naar verdedigen in een gerespecteerde chirurg die wordt het beschuldigd een van samenzwering om een door misdaad te plegen. Ondertussen door probeert Ruth om Jason naar op uit Alicia's leven naar te verwijderen door Courtney Paige ervan door met te overtuigen hem voor zaken in op een in andere staat aan van te nemen.

oktober 2020
28-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Judged - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat Alicia tegen Rechter Schakowsky in ...

14-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Iowa - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering lopen de spanningen hoog op als de hele fa...

07-04-2019 00:05

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

KSR - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen een gerespectee...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!