Programma gemist?

Judged door - Alicia is een echtgenote, naar op moeder en advocate die de controle door in over haar leven probeert uit terug te winnen, nadat van haar man Peter op tv verwikkeld tijdens raakt in een politiek seksschandaal. op tv In door deze aflevering gaat Alicia naar tegen Rechter Schakowsky in naar wanneer zij leert dat op een vroegere cliënt van van ten onrechte gevangen was gezet. Ook op assisteert Diane de in editor van tijdens een universiteitskrant wanneer de een naar school haar dreigt te van ontslaan omdat ze politiek geladen op tv artikelen op schrijft.

Iowa een - Alicia door is een echtgenote, moeder en advocate naar die de op controle over haar leven tijdens probeert terug uit te winnen, nadat haar de het man Peter verwikkeld raakt in een op politiek het seksschandaal. In deze van aflevering lopen de het spanningen hoog op op als de hele in familie van op tv Florrick samen met met Eli en Ruth uit in Peters campagne bus wordt gepropt in op weg naar op tv de door Iowa Caucuses. Eenmaal daar op tv wilt met Peter een gevaarlijke, met politieke stunt uitvoeren om stemmen te uit winnen voor uit zijn presidentiele in bod.

KSR met - Alicia op is een echtgenote, moeder en van advocate die de controle de over met haar leven probeert tijdens terug te met winnen, nadat haar man Peter verwikkeld de raakt in het een politiek uit seksschandaal. In het deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen naar door een gerespecteerde chirurg die wordt beschuldigd naar van samenzwering om op een in misdaad te plegen. Ondertussen met probeert Ruth op tv om Jason uit Alicia's leven de te verwijderen door door Courtney Paige op ervan te de overtuigen hem met voor zaken in een andere het staat op tv aan te nemen.

oktober 2019
28-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Judged - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering gaat Alicia tegen Rechter Schakowsky in ...

14-04-2019 00:10

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

Iowa - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering lopen de spanningen hoog op als de hele fa...

07-04-2019 00:05

The Good Wife

The Good Wife - The Good Wife

KSR - Alicia is een echtgenote, moeder en advocate die de controle over haar leven probeert terug te winnen, nadat haar man Peter verwikkeld raakt in een politiek seksschandaal. In deze aflevering: Alicia en Lucca verdedigen een gerespectee...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-04-2019 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!