Programma gemist?

Eenzaamheid en op depressiviteit zijn vervelende het kwalen waar ouderen een last van hebben of een die het bij hen op de loer op tv uit liggen. Deze week draait het om het het mentale met welzijn. Wie heeft moeite de met naar afscheid, Wie is op er eenzaam? En tijdens helpt het bezoek en een de tijdens vriendschap van een op tv kleuter hiertegen?

Het met einde van door het experiment is in zicht. door Dit op tv is de laatste week dat in de kleuters op op bezoek komen uit bij de ouderen in met het uit zorghotel. Samen bereiden ze zich voor het op naar een eindvoorstelling die tijdens ze gaan opdragen aan alle door op tv ouders en andere bewoners tijdens van het op zorghotel. Ook krijgen de ouderen met deze week dezelfde tijdens testen die op tv ze 6 weken geleden ook tijdens op tv hebben moeten doen en zullen tijdens we weten of de het ouderen mentaal van en op tv fysiek iets gehad hebben aan het in contact uit met de op tv kleuters.

Ouderen ervaren vaker uit een gevoel uit van leegte om hen door heen. de Deels door het uit verlies van in partner of vrienden, maar met ook omdat ze de niet in in staat zijn bestaande of nieuwe het sociale contacten te onderhouden naar van of aan te gaan. naar Gebrek aan uit sociale veerkracht versterkt het een gevoel van eenzaamheid op en dit kan leiden het tot depressiviteit en door andere naar kwalen. Wie heeft moeite met afscheid door op nemen? Wie is er eenzaam? op tv En het helpt het bezoek en de aandacht de van uit de kleuters het hiertegen?

Bewegen van kan op een naar manier zonder dat je tijdens door hebt dat je uit bepaalde spieren het gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tijdens tekenen. Maar ook door het lekker bewust te naar dansen door op muziek uit die op tv goede oude tijd. De in ouderen met gaan dan ook lekker twisten op samen van met de kleuters. Als naar hoogtepunt is met er ook een in sportdag georganiseerd voor jong met en oud. Hier zullen door naar de ouderen alles uit de kast moeten halen tijdens een een in estafette.

De kleuters het komen voor het eerst de de bij de ouderen op tv op bezoek. Sommige ouderen weten direct uit contact door te maken, anderen weten zich de nog geen het raad met op tv de vierjarigen.

mei 2021
30-05-2019 16:10

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen - Kleuters tegen kwalen

Eenzaamheid en depressiviteit zijn vervelende kwalen waar ouderen last van hebben of die bij hen op de loer liggen. Deze week draait het om het mentale welzijn. Wie heeft moeite met afscheid, Wie is er eenzaam? En helpt het bezoek en de vri...

29-04-2019 21:10

Slotaflevering

Kleuters tegen kwalen - Slotaflevering

Het einde van het experiment is in zicht. Dit is de laatste week dat de kleuters op bezoek komen bij de ouderen in het zorghotel. Samen bereiden ze zich voor op een eindvoorstelling die ze gaan opdragen aan alle ouders en andere bewoners va...

22-04-2019 21:15

Het mentale welzijn

Kleuters tegen kwalen - Het mentale welzijn

Ouderen ervaren vaker een gevoel van leegte om hen heen. Deels door het verlies van partner of vrienden, maar ook omdat ze niet in staat zijn bestaande of nieuwe sociale contacten te onderhouden of aan te gaan. Gebrek aan sociale veerkracht...

15-04-2019 21:20

Bewegen

Kleuters tegen kwalen - Bewegen

Bewegen kan op een manier zonder dat je door hebt dat je bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door lekker bewust te dansen op muziek uit die goede oude tijd. De ouderen gaan dan ook lekker twisten samen met de k...

08-04-2019 21:15

Kennis maken

Kleuters tegen kwalen - Kennis maken

De kleuters komen voor het eerst bij de ouderen op bezoek. Sommige ouderen weten direct contact te maken, anderen weten zich nog geen raad met de vierjarigen.

Kleuters tegen kwalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kleuters tegen kwalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kleuters tegen kwalen bij Kleuters tegen kwalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kleuters tegen kwalen. Heb je een uitzending van Kleuters tegen kwalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kleuters tegen kwalen gemist

Uitzending gemist van Kleuters tegen kwalen? Hier kun je alle uitzendingen van Kleuters tegen kwalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!