Programma gemist?

Eenzaamheid en tijdens depressiviteit zijn uit vervelende kwalen waar ouderen last het van hebben tijdens of uit die bij hen op uit de loer liggen. Deze week van draait het in om het mentale een welzijn. een Wie heeft moeite met afscheid, Wie tijdens is er eenzaam? een En helpt het door bezoek en in de vriendschap naar van een kleuter met hiertegen?

Het einde uit van op tv het experiment is uit in zicht. Dit van is de laatste week dat de door kleuters op de bezoek komen met bij de ouderen in het op tv zorghotel. Samen bereiden op tv ze zich op voor tijdens op een eindvoorstelling die ze gaan op een opdragen aan alle ouders een en andere bewoners van een het uit zorghotel. Ook krijgen de ouderen deze op op tv week dezelfde testen die uit ze 6 weken geleden ook in hebben van moeten doen en zullen het we weten of de in ouderen uit mentaal en fysiek iets gehad de hebben aan de het contact met de door in kleuters.

Ouderen tijdens ervaren vaker een door gevoel van leegte om door hen heen. Deels van door naar het verlies van tijdens partner of vrienden, maar ook tijdens omdat met ze niet in in staat zijn bestaande of de nieuwe sociale contacten te van onderhouden in of aan te gaan. Gebrek op tv aan sociale naar veerkracht versterkt het gevoel van op tv eenzaamheid en dit uit kan leiden in tot door depressiviteit en andere kwalen. Wie heeft de met moeite met afscheid uit nemen? Wie is er eenzaam? En van helpt het het bezoek en het de aandacht uit van de kleuters naar hiertegen?

Bewegen kan op naar een het manier zonder dat je door naar met hebt dat je bepaalde spieren tijdens gebruikt, bijvoorbeeld tijdens door tekenen. een Maar ook door lekker van bewust te op tv dansen op muziek uit die goede een oude tijd. het De naar ouderen gaan dan ook lekker twisten op tv samen met het de kleuters. Als naar hoogtepunt is van er ook een het sportdag georganiseerd voor naar jong en oud. Hier van zullen de ouderen alles een uit het kast moeten halen tijdens een van de estafette.

De kleuters komen naar voor het eerst uit bij de ouderen een op bezoek. Sommige op ouderen weten een direct contact tijdens te maken, anderen door weten zich nog geen raad op naar met de vierjarigen.

januari 2021
30-05-2019 16:10

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen - Kleuters tegen kwalen

Eenzaamheid en depressiviteit zijn vervelende kwalen waar ouderen last van hebben of die bij hen op de loer liggen. Deze week draait het om het mentale welzijn. Wie heeft moeite met afscheid, Wie is er eenzaam? En helpt het bezoek en de vri...

29-04-2019 21:10

Slotaflevering

Kleuters tegen kwalen - Slotaflevering

Het einde van het experiment is in zicht. Dit is de laatste week dat de kleuters op bezoek komen bij de ouderen in het zorghotel. Samen bereiden ze zich voor op een eindvoorstelling die ze gaan opdragen aan alle ouders en andere bewoners va...

22-04-2019 21:15

Het mentale welzijn

Kleuters tegen kwalen - Het mentale welzijn

Ouderen ervaren vaker een gevoel van leegte om hen heen. Deels door het verlies van partner of vrienden, maar ook omdat ze niet in staat zijn bestaande of nieuwe sociale contacten te onderhouden of aan te gaan. Gebrek aan sociale veerkracht...

15-04-2019 21:20

Bewegen

Kleuters tegen kwalen - Bewegen

Bewegen kan op een manier zonder dat je door hebt dat je bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door lekker bewust te dansen op muziek uit die goede oude tijd. De ouderen gaan dan ook lekker twisten samen met de k...

08-04-2019 21:15

Kennis maken

Kleuters tegen kwalen - Kennis maken

De kleuters komen voor het eerst bij de ouderen op bezoek. Sommige ouderen weten direct contact te maken, anderen weten zich nog geen raad met de vierjarigen.

Kleuters tegen kwalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kleuters tegen kwalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kleuters tegen kwalen bij Kleuters tegen kwalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kleuters tegen kwalen. Heb je een uitzending van Kleuters tegen kwalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kleuters tegen kwalen gemist

Uitzending gemist van Kleuters tegen kwalen? Hier kun je alle uitzendingen van Kleuters tegen kwalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!