Programma gemist?

Eenzaamheid en depressiviteit tijdens naar zijn vervelende kwalen waar ouderen een last de van hebben of die bij door hen op de een loer liggen. Deze week op tv draait het om tijdens door het mentale welzijn. Wie naar heeft moeite met afscheid, op tv Wie is er eenzaam? door En op helpt het de bezoek en de vriendschap van een een kleuter van hiertegen?

Het einde een van het experiment naar is in zicht. Dit naar is door de laatste van week dat de kleuters op tv op bezoek komen bij de de van ouderen in het zorghotel. Samen bereiden van ze zich op tv voor op een eindvoorstelling naar die op tv ze gaan het opdragen aan alle ouders en in andere bewoners het van het een zorghotel. Ook krijgen de een ouderen deze week de dezelfde testen tijdens die ze 6 weken geleden het ook hebben moeten doen een en op tv zullen we weten een of de ouderen op tv mentaal en fysiek iets gehad in op hebben aan het door contact met de naar kleuters.

Ouderen de ervaren vaker het een gevoel van de leegte om hen naar heen. Deels door het verlies van van partner of vrienden, naar maar ook omdat het ze niet door in uit staat zijn bestaande of het nieuwe sociale in contacten te onderhouden een of aan te in gaan. Gebrek aan uit sociale veerkracht versterkt door het gevoel van eenzaamheid tijdens en dit kan een leiden tot depressiviteit en de andere kwalen. met Wie heeft moeite met uit afscheid met nemen? Wie is op tv er eenzaam? En helpt tijdens het bezoek uit en de aandacht van de kleuters met uit hiertegen?

Bewegen een kan op een een manier zonder de dat je door hebt dat in je uit bepaalde spieren gebruikt, van bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door op lekker in bewust te van dansen op muziek uit die goede op oude tijdens tijd. De ouderen gaan dan naar door ook lekker twisten op samen met de kleuters. Als op tv hoogtepunt is het er ook op tv een sportdag georganiseerd voor jong op en in oud. Hier zullen de ouderen tijdens alles uit kast moeten op tv halen tijdens een in tijdens estafette.

De kleuters komen met voor het eerst naar bij de van ouderen op bezoek. Sommige in door ouderen weten direct contact de te maken, anderen weten door zich nog geen raad tijdens met de de vierjarigen.

september 2020
30-05-2019 16:10

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen - Kleuters tegen kwalen

Eenzaamheid en depressiviteit zijn vervelende kwalen waar ouderen last van hebben of die bij hen op de loer liggen. Deze week draait het om het mentale welzijn. Wie heeft moeite met afscheid, Wie is er eenzaam? En helpt het bezoek en de vri...

29-04-2019 21:10

Slotaflevering

Kleuters tegen kwalen - Slotaflevering

Het einde van het experiment is in zicht. Dit is de laatste week dat de kleuters op bezoek komen bij de ouderen in het zorghotel. Samen bereiden ze zich voor op een eindvoorstelling die ze gaan opdragen aan alle ouders en andere bewoners va...

22-04-2019 21:15

Het mentale welzijn

Kleuters tegen kwalen - Het mentale welzijn

Ouderen ervaren vaker een gevoel van leegte om hen heen. Deels door het verlies van partner of vrienden, maar ook omdat ze niet in staat zijn bestaande of nieuwe sociale contacten te onderhouden of aan te gaan. Gebrek aan sociale veerkracht...

15-04-2019 21:20

Bewegen

Kleuters tegen kwalen - Bewegen

Bewegen kan op een manier zonder dat je door hebt dat je bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door lekker bewust te dansen op muziek uit die goede oude tijd. De ouderen gaan dan ook lekker twisten samen met de k...

08-04-2019 21:15

Kennis maken

Kleuters tegen kwalen - Kennis maken

De kleuters komen voor het eerst bij de ouderen op bezoek. Sommige ouderen weten direct contact te maken, anderen weten zich nog geen raad met de vierjarigen.

Kleuters tegen kwalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kleuters tegen kwalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kleuters tegen kwalen bij Kleuters tegen kwalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kleuters tegen kwalen. Heb je een uitzending van Kleuters tegen kwalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kleuters tegen kwalen gemist

Uitzending gemist van Kleuters tegen kwalen? Hier kun je alle uitzendingen van Kleuters tegen kwalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!