Programma gemist?

Eenzaamheid en depressiviteit in zijn een vervelende kwalen tijdens waar ouderen last van hebben tijdens of op tv die bij hen het op de loer naar liggen. Deze week draait het om op het op tv mentale welzijn. Wie heeft tijdens moeite met afscheid, Wie van is er uit eenzaam? En helpt in het naar bezoek en de vriendschap van uit een op tv kleuter hiertegen?

Het de einde van naar het experiment is in zicht. een Dit is de laatste de een week dat de kleuters op bezoek een komen op bij de ouderen in het met zorghotel. Samen bereiden door naar ze zich voor uit op een eindvoorstelling die op ze gaan opdragen aan alle tijdens ouders en andere in uit bewoners van het zorghotel. Ook naar krijgen de uit ouderen deze uit week dezelfde testen die op tv ze 6 weken geleden uit ook hebben moeten doen door uit en zullen we weten of de met ouderen mentaal uit en met fysiek iets gehad hebben aan het op tv contact met de op op tv kleuters.

Ouderen ervaren naar vaker een in gevoel van leegte om van hen de heen. Deels door het verlies van op tv uit partner of vrienden, maar ook omdat door ze tijdens niet in staat zijn bestaande een door of nieuwe sociale contacten te door onderhouden of een aan te op gaan. Gebrek aan op sociale veerkracht versterkt door het gevoel van eenzaamheid een en dit van kan leiden tot depressiviteit in en andere door kwalen. Wie heeft met moeite met afscheid uit nemen? Wie is er in eenzaam? En helpt met het bezoek en de het aandacht van de van kleuters de hiertegen?

Bewegen kan met op een manier zonder met dat je naar door hebt dat een je uit bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tijdens tekenen. Maar ook tijdens door lekker met bewust te dansen een op muziek uit die het goede oude tijd. De een in ouderen gaan dan ook lekker tijdens twisten naar samen met de kleuters. Als uit hoogtepunt is uit er ook een sportdag georganiseerd uit van voor jong en oud. naar Hier zullen de het ouderen alles uit tijdens kast moeten halen tijdens een in uit estafette.

De met kleuters komen voor op tv het eerst bij de op tv ouderen op bezoek. Sommige tijdens ouderen weten tijdens direct contact te maken, in anderen weten door zich nog geen uit raad door met de vierjarigen.

januari 2020
30-05-2019 16:10

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen - Kleuters tegen kwalen

Eenzaamheid en depressiviteit zijn vervelende kwalen waar ouderen last van hebben of die bij hen op de loer liggen. Deze week draait het om het mentale welzijn. Wie heeft moeite met afscheid, Wie is er eenzaam? En helpt het bezoek en de vri...

29-04-2019 21:10

Slotaflevering

Kleuters tegen kwalen - Slotaflevering

Het einde van het experiment is in zicht. Dit is de laatste week dat de kleuters op bezoek komen bij de ouderen in het zorghotel. Samen bereiden ze zich voor op een eindvoorstelling die ze gaan opdragen aan alle ouders en andere bewoners va...

22-04-2019 21:15

Het mentale welzijn

Kleuters tegen kwalen - Het mentale welzijn

Ouderen ervaren vaker een gevoel van leegte om hen heen. Deels door het verlies van partner of vrienden, maar ook omdat ze niet in staat zijn bestaande of nieuwe sociale contacten te onderhouden of aan te gaan. Gebrek aan sociale veerkracht...

15-04-2019 21:20

Bewegen

Kleuters tegen kwalen - Bewegen

Bewegen kan op een manier zonder dat je door hebt dat je bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door lekker bewust te dansen op muziek uit die goede oude tijd. De ouderen gaan dan ook lekker twisten samen met de k...

08-04-2019 21:15

Kennis maken

Kleuters tegen kwalen - Kennis maken

De kleuters komen voor het eerst bij de ouderen op bezoek. Sommige ouderen weten direct contact te maken, anderen weten zich nog geen raad met de vierjarigen.

Kleuters tegen kwalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kleuters tegen kwalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kleuters tegen kwalen bij Kleuters tegen kwalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kleuters tegen kwalen. Heb je een uitzending van Kleuters tegen kwalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kleuters tegen kwalen gemist

Uitzending gemist van Kleuters tegen kwalen? Hier kun je alle uitzendingen van Kleuters tegen kwalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!