Programma gemist?

Eenzaamheid op en depressiviteit zijn vervelende naar kwalen waar uit ouderen last van hebben of op tv die een bij hen op de met loer de liggen. Deze week draait het door om in het mentale welzijn. Wie heeft in moeite met door afscheid, Wie is er een eenzaam? met En helpt het de bezoek en de vriendschap van tijdens een kleuter op hiertegen?

Het van einde van het experiment naar is het in zicht. Dit is de in laatste week dat de op tv de kleuters op bezoek komen op bij de ouderen in het uit zorghotel. Samen uit bereiden ze zich de voor op een eindvoorstelling naar die het ze gaan opdragen uit aan alle ouders en het andere bewoners van het op tv zorghotel. Ook de krijgen met de ouderen deze week dezelfde met testen het die ze 6 weken geleden ook tijdens hebben in moeten doen tijdens en zullen we weten of de het van ouderen mentaal en op tv fysiek iets gehad hebben aan het het contact met een de door kleuters.

Ouderen ervaren vaker op tv een gevoel van tijdens leegte van om hen door heen. Deels door het verlies van uit partner of tijdens vrienden, maar ook omdat op tv een ze niet in staat zijn bestaande op of nieuwe op tv sociale uit contacten te onderhouden uit of aan te door gaan. Gebrek aan sociale de veerkracht versterkt het het gevoel van door eenzaamheid en dit door kan leiden tot depressiviteit en het andere op kwalen. Wie heeft moeite met met afscheid nemen? Wie is het er op tv eenzaam? En helpt de het bezoek en de aandacht op van de door kleuters naar hiertegen?

Bewegen kan op een een manier zonder met dat je het door hebt uit dat je van bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld op tv tijdens tekenen. Maar van ook door lekker bewust te het dansen in op muziek in uit die goede oude tijd. De op ouderen gaan het dan ook lekker twisten door samen met het de kleuters. Als hoogtepunt op naar is er ook een sportdag op tv georganiseerd voor jong en het naar oud. Hier zullen de ouderen op alles uit kast moeten met halen tijdens met een naar estafette.

De kleuters de komen voor het een eerst bij de ouderen een op bezoek. door Sommige naar ouderen weten direct contact te maken, een anderen weten in zich op nog geen raad met de de vierjarigen.

juni 2020
30-05-2019 16:10

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen - Kleuters tegen kwalen

Eenzaamheid en depressiviteit zijn vervelende kwalen waar ouderen last van hebben of die bij hen op de loer liggen. Deze week draait het om het mentale welzijn. Wie heeft moeite met afscheid, Wie is er eenzaam? En helpt het bezoek en de vri...

29-04-2019 21:10

Slotaflevering

Kleuters tegen kwalen - Slotaflevering

Het einde van het experiment is in zicht. Dit is de laatste week dat de kleuters op bezoek komen bij de ouderen in het zorghotel. Samen bereiden ze zich voor op een eindvoorstelling die ze gaan opdragen aan alle ouders en andere bewoners va...

22-04-2019 21:15

Het mentale welzijn

Kleuters tegen kwalen - Het mentale welzijn

Ouderen ervaren vaker een gevoel van leegte om hen heen. Deels door het verlies van partner of vrienden, maar ook omdat ze niet in staat zijn bestaande of nieuwe sociale contacten te onderhouden of aan te gaan. Gebrek aan sociale veerkracht...

15-04-2019 21:20

Bewegen

Kleuters tegen kwalen - Bewegen

Bewegen kan op een manier zonder dat je door hebt dat je bepaalde spieren gebruikt, bijvoorbeeld tijdens tekenen. Maar ook door lekker bewust te dansen op muziek uit die goede oude tijd. De ouderen gaan dan ook lekker twisten samen met de k...

08-04-2019 21:15

Kennis maken

Kleuters tegen kwalen - Kennis maken

De kleuters komen voor het eerst bij de ouderen op bezoek. Sommige ouderen weten direct contact te maken, anderen weten zich nog geen raad met de vierjarigen.

Kleuters tegen kwalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kleuters tegen kwalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kleuters tegen kwalen bij Kleuters tegen kwalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kleuters tegen kwalen. Heb je een uitzending van Kleuters tegen kwalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kleuters tegen kwalen gemist

Uitzending gemist van Kleuters tegen kwalen? Hier kun je alle uitzendingen van Kleuters tegen kwalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!