Programma gemist?

Sunny een Bergman onderzoekt op tv wat de maatschappelijke tijdens ideeën over mannelijkheid zijn. Wat tijdens wordt nou gezien van als typisch mannelijk naar en in door welke stereotypen uit zich dat? op tv in En hebben mannen onder deze de ideeën te door lijden? Ze met gaat op zoek naar antwoorden tijdens bij studenten en zondagsvoetballers, de een maar ook bij mensen die naar bezig zijn op tv aan de transformatie op tv om man te tijdens worden. Hoe zien zij van hun mannelijkheid? Bergman test met het testosteron uit van mannen uit naar diverse groepen, van politieman op tv in tot dragqueen en van rugbyspeler tot een balletdanser, om de door relatie van tussen testosteron met en mannelijkheid te bevragen. In IJsland door gaat ze op in met bezoek bij scholen de waar jongens 'gendercompensatie-onderwijs' krijgen, uit om zo een totaalpakket van aan menselijke eigenschappen te op ontwikkelen. Is dit op de weg naar tijdens een de complete man of de man op als het mens?

oktober 2019
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!