Programma gemist?

Sunny door Bergman onderzoekt wat in de maatschappelijke het ideeën over mannelijkheid zijn. met Wat wordt nou naar gezien als typisch mannelijk en de in welke een stereotypen uit tijdens zich dat? de En hebben mannen door onder deze ideeën het te lijden? Ze door gaat op zoek naar antwoorden door bij studenten en zondagsvoetballers, in maar ook tijdens bij mensen door die bezig van zijn aan de in transformatie om man te de worden. Hoe zien op tv zij hun mannelijkheid? van Bergman test tijdens het testosteron van de mannen uit diverse de groepen, van politieman tot dragqueen en met van rugbyspeler door tot balletdanser, op tv om de relatie het tussen testosteron en van mannelijkheid te bevragen. naar In IJsland een gaat ze op bezoek bij op scholen door waar jongens 'gendercompensatie-onderwijs' krijgen, om van zo een totaalpakket aan naar menselijke op eigenschappen te ontwikkelen. Is dit het het de weg naar de een complete man of de man de als een mens?

april 2021
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!