Programma gemist?

Sunny Bergman onderzoekt op wat de naar maatschappelijke ideeën over op mannelijkheid zijn. Wat naar wordt nou gezien in als op tv typisch mannelijk en in welke stereotypen van uit door zich dat? En door hebben mannen onder in deze ideeën te lijden? tijdens Ze een gaat op zoek naar antwoorden bij op tijdens studenten en zondagsvoetballers, maar het ook bij mensen die met bezig zijn aan op de transformatie op tv om man te naar worden. Hoe op tv zien zij hun mannelijkheid? Bergman test uit het testosteron van in naar mannen uit diverse door groepen, van politieman tot met dragqueen en van van rugbyspeler tot balletdanser, in om de relatie op tussen testosteron met en mannelijkheid te bevragen. de In IJsland gaat op ze op bezoek bij het scholen waar jongens 'gendercompensatie-onderwijs' op krijgen, om zo tijdens van een totaalpakket aan menselijke in eigenschappen te ontwikkelen. Is dit het de weg door naar de van complete man de of de man de als mens?

september 2020
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!