Programma gemist?

Sunny in Bergman onderzoekt een wat de maatschappelijke ideeën over de mannelijkheid zijn. Wat op tv wordt nou gezien als tijdens typisch mannelijk het en in welke op stereotypen uit naar zich dat? En hebben mannen een onder deze ideeën in het te lijden? Ze tijdens gaat op zoek naar antwoorden in bij tijdens studenten en zondagsvoetballers, de maar ook bij in mensen die bezig zijn aan de de naar transformatie om man te naar worden. Hoe zien op tv zij hun mannelijkheid? Bergman de test op tv het testosteron van mannen naar uit diverse door groepen, van politieman door tot dragqueen en van rugbyspeler in tot balletdanser, met om de relatie tussen testosteron uit en mannelijkheid met te bevragen. In IJsland van gaat ze met op de bezoek bij scholen waar jongens in 'gendercompensatie-onderwijs' krijgen, een om zo een totaalpakket in aan menselijke het eigenschappen te de ontwikkelen. Is dit de een weg naar de complete man een in of de man als uit mens?

mei 2020
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!