Programma gemist?

Sunny Bergman onderzoekt de wat de maatschappelijke van van ideeën over mannelijkheid op zijn. Wat wordt nou gezien een als typisch mannelijk en naar in de welke stereotypen uit het zich dat? uit En hebben mannen op onder deze ideeën te lijden? tijdens Ze gaat tijdens op zoek naar met antwoorden bij studenten in en zondagsvoetballers, maar tijdens ook bij mensen die bezig met in zijn aan de transformatie door om man te worden. naar Hoe de zien zij hun mannelijkheid? Bergman op tv test uit het testosteron van mannen uit in diverse op tv groepen, van politieman tot dragqueen het en van rugbyspeler op tot balletdanser, met om de relatie tussen testosteron een en mannelijkheid van te bevragen. tijdens In IJsland gaat het ze op bezoek tijdens bij scholen waar jongens 'gendercompensatie-onderwijs' met door krijgen, om zo de een totaalpakket aan menselijke eigenschappen te door ontwikkelen. Is dit met de weg naar naar op tv de complete man of de naar man als met mens?

juli 2021
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!