Programma gemist?

Sunny op tv Bergman onderzoekt met wat de maatschappelijke op tv ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt op het nou gezien als typisch mannelijk en het in welke stereotypen met uit zich dat? door En hebben met mannen onder deze uit ideeën op te lijden? Ze gaat een op zoek naar antwoorden tijdens bij studenten in en zondagsvoetballers, maar door ook bij mensen die bezig op tv zijn door aan de transformatie om man de te worden. Hoe een zien zij in hun mannelijkheid? Bergman van test naar het testosteron van mannen uit diverse de tijdens groepen, van politieman door tot dragqueen en van in rugbyspeler tot balletdanser, naar om de relatie tussen op tv testosteron en mannelijkheid met te bevragen. In IJsland door gaat ze op tv op bezoek bij op scholen waar in jongens 'gendercompensatie-onderwijs' krijgen, om het zo een totaalpakket aan op tv in menselijke eigenschappen te de ontwikkelen. Is dit de uit weg naar de complete man op of tijdens de man als op mens?

januari 2021
08-04-2019 19:55

2Doc: Man Made

2Doc: Man Made - 2Doc: Man Made

Sunny Bergman onderzoekt wat de maatschappelijke ideeën over mannelijkheid zijn. Wat wordt nou gezien als typisch mannelijk en in welke stereotypen uit zich dat? En hebben mannen onder deze ideeën te lijden? Ze gaat op zoek naar antwoorden ...

2Doc: Man Made gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Man Made de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Man Made bij 2Doc: Man Made liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Man Made. Heb je een uitzending van 2Doc: Man Made gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Man Made gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Man Made? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Man Made kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!