Programma gemist?

Terrorisme, smeltende in ijskappen of in een derde op wereldoorlog: de meeste mensen steken liever door door hun kop in het zand als van het tijdens over dit soort angstaanjagende het onderwerpen gaat. Uit onderzoek naar op tv blijkt dat ruim 60% van uit de Nederlanders niet tijdens goed voorbereid is op op een grote ramp. door Toch is van er een groeiende tijdens groep mensen die zich uit wél heel een bewust op naar deze doemscenario's voorbereidt: de zogeheten met 'doomsday in preppers'. In met eigen land kwam onlangs Jeroen op van Koningsbrugge 'uit tijdens de op kast' als prepper. Maar uit hoe bereid in je je überhaupt met voor op het einde in van de met wereld?

De WHO erkende door gameverslaving vorig jaar met als een met officiële op ziekte. In Seattle is inmiddels de een eerste kliniek de ter op tv wereld geopend die zich tijdens alleen op gameverslaafden richt. in Ewout loopt tijdens een aantal uit dagen mee tijdens de tijdens behandelingen en een spreekt met de veelal zeer jonge op patiënten uit over hun verslaving. in Daarnaast interviewt Ewout naar in Nederland een aantal jongeren een voor wie uit gamen ook steeds naar meer hun op leven beheerst, door zoals Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer op van het tijdens land.

In Wilmington, net met onder de New York, in wonen maar 72.000 mensen. De de stad tijdens is al jaren in naar de ban van uit extreem jeugdgeweld. In 2017 tijdens werd Wilmington zelfs uitgeroepen van tot van nummer 5 van de in meest uit gevaarlijke steden in de Amerika. Om het geweld door in minderjarigen te stoppen, tijdens is van er een enorme in jeugdgevangenis gebouwd waar de 'killer kids' het worden van opgesloten. Hebben deze door jonge criminelen spijt van naar hun daden? Ewout door loopt een week op tv mee in tijdens de jeugdgevangenis.

Het aantal op moorden naar in Rio de Janeiro het is ontzettend op hoog. In 2018 werden op tv er meer mensen naar dan ooit tevoren om op het het leven gebracht. Een op op de drie inwoners van van de tijdens Braziliaanse stad heeft iemand verloren door de moord. naar Voor de politie lijkt het tijdens een bijna onmogelijke tijdens taak om het het geweld te tijdens stoppen en de het daders te pakken. door In een voorstad van op tv Rio op loopt Ewout uit een paar dagen mee tijdens met het team van de van op tv Homicide Police. Deze agenten krijgen een dagelijks te maken op tv met verschrikkelijke moorden. Wat in doet dat met een een team met en hoe een lang houd je zoiets door vol? En met hoe blijven door ze zelf in het leven?

Mensen genezen het van hun het homoseksualiteit, dat klinkt naar als iets het dat we alleen kennen uit Amerika. het Daar bestaan in zelfs homogenezingskampen. Maar ook in in tijdens Nederland kwamen deze 'behandelingen' de tijdens afgelopen het jaren voor. In ons in land worden achter door gesloten deuren nog steeds van de volop homogenezingsbehandelingen aangeboden. De gevolgen op tv voor van de betrokkenen zijn naar levensgroot. De afgelopen maanden ging Ewout op tv met zijn van team undercover om deze in van bizarre praktijken vast een te leggen.

Ewout in vertrekt naar Korea om op tv de gekte op tv rondom de Koreaanse uit popmuziek K-pop te op volgen. Hij is uit onder meer aanwezig bij de uit auditie door van een Nederlands naar meisje voor op tv een K-popband. Deze een muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met met seks- op en corruptieschandalen en een zelfmoord van een het aantal K-popsterren. Desondanks de is een carrière tijdens als K-popster in nog steeds een de grote droom op tv voor duizenden Koreanen. op tv Ewout bezoekt de verschillende een stakeholders van deze interessante van industrie.

Ewout reist af uit naar in Las Vegas. De immens populaire van gok- door en feeststad trekt jaarlijks meer tijdens dan met 40 miljoen toeristen. Achter de van beroemde de strip met de op luxehotels, casino's tijdens en felle neonreclames gaat ook een met duistere kant een schuil. In het tunnelsysteem een op tv eronder wonen honderden daklozen, op tv die elke dag moeten bedelen het het op de strip door om rond te komen. met Ook duikt Ewout in het de de fenomeen dat men in 'Sin tijdens City' de het liefst in de doofpot op tv stopt: de in tientallen mensen die jaarlijks zelfmoord in tijdens plegen in hun hotelkamer. tijdens Voor hen is door Vegas letterlijk het tijdens eindstation.

Terrorisme, smeltende tijdens ijskappen of een derde het wereldoorlog: met de meeste het mensen steken liever hun kop in tijdens het op zand als het met over dit van soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit met onderzoek blijkt dat ruim een 60% van tijdens de van Nederlanders niet goed uit voorbereid is op door een grote ramp. door Toch is er een groeiende door groep mensen de die zich wél op heel bewust op het deze doemscenario's voorbereidt: de de zogeheten 'doomsday naar preppers'. In eigen het land kwam uit onlangs Jeroen van Koningsbrugge 'uit de de kast' als een prepper. Maar uit hoe bereid naar je je überhaupt voor op het door einde de van de een wereld?

Terrorisme, smeltende ijskappen tijdens het of een derde wereldoorlog: de meeste met mensen de steken liever in hun kop in het naar zand als het over het dit soort tijdens angstaanjagende onderwerpen naar gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim de tijdens 60% van de Nederlanders niet een goed voorbereid de is op een naar grote ramp. Toch is er tijdens een groeiende uit groep mensen die zich de wél heel tijdens bewust op deze doemscenario's een naar voorbereidt: de zogeheten 'doomsday preppers'. In op tv eigen land tijdens kwam onlangs Jeroen op tv van Koningsbrugge 'uit de van het kast' als prepper. Maar hoe bereid op je je de überhaupt voor op naar het einde van het de het wereld?

De tijdens WHO erkende gameverslaving vorig met jaar als een officiële een ziekte. In van Seattle is inmiddels de naar eerste met kliniek ter wereld tijdens geopend die door zich alleen op gameverslaafden richt. met Ewout loopt een aantal een dagen de mee tijdens naar de behandelingen en spreekt op met de veelal het zeer jonge patiënten over hun naar verslaving. op Daarnaast interviewt met Ewout in Nederland een aantal uit jongeren voor op wie gamen ook naar steeds meer hun door leven beheerst. Zoals door Royalistiq, de een bekendste 'Fortnite'-gamer van het van land.

De op tv WHO erkende gameverslaving vorig naar jaar een als een officiële ziekte. In Seattle het tijdens is inmiddels de eerste kliniek in ter wereld geopend die uit zich alleen een op op tv gameverslaafden richt. Ewout met loopt een aantal dagen mee tijdens tijdens de behandelingen met en spreekt met de de een veelal zeer jonge patiënten over hun het op tv verslaving. Daarnaast interviewt Ewout een in Nederland door een aantal jongeren voor de wie gamen ook steeds uit meer in hun leven beheerst. uit Zoals Royalistiq, de bekendste van 'Fortnite'-gamer van het van land.

In een Wilmington, net onder New York, uit wonen maar door 72.000 mensen. De stad een met is al jaren in op tv de ban tijdens van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd in Wilmington op tv zelfs uitgeroepen tot nummer 5 tijdens van de meest met van gevaarlijke steden in op tv Amerika. Om het het geweld door minderjarigen te stoppen, is op uit er een enorme uit jeugdgevangenis gebouwd waar de 'killer tijdens kids' worden opgesloten. met Hebben deze jonge met criminelen spijt van uit hun daden? de Ewout loopt een week mee een uit in de jeugdgevangenis.

In in Wilmington, net onder een New York, wonen maar 72.000 op mensen. de De stad is al jaren uit in het de ban tijdens van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd naar Wilmington zelfs uitgeroepen op tot uit nummer 5 van het de meest gevaarlijke steden op in Amerika. Om het de geweld door het minderjarigen te stoppen, is van een er een enorme jeugdgevangenis gebouwd een waar de de 'killer kids' worden opgesloten. in Hebben deze jonge criminelen in spijt van de hun daden? Ewout loopt op tv een van week mee in op de jeugdgevangenis.

Het de aantal moorden in Rio uit de Janeiro is het ontzettend hoog. In 2018 met werden er van meer mensen dan ooit op tevoren met om het leven gebracht. door Een op de drie tijdens inwoners van een de in Braziliaanse stad heeft iemand de verloren door moord. Voor de in politie het lijkt het een bijna uit onmogelijke taak om het van geweld het te stoppen en de daders het te pakken. In een de een voorstad van de Rio loopt Ewout een door paar dagen mee met naar het uit team van de Homicide Police. de Deze agenten van krijgen dagelijks te maken tijdens met deze verschrikkelijke het moorden. Wat doet tijdens dat met een team de en in hoe lang houd je zoiets met door vol? En hoe blijven ze naar zelf in naar leven?

Het aantal moorden naar in Rio met de Janeiro is het ontzettend hoog. In het 2018 het werden er meer door mensen dan ooit tevoren om naar het leven de gebracht. Een op met de drie inwoners van met de Braziliaanse stad in heeft het iemand verloren door moord. Voor de in politie in lijkt het een op bijna onmogelijke taak om met het geweld naar te stoppen en de daders tijdens met te pakken. In een de voorstad van Rio loopt Ewout door het een paar dagen mee met een het team van met de Homicide Police. naar Deze een agenten krijgen dagelijks te maken met het deze verschrikkelijke de moorden. Wat doet op tv dat met een team naar met en hoe lang houd met je zoiets vol? En hoe het blijven ze zelf van door in leven?

december 2021
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!