Programma gemist?

Terrorisme, in smeltende ijskappen of met een derde op wereldoorlog: de meeste in mensen steken liever hun kop in naar het zand op als het over dit een op soort angstaanjagende onderwerpen gaat. met Uit onderzoek in blijkt dat ruim 60% van de het Nederlanders naar niet goed voorbereid is van op op tv een grote ramp. een Toch is er een groeiende van groep mensen van die zich wél heel bewust op tv door op deze doemscenario's voorbereidt: de het zogeheten 'doomsday de preppers'. In eigen land kwam de onlangs Jeroen van een tijdens Koningsbrugge 'uit de in kast' als prepper. Maar in hoe bereid de je je überhaupt de voor op het einde van van de de wereld?

De op WHO erkende gameverslaving vorig naar jaar als een officiële een op ziekte. In Seattle is inmiddels de de door eerste kliniek ter wereld geopend die naar uit zich alleen op gameverslaafden van richt. Ewout loopt een aantal met dagen mee een tijdens door de behandelingen en spreekt naar met de veelal op zeer jonge patiënten over een hun verslaving. Daarnaast interviewt op Ewout in Nederland de een aantal jongeren van het voor wie gamen ook steeds op tv meer hun door leven beheerst, zoals Royalistiq, het de bekendste 'Fortnite'-gamer van in de het land.

In met Wilmington, net onder New op tv York, van wonen maar 72.000 van mensen. De stad is al op tv jaren in de ban uit van extreem van jeugdgeweld. In 2017 tijdens werd Wilmington naar zelfs uitgeroepen tot uit nummer 5 uit van de meest gevaarlijke een steden in uit Amerika. Om het geweld door minderjarigen op tv van te stoppen, is er een van enorme jeugdgevangenis gebouwd waar in de 'killer door kids' worden opgesloten. Hebben op tv op tv deze jonge criminelen spijt van met hun daden? met Ewout loopt een week een mee in een de jeugdgevangenis.

Het aantal de moorden in van Rio de Janeiro van is ontzettend hoog. In 2018 de werden er de meer mensen dan ooit naar tevoren het om het leven de gebracht. Een op tv op de drie inwoners in van de Braziliaanse stad heeft de iemand verloren door met moord. Voor de in van politie lijkt het een bijna in onmogelijke taak om het op tv geweld te in stoppen en met de daders te pakken. In de met een voorstad van op tv Rio loopt Ewout een paar dagen met mee met het door team van met de Homicide naar Police. Deze agenten van krijgen dagelijks te door maken met verschrikkelijke een moorden. Wat doet in dat met in een team en hoe lang houd op je zoiets door vol? tijdens En hoe blijven ze zelf in de op tv leven?

Mensen genezen van van van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets op tv dat we het alleen naar kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs tijdens het homogenezingskampen. Maar ook in uit Nederland kwamen deze 'behandelingen' naar de afgelopen door jaren voor. In op tv ons land worden achter op tv gesloten deuren naar nog steeds volop met homogenezingsbehandelingen aangeboden. De gevolgen in voor de betrokkenen zijn de levensgroot. De afgelopen op maanden ging Ewout een met zijn team op de undercover om deze in bizarre praktijken vast te door leggen.

Ewout vertrekt tijdens naar op Korea om de gekte rondom tijdens de Koreaanse popmuziek K-pop het te volgen. in Hij is onder tijdens meer van aanwezig bij de auditie van een met tijdens Nederlands meisje voor een K-popband. op tv Deze muziekindustrie kent helaas uit ook naar een keerzijde, met seks- van en corruptieschandalen en tijdens zelfmoord van een uit aantal de K-popsterren. Desondanks is een carrière met als K-popster nog steeds met de van grote droom voor duizenden een Koreanen. op tv Ewout bezoekt de verschillende stakeholders van naar deze interessante de industrie.

Ewout door reist af naar Las van Vegas. het De immens populaire van gok- en feeststad trekt jaarlijks op tv meer dan 40 het miljoen het toeristen. Achter de beroemde op tv strip met de uit luxehotels, casino's en een felle neonreclames gaat ook uit een duistere kant schuil. van In op het tunnelsysteem een eronder wonen honderden daklozen, op die elke in dag moeten bedelen op de strip op tv om in rond te komen. in Ook duikt Ewout op tv in het fenomeen dat men op in 'Sin City' het het in liefst in de doofpot stopt: van naar de tientallen mensen die jaarlijks uit zelfmoord plegen een in hun hotelkamer. Voor het hen met is Vegas letterlijk met het eindstation.

Terrorisme, tijdens smeltende ijskappen of een een derde wereldoorlog: op de meeste mensen steken door liever hun kop in in het zand als het het in over dit soort angstaanjagende onderwerpen tijdens gaat. Uit op tv onderzoek op blijkt dat ruim 60% van het de Nederlanders niet door goed voorbereid op tv is op een tijdens grote ramp. Toch het is er een groeiende door groep mensen een die zich wél heel bewust het op naar deze doemscenario's naar voorbereidt: de zogeheten op tv 'doomsday preppers'. In eigen land kwam naar onlangs door Jeroen van de Koningsbrugge 'uit de tijdens kast' als prepper. Maar hoe bereid naar je je op tv überhaupt door voor op het door einde van de het wereld?

Terrorisme, smeltende ijskappen in van of een derde wereldoorlog: de een meeste op tv mensen steken liever hun kop een in het zand als op het over dit een soort angstaanjagende op onderwerpen gaat. Uit onderzoek van blijkt dat ruim het 60% van een de Nederlanders niet door goed voorbereid is de op een grote door ramp. op tv Toch is er een groeiende naar groep mensen van die zich wél heel door bewust op deze uit doemscenario's voorbereidt: de zogeheten met het 'doomsday preppers'. In naar eigen land kwam door onlangs Jeroen van Koningsbrugge naar 'uit de kast' als het prepper. Maar hoe bereid de je een je überhaupt voor op het het de einde van de op wereld?

De naar WHO erkende door gameverslaving vorig jaar als op tv een officiële ziekte. een In Seattle op tv is inmiddels de naar eerste kliniek ter wereld geopend een die zich alleen met op gameverslaafden richt. Ewout uit naar loopt een aantal op tv dagen mee tijdens van de behandelingen en een spreekt met de veelal zeer jonge een met patiënten over hun verslaving. Daarnaast interviewt in Ewout in Nederland een een aantal jongeren in voor wie gamen naar ook met steeds meer uit hun leven beheerst. Zoals Royalistiq, de de bekendste 'Fortnite'-gamer op van een het land.

De WHO erkende met de gameverslaving vorig jaar als een officiële met ziekte. op tv In Seattle een is inmiddels de eerste het kliniek ter wereld in geopend die zich alleen met op gameverslaafden richt. tijdens Ewout van loopt een aantal dagen mee door tijdens de behandelingen de en door spreekt met de veelal uit zeer jonge uit patiënten over hun verslaving. Daarnaast interviewt uit Ewout in van Nederland een het aantal jongeren voor tijdens wie gamen ook in steeds meer hun leven beheerst. tijdens Zoals Royalistiq, op de bekendste uit 'Fortnite'-gamer van het van land.

In met Wilmington, net onder New York, het wonen maar tijdens 72.000 mensen. De tijdens stad op tv is al jaren in het de ban uit van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd een Wilmington zelfs een uitgeroepen op tv tot nummer 5 van de meest door gevaarlijke steden in tijdens een Amerika. Om het geweld op tv door minderjarigen van te stoppen, is er door een enorme jeugdgevangenis gebouwd met waar de 'killer kids' van door worden opgesloten. Hebben deze jonge een criminelen met spijt van hun daden? tijdens Ewout loopt een week de mee op tv in de jeugdgevangenis.

In Wilmington, net op op onder New York, wonen maar 72.000 met mensen. De stad naar is al jaren in in de ban een van op tv extreem jeugdgeweld. In de 2017 werd tijdens Wilmington zelfs uitgeroepen op tot nummer 5 van de de meest gevaarlijke van steden in Amerika. Om het het geweld door tijdens minderjarigen te stoppen, van is er door een enorme jeugdgevangenis de gebouwd waar de 'killer kids' in in worden opgesloten. Hebben tijdens deze jonge criminelen door spijt van hun daden? Ewout loopt de het een week mee in een de jeugdgevangenis.

Het uit aantal moorden in Rio de de Janeiro uit is ontzettend hoog. In een 2018 werden er van meer mensen de dan ooit tevoren van om het leven gebracht. Een de de op de drie inwoners van een de Braziliaanse stad heeft een iemand verloren door het moord. van Voor de politie lijkt het de in een bijna onmogelijke taak om het met geweld te het stoppen naar en de daders de te pakken. In op tv een voorstad van door Rio loopt Ewout een paar dagen van mee met met het team van op tv de Homicide een Police. Deze agenten in krijgen dagelijks te maken met naar deze verschrikkelijke moorden. het Wat van doet dat met met een team en hoe lang met houd de je zoiets vol? in En hoe blijven ze zelf in in de leven?

Het een aantal moorden in Rio naar de Janeiro is ontzettend de een hoog. In 2018 de werden er meer mensen dan ooit de tevoren om het het leven gebracht. de Een door op de drie inwoners van tijdens de Braziliaanse stad tijdens heeft iemand op verloren door moord. Voor het de politie lijkt met het een een bijna onmogelijke taak van om het geweld te in stoppen en de een daders te pakken. In van een voorstad het van Rio loopt Ewout uit tijdens een paar dagen mee met uit het team van van de Homicide van Police. Deze agenten krijgen tijdens dagelijks te in maken met deze verschrikkelijke moorden. de Wat doet dat met met een op tv team met en hoe lang houd je zoiets in de vol? En hoe blijven ze zelf een in in leven?

maart 2021
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!