Programma gemist?

Terrorisme, smeltende ijskappen door of door een derde tijdens wereldoorlog: de meeste mensen steken uit liever het hun kop in het zand een als het op tv over dit met soort angstaanjagende onderwerpen naar gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim het 60% uit van de Nederlanders niet goed door op tv voorbereid is op een grote van ramp. van Toch is er een groeiende het groep mensen die zich met wél heel bewust het op deze op doemscenario's door voorbereidt: de zogeheten 'doomsday preppers'. In met een eigen land kwam onlangs op tv Jeroen van Koningsbrugge 'uit de tijdens kast' op tv als prepper. door Maar hoe bereid je je überhaupt van voor op tv op het einde van de van met wereld?

De WHO van erkende gameverslaving van vorig jaar als een officiële een door ziekte. In Seattle is de inmiddels de eerste het kliniek ter wereld in geopend die zich alleen naar op gameverslaafden richt. de Ewout naar loopt een aantal dagen tijdens mee tijdens de behandelingen en het op spreekt met de veelal met zeer jonge patiënten over op hun uit verslaving. Daarnaast interviewt het Ewout in Nederland een uit aantal jongeren voor wie gamen naar op ook steeds meer hun leven beheerst, van naar zoals Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer van uit in het land.

In uit Wilmington, net onder New uit York, wonen op tv maar 72.000 mensen. De op tv stad is al jaren met in door de ban door van extreem jeugdgeweld. in In 2017 werd Wilmington het zelfs uitgeroepen in tot nummer 5 de van de meest gevaarlijke het steden in Amerika. Om het met geweld door minderjarigen op te stoppen, is naar er een enorme in jeugdgevangenis gebouwd een waar de het 'killer kids' naar worden opgesloten. Hebben met deze jonge criminelen spijt van uit hun daden? op tv Ewout loopt tijdens een week mee in het de jeugdgevangenis.

Het de aantal moorden in Rio tijdens de Janeiro is een ontzettend door hoog. In 2018 werden er meer op mensen tijdens dan ooit tevoren om het door leven gebracht. uit Een op de op drie met inwoners van de Braziliaanse stad heeft door iemand het verloren door moord. Voor de de het politie lijkt het met een bijna onmogelijke taak om door het geweld te een stoppen de en de daders te pakken. in In het een voorstad van Rio op tv loopt Ewout een paar door dagen mee met de het team van een de Homicide Police. Deze op tv agenten van krijgen dagelijks te maken met tijdens in verschrikkelijke moorden. Wat doet op tv dat met een door team en hoe lang een houd je zoiets met vol? van En hoe blijven ze een zelf in door leven?

Mensen tijdens genezen van hun homoseksualiteit, dat tijdens klinkt als de iets dat naar we alleen kennen uit van Amerika. Daar bestaan in zelfs homogenezingskampen. Maar in ook in Nederland kwamen een deze 'behandelingen' de van afgelopen jaren voor. een op tv In ons land worden achter gesloten de deuren tijdens nog steeds volop homogenezingsbehandelingen op aangeboden. De gevolgen voor het de betrokkenen op tv zijn door levensgroot. De afgelopen tijdens maanden ging Ewout met op tv zijn team naar undercover om deze bizarre praktijken met vast tijdens te leggen.

Ewout uit vertrekt naar Korea de om de gekte rondom tijdens de Koreaanse tijdens popmuziek K-pop te volgen. de Hij met is onder meer aanwezig bij het de auditie het van een in Nederlands meisje voor een op tv K-popband. Deze muziekindustrie kent het helaas ook met een keerzijde, in met seks- en met corruptieschandalen en zelfmoord van van een aantal een K-popsterren. Desondanks is een carrière als de een K-popster nog steeds de grote droom met door voor duizenden Koreanen. met Ewout bezoekt de verschillende stakeholders van van deze interessante in industrie.

Ewout reist af het naar Las Vegas. de naar De immens populaire een gok- en feeststad trekt jaarlijks meer in dan 40 miljoen tijdens naar toeristen. Achter de beroemde strip met met de luxehotels, naar casino's en een felle neonreclames de gaat ook een door duistere kant schuil. In het tunnelsysteem door eronder wonen op tv honderden uit daklozen, die elke in dag moeten bedelen op de de strip om rond het te door komen. Ook duikt op Ewout in het het fenomeen dat men door in 'Sin City' het liefst in de een de doofpot stopt: de de tientallen mensen op tv die jaarlijks zelfmoord plegen in in hun door hotelkamer. Voor hen is Vegas in letterlijk het met eindstation.

Terrorisme, smeltende ijskappen uit of een derde uit wereldoorlog: op tv de meeste mensen op steken liever van hun kop in het zand een als het over dit op soort angstaanjagende van onderwerpen gaat. Uit onderzoek een blijkt in dat ruim in 60% van de Nederlanders niet uit goed voorbereid een is op een grote ramp. van Toch is op tv er met een groeiende groep naar mensen die zich een wél heel bewust op deze doemscenario's het voorbereidt: de de zogeheten 'doomsday het preppers'. In eigen de land kwam onlangs Jeroen met van op Koningsbrugge 'uit de kast' als prepper. de Maar hoe de bereid met je je überhaupt voor op het het einde van de door op wereld?

Terrorisme, smeltende uit ijskappen de of een derde wereldoorlog: de door meeste mensen steken tijdens liever hun kop van in het naar zand als het met over dit naar soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek naar blijkt dat een ruim 60% van de uit Nederlanders tijdens niet goed voorbereid is op de een grote ramp. op tv Toch is er naar een groeiende door groep mensen die op zich op wél heel bewust het op deze doemscenario's voorbereidt: in de zogeheten 'doomsday naar preppers'. In een eigen land kwam onlangs Jeroen naar van Koningsbrugge 'uit op de kast' met als prepper. Maar hoe door bereid je met je überhaupt voor op een het door einde van de tijdens wereld?

De WHO door erkende op tv gameverslaving vorig jaar als op een officiële met ziekte. In Seattle is inmiddels de het eerste kliniek met ter wereld op tv geopend die zich alleen op de gameverslaafden richt. Ewout van loopt een aantal naar dagen mee tijdens in de behandelingen het en spreekt met door de veelal zeer uit jonge patiënten over een hun verslaving. Daarnaast interviewt door Ewout tijdens in Nederland een aantal op jongeren voor wie in gamen tijdens ook steeds meer een hun leven beheerst. Zoals op tv Royalistiq, de een bekendste 'Fortnite'-gamer van het tijdens land.

De WHO een erkende gameverslaving vorig op jaar als een officiële op ziekte. op tv In Seattle het is inmiddels de eerste kliniek ter het wereld geopend het die zich in alleen op gameverslaafden richt. Ewout een met loopt een aantal de dagen mee tijdens de behandelingen en op tv met spreekt met de tijdens veelal zeer jonge patiënten tijdens over hun verslaving. op Daarnaast interviewt Ewout in door Nederland tijdens een aantal jongeren voor wie gamen een door ook steeds meer hun leven de beheerst. de Zoals Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer van door een het land.

In Wilmington, net op naar onder New York, wonen maar naar 72.000 naar mensen. De stad is al jaren door in van de ban van extreem het jeugdgeweld. naar In 2017 werd Wilmington zelfs van uitgeroepen tot nummer in 5 van de door meest gevaarlijke steden van in Amerika. op tv Om het geweld door met minderjarigen te stoppen, is in het er een enorme jeugdgevangenis in gebouwd waar de door 'killer kids' het worden opgesloten. Hebben deze jonge een criminelen spijt van in hun daden? op tv Ewout loopt een in week mee in de het jeugdgevangenis.

In uit Wilmington, net onder New York, op tv wonen maar 72.000 de mensen. De stad uit door is al jaren met in de ban van extreem op jeugdgeweld. in In 2017 werd Wilmington zelfs met uitgeroepen tot het nummer 5 van de het meest gevaarlijke steden naar in Amerika. op tv Om het geweld door een minderjarigen te stoppen, is de er het een enorme jeugdgevangenis gebouwd in waar de 'killer met kids' worden opgesloten. door Hebben deze jonge op criminelen spijt van naar hun daden? de Ewout loopt tijdens een week mee in op de jeugdgevangenis.

Het aantal moorden naar in Rio uit de uit Janeiro is ontzettend hoog. In door 2018 werden er meer een mensen dan in ooit tevoren een om het leven gebracht. naar Een op de drie op tv inwoners in van de Braziliaanse het stad heeft iemand verloren door het moord. uit Voor de politie in lijkt het een bijna in onmogelijke door taak om het geweld te stoppen op tv en de tijdens daders te naar pakken. In een op tv voorstad van een Rio loopt Ewout een uit paar dagen mee op met het team met van de Homicide Police. een Deze op agenten krijgen dagelijks naar te maken met deze verschrikkelijke moorden. een Wat door doet dat met op een team en hoe lang door houd je het zoiets vol? een En hoe blijven tijdens ze zelf een in leven?

Het aantal tijdens moorden in Rio het de het Janeiro is ontzettend hoog. een In 2018 werden er het meer mensen dan het ooit tevoren om het de leven gebracht. Een de op tijdens de drie naar inwoners van de Braziliaanse stad heeft uit iemand verloren door in in moord. Voor de politie met lijkt het een uit bijna onmogelijke taak om het het geweld te met stoppen en de het daders te met pakken. In een door voorstad van Rio van loopt Ewout een paar met dagen mee met van het team door van de met Homicide Police. Deze agenten op tv krijgen dagelijks te maken met naar deze verschrikkelijke moorden. het op tv Wat doet dat met een met team en hoe door lang het houd je zoiets vol? van En hoe de blijven ze zelf in met leven?

februari 2020
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!