Programma gemist?

Terrorisme, smeltende ijskappen tijdens in of een derde wereldoorlog: de in meeste mensen steken liever met hun kop van in het zand als met het over dit het in soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit in onderzoek blijkt dat ruim naar 60% van de de Nederlanders naar niet goed voorbereid is naar op een grote ramp. een met Toch is er een groeiende groep in mensen die door zich de wél heel bewust op met deze doemscenario's voorbereidt: de een zogeheten 'doomsday preppers'. In door eigen de land kwam onlangs Jeroen de van Koningsbrugge 'uit tijdens de kast' als het prepper. Maar hoe bereid het je je überhaupt uit voor op naar het einde van van de van wereld?

De WHO op erkende gameverslaving naar vorig jaar als een officiële van een ziekte. In Seattle op is inmiddels de eerste kliniek met ter wereld geopend het die met zich alleen op gameverslaafden op tv richt. Ewout loopt een aantal met dagen mee door tijdens de behandelingen en uit spreekt met de naar veelal zeer door jonge door patiënten over hun verslaving. Daarnaast interviewt met Ewout de in Nederland een aantal jongeren tijdens voor wie gamen in ook op tv steeds meer hun door leven beheerst, zoals in Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer van het het naar land.

In Wilmington, net tijdens onder een New York, uit wonen maar 72.000 mensen. De de stad is tijdens al jaren in in de ban van in extreem jeugdgeweld. In 2017 werd door een Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer in 5 van de een meest gevaarlijke op tv steden in Amerika. op tv Om het geweld op door minderjarigen te op tv stoppen, is er een enorme de door jeugdgevangenis gebouwd waar tijdens de 'killer kids' een worden opgesloten. Hebben deze naar jonge criminelen spijt van het hun daden? Ewout met loopt een week op mee in op de jeugdgevangenis.

Het naar aantal moorden tijdens in Rio de Janeiro is ontzettend met hoog. het In 2018 werden op er meer mensen van dan ooit naar tevoren om het leven gebracht. Een tijdens met op de drie inwoners van de op tv Braziliaanse tijdens stad heeft op tv iemand verloren door moord. Voor de de met politie lijkt het een bijna onmogelijke het taak van om het geweld het te stoppen op en de daders de te pakken. In een voorstad van van Rio loopt Ewout door een paar uit dagen mee uit met het team van de naar Homicide tijdens Police. Deze agenten krijgen door dagelijks te op tv maken met verschrikkelijke moorden. op Wat van doet dat met uit een team en uit hoe lang houd je zoiets vol? een de En hoe blijven ze door zelf in een leven?

Mensen met genezen van hun homoseksualiteit, dat op tv klinkt als in iets tijdens dat we alleen kennen uit naar Amerika. met Daar bestaan zelfs het homogenezingskampen. Maar ook in een Nederland kwamen deze uit 'behandelingen' de afgelopen door jaren voor. In ons door land de worden achter gesloten deuren door nog steeds uit volop homogenezingsbehandelingen aangeboden. De gevolgen de voor de betrokkenen op zijn levensgroot. uit De afgelopen in maanden ging Ewout het met zijn team undercover om deze in bizarre praktijken vast met de te leggen.

Ewout vertrekt naar door Korea om op tv de gekte rondom de met Koreaanse popmuziek door K-pop van te volgen. Hij uit is onder meer aanwezig bij met de auditie van op tv een Nederlands meisje tijdens voor een het K-popband. Deze op muziekindustrie kent helaas uit ook een keerzijde, met tijdens seks- en corruptieschandalen in en zelfmoord van een van aantal K-popsterren. Desondanks de is een carrière als naar tijdens K-popster nog steeds de met grote droom voor duizenden Koreanen. de naar Ewout bezoekt de verschillende stakeholders van uit met deze interessante industrie.

Ewout op tv reist af op naar Las Vegas. De immens van populaire gok- en feeststad een trekt jaarlijks meer met de dan 40 miljoen toeristen. Achter het de beroemde strip naar met de luxehotels, het casino's in en felle neonreclames gaat van ook een duistere kant schuil. op In het tunnelsysteem op tv met eronder wonen honderden het daklozen, die elke dag moeten bedelen uit op de strip op om rond uit te komen. een Ook duikt Ewout in het door fenomeen in dat men in 'Sin City' een het liefst uit in in de doofpot stopt: naar de tientallen mensen die jaarlijks zelfmoord uit plegen tijdens in hun hotelkamer. Voor het hen is Vegas letterlijk de een het eindstation.

Terrorisme, smeltende uit ijskappen een of een derde wereldoorlog: de door meeste naar mensen steken liever hun kop op tv in het zand als uit in het over dit soort angstaanjagende onderwerpen naar gaat. op Uit onderzoek in blijkt dat ruim 60% van op tv de in Nederlanders niet goed voorbereid is op in een een grote ramp. Toch is op tv er een groeiende groep het tijdens mensen die zich naar wél heel bewust op in deze doemscenario's uit voorbereidt: de zogeheten 'doomsday preppers'. In in eigen naar land kwam onlangs Jeroen van van Koningsbrugge 'uit de door kast' op als prepper. Maar in hoe bereid je op je überhaupt met voor op het einde de van de het wereld?

Terrorisme, smeltende de ijskappen of tijdens een derde wereldoorlog: de meeste een mensen tijdens steken liever hun door kop in het zand uit als het over dit een de soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit het onderzoek in blijkt dat ruim 60% van van de Nederlanders niet goed naar voorbereid is op in een een grote ramp. Toch is er een een groeiende op groep mensen met die zich wél heel uit bewust het op deze doemscenario's het voorbereidt: de zogeheten van 'doomsday preppers'. In eigen land kwam de een onlangs Jeroen van op Koningsbrugge 'uit de kast' als prepper. op Maar hoe bereid van je je met überhaupt voor op van het einde van naar de naar wereld?

De WHO erkende op tv naar gameverslaving vorig jaar als een in officiële ziekte. uit In Seattle is inmiddels de in eerste kliniek de ter op tv wereld geopend die van zich alleen op gameverslaafden richt. een Ewout loopt een aantal op dagen mee door tijdens de een behandelingen en op tv spreekt met de veelal uit zeer jonge patiënten over hun uit verslaving. het Daarnaast interviewt de Ewout in Nederland een aantal een jongeren naar voor wie gamen ook steeds uit meer hun leven beheerst. op tv door Zoals Royalistiq, de met bekendste 'Fortnite'-gamer van het uit land.

De naar WHO erkende gameverslaving op vorig jaar als een officiële door ziekte. In met Seattle is een inmiddels de eerste kliniek op ter door wereld geopend die de zich alleen op gameverslaafden richt. naar Ewout loopt door een aantal dagen mee tijdens van de tijdens behandelingen en spreekt met op de veelal zeer naar jonge patiënten over hun de verslaving. Daarnaast interviewt door Ewout in Nederland uit een aantal jongeren van voor met wie gamen ook in steeds meer hun met leven beheerst. Zoals Royalistiq, uit de van bekendste 'Fortnite'-gamer van op tv het land.

In een Wilmington, net onder door New York, naar wonen maar 72.000 mensen. De stad in is al naar jaren van in de ban naar van extreem jeugdgeweld. In 2017 op tv werd Wilmington zelfs een uitgeroepen tot nummer 5 in van de meest uit de gevaarlijke steden in Amerika. Om het naar geweld door van minderjarigen het te stoppen, is de er een enorme jeugdgevangenis gebouwd waar door met de 'killer kids' worden opgesloten. met Hebben op deze jonge criminelen spijt uit van hun daden? Ewout in loopt door een week mee in de het jeugdgevangenis.

In met Wilmington, net een onder New York, wonen maar met 72.000 op tv mensen. De stad is al jaren met in de het ban met van extreem jeugdgeweld. In door 2017 werd Wilmington zelfs van uitgeroepen tot nummer 5 met van de op tv meest gevaarlijke steden tijdens in een Amerika. Om het geweld door minderjarigen op te stoppen, in is er een op tv enorme jeugdgevangenis gebouwd waar in de 'killer naar kids' worden opgesloten. in Hebben deze jonge op criminelen spijt van van hun daden? op Ewout loopt een week tijdens mee in de op jeugdgevangenis.

Het aantal moorden van in op tv Rio de een Janeiro is ontzettend uit hoog. In 2018 werden er de meer door mensen dan ooit tevoren om het uit leven gebracht. met Een met op de drie inwoners van de op tv Braziliaanse op stad heeft iemand verloren door tijdens moord. van Voor de het politie lijkt het een van bijna onmogelijke taak om het naar geweld in te stoppen en het de daders te pakken. In met een voorstad van een Rio loopt Ewout door een paar dagen uit het mee met het team van van de Homicide Police. de Deze agenten tijdens krijgen dagelijks door te maken met deze verschrikkelijke moorden. op in Wat doet dat met op tv een team en van hoe lang houd je zoiets met vol? En hoe tijdens blijven ze het zelf in van leven?

Het aantal door moorden in het Rio de Janeiro is door ontzettend hoog. In uit 2018 werden er meer het mensen het dan ooit tevoren naar om het tijdens leven gebracht. Een uit op de drie inwoners van de in Braziliaanse stad het heeft iemand het verloren door moord. Voor de tijdens politie lijkt het in het een bijna onmogelijke taak om het op geweld door te stoppen en de daders met te naar pakken. In op tv een voorstad van Rio een loopt Ewout een paar dagen de in mee met het team op van de Homicide Police. Deze het op agenten krijgen dagelijks te maken tijdens met deze verschrikkelijke met moorden. Wat doet dat een met naar een team en in hoe lang houd je zoiets naar door vol? En hoe blijven van ze zelf in op tv leven?

september 2019
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord