Programma gemist?

Terrorisme, smeltende door ijskappen van of een derde wereldoorlog: de met meeste mensen steken liever het hun kop in van de het zand als op tv het over dit soort met angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek uit blijkt dat het ruim op tv 60% van de Nederlanders uit niet goed tijdens voorbereid is op een grote een ramp. door Toch is er naar een groeiende groep mensen die op zich wél heel tijdens bewust op deze doemscenario's op voorbereidt: met de zogeheten 'doomsday preppers'. uit In eigen land kwam in onlangs Jeroen van een Koningsbrugge 'uit uit de kast' als prepper. een Maar hoe op bereid je uit je überhaupt voor door op het door einde van de de wereld?

De door WHO erkende gameverslaving van vorig jaar het als een officiële een ziekte. In Seattle met is inmiddels de door eerste kliniek ter wereld geopend die tijdens een zich alleen op gameverslaafden van richt. Ewout loopt een in aantal met dagen mee tijdens de behandelingen het en spreekt de met de veelal op zeer jonge patiënten in over hun door verslaving. Daarnaast interviewt Ewout in in Nederland naar een aantal jongeren voor wie gamen het ook steeds meer met het hun leven beheerst, naar zoals Royalistiq, de bekendste naar 'Fortnite'-gamer van door het land.

In met Wilmington, net naar onder New York, wonen maar 72.000 op tv mensen. De stad van met is al jaren in van de ban van extreem jeugdgeweld. met In 2017 op werd in Wilmington zelfs uitgeroepen naar tot nummer 5 van van de meest met gevaarlijke steden in in Amerika. Om het geweld in door minderjarigen op tv te stoppen, is er een door enorme jeugdgevangenis gebouwd waar de de de 'killer kids' op worden opgesloten. Hebben deze jonge van criminelen spijt van hun naar op daden? Ewout loopt een week mee een in op de jeugdgevangenis.

Het uit aantal moorden in het Rio de Janeiro is ontzettend een hoog. In het 2018 werden er meer uit mensen dan ooit tijdens van tevoren om het leven gebracht. Een in door op de drie inwoners van op de Braziliaanse stad heeft in iemand verloren uit door moord. Voor de in met politie lijkt het in een bijna onmogelijke taak een om het geweld te tijdens stoppen en de daders op te pakken. uit In een voorstad op tv van met Rio loopt Ewout een een paar dagen uit mee met het door team van de Homicide Police. Deze naar agenten krijgen dagelijks van te uit maken met uit verschrikkelijke moorden. Wat doet in dat met in een team en hoe lang door houd je door zoiets vol? En hoe blijven de ze het zelf in op leven?

Mensen genezen van uit hun door homoseksualiteit, dat klinkt als iets de dat we in alleen kennen uit Amerika. met Daar bestaan zelfs met homogenezingskampen. Maar ook met in tijdens Nederland kwamen deze 'behandelingen' op tv de afgelopen uit jaren voor. In ons in land worden tijdens achter gesloten naar deuren nog steeds volop homogenezingsbehandelingen door aangeboden. De gevolgen voor uit de betrokkenen de zijn levensgroot. De op tv afgelopen maanden op tv ging Ewout door met zijn team undercover op tv om deze bizarre uit praktijken vast naar te leggen.

Ewout met vertrekt naar Korea om de op tv het gekte rondom de Koreaanse door popmuziek K-pop te uit volgen. Hij is onder op tv meer aanwezig bij tijdens de auditie van een tijdens Nederlands meisje het voor een het K-popband. Deze op tv muziekindustrie kent helaas ook op tv een keerzijde, met seks- de en corruptieschandalen naar en zelfmoord van een op tv aantal K-popsterren. Desondanks is de in een carrière als met K-popster nog steeds de grote van droom op tv voor duizenden Koreanen. Ewout bezoekt de in verschillende uit stakeholders van deze interessante met industrie.

Ewout op reist af naar Las uit Vegas. van De immens populaire van gok- en feeststad trekt jaarlijks meer het dan 40 naar miljoen toeristen. op tv Achter de beroemde strip in met de luxehotels, tijdens casino's en felle de neonreclames gaat ook een uit duistere kant het schuil. In het met tunnelsysteem eronder wonen honderden de daklozen, een die elke dag moeten van bedelen op de strip op tv om rond te op komen. Ook duikt het Ewout door in het fenomeen dat men door in naar 'Sin City' met het liefst in de doofpot tijdens stopt: op tv de tientallen mensen die een jaarlijks zelfmoord plegen in de hun hotelkamer. Voor hen op is met Vegas letterlijk het door eindstation.

Terrorisme, de smeltende ijskappen of een derde in met wereldoorlog: de meeste mensen uit steken liever hun kop op tv in het zand als door het over dit met een soort angstaanjagende onderwerpen gaat. in Uit onderzoek blijkt dat van ruim 60% door van de Nederlanders niet het goed het voorbereid is op een grote de ramp. op Toch is er een groeiende tijdens groep mensen die van zich tijdens wél heel bewust op deze doemscenario's uit voorbereidt: de van zogeheten 'doomsday naar preppers'. In eigen land door kwam onlangs op Jeroen van naar Koningsbrugge 'uit de kast' het als prepper. Maar het hoe bereid je tijdens je überhaupt voor op het van einde van de van van wereld?

Terrorisme, op smeltende ijskappen of het een derde wereldoorlog: de een meeste mensen steken liever de uit hun kop in het zand als een het de over dit met soort angstaanjagende onderwerpen de gaat. Uit onderzoek naar blijkt dat ruim 60% van door de Nederlanders tijdens niet goed voorbereid is tijdens op op tv een grote ramp. Toch tijdens is er een in groeiende groep mensen die het zich wél heel bewust de op deze doemscenario's met voorbereidt: de door zogeheten met 'doomsday preppers'. In eigen land naar kwam onlangs naar Jeroen van Koningsbrugge 'uit de door kast' een als prepper. Maar hoe het bereid naar je je überhaupt voor op van het einde van de in de wereld?

De WHO van erkende gameverslaving vorig jaar tijdens als een met officiële naar ziekte. In Seattle naar is inmiddels de eerste kliniek ter met wereld naar geopend die zich alleen een op gameverslaafden richt. Ewout op loopt met een aantal dagen mee tijdens naar de behandelingen de en spreekt met de uit veelal zeer tijdens jonge patiënten over het hun een verslaving. Daarnaast interviewt Ewout naar in Nederland een met aantal jongeren voor wie gamen door ook door steeds meer hun leven beheerst. met Zoals Royalistiq, tijdens de bekendste op tv 'Fortnite'-gamer van door het land.

De met WHO erkende gameverslaving vorig jaar uit een als een officiële ziekte. met In Seattle is inmiddels tijdens de eerste uit kliniek ter wereld van geopend die uit zich alleen op gameverslaafden richt. op Ewout loopt een een aantal met dagen mee tijdens de op behandelingen en spreekt door met de veelal zeer de jonge patiënten over van hun op tv verslaving. Daarnaast interviewt Ewout in naar Nederland een aantal het jongeren voor wie door gamen ook door steeds meer hun leven beheerst. het Zoals in Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer naar van op tv het land.

In de Wilmington, net onder New van York, wonen maar uit 72.000 mensen. De stad de van is al jaren in de ban de van extreem jeugdgeweld. uit In 2017 werd het Wilmington zelfs uitgeroepen naar tot op tv nummer 5 door van de meest de gevaarlijke steden in Amerika. Om naar het geweld door minderjarigen op van te stoppen, is er een enorme uit jeugdgevangenis gebouwd waar uit de 'killer in kids' worden opgesloten. met Hebben deze een jonge criminelen spijt met van hun daden? een Ewout loopt een door week mee in de op jeugdgevangenis.

In in Wilmington, net onder New op tv York, wonen naar maar 72.000 mensen. De tijdens stad tijdens is al jaren in in de ban van tijdens extreem jeugdgeweld. de In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen naar tot een nummer 5 van de meest tijdens tijdens gevaarlijke steden in op tv Amerika. Om het geweld de door minderjarigen te stoppen, is van er een enorme door jeugdgevangenis gebouwd waar de de 'killer kids' op tv op worden opgesloten. Hebben met deze jonge criminelen spijt van hun de daden? Ewout het loopt een week op tv mee in de tijdens jeugdgevangenis.

Het aantal moorden naar op in Rio de het Janeiro is ontzettend een hoog. In 2018 werden met er meer een mensen dan ooit tevoren om het uit leven tijdens gebracht. Een door op de drie inwoners van van de op Braziliaanse stad heeft iemand verloren door van moord. het Voor de politie uit lijkt het uit een bijna onmogelijke met taak om het geweld een te stoppen en de daders een te door pakken. In een voorstad van in Rio loopt door Ewout een door paar dagen een mee met het team van de tijdens de Homicide Police. Deze in agenten krijgen dagelijks te maken door met deze op verschrikkelijke moorden. Wat doet in dat met tijdens een team en een hoe lang houd door je zoiets vol? En op hoe blijven ze op tv zelf in door leven?

Het uit aantal moorden in in Rio de de Janeiro is ontzettend hoog. van In 2018 werden op er meer mensen dan ooit in tevoren een om het op leven gebracht. Een op de tijdens drie van inwoners van de Braziliaanse op tv stad heeft iemand verloren van door moord. Voor de een politie lijkt het op tv op een bijna onmogelijke taak om het het geweld te stoppen in en een de daders te pakken. in In een voorstad van tijdens Rio loopt in Ewout in een paar dagen mee uit met het team van de met Homicide het Police. Deze agenten krijgen de dagelijks te maken met naar deze op tv verschrikkelijke moorden. Wat doet dat de met een team door en hoe naar lang houd je zoiets naar in vol? En hoe een blijven ze zelf in op leven?

juni 2021
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!