Programma gemist?

Terrorisme, in smeltende ijskappen van of een derde wereldoorlog: de meeste op mensen steken naar liever hun kop in van op het zand als het van over dit soort angstaanjagende onderwerpen in door gaat. Uit onderzoek blijkt uit dat ruim 60% een van de Nederlanders niet van goed voorbereid naar is op een grote uit ramp. Toch is uit er een groeiende groep met mensen met die zich wél tijdens heel bewust op tv op deze doemscenario's voorbereidt: de zogeheten van 'doomsday preppers'. In door eigen land kwam tijdens onlangs door Jeroen van Koningsbrugge 'uit op tv de kast' als prepper. de met Maar hoe bereid je op tv je überhaupt voor op het tijdens einde van de het tijdens wereld?

De WHO erkende naar gameverslaving vorig jaar met als in een officiële ziekte. In in Seattle tijdens is inmiddels de eerste een kliniek ter wereld geopend die de zich alleen op tijdens gameverslaafden van richt. Ewout loopt een met aantal dagen door mee tijdens de op behandelingen en spreekt met tijdens de veelal zeer naar jonge op tv patiënten over hun verslaving. Daarnaast interviewt in Ewout in door Nederland een aantal jongeren het voor naar wie gamen ook steeds tijdens meer van hun leven beheerst, zoals in Royalistiq, de bekendste 'Fortnite'-gamer van op tv op tv het land.

In een Wilmington, net onder New tijdens York, naar wonen maar 72.000 mensen. De stad op is al jaren door in naar de ban van extreem jeugdgeweld. naar In 2017 werd de Wilmington een zelfs uitgeroepen tot uit nummer 5 van de een meest gevaarlijke steden in met Amerika. Om het tijdens uit geweld door minderjarigen te naar stoppen, is er een enorme in jeugdgevangenis gebouwd op waar de in 'killer kids' door worden opgesloten. Hebben deze tijdens jonge criminelen spijt van in hun daden? Ewout loopt naar een week mee een het in de jeugdgevangenis.

Het aantal het moorden in het Rio de Janeiro is van ontzettend hoog. In 2018 op het werden er meer mensen in dan ooit tevoren uit om het van leven gebracht. Een de op de drie op tv inwoners van de op Braziliaanse stad heeft iemand verloren door van op moord. Voor de politie lijkt tijdens het op tv een bijna onmogelijke taak om op het geweld te stoppen de en een de daders te pakken. In met een voorstad van van tijdens Rio loopt Ewout een paar dagen het mee met het door team naar van de Homicide Police. op tv Deze agenten krijgen dagelijks van te op maken met verschrikkelijke het moorden. Wat doet dat door met een team en op tv door hoe lang houd in je zoiets vol? het En hoe blijven ze op tv zelf in op leven?

Mensen met genezen van hun homoseksualiteit, dat tijdens met klinkt als iets door dat we alleen kennen uit naar Amerika. van Daar bestaan zelfs van homogenezingskampen. Maar ook in in Nederland kwamen deze op 'behandelingen' de afgelopen de jaren voor. In het ons land worden achter een gesloten uit deuren nog steeds volop homogenezingsbehandelingen op tv aangeboden. De het gevolgen voor de in betrokkenen zijn levensgroot. De afgelopen tijdens maanden met ging Ewout met zijn uit team undercover om een deze naar bizarre praktijken vast te het leggen.

Ewout vertrekt in naar Korea op om de gekte rondom de door Koreaanse uit popmuziek K-pop te volgen. Hij tijdens in is onder meer aanwezig bij de uit naar auditie van een Nederlands naar meisje voor een op tv K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas met ook tijdens een keerzijde, met seks- en op tv met corruptieschandalen en zelfmoord van tijdens een aantal K-popsterren. het Desondanks is een de carrière als op K-popster nog steeds de de grote droom voor duizenden Koreanen. met met Ewout bezoekt de de verschillende stakeholders van op tv deze interessante industrie.

Ewout reist af door naar Las Vegas. door de De immens populaire gok- en feeststad van het trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen op tv toeristen. Achter van de de beroemde strip met de luxehotels, op casino's en het felle neonreclames gaat een ook een duistere kant schuil. op In van het tunnelsysteem eronder wonen op tv honderden uit daklozen, die elke tijdens dag moeten bedelen op door de strip om een rond te komen. van Ook duikt op Ewout in het fenomeen dat op men in 'Sin City' op tv uit het liefst in door de doofpot stopt: de uit tientallen mensen die naar jaarlijks zelfmoord op plegen in hun hotelkamer. Voor tijdens hen is in Vegas letterlijk het de eindstation.

Terrorisme, smeltende ijskappen naar of een derde met wereldoorlog: uit de meeste uit mensen steken liever hun kop op tv in het door zand als de het over dit soort met angstaanjagende onderwerpen naar gaat. Uit onderzoek blijkt dat in ruim 60% van in de Nederlanders niet op goed voorbereid is de op een grote een ramp. van Toch is er een het groeiende groep mensen die zich op wél heel bewust een op deze doemscenario's in voorbereidt: van de zogeheten 'doomsday preppers'. In naar eigen land op kwam onlangs Jeroen op tv van Koningsbrugge 'uit tijdens de kast' uit als prepper. Maar de hoe bereid je je überhaupt een voor op het naar einde op tv van de door wereld?

Terrorisme, smeltende de ijskappen of een derde tijdens wereldoorlog: de het meeste mensen steken liever op hun kop het in het zand als uit op het over dit soort het angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek op blijkt dat ruim de 60% van naar de in Nederlanders niet goed een voorbereid is op een grote het ramp. Toch is er naar van een groeiende groep mensen die zich door wél heel met bewust de op deze doemscenario's voorbereidt: naar de zogeheten 'doomsday preppers'. het In eigen de land kwam onlangs Jeroen van naar Koningsbrugge 'uit de tijdens kast' als door prepper. Maar hoe bereid tijdens je je in überhaupt voor op het op tv einde van de naar tijdens wereld?

De van WHO erkende gameverslaving vorig jaar uit als een door officiële ziekte. In Seattle in is inmiddels naar de door eerste kliniek ter het wereld geopend die naar zich alleen op gameverslaafden richt. op tv Ewout loopt tijdens een aantal dagen het mee tijdens de van behandelingen en spreekt een met de veelal door zeer jonge met patiënten over hun tijdens verslaving. Daarnaast interviewt het Ewout in Nederland uit een aantal jongeren voor wie door gamen ook steeds meer naar hun leven beheerst. naar Zoals Royalistiq, tijdens de een bekendste 'Fortnite'-gamer van op het land.

De WHO erkende in door gameverslaving vorig jaar op als een officiële ziekte. op tv In Seattle is inmiddels de een eerste kliniek ter tijdens wereld geopend die naar een zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout door loopt in een aantal dagen door mee tijdens de behandelingen in en spreekt met de op tv veelal zeer jonge de patiënten in over hun verslaving. een Daarnaast interviewt Ewout in Nederland naar een aantal met jongeren voor wie gamen op ook steeds meer het een hun leven beheerst. tijdens Zoals Royalistiq, de bekendste naar 'Fortnite'-gamer van het de land.

In op tv Wilmington, net onder New in York, op tv wonen maar 72.000 mensen. met De stad is een al jaren in de ban tijdens van op extreem jeugdgeweld. tijdens In 2017 werd Wilmington op zelfs uitgeroepen het tot nummer 5 van een de meest gevaarlijke steden in met Amerika. van Om het geweld door met minderjarigen te stoppen, is op tv er een naar enorme jeugdgevangenis gebouwd door waar de 'killer kids' van worden uit opgesloten. Hebben tijdens deze jonge criminelen spijt van hun van daden? Ewout tijdens loopt een week mee tijdens in de met jeugdgevangenis.

In Wilmington, het net van onder New York, wonen de maar 72.000 op mensen. De stad is al met jaren naar in de ban van extreem in jeugdgeweld. In van 2017 werd Wilmington zelfs naar uitgeroepen naar tot nummer 5 van de meest met gevaarlijke een steden in Amerika. door Om het geweld uit door minderjarigen te naar stoppen, is er uit een enorme jeugdgevangenis gebouwd een waar de 'killer op kids' van worden opgesloten. Hebben deze jonge naar criminelen met spijt van hun daden? Ewout loopt met een week in mee in het de jeugdgevangenis.

Het naar aantal moorden in op Rio de Janeiro is uit ontzettend hoog. In 2018 door werden er meer het op mensen dan ooit tevoren om een het leven gebracht. Een tijdens op de drie de inwoners een van de Braziliaanse stad heeft op tv iemand verloren naar door moord. Voor de van politie lijkt het in een bijna onmogelijke tijdens taak tijdens om het geweld te stoppen op tv en op de daders op te pakken. In naar een voorstad van Rio loopt van Ewout een naar paar dagen op mee met het team van de op Homicide Police. Deze op tv agenten krijgen een dagelijks te maken naar met deze naar verschrikkelijke moorden. Wat doet dat uit het met een team en uit hoe lang houd uit je zoiets vol? En hoe naar blijven in ze zelf in naar leven?

Het naar aantal moorden in naar Rio de Janeiro is van ontzettend hoog. In naar 2018 in werden er meer mensen uit dan ooit tevoren om het het leven op tv gebracht. Een op op de drie van inwoners van de Braziliaanse stad de heeft iemand in verloren door moord. Voor de in politie met lijkt het een van bijna onmogelijke taak om op tv het tijdens geweld te stoppen en de de daders te pakken. In uit een naar voorstad van het Rio loopt Ewout een paar dagen door mee met het het naar team van de Homicide Police. Deze de agenten krijgen dagelijks in door te maken met tijdens deze verschrikkelijke moorden. Wat doet op tv dat met een team naar een en hoe lang houd je zoiets naar vol? En door hoe blijven ze naar zelf in op leven?

oktober 2020
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!