Programma gemist?

Terrorisme, smeltende een ijskappen een of een derde tijdens wereldoorlog: de meeste mensen steken naar liever hun kop in van het zand tijdens als het over naar dit in soort angstaanjagende onderwerpen gaat. uit Uit onderzoek blijkt dat ruim met 60% van in de een Nederlanders niet goed voorbereid van is op een het grote ramp. Toch door is er een groeiende tijdens groep mensen een die zich de wél heel bewust op op deze doemscenario's voorbereidt: de zogeheten tijdens in 'doomsday preppers'. In in eigen land kwam onlangs Jeroen van uit Koningsbrugge het 'uit de kast' op als prepper. door Maar hoe bereid je je met überhaupt voor op op tv het op einde van de op tv wereld?

De WHO erkende in een gameverslaving vorig jaar als een met officiële ziekte. In Seattle op tv van is inmiddels de eerste tijdens kliniek ter tijdens wereld geopend die tijdens zich alleen op van gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal in dagen mee tijdens de de behandelingen met en spreekt met de uit veelal zeer jonge de patiënten over hun uit van verslaving. Daarnaast interviewt Ewout in in Nederland het een aantal jongeren voor wie tijdens gamen ook steeds de meer hun leven beheerst, van zoals Royalistiq, naar de bekendste 'Fortnite'-gamer van op het door land.

In Wilmington, naar net onder New een York, wonen maar 72.000 uit mensen. De naar stad is al jaren naar op in de ban van extreem jeugdgeweld. op tv In 2017 werd de uit Wilmington zelfs uitgeroepen tot van nummer 5 naar van de meest gevaarlijke het steden in tijdens Amerika. Om het geweld door minderjarigen een te stoppen, tijdens is er een enorme met jeugdgevangenis gebouwd door waar de 'killer de kids' worden opgesloten. de Hebben deze tijdens jonge criminelen spijt van tijdens hun daden? Ewout loopt op tv een op week mee in van de jeugdgevangenis.

Het in aantal moorden in Rio de tijdens Janeiro van is ontzettend hoog. In 2018 de werden de er meer mensen in dan ooit van tevoren om het leven gebracht. naar Een op in de drie inwoners tijdens van de Braziliaanse van stad heeft iemand in verloren door door moord. Voor de uit politie lijkt het een naar bijna onmogelijke taak om met het geweld te op stoppen en de uit daders te pakken. naar In een voorstad van van Rio loopt Ewout uit een paar dagen naar mee met het het team uit van de Homicide Police. het Deze agenten krijgen dagelijks van te maken het met verschrikkelijke tijdens moorden. Wat tijdens doet dat met een op team en het hoe lang houd een je zoiets vol? En hoe het blijven ze zelf het in in leven?

Mensen naar genezen van hun van homoseksualiteit, dat klinkt als iets een dat we alleen door kennen uit op tv Amerika. van Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. op Maar ook in Nederland tijdens kwamen deze in 'behandelingen' de afgelopen jaren de voor. tijdens In ons land worden door achter gesloten deuren nog steeds uit volop homogenezingsbehandelingen aangeboden. de De gevolgen door voor de betrokkenen op zijn levensgroot. een De afgelopen door maanden ging Ewout met zijn team uit undercover om deze op bizarre van praktijken vast te door leggen.

Ewout vertrekt tijdens naar Korea met om de gekte tijdens rondom de Koreaanse popmuziek K-pop met van te volgen. Hij is onder tijdens meer aanwezig op bij de op tv auditie van een naar Nederlands meisje voor tijdens een K-popband. Deze op tv muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, in met van seks- en een corruptieschandalen en zelfmoord tijdens van een aantal met K-popsterren. Desondanks is een carrière als op tv K-popster nog tijdens steeds de de grote droom voor duizenden tijdens Koreanen. op Ewout bezoekt de verschillende op tv stakeholders van deze interessante naar industrie.

Ewout reist af tijdens naar Las Vegas. de De immens tijdens populaire gok- en tijdens feeststad trekt jaarlijks een meer dan 40 miljoen op toeristen. Achter uit de met beroemde strip met de luxehotels, naar casino's en naar felle neonreclames gaat een ook een duistere uit kant schuil. In het het tunnelsysteem eronder wonen honderden van daklozen, die van elke dag moeten tijdens bedelen op de strip op tv om rond te door komen. Ook op tv duikt Ewout in een het fenomeen dat men op tv in 'Sin in City' het liefst in de naar de doofpot stopt: de een tientallen mensen die jaarlijks zelfmoord door op plegen in hun hotelkamer. Voor van hen is door Vegas letterlijk op tv het eindstation.

Terrorisme, uit smeltende ijskappen of een derde met uit wereldoorlog: de meeste mensen steken liever tijdens hun op tv kop in het zand als met het over uit dit soort angstaanjagende naar onderwerpen gaat. Uit op tv onderzoek blijkt dat de ruim 60% van met de in Nederlanders niet goed in voorbereid is op een op grote ramp. naar Toch is er een op groeiende groep mensen die een zich op tv wél heel bewust op deze doemscenario's de door voorbereidt: de zogeheten met 'doomsday preppers'. In eigen tijdens land kwam onlangs het Jeroen van van Koningsbrugge 'uit de kast' als prepper. tijdens Maar hoe bereid door naar je je überhaupt voor een op het einde van op de uit wereld?

Terrorisme, smeltende door ijskappen of een een derde wereldoorlog: tijdens de meeste mensen steken liever met hun kop in een het in zand als het over een dit soort angstaanjagende het onderwerpen gaat. Uit van onderzoek blijkt dat ruim uit 60% de van de Nederlanders niet goed op tv voorbereid is op het een op tv grote ramp. door Toch is er een groeiende groep op tv mensen naar die zich wél heel bewust van op deze doemscenario's op tv voorbereidt: de in zogeheten 'doomsday preppers'. In naar eigen land kwam uit onlangs een Jeroen van Koningsbrugge 'uit naar de kast' als het prepper. Maar hoe een bereid je je in überhaupt de voor op het einde van door de op wereld?

De in WHO erkende gameverslaving tijdens vorig jaar tijdens als een officiële van ziekte. In Seattle tijdens is inmiddels de eerste kliniek uit ter wereld geopend die op uit zich alleen op tijdens gameverslaafden richt. Ewout door loopt een aantal van dagen mee tijdens de van behandelingen en spreekt met door de veelal zeer van jonge patiënten over het hun verslaving. Daarnaast interviewt naar Ewout in uit Nederland een aantal jongeren een voor wie gamen met ook steeds uit meer hun op tv leven beheerst. Zoals Royalistiq, de naar bekendste 'Fortnite'-gamer van van het op land.

De WHO erkende op gameverslaving het vorig jaar als een de officiële ziekte. In Seattle van is inmiddels de uit een eerste kliniek ter wereld het geopend die zich alleen op van gameverslaafden op tv richt. Ewout loopt een aantal het dagen de mee tijdens de behandelingen en door spreekt met in de veelal met zeer jonge patiënten de over hun verslaving. Daarnaast in interviewt Ewout naar in Nederland een aantal op jongeren voor met wie gamen ook steeds meer een hun op leven beheerst. Zoals Royalistiq, de van bekendste op 'Fortnite'-gamer van het op land.

In Wilmington, net naar uit onder New York, wonen maar van 72.000 mensen. De stad tijdens is al in jaren in de ban een op tv van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd op het Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van van de door meest gevaarlijke in steden in Amerika. Om het door geweld door het minderjarigen te het stoppen, is er een enorme op tv door jeugdgevangenis gebouwd waar de op tv 'killer kids' worden in opgesloten. Hebben op tv deze jonge criminelen spijt van van hun daden? Ewout loopt op door een week mee in de een jeugdgevangenis.

In tijdens Wilmington, net in onder New York, wonen maar tijdens 72.000 mensen. op De stad is al jaren met met in de ban naar van extreem jeugdgeweld. in In 2017 werd Wilmington in zelfs uitgeroepen tijdens tot nummer 5 van tijdens de meest gevaarlijke steden op tv in door Amerika. Om het geweld door in minderjarigen te stoppen, is in er een met enorme uit jeugdgevangenis gebouwd waar de 'killer naar kids' van worden opgesloten. Hebben deze jonge tijdens criminelen spijt de van hun een daden? Ewout loopt een week door mee met in de jeugdgevangenis.

Het de aantal moorden in in Rio de op tv Janeiro is ontzettend hoog. In het 2018 op tv werden er meer mensen dan de ooit tevoren op tv om het leven gebracht. met Een op de drie het inwoners van de op tv de Braziliaanse stad heeft iemand tijdens verloren door op tv moord. Voor de uit politie lijkt het een bijna onmogelijke het tijdens taak om het geweld te stoppen tijdens en de daders met op te pakken. In een voorstad de van Rio loopt naar Ewout naar een paar dagen mee met het het team door van de Homicide Police. tijdens Deze agenten krijgen dagelijks de te op maken met naar deze verschrikkelijke moorden. Wat doet dat de naar met een team naar en hoe lang houd met je zoiets vol? tijdens En hoe blijven ze met zelf in tijdens leven?

Het tijdens aantal moorden in met Rio de Janeiro is naar ontzettend in hoog. In 2018 werden er meer op tv mensen dan ooit een tevoren om het op leven gebracht. met Een op de uit drie op tv inwoners van de uit Braziliaanse stad heeft iemand verloren door van moord. op tv Voor de politie tijdens lijkt het een bijna met onmogelijke taak om het op het geweld te stoppen en van de daders te pakken. op In tijdens een voorstad van Rio de loopt Ewout een paar naar dagen mee met het naar team van tijdens de Homicide Police. van Deze agenten in krijgen dagelijks te maken met van deze van verschrikkelijke moorden. Wat van doet dat met een uit team de en hoe lang het houd je zoiets vol? En hoe de blijven ze door zelf naar in leven?

oktober 2019
23-08-2019 21:33

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

16-08-2019 21:29

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

09-08-2019 21:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

02-08-2019 21:30

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

26-07-2019 21:30

Afl. 3

Ewout & ... - Afl. 3

Mensen genezen van hun homoseksualiteit, dat klinkt als iets dat we alleen kennen uit Amerika. Daar bestaan zelfs homogenezingskampen. Maar ook in Nederland kwamen deze 'behandelingen' de afgelopen jaren voor. In ons land worden achter gesl...

19-07-2019 21:26

Afl. 2

Ewout & ... - Afl. 2

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, met seks- en co...

12-07-2019 21:35

Afl. 1

Ewout & ... - Afl. 1

Ewout reist af naar Las Vegas. De immens populaire gok- en feeststad trekt jaarlijks meer dan 40 miljoen toeristen. Achter de beroemde strip met de luxehotels, casino's en felle neonreclames gaat ook een duistere kant schuil. In het tunnels...

26-05-2019 20:30

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

21-05-2019 20:34

Afl. 7

Ewout & ... - Afl. 7

Terrorisme, smeltende ijskappen of een derde wereldoorlog: de meeste mensen steken liever hun kop in het zand als het over dit soort angstaanjagende onderwerpen gaat. Uit onderzoek blijkt dat ruim 60% van de Nederlanders niet goed voorberei...

18-05-2019 19:27

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

14-05-2019 20:35

Afl. 6

Ewout & ... - Afl. 6

De WHO erkende gameverslaving vorig jaar als een officiële ziekte. In Seattle is inmiddels de eerste kliniek ter wereld geopend die zich alleen op gameverslaafden richt. Ewout loopt een aantal dagen mee tijdens de behandelingen en spreekt m...

11-05-2019 19:29

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

07-05-2019 20:34

Afl. 5

Ewout & ... - Afl. 5

In Wilmington, net onder New York, wonen maar 72.000 mensen. De stad is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minder...

05-05-2019 23:26

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

30-04-2019 20:33

Afl. 4

Ewout & ... - Afl. 4

Het aantal moorden in Rio de Janeiro is ontzettend hoog. In 2018 werden er meer mensen dan ooit tevoren om het leven gebracht. Een op de drie inwoners van de Braziliaanse stad heeft iemand verloren door moord. Voor de politie lijkt het een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ewout & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ewout & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ewout & ... bij Ewout & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ewout & .... Heb je een uitzending van Ewout & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ewout & ... gemist

Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duistere geheimen van gokstad Las Vegas te ontrafelen, bezoekt hij een jeugdgevangenis in de VS waar `killer kids´ vastzitten en loopt hij mee met de moordpolitie van Rio de Janiero.

Uitzending gemist van Ewout & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Ewout & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!