Programma gemist?

Benjam op van der de Velden is een zondagskind. van Een doodgewone jongen zou tijdens je zeggen: tijdens tien vingers en tien met tenen. Maar tijdens nog voordat de navelstreng werd een doorgeknipt, het liet Benjamin het al het lopen. Letterlijk op en figuurlijk. Hij drukte zijn het stempel, ook op op de witte muur naar naast naar zijn kraambed. De een toon was gezet. Nu, 27 naar door jaar later, waarvan naar 21 jaar op en door af in het schoolsysteem, twijfelt het hij of door het tijdens hoogtepunt van zijn leven zich afspeelde een op in deze eerste luttele seconden een na door de geboorte of dat de de climax nog komen door moet. 'Ik Ben' is een uit kwetsbaar, dwars en een observerend.

februari 2021
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!