Programma gemist?

Benjam een van der Velden tijdens is een zondagskind. Een op doodgewone jongen een zou je met zeggen: tien vingers en tien het tenen. tijdens Maar nog voordat de navelstreng tijdens werd doorgeknipt, uit liet Benjamin tijdens het al lopen. het Letterlijk en figuurlijk. Hij met drukte zijn stempel, van ook op de witte muur op naast zijn naar kraambed. De uit toon was gezet. Nu, naar 27 jaar later, waarvan het naar 21 jaar op en af met in het tijdens schoolsysteem, twijfelt hij of de het hoogtepunt van zijn op leven zich op tv afspeelde in uit deze eerste luttele seconden na de de geboorte van of dat de een climax nog komen de moet. 'Ik van Ben' is kwetsbaar, dwars uit en het observerend.

januari 2020
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!