Programma gemist?

Benjam in van der Velden is van een uit zondagskind. Een doodgewone met jongen zou je zeggen: met tien vingers en naar tien tenen. door Maar nog voordat de navelstreng op tv werd doorgeknipt, uit liet Benjamin het al op tv lopen. Letterlijk en figuurlijk. het op Hij drukte zijn het stempel, ook op met de witte muur naast de zijn kraambed. De toon was door naar gezet. Nu, 27 jaar later, in waarvan van 21 jaar op en af de in het schoolsysteem, twijfelt tijdens de hij of het hoogtepunt van tijdens zijn leven zich afspeelde met in het deze eerste luttele seconden na een de met geboorte of dat de met climax nog op tv komen moet. 'Ik Ben' is door tijdens kwetsbaar, dwars en uit observerend.

november 2021
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!