Programma gemist?

Benjam van van der naar Velden is een zondagskind. Een doodgewone met jongen zou op je zeggen: tien vingers de en op tv tien tenen. Maar nog een voordat op tv de navelstreng werd doorgeknipt, liet uit Benjamin het al door lopen. door Letterlijk en figuurlijk. door Hij drukte zijn uit stempel, ook op de witte muur de naast zijn kraambed. tijdens De toon door was gezet. Nu, door 27 uit jaar later, waarvan in 21 jaar op en af op in het schoolsysteem, twijfelt het hij of het uit op tv hoogtepunt van zijn leven door zich afspeelde de in deze eerste door luttele seconden na de geboorte met of dat van de climax nog een komen moet. 'Ik Ben' is door kwetsbaar, dwars en op tv tijdens observerend.

juni 2021
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!