Programma gemist?

Benjam van der naar Velden met is een zondagskind. Een doodgewone op tv met jongen zou je uit zeggen: tien vingers en tien tenen. een Maar nog tijdens voordat de navelstreng werd op tv doorgeknipt, liet naar Benjamin het al lopen. naar van Letterlijk en figuurlijk. Hij door drukte zijn door stempel, ook op de de witte muur naast uit zijn kraambed. De toon was naar het gezet. Nu, 27 jaar een later, waarvan 21 jaar op op en af naar in het schoolsysteem, twijfelt het de hij of het hoogtepunt van een zijn leven op tv zich afspeelde in deze door eerste luttele op seconden na de geboorte van of uit dat de climax nog door komen moet. 'Ik door Ben' is kwetsbaar, dwars en uit op tv observerend.

oktober 2020
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!