Programma gemist?

Benjam op van der Velden het is een zondagskind. op Een doodgewone jongen zou je een zeggen: tien tijdens vingers in en tien tenen. Maar nog voordat naar tijdens de navelstreng werd doorgeknipt, liet tijdens Benjamin het al door lopen. Letterlijk en de figuurlijk. Hij drukte op zijn stempel, de ook op de witte muur een naast zijn in kraambed. De toon was in in gezet. Nu, 27 jaar later, met waarvan naar 21 jaar op en af in in het het schoolsysteem, twijfelt hij of tijdens het de hoogtepunt van zijn op leven zich afspeelde in deze tijdens eerste luttele het seconden na de geboorte of op tv dat de climax op nog komen moet. op 'Ik Ben' op is kwetsbaar, op dwars en op observerend.

juli 2020
13-04-2019 23:35

Ik ben

Benjamin van der Velden - Ik ben

Benjam van der Velden is een zondagskind. Een doodgewone jongen zou je zeggen: tien vingers en tien tenen. Maar nog voordat de navelstreng werd doorgeknipt, liet Benjamin het al lopen. Letterlijk en figuurlijk. Hij drukte zijn stempel, ook ...

Benjamin van der Velden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benjamin van der Velden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benjamin van der Velden bij Benjamin van der Velden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benjamin van der Velden. Heb je een uitzending van Benjamin van der Velden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benjamin van der Velden gemist

Uitzending gemist van Benjamin van der Velden? Hier kun je alle uitzendingen van Benjamin van der Velden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2019 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!