Programma gemist?

Het zijn spannende uit op tijden voor boeddhisten in Indonesië. het Net als een in 1998 van en 2013 neemt in uit aanloop naar de presidentsverkiezingen op in 17 april het aanstaande de intolerantie naar van uit de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. in Kleine van geweldsincidenten vinden opnieuw plaats. Eerder het leidde met deze onverdraagzaamheid uit tot rellen en een pogrom een waarbij vijfhonderd mensen werden uit vermoord en honderden een vrouwen verkracht. In in 2013 op werd een bomaanslag van op een boeddhistische tempel in uit Jakarta gepleegd. We de maken kennis met op tv de op tv boeddhistische gemeenschap in Indonesië. We het spreken een slachtoffer de van de op rellen in uit 1998 en een zijn getuige van hoe Indonesische door boeddhisten bijeen komen een rondom de een Borobudur, de grootste naar boeddhistische tempel de ter wereld, om op tv de geboorte en verlichting van met Boeddha te vieren. Deze op jaarlijkse bijeenkomsten tijdens staan sinds tijdens de jaren vijftig van de van vorige uit eeuw in het met teken van het uit vergroten van tolerantie. naar Een relevante boodschap aan in de vooravond naar van de verkiezingen, nu de een vlam in opnieuw zomaar de in de pan kan op slaan.

mei 2020
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!