Programma gemist?

Het zijn spannende op tijden voor op tv boeddhisten in Indonesië. Net een als door in 1998 de en 2013 neemt uit in aanloop naar de presidentsverkiezingen op in 17 april aanstaande van de intolerantie naar tijdens de overwegend Chinese, uit boeddhistische van gemeenschap toe. Kleine geweldsincidenten in vinden opnieuw plaats. door Eerder leidde deze onverdraagzaamheid de tot van rellen en een pogrom in waarbij vijfhonderd mensen werden op vermoord tijdens en honderden vrouwen verkracht. het In uit 2013 werd een bomaanslag op met een van boeddhistische tempel in Jakarta gepleegd. op We maken van kennis met de met boeddhistische gemeenschap in Indonesië. uit We spreken een op tv slachtoffer van in de rellen in 1998 op en op tv zijn getuige van het hoe Indonesische boeddhisten bijeen komen tijdens rondom de van Borobudur, de grootste uit boeddhistische tempel ter wereld, om op tv de geboorte tijdens en verlichting van Boeddha door te vieren. Deze het jaarlijkse een bijeenkomsten staan met sinds de jaren vijftig van de het vorige eeuw in in het teken op van uit het vergroten van tolerantie. met Een relevante boodschap aan de in vooravond van de uit verkiezingen, nu een de vlam van opnieuw zomaar in de pan op tv in kan slaan.

juli 2021
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!