Programma gemist?

Het tijdens zijn spannende op tv tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net door als in het 1998 en 2013 het neemt in aanloop het naar de van presidentsverkiezingen op 17 april door aanstaande de intolerantie het naar de overwegend Chinese, naar boeddhistische gemeenschap toe. op tv uit Kleine geweldsincidenten vinden opnieuw uit plaats. Eerder leidde uit deze onverdraagzaamheid tijdens tot rellen en in een pogrom waarbij vijfhonderd mensen door werden vermoord tijdens en honderden vrouwen verkracht. In het 2013 uit werd een bomaanslag met op een door boeddhistische tempel in Jakarta gepleegd. We door maken kennis tijdens met de het boeddhistische gemeenschap in Indonesië. in We spreken het een slachtoffer van op de rellen in 1998 en een zijn getuige uit van op tv hoe Indonesische boeddhisten bijeen komen uit rondom de Borobudur, de het grootste boeddhistische van tempel ter tijdens wereld, om de door geboorte en op tv verlichting van Boeddha te vieren. Deze uit jaarlijkse bijeenkomsten staan op tv sinds de tijdens jaren vijftig van de tijdens door vorige eeuw in het uit teken van het tijdens vergroten van tolerantie. naar Een relevante boodschap aan een de vooravond van tijdens de verkiezingen, nu de de uit vlam opnieuw zomaar op tv in de pan kan van slaan.

oktober 2019
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!