Programma gemist?

Het uit zijn spannende de tijden voor boeddhisten op tv in Indonesië. Net het als in 1998 en 2013 neemt de in aanloop naar op de presidentsverkiezingen op de van 17 april aanstaande de het intolerantie naar naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. tijdens Kleine geweldsincidenten de vinden opnieuw uit plaats. Eerder leidde deze het onverdraagzaamheid tot rellen naar en een pogrom het waarbij vijfhonderd mensen werden een vermoord met en honderden met vrouwen verkracht. In 2013 een werd een tijdens bomaanslag op een in boeddhistische tempel in het Jakarta gepleegd. We maken een kennis met de boeddhistische gemeenschap met in Indonesië. van We spreken naar een slachtoffer van de rellen met in 1998 van en zijn van getuige van hoe Indonesische boeddhisten uit bijeen komen rondom tijdens de het Borobudur, de grootste boeddhistische een tempel ter wereld, naar om de geboorte met en verlichting van Boeddha een de te vieren. Deze jaarlijkse bijeenkomsten staan op tv door sinds de jaren vijftig van de op vorige eeuw in de het teken van van het vergroten van van tolerantie. de Een relevante boodschap aan de door tijdens vooravond van de verkiezingen, nu de uit de vlam opnieuw zomaar een in de pan kan op tv slaan.

april 2021
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!