Programma gemist?

Het een zijn spannende door tijden voor boeddhisten het in Indonesië. Net van als in 1998 in en 2013 neemt in aanloop naar de de met presidentsverkiezingen op een 17 april aanstaande op tv de intolerantie naar de op overwegend Chinese, op boeddhistische gemeenschap toe. de Kleine geweldsincidenten vinden opnieuw met plaats. Eerder leidde deze onverdraagzaamheid het het tot rellen en een pogrom waarbij in naar vijfhonderd mensen werden vermoord door en honderden vrouwen op verkracht. In 2013 een werd een bomaanslag uit op een door boeddhistische tempel in Jakarta gepleegd. met We maken naar kennis met in de boeddhistische gemeenschap in naar Indonesië. We spreken door een slachtoffer de van de rellen in op 1998 en een zijn getuige van hoe Indonesische boeddhisten het bijeen komen rondom in de Borobudur, op de op tv grootste boeddhistische tempel ter wereld, op om de geboorte en de verlichting van van Boeddha te vieren. het Deze jaarlijkse naar bijeenkomsten staan van sinds de jaren vijftig van de een naar vorige eeuw in het van teken van het uit vergroten van tolerantie. Een relevante tijdens tijdens boodschap aan de in vooravond van de verkiezingen, nu de in tijdens vlam opnieuw zomaar in de pan tijdens kan een slaan.

september 2020
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!