Programma gemist?

Het met zijn spannende tijden voor tijdens boeddhisten in Indonesië. Net met de als in 1998 en een 2013 neemt in aanloop naar van de presidentsverkiezingen een op in 17 april aanstaande de door intolerantie naar de overwegend op Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. tijdens Kleine in geweldsincidenten vinden opnieuw naar plaats. Eerder leidde deze naar onverdraagzaamheid tot rellen en de een pogrom waarbij tijdens vijfhonderd mensen werden een vermoord en honderden naar vrouwen door verkracht. In 2013 een werd een bomaanslag een op een boeddhistische tempel op in Jakarta gepleegd. We met maken naar kennis met de van boeddhistische gemeenschap in in Indonesië. We spreken een slachtoffer op van de tijdens rellen in het 1998 en naar zijn getuige van tijdens hoe Indonesische boeddhisten bijeen komen rondom op tv de Borobudur, een de tijdens grootste boeddhistische tempel ter wereld, in om met de geboorte en op verlichting van Boeddha te uit vieren. Deze met jaarlijkse bijeenkomsten staan een sinds de jaren naar vijftig van de vorige eeuw in op door het teken van op het vergroten van op tv tolerantie. Een relevante tijdens boodschap aan de vooravond van de het verkiezingen, het nu de vlam opnieuw zomaar van in de pan een kan van slaan.

januari 2021
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!