Programma gemist?

Het zijn een spannende tijden voor tijdens boeddhisten in Indonesië. Net met als in 1998 in een en 2013 neemt in aanloop naar op tv naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande tijdens het de intolerantie naar de overwegend op tv Chinese, een boeddhistische gemeenschap toe. Kleine tijdens geweldsincidenten vinden opnieuw met plaats. Eerder leidde deze in onverdraagzaamheid tot rellen en met een pogrom waarbij door vijfhonderd mensen uit werden vermoord en honderden uit vrouwen de verkracht. In 2013 werd een op tv uit bomaanslag op een boeddhistische tempel in naar op tv Jakarta gepleegd. We op tv maken kennis met de boeddhistische naar gemeenschap in Indonesië. naar We spreken van een slachtoffer van de van rellen in 1998 op en naar zijn getuige van tijdens hoe Indonesische boeddhisten bijeen door komen rondom in de Borobudur, de grootste de boeddhistische tempel ter wereld, om een de uit geboorte en verlichting de van Boeddha tijdens te vieren. Deze jaarlijkse bijeenkomsten staan de sinds tijdens de jaren vijftig van de met vorige door eeuw in van het teken van het vergroten van naar tolerantie. Een relevante op tv het boodschap aan de naar vooravond van de verkiezingen, nu de met van vlam opnieuw zomaar in naar de pan kan de slaan.

december 2019
14-04-2019 14:30

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië - De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië

Het zijn spannende tijden voor boeddhisten in Indonesië. Net als in 1998 en 2013 neemt in aanloop naar de presidentsverkiezingen op 17 april aanstaande de intolerantie naar de overwegend Chinese, boeddhistische gemeenschap toe. Kleine gewel...

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië bij De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Onzekere Tijden. Boeddhisten in Indonesië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!