Programma gemist?

Jeugdfilm. de De tienjarige Johannes is geboren op met uit een gedeeltelijke hersenverlamming. Hij is het verlegen met en heeft niet veel vrienden, van maar in zijn uit fantasie het is hij een op misdaadbestrijdende superheld die niet van door zijn lichaam op tv wordt gehinderd. Zijn wereld op uit verandert als Milica in de uit klas een naast hem komt uit zitten. Milica is er van overtuigd uit op tv dat de nieuwe de vriendin van haar vader een heks een is naar en vraagt Johannes om op haar te helpen uit dit te op tv bewijzen.

december 2019
14-04-2019 14:35

Zappbios: De heksenjagers

Zappbios: De heksenjagers - Zappbios: De heksenjagers

Jeugdfilm. De tienjarige Johannes is geboren met een gedeeltelijke hersenverlamming. Hij is verlegen en heeft niet veel vrienden, maar in zijn fantasie is hij een misdaadbestrijdende superheld die niet door zijn lichaam wordt gehinderd. Zij...

Zappbios: De heksenjagers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De heksenjagers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De heksenjagers bij Zappbios: De heksenjagers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De heksenjagers. Heb je een uitzending van Zappbios: De heksenjagers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De heksenjagers gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De heksenjagers? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De heksenjagers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2019 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!