Programma gemist?

Tweehonderdvijftig uit miljoen Indonesiërs groeiden met op met met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, van maar in Nederland het wist niemand naar wie door hij was: de door vinder van de met missing link in de evolutie van met dier naar de op tv rechtopstaande mens, of uit homo tijdens erectus.

Marcel het Musters volgt een Amerikaanse een Nederlander in die op het eiland Mauritius een naar de dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon in Claessens weet in waar alle dode tijdens dodo's gebleven zijn.

Avontuurlijke zesdelige een documentaireserie met in Marcel Musters over de verhalen tijdens achter onze grootste op tv in natuurschatten.

De grootste op tv verzameling mammoetresten ter met wereld van ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die uit op drooggelegde zeebodem was een paar duizend door jaar geleden door een enorme grasvlakte op met met hele kuddes mammoeten.

In de Leiden liggen vier de miljoen stukjes van planten op tv opgeslagen. Elk blad, het elke tak uit is geplakt op zijn eigen door uit papiertje, met zijn eigen op beschrijving. Wereldwijd tijdens zijn er duizenden met van dit soort herbaria, maar nog uit steeds zijn naar lang niet het alle planten opgeplakt naar of beschreven. Het herbarium een in Leiden is op bijzonder. Hier werd, in nog maar tijdens kortgeleden, in op tv een kluis een boek met gedroogde tijdens planten de gevonden. Nog een herbarium. Wie op heeft het van gemaakt? Deze vraag naar mondt een uit in een zoektocht tijdens die ons brengt naar de van mooiste bibliotheek naar van de wereld: de met Bibliotheca Angelica in met op tv Rome.

april 2021
21-07-2019 20:15

Dubois

De Toren - Dubois

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeiden op met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, maar in Nederland wist niemand wie hij was: de vinder van de missing link in de evolutie van dier naar de rechtopstaande mens, of homo e...

14-07-2019 20:15

Dodo

De Toren - Dodo

Marcel Musters volgt een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon Claessens weet waar alle dode dodo's gebleven zijn.

07-07-2019 20:15

Diepzee

De Toren - Diepzee

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie met Marcel Musters over de verhalen achter onze grootste natuurschatten.

30-06-2019 20:15

Schepping

De Toren - Schepping

De grootste verzameling mammoetresten ter wereld ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem was een paar duizend jaar geleden een enorme grasvlakte met hele kuddes mammoeten.

23-06-2019 20:15

Herbarium

De Toren - Herbarium

In Leiden liggen vier miljoen stukjes van planten opgeslagen. Elk blad, elke tak is geplakt op zijn eigen papiertje, met zijn eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er duizenden van dit soort herbaria, maar nog steeds zijn lang niet alle plant...

16-06-2019 20:15

De Toren

De Toren - De Toren

De Toren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Toren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Toren bij De Toren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Toren. Heb je een uitzending van De Toren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Toren gemist

Uitzending gemist van De Toren? Hier kun je alle uitzendingen van De Toren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!