Programma gemist?

Tweehonderdvijftig uit miljoen Indonesiërs het groeiden op met de het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, van maar in Nederland tijdens wist niemand wie door hij was: de op vinder van het de missing link in een de evolutie van uit dier naar de van rechtopstaande uit mens, of in homo erectus.

Marcel Musters naar volgt uit een Amerikaanse Nederlander die op op tv het eiland Mauritius naar een dodoschat vindt. Dodowetenschapper op Leon Claessens weet van waar alle tijdens dode dodo's tijdens gebleven zijn.

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie uit met Marcel Musters een over de verhalen uit achter met onze grootste van natuurschatten.

De grootste verzameling in mammoetresten ter wereld naar ligt van in natuurgebied de tijdens Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem in was een paar duizend tijdens de jaar geleden een enorme grasvlakte op met van hele kuddes mammoeten.

In Leiden van liggen vier miljoen stukjes het op van planten opgeslagen. in Elk blad, elke tak van is geplakt op zijn eigen een op papiertje, met zijn tijdens eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er van duizenden met van dit soort herbaria, maar uit nog steeds zijn op lang niet alle de planten opgeplakt uit of beschreven. een Het herbarium in Leiden is bijzonder. op Hier werd, naar nog maar kortgeleden, in door een kluis een een de boek met gedroogde planten gevonden. met Nog een herbarium. op Wie heeft het gemaakt? van Deze op tv vraag mondt uit in op een zoektocht die ons de brengt tijdens naar de een mooiste bibliotheek van de wereld: de uit Bibliotheca Angelica in op tv van Rome.

januari 2021
21-07-2019 20:15

Dubois

De Toren - Dubois

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeiden op met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, maar in Nederland wist niemand wie hij was: de vinder van de missing link in de evolutie van dier naar de rechtopstaande mens, of homo e...

14-07-2019 20:15

Dodo

De Toren - Dodo

Marcel Musters volgt een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon Claessens weet waar alle dode dodo's gebleven zijn.

07-07-2019 20:15

Diepzee

De Toren - Diepzee

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie met Marcel Musters over de verhalen achter onze grootste natuurschatten.

30-06-2019 20:15

Schepping

De Toren - Schepping

De grootste verzameling mammoetresten ter wereld ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem was een paar duizend jaar geleden een enorme grasvlakte met hele kuddes mammoeten.

23-06-2019 20:15

Herbarium

De Toren - Herbarium

In Leiden liggen vier miljoen stukjes van planten opgeslagen. Elk blad, elke tak is geplakt op zijn eigen papiertje, met zijn eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er duizenden van dit soort herbaria, maar nog steeds zijn lang niet alle plant...

16-06-2019 20:15

De Toren

De Toren - De Toren

De Toren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Toren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Toren bij De Toren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Toren. Heb je een uitzending van De Toren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Toren gemist

Uitzending gemist van De Toren? Hier kun je alle uitzendingen van De Toren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!