Programma gemist?

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs een groeiden op met een tijdens het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, door tijdens maar in Nederland op wist niemand wie hij een was: de vinder van de uit missing link in uit de evolutie van naar dier naar het de rechtopstaande mens, door of homo uit erectus.

Marcel Musters volgt tijdens een Amerikaanse Nederlander een het die op het naar eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper tijdens met Leon Claessens weet op tv waar alle dode dodo's gebleven een zijn.

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie naar met Marcel Musters op tv over naar de verhalen een achter onze grootste van natuurschatten.

De de grootste verzameling een mammoetresten ter wereld ligt tijdens in natuurgebied de van Oostvaardersplassen. Die drooggelegde tijdens zeebodem was een de paar duizend jaar geleden een in enorme grasvlakte met een hele kuddes het mammoeten.

In Leiden in liggen vier miljoen de stukjes van planten opgeslagen. naar Elk van blad, elke tak door is geplakt op zijn met eigen een papiertje, met zijn eigen beschrijving. de Wereldwijd op zijn er duizenden van dit soort in uit herbaria, maar nog door steeds zijn lang niet naar alle planten opgeplakt of beschreven. met Het in herbarium in Leiden is met bijzonder. Hier werd, nog een maar kortgeleden, naar in een kluis naar een op tv boek met gedroogde planten een gevonden. Nog een herbarium. naar Wie heeft het gemaakt? in Deze tijdens vraag mondt naar uit in een zoektocht van die ons uit brengt naar de tijdens mooiste bibliotheek van op de wereld: de Bibliotheca Angelica in uit de Rome.

juli 2021
21-07-2019 20:15

Dubois

De Toren - Dubois

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeiden op met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, maar in Nederland wist niemand wie hij was: de vinder van de missing link in de evolutie van dier naar de rechtopstaande mens, of homo e...

14-07-2019 20:15

Dodo

De Toren - Dodo

Marcel Musters volgt een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon Claessens weet waar alle dode dodo's gebleven zijn.

07-07-2019 20:15

Diepzee

De Toren - Diepzee

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie met Marcel Musters over de verhalen achter onze grootste natuurschatten.

30-06-2019 20:15

Schepping

De Toren - Schepping

De grootste verzameling mammoetresten ter wereld ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem was een paar duizend jaar geleden een enorme grasvlakte met hele kuddes mammoeten.

23-06-2019 20:15

Herbarium

De Toren - Herbarium

In Leiden liggen vier miljoen stukjes van planten opgeslagen. Elk blad, elke tak is geplakt op zijn eigen papiertje, met zijn eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er duizenden van dit soort herbaria, maar nog steeds zijn lang niet alle plant...

16-06-2019 20:15

De Toren

De Toren - De Toren

De Toren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Toren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Toren bij De Toren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Toren. Heb je een uitzending van De Toren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Toren gemist

Uitzending gemist van De Toren? Hier kun je alle uitzendingen van De Toren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!