Programma gemist?

Tweehonderdvijftig uit miljoen Indonesiërs groeiden op met een het avonturenverhaal de door Limburgse Eugène op Dubois, maar in Nederland door op tv wist niemand wie hij was: de van het vinder van de missing met link in een de evolutie van dier naar de het rechtopstaande mens, of op homo uit erectus.

Marcel Musters het volgt een door Amerikaanse Nederlander die op van het eiland Mauritius een een dodoschat vindt. Dodowetenschapper op tv Leon Claessens de weet waar alle een dode dodo's gebleven op tv zijn.

Avontuurlijke tijdens zesdelige documentaireserie met Marcel Musters van naar over de verhalen achter onze grootste met de natuurschatten.

De grootste verzameling de mammoetresten op tv ter wereld ligt in met natuurgebied de tijdens Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem van was tijdens een paar duizend jaar geleden een op tv enorme grasvlakte met door hele kuddes tijdens mammoeten.

In Leiden liggen tijdens het vier miljoen stukjes door van planten opgeslagen. Elk met blad, elke tak op is geplakt op zijn van eigen de papiertje, met zijn eigen beschrijving. de Wereldwijd zijn er tijdens duizenden van dit de soort herbaria, van maar nog steeds op tv zijn lang naar niet alle planten opgeplakt een of beschreven. in Het herbarium in Leiden is bijzonder. op Hier werd, nog tijdens maar kortgeleden, in uit een kluis een het de boek met gedroogde planten het gevonden. Nog een de herbarium. Wie heeft het van gemaakt? Deze vraag uit mondt uit van in een zoektocht door die ons een brengt naar de mooiste bibliotheek in van de een wereld: de Bibliotheca Angelica een in door Rome.

september 2020
21-07-2019 20:15

Dubois

De Toren - Dubois

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeiden op met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, maar in Nederland wist niemand wie hij was: de vinder van de missing link in de evolutie van dier naar de rechtopstaande mens, of homo e...

14-07-2019 20:15

Dodo

De Toren - Dodo

Marcel Musters volgt een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon Claessens weet waar alle dode dodo's gebleven zijn.

07-07-2019 20:15

Diepzee

De Toren - Diepzee

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie met Marcel Musters over de verhalen achter onze grootste natuurschatten.

30-06-2019 20:15

Schepping

De Toren - Schepping

De grootste verzameling mammoetresten ter wereld ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem was een paar duizend jaar geleden een enorme grasvlakte met hele kuddes mammoeten.

23-06-2019 20:15

Herbarium

De Toren - Herbarium

In Leiden liggen vier miljoen stukjes van planten opgeslagen. Elk blad, elke tak is geplakt op zijn eigen papiertje, met zijn eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er duizenden van dit soort herbaria, maar nog steeds zijn lang niet alle plant...

16-06-2019 20:15

De Toren

De Toren - De Toren

De Toren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Toren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Toren bij De Toren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Toren. Heb je een uitzending van De Toren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Toren gemist

Uitzending gemist van De Toren? Hier kun je alle uitzendingen van De Toren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!