Programma gemist?

Tweehonderdvijftig miljoen naar Indonesiërs op tv groeiden op met het naar avonturenverhaal de Limburgse Eugène op Dubois, van maar in Nederland wist in niemand wie hij was: tijdens de vinder van uit de op tv missing link in de evolutie van van dier naar de door rechtopstaande de mens, of homo op erectus.

Marcel met Musters volgt de een Amerikaanse Nederlander in die op het eiland Mauritius van een dodoschat tijdens vindt. Dodowetenschapper Leon de Claessens weet een waar alle dode dodo's gebleven het zijn.

Avontuurlijke zesdelige op tv documentaireserie met Marcel Musters naar over de op tv verhalen achter onze het grootste op natuurschatten.

De grootste verzameling op tv mammoetresten ter wereld tijdens ligt in met natuurgebied door de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde een zeebodem was een paar duizend het een jaar geleden een enorme grasvlakte op met hele kuddes de mammoeten.

In de Leiden liggen vier miljoen op stukjes van op planten opgeslagen. Elk blad, op tv elke tak uit is geplakt op zijn eigen een papiertje, met op zijn naar eigen beschrijving. Wereldwijd het zijn er duizenden van een dit soort herbaria, maar naar nog naar steeds zijn lang niet alle de planten opgeplakt of beschreven. het naar Het herbarium in Leiden is bijzonder. een Hier een werd, nog maar kortgeleden, van in een kluis een uit boek met een gedroogde planten gevonden. Nog tijdens een tijdens herbarium. Wie heeft het van gemaakt? Deze op tv vraag mondt naar uit in een zoektocht die ons een brengt naar de naar mooiste bibliotheek van van de wereld: het de Bibliotheca Angelica in op de Rome.

mei 2020
21-07-2019 20:15

Dubois

De Toren - Dubois

Tweehonderdvijftig miljoen Indonesiërs groeiden op met het avonturenverhaal de Limburgse Eugène Dubois, maar in Nederland wist niemand wie hij was: de vinder van de missing link in de evolutie van dier naar de rechtopstaande mens, of homo e...

14-07-2019 20:15

Dodo

De Toren - Dodo

Marcel Musters volgt een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt. Dodowetenschapper Leon Claessens weet waar alle dode dodo's gebleven zijn.

07-07-2019 20:15

Diepzee

De Toren - Diepzee

Avontuurlijke zesdelige documentaireserie met Marcel Musters over de verhalen achter onze grootste natuurschatten.

30-06-2019 20:15

Schepping

De Toren - Schepping

De grootste verzameling mammoetresten ter wereld ligt in natuurgebied de Oostvaardersplassen. Die drooggelegde zeebodem was een paar duizend jaar geleden een enorme grasvlakte met hele kuddes mammoeten.

23-06-2019 20:15

Herbarium

De Toren - Herbarium

In Leiden liggen vier miljoen stukjes van planten opgeslagen. Elk blad, elke tak is geplakt op zijn eigen papiertje, met zijn eigen beschrijving. Wereldwijd zijn er duizenden van dit soort herbaria, maar nog steeds zijn lang niet alle plant...

16-06-2019 20:15

De Toren

De Toren - De Toren

De Toren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Toren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Toren bij De Toren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Toren. Heb je een uitzending van De Toren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Toren gemist

Uitzending gemist van De Toren? Hier kun je alle uitzendingen van De Toren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!