Programma gemist?

Ben, een een nostalgist, verlangt de naar vervlogen tijden en een door tijdens wereld met minder tijdens verregaande technologie. Paul en op Ruurdje wonen in een een lowtech aardehuis met en integreren techniek de alleen wanneer het past naar bij hun zeer op tv bewuste ecologische levensstijl. in Tim gaat ook langs naar bij Martijn, een naar het futurist die denkt dat we hopeloos in een achterlopen, voor hem op kunnen technische ontwikkelingen niet snel genoeg van de gaan.

Tim door den Besten ontmoet drie op tv mensen uit die zich begeven in bijzondere van sociale op tv kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, in een overtuigd 'flat-earther', van die verstoten werd door met in zijn vrienden, maar naar die inmiddels een nieuw naar sociaal leven heeft in opgebouwd met andere op complotdenkers. Verder gaat hij op op tv het pad met Tavarell, een zwarte homoseksuele in door man die als naar rolmodel fungeert voor andere gekleurde een gay in jongeren die elders een geen acceptatie vonden. Ze organiseren extravagante met dans- tijdens en poseerwedstrijden waarbij op tv ze volledig zichzelf het kunnen zijn. Ook ontmoet hij uit Monique, een moderne de heks die zich het van eindelijk op haar plek voelt in sinds een ze de wicca het leerde kennen en zich aansloot bij de de een Nederlandse heksenkring. Wat zeggen de een verhalen van deze naar en andere outsiders op tv over het de manier waarop de meesten met van ons in leven?

Tim de den Besten bezoekt drie op mensen die door nooit een met 'normale' baan zouden een nemen. Zo ontmoet hij tijdens Danny die van zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen uit en naar voedsel dat een door anderen wordt weggegooid. Tim door gaat ook door langs bij Anne, een kunstenares met die door leeft van financiële een giften, zonder dat in ze daar iets voor op tv terug in hoeft te doen. naar En hij gaat op een pad met Louis, een in straatmuzikant tijdens die leeft van wat een mensen hem op het straat geven. Wat zeggen de uit verhalen van van deze op en andere outsiders over de de manier waarop de meesten de van ons de leven?

De de meeste mensen wonen in een naar huis of appartement. op Groot of tijdens klein, met gekocht of gehuurd. Dat kan ook uit met anders. Tim gaat op bezoek bij de Ilse die op tv in een oude pipowagen met het woont binnen een uit Groningse kraakgemeenschap, hij gaat uit langs bij de jonge moeder op Naomi die uit met haar drie in kinderen in door een Mongoolse nomadentent woont de en hij ontmoet in Sabine in en René die langdurig rondtrekken door op tv Europa van in een naar camperbusje.

Als we het ziek zijn een is het goed geregeld het in Nederland. We een kunnen meteen naar door de tijdens dokter of het door ziekenhuis. Toch zijn er een mensen die van geen vertrouwen hebben met in de medische wetenschap, zij door zoeken tijdens hun remedies buiten de gangbare door gezondheidszorg. Tim den naar Besten ontmoet drie tijdens van deze uit 'outsiders'.

De het keuze op het gebied van met eten was met nog nooit zo op groot uit en voorhanden. Overal vind je naar een supermarkt, bakker of van slager. uit Tim den Besten ontmoet op tv mensen die de in voedselindustrie de als een probleem zien en de er uit daarom alles aan op tv doen om anders met eten een om te uit gaan.

mei 2020
23-05-2019 20:00

Technologie

De outsiders - Technologie

Ben, een nostalgist, verlangt naar vervlogen tijden en een wereld met minder verregaande technologie. Paul en Ruurdje wonen in een lowtech aardehuis en integreren techniek alleen wanneer het past bij hun zeer bewuste ecologische levensstijl...

16-05-2019 19:55

Sociaal

De outsiders - Sociaal

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met ...

09-05-2019 19:55

Inkomen

De outsiders - Inkomen

Tim den Besten bezoekt drie mensen die nooit een 'normale' baan zouden nemen. Zo ontmoet hij Danny die zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen en voedsel dat door anderen wordt weggegooid. Tim gaat ook langs bij Anne, een kunstenare...

02-05-2019 19:55

Wonen

De outsiders - Wonen

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder...

25-04-2019 20:00

Gezondheid

De outsiders - Gezondheid

Als we ziek zijn is het goed geregeld in Nederland. We kunnen meteen naar de dokter of het ziekenhuis. Toch zijn er mensen die geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap, zij zoeken hun remedies buiten de gangbare gezondheidszorg. Tim...

18-04-2019 20:00

Eten

De outsiders - Eten

De keuze op het gebied van eten was nog nooit zo groot en voorhanden. Overal vind je een supermarkt, bakker of slager. Tim den Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie als een probleem zien en er daarom alles aan doen om anders met ete...

De outsiders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De outsiders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De outsiders bij De outsiders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De outsiders. Heb je een uitzending van De outsiders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De outsiders gemist

Uitzending gemist van De outsiders? Hier kun je alle uitzendingen van De outsiders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!