Programma gemist?

Ben, met een nostalgist, verlangt tijdens naar vervlogen tijden met en een wereld de met minder verregaande technologie. Paul door de en Ruurdje wonen in van een lowtech aardehuis en integreren het techniek in alleen wanneer het past een bij hun zeer op bewuste ecologische levensstijl. met Tim tijdens gaat ook langs bij met Martijn, een futurist die denkt op tv dat we hopeloos het achterlopen, op voor hem kunnen technische met ontwikkelingen het niet snel genoeg met gaan.

Tim uit den Besten een ontmoet drie mensen die zich begeven in in bijzondere naar sociale op tv kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een met overtuigd 'flat-earther', die op tv verstoten werd naar door zijn vrienden, op maar die inmiddels een in nieuw sociaal van leven tijdens heeft opgebouwd met andere complotdenkers. naar Verder gaat hij uit op met pad met Tavarell, een zwarte met homoseksuele man die uit als rolmodel fungeert naar voor met andere gekleurde gay jongeren die door elders geen acceptatie vonden. met Ze organiseren op tv extravagante dans- het en poseerwedstrijden waarbij ze volledig uit zichzelf naar kunnen zijn. Ook ontmoet van hij uit Monique, een moderne heks op tv die zich eindelijk op uit haar plek voelt het sinds ze de wicca het leerde kennen en met zich naar aansloot bij een Nederlandse heksenkring. op tv Wat op zeggen de verhalen van deze door en op tv andere outsiders over de manier in waarop de meesten uit een van ons leven?

Tim den Besten naar bezoekt drie op mensen die nooit op tv een 'normale' in baan zouden nemen. Zo ontmoet op tv het hij Danny die zichzelf zoveel een mogelijk onderhoudt met spullen een en voedsel dat uit door anderen wordt van weggegooid. het Tim gaat ook langs naar bij Anne, door een kunstenares die leeft uit van financiële giften, het zonder dat ze uit daar iets voor een terug door hoeft te doen. En hij gaat het op met pad met uit Louis, een straatmuzikant die door leeft van wat mensen hem het op straat op tv geven. Wat zeggen naar de op verhalen van deze en andere van outsiders over het de manier met waarop de meesten een van ons leven?

De meeste het mensen wonen in een een op huis of appartement. in Groot of klein, gekocht of uit gehuurd. Dat kan door ook anders. naar Tim gaat op bezoek bij tijdens Ilse die in van door een oude pipowagen woont de binnen een Groningse kraakgemeenschap, met hij gaat langs bij een de jonge met moeder de Naomi die met haar drie uit kinderen in een een Mongoolse nomadentent woont het en in hij ontmoet Sabine de en René die het langdurig rondtrekken door het Europa in een met camperbusje.

Als op we ziek zijn is het op goed met geregeld in een Nederland. We kunnen meteen naar de op naar dokter of het ziekenhuis. uit Toch zijn er mensen op die geen vertrouwen naar hebben de in de medische wetenschap, op tv zij zoeken het hun remedies buiten de gangbare naar gezondheidszorg. Tim den tijdens Besten ontmoet drie van naar deze het 'outsiders'.

De keuze op naar het gebied van het eten was nog het nooit zo naar groot en op tv voorhanden. Overal vind je uit een supermarkt, bakker het of slager. op Tim den Besten ontmoet door mensen die de voedselindustrie een als een met probleem de zien en er daarom alles aan op tv door doen om anders op tv met eten om te in gaan.

september 2020
23-05-2019 20:00

Technologie

De outsiders - Technologie

Ben, een nostalgist, verlangt naar vervlogen tijden en een wereld met minder verregaande technologie. Paul en Ruurdje wonen in een lowtech aardehuis en integreren techniek alleen wanneer het past bij hun zeer bewuste ecologische levensstijl...

16-05-2019 19:55

Sociaal

De outsiders - Sociaal

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met ...

09-05-2019 19:55

Inkomen

De outsiders - Inkomen

Tim den Besten bezoekt drie mensen die nooit een 'normale' baan zouden nemen. Zo ontmoet hij Danny die zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen en voedsel dat door anderen wordt weggegooid. Tim gaat ook langs bij Anne, een kunstenare...

02-05-2019 19:55

Wonen

De outsiders - Wonen

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder...

25-04-2019 20:00

Gezondheid

De outsiders - Gezondheid

Als we ziek zijn is het goed geregeld in Nederland. We kunnen meteen naar de dokter of het ziekenhuis. Toch zijn er mensen die geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap, zij zoeken hun remedies buiten de gangbare gezondheidszorg. Tim...

18-04-2019 20:00

Eten

De outsiders - Eten

De keuze op het gebied van eten was nog nooit zo groot en voorhanden. Overal vind je een supermarkt, bakker of slager. Tim den Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie als een probleem zien en er daarom alles aan doen om anders met ete...

De outsiders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De outsiders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De outsiders bij De outsiders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De outsiders. Heb je een uitzending van De outsiders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De outsiders gemist

Uitzending gemist van De outsiders? Hier kun je alle uitzendingen van De outsiders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!