Programma gemist?

Ben, een nostalgist, uit verlangt naar uit vervlogen tijden in en een wereld met in minder verregaande technologie. Paul met en Ruurdje naar wonen op in een lowtech aardehuis de en integreren tijdens techniek alleen wanneer het past bij uit hun zeer bewuste in op ecologische levensstijl. Tim op tv gaat ook langs op bij Martijn, een futurist die in denkt tijdens dat we hopeloos achterlopen, voor door hem kunnen technische ontwikkelingen in niet snel uit genoeg van gaan.

Tim een den Besten een ontmoet drie mensen die het zich begeven het in bijzondere sociale kringen. Zo op tv ontmoet van hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', met die verstoten de werd door zijn vrienden, de maar die inmiddels een naar nieuw sociaal met leven heeft opgebouwd door met uit andere complotdenkers. Verder gaat naar hij op tijdens pad met Tavarell, op tv een zwarte homoseksuele tijdens man die als rolmodel fungeert met voor andere gekleurde gay van jongeren die elders op tv geen uit acceptatie vonden. door Ze organiseren extravagante dans- en door poseerwedstrijden waarbij ze een volledig in zichzelf kunnen zijn. Ook ontmoet hij het Monique, een moderne door heks die zich de eindelijk met op haar plek voelt uit sinds ze de in wicca naar leerde kennen en van zich aansloot bij een Nederlandse heksenkring. op Wat zeggen in de verhalen van uit deze op en andere outsiders over de op manier waarop de meesten in van door ons leven?

Tim in den Besten bezoekt drie mensen uit die de nooit een uit 'normale' baan zouden met nemen. Zo ontmoet hij Danny naar die zichzelf zoveel het mogelijk onderhoudt op tv met spullen en de voedsel dat door anderen op tv wordt van weggegooid. Tim gaat ook langs bij door Anne, een kunstenares uit die leeft van naar financiële giften, zonder het op tv dat ze daar het iets voor terug hoeft te uit doen. En hij naar gaat door op pad met Louis, de een straatmuzikant naar die leeft van wat mensen hem naar op tv op straat geven. Wat zeggen de de verhalen een van deze en andere uit outsiders door over de manier waarop met de meesten met van ons leven?

De op meeste mensen wonen op tv in een door huis of appartement. in Groot of klein, gekocht of van gehuurd. Dat kan ook uit anders. de Tim gaat op bezoek in bij Ilse met die in het een oude pipowagen van woont binnen een door Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij het de jonge tijdens moeder Naomi die uit met haar drie door kinderen in een Mongoolse het nomadentent woont de en hij ontmoet Sabine de en René die tijdens langdurig naar rondtrekken door Europa in de een met camperbusje.

Als we ziek in zijn is de het goed de geregeld in Nederland. van We kunnen meteen naar door de van dokter of het ziekenhuis. Toch uit zijn er tijdens mensen die geen vertrouwen hebben tijdens in de de medische wetenschap, zij zoeken door door hun remedies buiten de gangbare tijdens gezondheidszorg. Tim den Besten van ontmoet drie van uit naar deze 'outsiders'.

De een keuze op het uit gebied van eten uit was nog nooit zo door groot van en voorhanden. Overal vind de je een supermarkt, bakker een of slager. Tim op den Besten ontmoet uit mensen die de voedselindustrie met uit als een probleem zien en op er daarom alles van aan doen om anders tijdens met uit eten om te een gaan.

januari 2021
23-05-2019 20:00

Technologie

De outsiders - Technologie

Ben, een nostalgist, verlangt naar vervlogen tijden en een wereld met minder verregaande technologie. Paul en Ruurdje wonen in een lowtech aardehuis en integreren techniek alleen wanneer het past bij hun zeer bewuste ecologische levensstijl...

16-05-2019 19:55

Sociaal

De outsiders - Sociaal

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met ...

09-05-2019 19:55

Inkomen

De outsiders - Inkomen

Tim den Besten bezoekt drie mensen die nooit een 'normale' baan zouden nemen. Zo ontmoet hij Danny die zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen en voedsel dat door anderen wordt weggegooid. Tim gaat ook langs bij Anne, een kunstenare...

02-05-2019 19:55

Wonen

De outsiders - Wonen

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder...

25-04-2019 20:00

Gezondheid

De outsiders - Gezondheid

Als we ziek zijn is het goed geregeld in Nederland. We kunnen meteen naar de dokter of het ziekenhuis. Toch zijn er mensen die geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap, zij zoeken hun remedies buiten de gangbare gezondheidszorg. Tim...

18-04-2019 20:00

Eten

De outsiders - Eten

De keuze op het gebied van eten was nog nooit zo groot en voorhanden. Overal vind je een supermarkt, bakker of slager. Tim den Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie als een probleem zien en er daarom alles aan doen om anders met ete...

De outsiders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De outsiders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De outsiders bij De outsiders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De outsiders. Heb je een uitzending van De outsiders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De outsiders gemist

Uitzending gemist van De outsiders? Hier kun je alle uitzendingen van De outsiders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!