Programma gemist?

Ben, een in nostalgist, verlangt de naar vervlogen tijden en op tv een wereld met tijdens minder verregaande door technologie. Paul in en Ruurdje wonen in naar een lowtech aardehuis en in integreren techniek het alleen wanneer het past op tv bij het hun zeer bewuste ecologische levensstijl. door Tim gaat ook tijdens langs op tv bij Martijn, een futurist die met denkt dat tijdens we hopeloos achterlopen, voor hem met kunnen technische met ontwikkelingen niet snel naar genoeg de gaan.

Tim tijdens den Besten tijdens ontmoet drie mensen die zich begeven een in bijzondere op sociale kringen. Zo ontmoet in hij Bastiaan, door een overtuigd 'flat-earther', een die de verstoten werd door zijn vrienden, van maar die inmiddels door een nieuw sociaal leven het heeft opgebouwd met met andere naar complotdenkers. Verder gaat naar hij op pad met Tavarell, van een tijdens zwarte homoseksuele met man die als rolmodel van fungeert voor andere gekleurde op gay jongeren door die elders geen acceptatie met vonden. Ze de organiseren extravagante door dans- en poseerwedstrijden waarbij ze de volledig zichzelf op kunnen zijn. Ook ontmoet hij door tijdens Monique, een moderne heks die tijdens zich eindelijk van op haar plek van voelt sinds ze de wicca uit in leerde kennen en zich op aansloot bij een een Nederlandse heksenkring. op tv Wat zeggen de tijdens verhalen van deze en door andere outsiders over de het manier waarop de van meesten van ons op tv leven?

Tim den naar Besten bezoekt drie mensen met die uit nooit een 'normale' baan zouden op tv nemen. in Zo ontmoet hij naar Danny die met zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen door en voedsel uit dat met door anderen wordt weggegooid. Tim door gaat ook op langs bij op Anne, een kunstenares met die leeft van financiële giften, zonder in dat ze daar de iets voor een terug hoeft te van doen. een En hij gaat op pad met met van Louis, een straatmuzikant die het leeft van wat uit mensen hem op met straat geven. van Wat zeggen de met verhalen van deze en andere het outsiders over op de manier waarop de meesten op tv van ons op tv leven?

De meeste mensen in wonen in een tijdens huis naar of appartement. in Groot of klein, gekocht of gehuurd. in Dat kan ook op anders. Tim gaat op tv op op bezoek bij Ilse die tijdens in een oude pipowagen naar woont binnen naar een Groningse een kraakgemeenschap, hij de gaat langs bij de jonge naar moeder Naomi op tv die met haar in drie kinderen in een Mongoolse de nomadentent door woont en tijdens hij ontmoet Sabine en met René die langdurig rondtrekken door op tv uit Europa in een de camperbusje.

Als we ziek tijdens naar zijn is het goed tijdens geregeld in Nederland. een We kunnen het meteen naar de dokter naar of het tijdens ziekenhuis. Toch zijn er mensen die het geen vertrouwen tijdens hebben naar in de medische wetenschap, zij door zoeken hun remedies met buiten de gangbare gezondheidszorg. naar Tim den Besten van ontmoet drie van naar deze een 'outsiders'.

De met keuze op het op tv gebied van eten was nog het nooit zo groot op en een voorhanden. Overal vind een je een supermarkt, de bakker of slager. Tim den tijdens tijdens Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie op als het een probleem zien het en er daarom alles aan van doen om naar anders het met eten om te van gaan.

april 2021
23-05-2019 20:00

Technologie

De outsiders - Technologie

Ben, een nostalgist, verlangt naar vervlogen tijden en een wereld met minder verregaande technologie. Paul en Ruurdje wonen in een lowtech aardehuis en integreren techniek alleen wanneer het past bij hun zeer bewuste ecologische levensstijl...

16-05-2019 19:55

Sociaal

De outsiders - Sociaal

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met ...

09-05-2019 19:55

Inkomen

De outsiders - Inkomen

Tim den Besten bezoekt drie mensen die nooit een 'normale' baan zouden nemen. Zo ontmoet hij Danny die zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen en voedsel dat door anderen wordt weggegooid. Tim gaat ook langs bij Anne, een kunstenare...

02-05-2019 19:55

Wonen

De outsiders - Wonen

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder...

25-04-2019 20:00

Gezondheid

De outsiders - Gezondheid

Als we ziek zijn is het goed geregeld in Nederland. We kunnen meteen naar de dokter of het ziekenhuis. Toch zijn er mensen die geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap, zij zoeken hun remedies buiten de gangbare gezondheidszorg. Tim...

18-04-2019 20:00

Eten

De outsiders - Eten

De keuze op het gebied van eten was nog nooit zo groot en voorhanden. Overal vind je een supermarkt, bakker of slager. Tim den Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie als een probleem zien en er daarom alles aan doen om anders met ete...

De outsiders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De outsiders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De outsiders bij De outsiders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De outsiders. Heb je een uitzending van De outsiders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De outsiders gemist

Uitzending gemist van De outsiders? Hier kun je alle uitzendingen van De outsiders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!