Programma gemist?

Ben, een naar nostalgist, verlangt naar op vervlogen tijden van en een wereld met minder het verregaande technologie. Paul in en Ruurdje op tv wonen een in een lowtech aardehuis naar en integreren techniek uit alleen wanneer het past bij van hun zeer tijdens bewuste ecologische levensstijl. in Tim gaat tijdens ook langs naar bij Martijn, een futurist die het denkt dat we met hopeloos achterlopen, voor hem het op tv kunnen technische ontwikkelingen niet snel op genoeg het gaan.

Tim den Besten tijdens ontmoet de drie mensen die zich van begeven op tv in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet op hij Bastiaan, uit een uit overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door van zijn vrienden, maar van die inmiddels een een nieuw het sociaal leven tijdens heeft opgebouwd met andere complotdenkers. naar Verder gaat hij naar op pad met Tavarell, op een zwarte homoseksuele een man die op als rolmodel naar fungeert voor andere een gekleurde gay een jongeren die elders geen acceptatie op tv vonden. in Ze organiseren extravagante dans- en uit poseerwedstrijden waarbij in ze volledig zichzelf kunnen de zijn. Ook ontmoet hij een in Monique, een moderne heks op die zich eindelijk op de haar plek voelt de sinds ze de op wicca de leerde kennen en zich aansloot bij met een Nederlandse heksenkring. van Wat uit zeggen de door verhalen van deze met en andere outsiders over een de manier waarop naar de meesten van ons het leven?

Tim met den Besten bezoekt uit drie mensen het die nooit een op tv 'normale' baan zouden nemen. het Zo ontmoet hij uit Danny die zichzelf van zoveel mogelijk onderhoudt met spullen op tv op en voedsel dat door anderen met wordt weggegooid. Tim op tv gaat ook langs naar bij Anne, een kunstenares uit op die leeft van financiële giften, zonder uit dat de ze daar op tv iets voor terug hoeft te doen. de En hij gaat naar op pad met door Louis, een het straatmuzikant die leeft van met wat mensen op hem op straat geven. in Wat zeggen de op tv verhalen van op deze tijdens en andere outsiders over op de manier waarop een de meesten van ons in leven?

De uit meeste mensen wonen in een de huis of het appartement. Groot of klein, met gekocht of tijdens gehuurd. Dat met kan ook anders. van Tim gaat op bezoek bij het Ilse die van in een oude pipowagen op tv een woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, op tv hij gaat langs de bij de met jonge moeder in Naomi die met haar drie op tv kinderen in het een Mongoolse de nomadentent woont en tijdens hij ontmoet Sabine en door René die op langdurig rondtrekken door Europa in in een een camperbusje.

Als we door ziek tijdens zijn is het goed geregeld door in met Nederland. We kunnen door meteen naar de dokter door of het ziekenhuis. naar Toch zijn er met mensen die de geen vertrouwen hebben in een de medische wetenschap, zij zoeken met hun remedies door buiten tijdens de gangbare gezondheidszorg. Tim op tv den Besten ontmoet drie naar van deze tijdens 'outsiders'.

De keuze op op tv het de gebied van eten was uit nog in nooit zo groot op en voorhanden. Overal met vind je een op tv supermarkt, bakker of op tv slager. Tim den met Besten ontmoet mensen die de de voedselindustrie als een door probleem zien op en er daarom alles aan tijdens een doen om anders met eten door om uit te gaan.

juli 2021
23-05-2019 20:00

Technologie

De outsiders - Technologie

Ben, een nostalgist, verlangt naar vervlogen tijden en een wereld met minder verregaande technologie. Paul en Ruurdje wonen in een lowtech aardehuis en integreren techniek alleen wanneer het past bij hun zeer bewuste ecologische levensstijl...

16-05-2019 19:55

Sociaal

De outsiders - Sociaal

Tim den Besten ontmoet drie mensen die zich begeven in bijzondere sociale kringen. Zo ontmoet hij Bastiaan, een overtuigd 'flat-earther', die verstoten werd door zijn vrienden, maar die inmiddels een nieuw sociaal leven heeft opgebouwd met ...

09-05-2019 19:55

Inkomen

De outsiders - Inkomen

Tim den Besten bezoekt drie mensen die nooit een 'normale' baan zouden nemen. Zo ontmoet hij Danny die zichzelf zoveel mogelijk onderhoudt met spullen en voedsel dat door anderen wordt weggegooid. Tim gaat ook langs bij Anne, een kunstenare...

02-05-2019 19:55

Wonen

De outsiders - Wonen

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder...

25-04-2019 20:00

Gezondheid

De outsiders - Gezondheid

Als we ziek zijn is het goed geregeld in Nederland. We kunnen meteen naar de dokter of het ziekenhuis. Toch zijn er mensen die geen vertrouwen hebben in de medische wetenschap, zij zoeken hun remedies buiten de gangbare gezondheidszorg. Tim...

18-04-2019 20:00

Eten

De outsiders - Eten

De keuze op het gebied van eten was nog nooit zo groot en voorhanden. Overal vind je een supermarkt, bakker of slager. Tim den Besten ontmoet mensen die de voedselindustrie als een probleem zien en er daarom alles aan doen om anders met ete...

De outsiders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De outsiders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De outsiders bij De outsiders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De outsiders. Heb je een uitzending van De outsiders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De outsiders gemist

Uitzending gemist van De outsiders? Hier kun je alle uitzendingen van De outsiders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!