Programma gemist?

De jaren 70 de met waren vrolijk, optimistisch, hoopvol op tv en links in maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en door uit rechts. Een decennium met als een januskop. In de eerste tijdens jaren uit ligt de toekomst open op tv voor iedereen en door wie niet op meedoet met uit deze onafhankelijkheid is eigenlijk niet met goed bij z'n hoofd. het Iedereen eist een zijn vrijheid op. Op in het op werk, in het leger, door op school, tijdens maar ook naar in bed. Een special uit over de jaren 70 waarin in de alle hoogte- en tijdens dieptepunten in beeld op tv en geluid langskomen.

De een jaren 70 waren vrolijk, uit optimistisch, hoopvol en links, met maar in ook fel, inktzwart, pessimistisch uit en rechts. Een decennium naar op als een januskop. In met de eerste jaren een ligt de toekomst door open voor iedereen en tijdens wie het niet meedoet met deze naar onafhankelijkheid is eigenlijk niet goed door bij z'n hoofd. een Iedereen op tv eist zijn vrijheid met op. Op met het werk, in het leger op van school, maar ook op een in bed. Een op special over de de jaren 70, waarin uit alle hoogte- en dieptepunten op in beeld en door geluid langskomen.

juli 2021
27-04-2019 15:10

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhei...

20-04-2019 20:05

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links, maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhe...

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 bij Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!