Programma gemist?

De jaren van 70 waren vrolijk, optimistisch, naar hoopvol en links op maar naar ook fel, in inktzwart, pessimistisch en rechts. naar Een decennium als in een januskop. In een de eerste de jaren ligt de toekomst het open voor iedereen en wie op het niet meedoet met uit deze onafhankelijkheid is eigenlijk het niet goed bij in z'n hoofd. Iedereen van eist zijn vrijheid op. Op van in het werk, in het leger, door op school, het maar ook in bed. door Een special de over de jaren 70 waarin naar alle hoogte- en het dieptepunten in een beeld het en geluid langskomen.

De jaren 70 uit waren vrolijk, optimistisch, een hoopvol het en links, maar ook tijdens fel, inktzwart, uit pessimistisch en op rechts. Een decennium als op een januskop. het In de eerste tijdens jaren ligt de toekomst open uit voor met iedereen en wie niet meedoet met een deze op tv onafhankelijkheid is eigenlijk niet goed uit bij op tv z'n hoofd. Iedereen op eist zijn vrijheid op. door Op met het werk, in het leger door op school, het maar ook in bed. in Een special over uit de door jaren 70, waarin alle hoogte- tijdens en dieptepunten op in beeld en geluid een langskomen.

mei 2020
27-04-2019 15:10

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhei...

20-04-2019 20:05

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links, maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhe...

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 bij Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!