Programma gemist?

De het jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, van hoopvol en links een maar ook naar fel, inktzwart, de pessimistisch en rechts. Een decennium de als een op tv januskop. In het de eerste jaren ligt het de toekomst van open voor de iedereen en wie niet uit meedoet met deze onafhankelijkheid het is eigenlijk niet naar goed het bij z'n hoofd. naar Iedereen eist zijn op tv vrijheid op. Op het werk, in het het leger, op in school, de maar ook op in bed. Een special over de naar jaren 70 op tv waarin alle uit hoogte- en dieptepunten in beeld de en geluid met langskomen.

De jaren in 70 waren tijdens vrolijk, optimistisch, hoopvol en op links, in maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en door in rechts. Een decennium als een januskop. het In op tv de eerste een jaren ligt de toekomst door open voor iedereen op tv en wie in niet meedoet met het deze onafhankelijkheid is eigenlijk op niet goed bij z'n hoofd. door een Iedereen eist zijn vrijheid op. het Op het werk, in in het leger de op school, door maar ook in in bed. Een special de over de in jaren 70, waarin alle hoogte- van en door dieptepunten in beeld en van geluid langskomen.

januari 2021
27-04-2019 15:10

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhei...

20-04-2019 20:05

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 - Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70

De jaren 70 waren vrolijk, optimistisch, hoopvol en links, maar ook fel, inktzwart, pessimistisch en rechts. Een decennium als een januskop. In de eerste jaren ligt de toekomst open voor iedereen en wie niet meedoet met deze onafhankelijkhe...

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 bij Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De verwarrende jaren 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!