Programma gemist?

Leaning in into the wind, door met de soundtrack naar van Fred Frith, is voor op iedereen die nog door niet eerder kennismaakte met met een het werk van Andy naar Goldsworthy een de adembenemende ervaring. in De Schotse landschapskunstenaar verbindt de op bezielde wijze de met mens naar met de natuur. Hij naar bewerkt enorme tijdens stenen en bomen en uit zoekt vergankelijkheid de in regendruppels, bloemblaadjes tijdens en rietstengels. Goldsworthy's van kunstwerken bestaan vaak alleen van dankzij de op tv film, een film die onderdeel het is van zijn kunst. tijdens de De kunstenaar lijkt een op unieke relatie te de hebben met de natuur. op Hij van heeft een soort gevoeligheid tijdens voor de omgeving die wij uit missen, een maar die wij naar dankzij zijn kunstwerken ook ineens een uit ervaren. Door zijn unieke van blik bekijk je de wereld uit zelf ook met met andere op ogen.

Leaning into uit the wind, het met de soundtrack uit van Fred Frith, het is voor iedereen die een nog niet eerder uit kennismaakte met het werk met van Andy naar Goldsworthy een in adembenemende ervaring. de De Schotse landschapskunstenaar verbindt op op bezielde wijze de mens het met de natuur. de Hij bewerkt enorme een stenen in en bomen en zoekt vergankelijkheid op tv in regendruppels, op tv bloemblaadjes met en rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken bestaan door vaak alleen dankzij de uit film, door een film die in onderdeel is op tv van zijn kunst. De op kunstenaar lijkt een unieke de relatie te in hebben met de een natuur. Hij heeft een op soort in gevoeligheid voor de tijdens omgeving die wij missen, maar die het wij dankzij in zijn kunstwerken van ook ineens ervaren. op Door zijn unieke in blik bekijk van je de wereld zelf ook met op tv nieuwe in ogen.

Documentaire tijdens over het wonderschone, vergankelijke door werk van landschapskunstenaar Andy een Goldsworthy. een De natuur is zijn een inspiratiebron en met zijn werkruimte. tijdens Door in de natuurlijke setting in met te van grijpen, deze in te rangschikken en tijdens menselijke elementen toe te van voegen, onderzoekt hij de met relatie tussen een mens en natuur. door Regendruppels, stenen, in bloemblaadjes en rietstengels de behoren tot het materiaal waaruit hij een zijn uit kunstwerken maakt, die uit met de krachten tijdens van de natuur en tijdens het eerste zuchtje in wind soms van zo weer op vervlogen zijn. Deze eenvoud en vergankelijkheid op tv is van tekenend voor zijn oeuvre. In de de documentaire zien uit we op tv de kunstenaar door boomheggen in klimmen, met verf op tv natuurlijke breuken accentueren en naar met gekleurde door bladeren geometrische op vormen aanbrengen in de van stedelijke van bebouwing. Zijn opmerkzaamheid voor de schoonheid op op van de natuur getuigt van een door gevoeligheid die wij naar vaak zijn kwijtgeraakt, de met maar dankzij zijn in werk weer kunnen tijdens ervaren. Door de unieke blik van uit Goldsworthy met bekijk je naar de wereld met nieuwe op ogen. Veel het van Goldsworthy's kunstwerken het bestaan enkel nog uit op tv beelden die zijn uit vastgelegd. Dat een alleen al maakt de het film erg op tv de moeite waard, door die mede dankzij naar de prachtige soundtrack van tijdens de beroemde Fred met Frith, op zichzelf staat, een maar tijdens dus ook onderdeel is geworden een van zijn kunst. in Voor iedereen die op nog een niet eerder kennismaakte met de kunst op van naar Andy Goldsworthy een adembenemende op ervaring.

mei 2021
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!