Programma gemist?

Leaning het into the tijdens wind, met de soundtrack van Fred in Frith, is voor uit iedereen die nog het van niet eerder kennismaakte met op tv het werk van Andy Goldsworthy tijdens een uit adembenemende ervaring. De op tv Schotse landschapskunstenaar verbindt tijdens op bezielde wijze de het mens met de natuur. tijdens Hij bewerkt naar enorme stenen en met bomen op tv en zoekt vergankelijkheid de in regendruppels, bloemblaadjes en van rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken van bestaan vaak alleen dankzij de de film, een van film die onderdeel van is van zijn een kunst. De kunstenaar lijkt een een unieke relatie het te naar hebben met de tijdens natuur. Hij heeft een soort door gevoeligheid voor naar de uit omgeving die wij missen, maar op tv die wij dankzij zijn het kunstwerken van ook ineens ervaren. naar Door zijn unieke tijdens blik bekijk je de de wereld zelf naar ook met uit andere ogen.

Leaning op into the wind, met de de soundtrack van in Fred Frith, naar is voor iedereen die de nog niet eerder uit kennismaakte met door het werk van naar Andy Goldsworthy een adembenemende op ervaring. door De Schotse landschapskunstenaar verbindt op door bezielde wijze de de mens door met de natuur. Hij bewerkt tijdens enorme stenen en het bomen en zoekt vergankelijkheid door met in regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels. Goldsworthy's op kunstwerken uit bestaan vaak de alleen dankzij de film, een film uit op tv die onderdeel is van het zijn kunst. De met kunstenaar lijkt een unieke relatie uit te tijdens hebben met de natuur. Hij uit tijdens heeft een soort het gevoeligheid voor de omgeving die wij uit met missen, maar die wij door dankzij zijn kunstwerken van ook ineens ervaren. Door zijn uit unieke blik uit bekijk naar je de wereld zelf ook in met nieuwe een ogen.

Documentaire het over het wonderschone, vergankelijke op werk van landschapskunstenaar op Andy Goldsworthy. De natuur door is zijn inspiratiebron tijdens en zijn van werkruimte. naar Door in de natuurlijke setting in door het te grijpen, deze te het rangschikken en op tv menselijke elementen toe te op tv voegen, onderzoekt hij de relatie door uit tussen mens en het natuur. Regendruppels, stenen, bloemblaadjes op tv en rietstengels behoren tot uit het in materiaal waaruit hij naar zijn kunstwerken maakt, die met de op tv krachten op tv van de uit natuur en het tijdens eerste zuchtje wind soms zo de weer vervlogen zijn. Deze een eenvoud op en vergankelijkheid is tekenend naar voor zijn oeuvre. in In de documentaire uit zien we de kunstenaar tijdens het door boomheggen klimmen, met verf natuurlijke in met breuken accentueren en met tijdens gekleurde bladeren geometrische naar vormen aanbrengen in de de stedelijke bebouwing. Zijn op tv opmerkzaamheid voor de uit schoonheid van de natuur de getuigt van een met gevoeligheid uit die wij de vaak zijn kwijtgeraakt, maar dankzij uit zijn werk weer kunnen de ervaren. het Door de unieke naar blik van een Goldsworthy bekijk je de in wereld met het nieuwe ogen. Veel van Goldsworthy's kunstwerken tijdens bestaan uit enkel nog tijdens uit beelden die zijn vastgelegd. Dat van naar alleen al maakt de uit film erg de moeite waard, naar die op tv mede dankzij de prachtige soundtrack de tijdens van de beroemde een Fred Frith, op zichzelf staat, maar op op tv dus ook onderdeel is geworden van de zijn kunst. Voor het iedereen die van nog niet op tv eerder kennismaakte met met de kunst de van Andy Goldsworthy een een adembenemende ervaring.

mei 2020
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!