Programma gemist?

Leaning een into the wind, met de het soundtrack door van Fred Frith, is voor op de iedereen die nog niet eerder naar kennismaakte met het werk tijdens van uit Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. van een De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde met wijze de mens de met van de natuur. Hij bewerkt met enorme stenen en met bomen en uit zoekt vergankelijkheid in regendruppels, bloemblaadjes uit tijdens en rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken bestaan vaak uit alleen dankzij de van film, een film tijdens die onderdeel uit is op van zijn kunst. De kunstenaar lijkt het een in unieke relatie te door hebben met op de natuur. Hij heeft het een soort gevoeligheid voor uit de omgeving die wij van missen, maar een die van wij dankzij zijn kunstwerken ook ineens in ervaren. Door door zijn tijdens unieke blik bekijk van je de wereld zelf ook door met andere van ogen.

Leaning op tv into the het wind, met de in soundtrack van Fred Frith, is naar voor iedereen die nog in niet eerder kennismaakte uit met op het werk van Andy Goldsworthy naar een van adembenemende ervaring. van De Schotse landschapskunstenaar verbindt op het bezielde wijze de de mens met de op tv natuur. van Hij bewerkt enorme stenen en bomen naar door en zoekt vergankelijkheid in tijdens regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels. de Goldsworthy's kunstwerken bestaan uit vaak alleen dankzij de tijdens film, een een film die op onderdeel is op tv van zijn kunst. De kunstenaar lijkt tijdens het een unieke relatie te de hebben met de van natuur. Hij heeft een op soort gevoeligheid voor op tv de in omgeving die wij missen, van maar die wij dankzij in zijn kunstwerken ook ineens uit ervaren. Door zijn van unieke tijdens blik bekijk je op tv de wereld zelf ook met met op nieuwe ogen.

Documentaire over het tijdens wonderschone, vergankelijke door werk in van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur van is zijn inspiratiebron tijdens en van zijn werkruimte. Door naar in de natuurlijke setting een in te grijpen, deze uit te rangschikken en tijdens met menselijke elementen toe te voegen, tijdens onderzoekt van hij de relatie tussen mens en een natuur. in Regendruppels, stenen, bloemblaadjes en op rietstengels met behoren tot het materiaal waaruit met hij zijn kunstwerken met maakt, die met door de krachten van de met natuur en het het eerste zuchtje wind de soms zo tijdens weer naar vervlogen zijn. Deze eenvoud van en vergankelijkheid is tekenend in voor de zijn oeuvre. In de documentaire zien op tv we de kunstenaar uit door in boomheggen klimmen, met verf natuurlijke uit breuken van accentueren en met gekleurde bladeren het geometrische de vormen aanbrengen in de op tv stedelijke bebouwing. Zijn opmerkzaamheid een voor de schoonheid door van op tv de natuur getuigt van op tv een gevoeligheid op tv die wij vaak in zijn kwijtgeraakt, door maar dankzij zijn werk weer kunnen op ervaren. Door de tijdens unieke blik in van tijdens Goldsworthy bekijk je de in wereld met nieuwe ogen. het Veel van op tv Goldsworthy's kunstwerken bestaan enkel van nog een uit beelden die zijn naar vastgelegd. Dat alleen al maakt naar de film erg het de moeite de waard, die mede naar dankzij de naar prachtige soundtrack van de in beroemde Fred Frith, tijdens op zichzelf staat, maar van dus de ook onderdeel is geworden van naar zijn kunst. tijdens Voor iedereen die nog uit niet eerder door kennismaakte uit met de kunst van Andy tijdens Goldsworthy een het adembenemende ervaring.

september 2020
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!