Programma gemist?

Leaning into the uit wind, met de op naar soundtrack van Fred naar Frith, is voor iedereen die nog op niet eerder van kennismaakte door met het werk in van Andy Goldsworthy een een adembenemende ervaring. De in Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde de wijze de mens op met het de natuur. Hij bewerkt enorme uit stenen en bomen door en zoekt in vergankelijkheid in regendruppels, tijdens bloemblaadjes en rietstengels. een Goldsworthy's kunstwerken bestaan met vaak alleen dankzij de van door film, een film die onderdeel door is van zijn uit kunst. De kunstenaar van lijkt een unieke relatie van het te hebben met uit de natuur. Hij heeft een een soort gevoeligheid voor de tijdens omgeving die wij van door missen, maar die wij dankzij met zijn kunstwerken naar ook ineens tijdens ervaren. Door zijn van unieke blik bekijk je tijdens de wereld de zelf ook met andere door ogen.

Leaning into op the wind, met de met van soundtrack van Fred uit Frith, is voor iedereen die het nog niet eerder met kennismaakte op met het werk door van Andy Goldsworthy op een adembenemende ervaring. De Schotse tijdens landschapskunstenaar verbindt op op tv bezielde wijze van de mens door met de natuur. Hij het bewerkt enorme van stenen en bomen op en zoekt vergankelijkheid in regendruppels, bloemblaadjes tijdens en met rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken tijdens bestaan vaak met alleen dankzij de film, een de film die onderdeel is op van zijn kunst. met De op tv kunstenaar lijkt een in unieke relatie te hebben met van in de natuur. Hij heeft een in soort gevoeligheid in voor de omgeving die een wij missen, uit maar die de wij dankzij zijn kunstwerken ook de ineens ervaren. van Door zijn unieke blik bekijk het je met de wereld zelf in ook met nieuwe naar ogen.

Documentaire over het door wonderschone, vergankelijke werk de naar van landschapskunstenaar Andy een Goldsworthy. De natuur het is zijn inspiratiebron een en zijn werkruimte. van Door in de natuurlijke setting tijdens in te grijpen, naar deze te rangschikken en met de menselijke elementen toe op te voegen, onderzoekt hij de relatie door tussen mens en uit natuur. Regendruppels, stenen, met bloemblaadjes en tijdens rietstengels behoren tot het het materiaal waaruit op tv hij uit zijn kunstwerken maakt, die met de in uit krachten van de met natuur en het op tv eerste zuchtje wind soms zo van weer vervlogen zijn. op tv Deze eenvoud en in vergankelijkheid het is tekenend voor zijn het oeuvre. In de in documentaire zien van we de kunstenaar door boomheggen op tv klimmen, met verf op natuurlijke breuken accentueren en het met het gekleurde bladeren geometrische vormen op aanbrengen in op de stedelijke bebouwing. Zijn opmerkzaamheid op op tv voor de schoonheid van op de natuur getuigt door van een gevoeligheid die wij de het vaak zijn kwijtgeraakt, maar op tv dankzij zijn werk van weer kunnen op tv ervaren. Door de unieke blik het van Goldsworthy bekijk naar je de wereld met een nieuwe ogen. op tv Veel in van Goldsworthy's kunstwerken bestaan enkel door nog uit beelden die door zijn tijdens vastgelegd. Dat alleen het al maakt de een film erg de moeite waard, op tv die een mede dankzij de een prachtige soundtrack op tv van de beroemde Fred Frith, op naar zichzelf in staat, maar dus naar ook onderdeel is geworden van uit zijn kunst. Voor door iedereen die op tv nog niet in eerder kennismaakte met door de kunst van de Andy Goldsworthy een adembenemende op ervaring.

september 2021
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!