Programma gemist?

Leaning into van the wind, uit met de soundtrack van Fred met het Frith, is voor iedereen het die nog op niet eerder kennismaakte van met het werk naar van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. het De een Schotse landschapskunstenaar verbindt het op bezielde in wijze de mens met de naar natuur. Hij tijdens bewerkt enorme met stenen en bomen en zoekt een vergankelijkheid door in regendruppels, bloemblaadjes de en rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken bestaan uit vaak alleen uit dankzij de film, op een film die onderdeel is in door van zijn kunst. De uit kunstenaar lijkt de een unieke relatie te tijdens hebben met de op tv natuur. Hij heeft een op tv soort gevoeligheid op voor de omgeving die wij in missen, door maar die wij dankzij door zijn het kunstwerken ook ineens ervaren. van Door zijn unieke blik bekijk een op je de wereld zelf ook van met uit andere ogen.

Leaning into the van van wind, met de soundtrack van op Fred de Frith, is voor iedereen op tv die nog niet eerder het kennismaakte met het werk door naar van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. het op De Schotse landschapskunstenaar verbindt de op bezielde wijze op de mens met de natuur. met Hij op bewerkt enorme stenen en in bomen en op tv zoekt vergankelijkheid in in regendruppels, bloemblaadjes het en rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken door bestaan vaak alleen de dankzij de film, een film de die onderdeel is op door van zijn kunst. De de kunstenaar lijkt een tijdens unieke relatie te op hebben met de natuur. door Hij heeft een soort een gevoeligheid voor met de omgeving die naar wij uit missen, maar die wij door dankzij zijn kunstwerken ook ineens door ervaren. met Door zijn unieke blik bekijk het je tijdens de wereld uit zelf ook met nieuwe het ogen.

Documentaire over het van wonderschone, vergankelijke in werk van landschapskunstenaar Andy de Goldsworthy. De het natuur is zijn de inspiratiebron op en zijn werkruimte. van Door in de natuurlijke setting in van in te grijpen, deze te rangschikken en uit menselijke uit elementen toe het te voegen, onderzoekt hij de naar relatie tussen mens met en natuur. op tv Regendruppels, stenen, bloemblaadjes op tv en rietstengels behoren tot een het materiaal met waaruit hij in zijn kunstwerken maakt, die met van de krachten van uit de natuur en een het eerste zuchtje het wind soms op zo weer naar vervlogen zijn. Deze eenvoud en in vergankelijkheid naar is tekenend voor zijn het oeuvre. In de in documentaire zien we in de kunstenaar door boomheggen op klimmen, met verf in natuurlijke breuken accentueren van en met uit gekleurde bladeren geometrische vormen aanbrengen een in de een stedelijke de bebouwing. Zijn opmerkzaamheid voor op de schoonheid op van de natuur getuigt van een met van gevoeligheid die wij van vaak zijn kwijtgeraakt, maar dankzij naar zijn werk op tv weer kunnen ervaren. Door naar de unieke blik van tijdens Goldsworthy naar bekijk je de wereld in met nieuwe uit ogen. Veel van de Goldsworthy's kunstwerken bestaan naar enkel nog uit beelden die met in zijn vastgelegd. Dat alleen al maakt de de film uit erg door de moeite waard, het die mede dankzij de prachtige het soundtrack van een de beroemde Fred Frith, op van zichzelf het staat, maar dus een ook onderdeel in is geworden van de zijn kunst. Voor iedereen die nog het niet uit eerder kennismaakte met de kunst van het van Andy Goldsworthy tijdens een adembenemende ervaring.

januari 2021
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!