Programma gemist?

Leaning het into the naar wind, met de soundtrack van in Fred Frith, is door voor het iedereen die nog niet eerder kennismaakte van met het van werk uit van Andy Goldsworthy van een adembenemende ervaring. De Schotse op tv landschapskunstenaar verbindt op naar bezielde wijze de de mens met de op tv natuur. Hij de bewerkt enorme stenen en in bomen en zoekt vergankelijkheid naar in regendruppels, bloemblaadjes op de en rietstengels. Goldsworthy's tijdens kunstwerken bestaan vaak alleen in dankzij de een film, een film die in onderdeel is op van zijn kunst. De kunstenaar met lijkt een unieke een relatie te door hebben met de door natuur. Hij heeft een soort tijdens gevoeligheid voor in de omgeving door die wij de missen, maar die wij dankzij zijn op kunstwerken ook ineens uit in ervaren. Door zijn unieke blik op bekijk je de naar wereld zelf ook de met tijdens andere ogen.

Leaning naar into the wind, met tijdens de soundtrack van op tv Fred Frith, is voor op iedereen door die nog niet door eerder kennismaakte in met het werk van het Andy Goldsworthy een adembenemende op ervaring. De Schotse door landschapskunstenaar de verbindt op bezielde wijze de mens op tv met de natuur. in Hij bewerkt enorme van stenen op en bomen en zoekt vergankelijkheid uit in regendruppels, bloemblaadjes een en rietstengels. Goldsworthy's uit kunstwerken op tv bestaan vaak een alleen dankzij de film, de een film door die onderdeel is van zijn kunst. op tv het De kunstenaar lijkt een unieke met relatie te hebben met met de natuur. uit Hij uit heeft een soort de gevoeligheid voor de in omgeving die wij missen, op tv maar die wij dankzij met zijn de kunstwerken ook ineens ervaren. Door zijn naar unieke van blik bekijk je de wereld tijdens naar zelf ook met nieuwe in ogen.

Documentaire over het tijdens tijdens wonderschone, vergankelijke werk de van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur naar is zijn inspiratiebron in en op zijn werkruimte. Door in de een natuurlijke naar setting in te het grijpen, deze te rangschikken en op menselijke elementen toe een te naar voegen, onderzoekt hij de naar relatie tijdens tussen mens en natuur. Regendruppels, stenen, een door bloemblaadjes en rietstengels behoren op tot het met materiaal waaruit hij uit zijn kunstwerken maakt, die met op de krachten van op tv de natuur met en het eerste het zuchtje wind soms zo weer tijdens vervlogen zijn. tijdens Deze eenvoud uit en vergankelijkheid is tekenend uit voor op zijn oeuvre. In de documentaire een zien we het de kunstenaar door boomheggen op klimmen, met een verf natuurlijke breuken op tv accentueren en met gekleurde met bladeren geometrische van vormen aanbrengen in de stedelijke van bebouwing. Zijn opmerkzaamheid een op voor de schoonheid naar van de natuur getuigt van een het gevoeligheid in die wij vaak zijn door kwijtgeraakt, maar dankzij zijn op werk weer met kunnen ervaren. Door met de naar unieke blik van Goldsworthy bekijk op je de wereld met tijdens nieuwe ogen. Veel in van op Goldsworthy's kunstwerken bestaan enkel nog in uit uit beelden die zijn vastgelegd. Dat tijdens alleen al maakt een de film op tv erg een de moeite waard, die mede op tv dankzij de prachtige soundtrack de van in de beroemde Fred van Frith, op op tv zichzelf staat, maar dus ook in onderdeel is van geworden van zijn kunst. Voor op iedereen naar die nog de niet eerder kennismaakte tijdens met de kunst van Andy door Goldsworthy een uit adembenemende ervaring.

juni 2021
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!