Programma gemist?

Leaning van into the wind, met met de soundtrack van Fred door uit Frith, is voor iedereen die tijdens nog niet een eerder kennismaakte uit met het werk van het Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. op tv De Schotse landschapskunstenaar op tv naar verbindt op bezielde wijze de in mens met tijdens de natuur. Hij bewerkt het enorme in stenen en bomen en met zoekt vergankelijkheid de in regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels. Goldsworthy's uit kunstwerken bestaan vaak met door alleen dankzij de film, een van film die onderdeel is door van zijn door kunst. De kunstenaar lijkt naar een unieke relatie van op tv te hebben met de natuur. in Hij heeft een het soort gevoeligheid met voor de omgeving die uit wij missen, maar tijdens die wij een dankzij zijn de kunstwerken ook ineens ervaren. Door een zijn unieke blik bekijk van je de op tv wereld zelf in ook met op andere ogen.

Leaning into op the wind, met in de soundtrack van Fred de Frith, is van voor iedereen het die nog niet eerder kennismaakte uit met het werk naar het van Andy Goldsworthy het een adembenemende ervaring. De Schotse op tv landschapskunstenaar verbindt op bezielde in het wijze de mens met de van natuur. Hij bewerkt enorme in stenen en naar bomen en naar zoekt vergankelijkheid in in regendruppels, bloemblaadjes en de rietstengels. Goldsworthy's kunstwerken in bestaan vaak alleen dankzij in de film, een met film die onderdeel is naar op tv van zijn kunst. De kunstenaar lijkt een een unieke de relatie te hebben van met de tijdens natuur. Hij uit heeft een soort tijdens gevoeligheid voor de omgeving die wij met missen, maar het die wij dankzij zijn het van kunstwerken ook ineens naar ervaren. Door zijn unieke blik bekijk de door je de wereld zelf op ook met nieuwe op tv ogen.

Documentaire over in het wonderschone, naar vergankelijke werk uit van landschapskunstenaar Andy op tv Goldsworthy. De natuur is zijn naar inspiratiebron en zijn naar werkruimte. het Door in de natuurlijke setting in op tv te grijpen, tijdens deze te rangschikken en van menselijke elementen toe het een te voegen, onderzoekt hij de naar relatie naar tussen mens en natuur. Regendruppels, stenen, met door bloemblaadjes en rietstengels in behoren tot het materiaal waaruit uit hij zijn tijdens kunstwerken maakt, die met tijdens de krachten met van de het natuur en het eerste op zuchtje wind soms op zo weer met vervlogen zijn. Deze eenvoud en het vergankelijkheid uit is tekenend voor zijn oeuvre. In van de naar documentaire zien we de kunstenaar op tv door boomheggen in klimmen, met het verf natuurlijke breuken accentueren en naar met het gekleurde bladeren met geometrische vormen aanbrengen tijdens in de stedelijke bebouwing. Zijn opmerkzaamheid met op tv voor de schoonheid op tv van de natuur getuigt van een een gevoeligheid die op tv wij vaak op zijn kwijtgeraakt, maar dankzij zijn door werk de weer kunnen ervaren. van Door de unieke blik uit van Goldsworthy in bekijk je het de wereld met nieuwe ogen. Veel door van Goldsworthy's op kunstwerken bestaan enkel op nog op uit beelden die zijn vastgelegd. uit Dat alleen een al maakt de film erg in de moeite waard, naar die mede in dankzij de prachtige soundtrack naar een van de beroemde Fred uit Frith, op zichzelf staat, maar tijdens op tv dus ook onderdeel is geworden de van het zijn kunst. Voor met iedereen die nog niet eerder met kennismaakte met de kunst met van Andy een Goldsworthy tijdens een adembenemende ervaring.

oktober 2021
15-09-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:10

De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning Into the Wind

Leaning into the wind, met de soundtrack van Fred Frith, is voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met het werk van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring. De Schotse landschapskunstenaar verbindt op bezielde wijze de mens met ...

21-04-2019 14:05

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind - De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind

Documentaire over het wonderschone, vergankelijke werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. De natuur is zijn inspiratiebron en zijn werkruimte. Door in de natuurlijke setting in te grijpen, deze te rangschikken en menselijke elemente...

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind bij De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Leaning into the wind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!