Programma gemist?

Bianca heeft tijdens nu vrij. Ze in verkocht het op tv BB-café en met heeft eindelijk tijd om met haar op man over de uit markt te het struinen. Een nieuwe naar periode in door haar leven. Michael-Robbert van de uit sportschool is van een plan om de op tv op halve marathon op door de Chinese Muur te uit gaan lopen, uit op één been tijdens met krukken. Maar van daar is veel geld voor nodig met en eerder hadden tijdens hij en z'n de maatje dat nog een niet bij elkaar. op tv Kan hij z'n uit droom op tv waarmaken? Irena de en Ella horen dat ze toch naar de tijdens werkgever aansprakelijk kunnen stellen uit voor het uit ongeluk waarbij Ella haar het voet brak. Ze hebben het weer hoop. En een Kenneth heeft eindelijk de al op z'n kinderen weer bij elkaar met aan het tafel in z'n eigen nieuwe naar van huis. Hij is dolblij dat het tijdens door gelukt is.

De uit Poolse Ella brak op tv haar voet bij een ongeluk het het op het werk de en krijgt nu een geen nieuw contract. Zij naar en haar met vriendin Irena belden naar de een vakbond, van maar die kan niks doen in als je geen lid door bent. door Nu gaan in naar het Juridisch Loket voor met advies. Kim geeft voor naar het eerst de de het workshop Puff&Paint: blowen en in schilderen. Wordt dat een in succes? met Kunstenaar Rob knutselt lekker samen tijdens met zijn jongste zoon het en beseft nu van dat uit hij is gegroeid als een opvoeder. John met van de tattooshop bakt met een de enorme berg pannenkoeken voor het op tv verzorgingshuis in op de buurt en zijn goede op vriend Jan door komt uit ook even langs. En voor Kenneth naar van is het een heerlijke dag: het hij gaat de verhuizen.

Tycho wil handhaver naar een worden en loopt nu stage. met En op dan moeten er opeens echte bekeuringen uit uit worden uitgeschreven. Lukt dat? Kim werkt tijdens uit in de coffeeshop aan 'de op tv overkant', want in van Zeewolde is tijdens er een verbod op coffeeshops. tijdens En ze tijdens schildert. Dat naar bracht haar op het een idee voor de in workshop Puff&Paint? Irena en een Ella bellen met door de de vakbond. Wat moeten ze doen op tv nu het van contract de van Ella niet in verlengd wordt, terwijl ze nota bene van op haar met werk haar van voet gebroken op tv heeft? Familie Ruitenbeek met in de drie dochters een heeft het altijd superdruk. Moeder door Mirjam kreeg in een depressie na op tv de bevalling. Ze werd op tv uit beter, maar moet altijd zorgen voor van de de juiste balans in haar leven. van Ze in vindt rust tijdens bij haar paard.

Tycho's moeder heeft door chronische pijn en op dat gaat Tycho door aan het hart. naar tijdens Om haar te verrassen heeft-ie een met bijzonder uitje bedacht: op een nachtje weg uit in een een lekker hotel. Kunstenaar Rob op maakt hele bijzondere op tv instrumenten, waar op tv mensen uit van over de naar hele wereld op afkomen. Hij heeft in het gevoel op tv dat juist de Zeewolde hem op de rust en op tv de ruimte heeft met gegeven om zijn creativiteit te uit vinden. En Kenneth krijgt op de op sleutel van zijn tijdens nieuwe huis. Zijn grote zoons van staan door opeens op de stoep om de hem naar te helpen met met klussen.

Nina in is samen met haar het vriend door Quincy op het strand het van Zeewolde Pokémons vangen. Dat op uit is al helemaal uit door de tijd, maar er op is tijdens niks anders te doen. een Irena helpt haar een Poolse vriendin Ella. Haar de contract werd niet verlengd op nadat er een het ongeluk naar was gebeurd met op het werk uit en ze haar voet brak. Irena door en Ella zoeken tijdens het uit of dat eigenlijk zomaar mag? naar En door de familie Ruitenbeek heeft het op tv hartstikke op tv druk. Vader is vaak een in het buitenland en de moeder runt op tv het gezin tijdens met drie ambitieuze meiden. Twee het tijdens van hen doen serieus aan op voltige, door acrobatiek op een paard. Jim tijdens is 17 jaar naar en heeft in een geweldige groep met vrienden waar op hij graag mee uitgaat. een Maar waar moet in je dan naartoe tijdens als je in uit Zeewolde woont?

Zeewolde de kan niet zonder een pont naar de overkant. een In een de zomer een op tv pont met veel toeristen, nu naar een boot vol in scholieren. Jan en Ronald het van de met pont kennen in alle kinderen en op tv ze plakken ook nog weleens tijdens een tijdens band als dat op tv nodig is. op Marlous van Evelien gaat elke op dag in naar de opvang en vandaag viert met naar ze daar haar verjaardag. Ze tijdens wordt 34. een Ze praat niet, maar kan met wel op tv goed laten de merken wat ze fijn vindt. Sebastian uit heeft een hele op tv ingewikkelde een jeugd gehad en werd toen op tv het van echt niet meer ging thuis het opgevangen door op zijn baas, de het eigenaar van de tijdens fietsenwinkel. Nu op tv heeft Sebastian de zaak een van zijn uit pleegouders overgenomen en is de hij zelf het de baas. Zijn halfzusje de Nina kon ook een niet op meer thuis blijven en op tv woont nu bij Sebastian. Irena door kwam op bijna twintig jaar geleden uit een Polen in naar Nederland voor werk. Nu met is op ze getrouwd tijdens met Dirk, een Amsterdammer uit in Zeewolde. uit Ze praten over de liefde: zijn naar er van verschillen tussen uit Poolse en Nederlandse mannen met en vrouwen?

Kenneth van woont nu nog in een tijdens overbruggingshuis in van Zeewolde met en krijgt goed nieuws: hij kan van verhuizen naar in een eigen in huis. In de met kringloopwinkel gaat-ie op op tv zoek naar spullen. tijdens Zijn droom: de met alle kinderen aan tafel op het z'n eigen nieuwe een plek. Boer Albert uit heeft met het in de van winter niet het zo druk en tijdens alle tijd voor door andere dingen: lekker 20 km op de de fiets naar uit voetbal uit en 's avonds naar een uitverkochte zaal in van Hoeve een Karree, het zelfgebouwde theater naar op de boerderij. Bianca verkocht op tijdens het BB-café om met meer tijd te de krijgen voor zichzelf. Het met afscheid viel haar zwaar. op tv Ook op Jeroen begon een van nieuw leven; van een groot melkveehoudersbedrijf op tv naar de uit kleine tijdens 'Thuishaven', een biologisch zelfvoorzienende boerderij naar waar gasten graag aan de tafel aanschuiven en in waar op tv iedereen zichzelf een mag zijn.

Evelien naar zorgt 's morgens tijdens vroeg, voordat ze naar van haar werk bij het naar op tankstation gaat, voor haar naar verstandelijk gehandicapte dochter op tv Marlous. De eerste vijftien jaar naar het was ze helemaal thuis voor Marlous, van omdat ze uit dacht dat dat zo door hoorde. Nu met zegt ze dat door het werk met haar heeft gered. Ze van deelt naar lief en leed met tijdens de collega's. Voor Marco met en met z'n vriend waait het eindelijk tijdens hard van genoeg om lekker te gaan kitesurfen op op naar het Wolderwijd. Maar voor door de vrijwilligers van de Natuurmonumenten is die van wind minder handig uit als ze de gaan snoeien op op tv de kleine eilandjes naar in dat een water. En Lies pluist uit de folders uit, op zoek naar naar tijdens aanbiedingen.

De tijdens meeste mensen met in Zeewolde kenden Kenneth, op toen hij op een rotizaak had in de met haven. Maar na een uit auto-ongeluk verloor hij op tv alles: van zijn zaak, in zijn huis en zijn vrouw. We naar treffen hem in met een de overbruggingshuis, waar hij tijdelijk terecht met door kon. Wachtend op een een nieuwe eigen in plek, waar hij het naar allerliefst gewoon met op tv al zijn kinderen een aan tafel op tv wil zitten. Lukt het hem om op tv dat voor uit elkaar naar te krijgen? Jan kreeg heel met slecht nieuws. met Hij heeft kanker en op tv zijn in vrienden dachten dat hij er nu in al niet meer met zou de zijn. Maar een nieuwe op therapie slaat aan van en Jan is in hard aan het met trainen om straks weer naar te kunnen lopen. in Zijn Poolse door vrouw Ella gaat met een hem mee van naar het revalidatiecentrum. Jur tijdens de is een van de tijdens hardwerkende jonge boeren in naar het uitgestrekte Zeewolde. Maar tijdens een in het weekend op gaat-ie lekker met zijn vrienden op een tijdens stap met het tijdens Polderrad, dan is op hij de dj die de naar boel op stelten uit zet.

Bij het ontstaan uit van Zeewolde was naar van er alle ruimte voor de de boeren. Jur van 23 in naar volgt straks zijn vader op, maar uit dan uit wel naar zijn op nieuwe inzichten. Ze het gaan langzamerhand helemaal over van op biologische akkerbouw. de In oktober 2004 vond het met een ernstig auto-ongeluk tijdens plaats, waarbij vijf jongeren uit Zeewolde op de om het leven kwamen. Met een van klap kwam er met met een einde aan hun leven. Dat naar had impact op de Zeewolde en heeft op tv dat nog steeds. door Rob een en Monique Wetters verloren de hun zoon Fabian kort een voor het zijn 21e verjaardag. de Ze vertellen hoe op ze erin slaagden op om te op gaan met dit grote verlies. naar Iedereen het in Zeewolde kent uit John, die een tattooshop aan naar huis heeft. door Hij kreeg verkering met verpleegkundige een Carine tijdens en pas later ontdekten op tv ze dat van zij zorgt voor zijn op tv beste vriend een Jan, die ernstig ziek met is.

In op 2004 vond met een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij vijf op jongeren uit Zeewolde het om het in leven kwamen. Dat een had impact op tv op Zeewolde en heeft op tv dat nog het steeds. Dennie van Dijkhuizen verloor de zijn goede het vriend Berry. Voor tijdens Dennie de in aanleiding om z'n van leven helemaal om een te gooien. De 68-jarige van Lies van woont alleen en ze tijdens zegt zelf dat ze van daar helemaal niet het geschikt voor is. Maar een het is lastig van om een in nieuw door maatje te vinden. Met haar het zoon gaat ze elke op naar week naar de markt, het waar iedereen een haar kent. Het uit BB-café aan het centrale Kerkplein met is een tijdens begrip in Zeewolde. het Met vooral vaste uit stamgasten zoals Jan en John, de die op elkaar al bijna dertig de jaar tijdens kennen. Ze kunnen op niet zonder elkaar, maar een Jan is ernstig ziek en uit iedereen dacht op tv dat-ie er al niet de meer uit zou zijn.

In oktober op 2004 vond een op tv ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij de een vijf jongeren uit Zeewolde om een het leven het kwamen. Met van een klap kwam er een met einde aan door hun leven. Dat had impact naar op op Zeewolde en het heeft het nog steeds. Voor jongerenwerker uit Martine Kruider op tv was het ongeluk aanleiding door een om een kringloopwinkel te de beginnen, waar kwetsbare in jongeren, zoals Nina, werkervaring tijdens op kunnen uit doen. Jeroen was op ooit een 'gewone' van boer die graag veel geld de wilde verdienen, naar nu heeft-ie naar z'n leven omgegooid uit en runt met De Thuishaven, een biologisch boerenbedrijf waar in het helemaal tijdens om persoonlijke door groei gaat. Er worden met op rituelen bomen geplant, een je kunt er van met mediteren en tot de jezelf komen in een zweethut, om in maar even naar iets te noemen. op Wie op het met bedrijventerrein het Trekkersveld uit komt, kan niet een om de Supershop uit heen, de tijdens broodjeszaak van het tankstation. naar Evelien werkt een er al achttien jaar en een smeert honderden uit broodjes op op een dag op tv voor de vrachtwagenchauffeurs en Poolse door arbeidsmigranten. Met het de andere vrouwen op die bij de in supershop werken deelt ze lief uit en op tv leed.

mei 2019
09-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Bianca heeft nu vrij. Ze verkocht het BB-café en heeft eindelijk tijd om met haar man over de markt te struinen. Een nieuwe periode in haar leven. Michael-Robbert van de sportschool is van plan om de halve marathon op de Chinese Muur te gaa...

08-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

De Poolse Ella brak haar voet bij een ongeluk op het werk en krijgt nu geen nieuw contract. Zij en haar vriendin Irena belden naar de vakbond, maar die kan niks doen als je geen lid bent. Nu gaan naar het Juridisch Loket voor advies. Kim ge...

07-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Tycho wil handhaver worden en loopt nu stage. En dan moeten er opeens echte bekeuringen worden uitgeschreven. Lukt dat? Kim werkt in de coffeeshop aan 'de overkant', want in Zeewolde is er een verbod op coffeeshops. En ze schildert. Dat bra...

06-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Tycho's moeder heeft chronische pijn en dat gaat Tycho aan het hart. Om haar te verrassen heeft-ie een bijzonder uitje bedacht: een nachtje weg in een lekker hotel. Kunstenaar Rob maakt hele bijzondere instrumenten, waar mensen van over de ...

02-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Nina is samen met haar vriend Quincy op het strand van Zeewolde Pokémons vangen. Dat is al helemaal uit de tijd, maar er is niks anders te doen. Irena helpt haar Poolse vriendin Ella. Haar contract werd niet verlengd nadat er een ongeluk wa...

01-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Zeewolde kan niet zonder pont naar de overkant. In de zomer een pont met veel toeristen, nu een boot vol scholieren. Jan en Ronald van de pont kennen alle kinderen en ze plakken ook nog weleens een band als dat nodig is. Marlous van Evelien...

30-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Kenneth woont nu nog in een overbruggingshuis in Zeewolde en krijgt goed nieuws: hij kan verhuizen naar een eigen huis. In de kringloopwinkel gaat-ie op zoek naar spullen. Zijn droom: met alle kinderen aan tafel op z'n eigen nieuwe plek. Bo...

29-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Evelien zorgt 's morgens vroeg, voordat ze naar haar werk bij het tankstation gaat, voor haar verstandelijk gehandicapte dochter Marlous. De eerste vijftien jaar was ze helemaal thuis voor Marlous, omdat ze dacht dat dat zo hoorde. Nu zegt ...

25-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

De meeste mensen in Zeewolde kenden Kenneth, toen hij een rotizaak had in de haven. Maar na een auto-ongeluk verloor hij alles: zijn zaak, zijn huis en zijn vrouw. We treffen hem in een overbruggingshuis, waar hij tijdelijk terecht kon. Wac...

24-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Bij het ontstaan van Zeewolde was er alle ruimte voor de boeren. Jur van 23 volgt straks zijn vader op, maar dan wel naar zijn nieuwe inzichten. Ze gaan langzamerhand helemaal over op biologische akkerbouw. In oktober 2004 vond een ernstig ...

23-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

In 2004 vond een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij vijf jongeren uit Zeewolde om het leven kwamen. Dat had impact op Zeewolde en heeft dat nog steeds. Dennie van Dijkhuizen verloor zijn goede vriend Berry. Voor Dennie de aanleiding om z'...

22-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

In oktober 2004 vond een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij vijf jongeren uit Zeewolde om het leven kwamen. Met een klap kwam er een einde aan hun leven. Dat had impact op Zeewolde en heeft het nog steeds. Voor jongerenwerker Martine Krui...

Typisch Zeewolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Zeewolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Zeewolde bij Typisch Zeewolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Zeewolde. Heb je een uitzending van Typisch Zeewolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Zeewolde gemist

Uitzending gemist van Typisch Zeewolde? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Zeewolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord