Programma gemist?

Bianca heeft nu op tv vrij. Ze uit verkocht het BB-café en door heeft eindelijk tijd het om op tv met haar man over de de markt tijdens te struinen. Een met nieuwe periode in haar met leven. Michael-Robbert van de van de sportschool is van plan door om de halve marathon op het op tv de Chinese Muur te gaan lopen, op tv op met één been met krukken. Maar het in daar is veel geld voor van nodig en eerder door hadden hij en van z'n maatje dat de nog van niet bij elkaar. Kan een hij z'n droom waarmaken? het Irena de en Ella horen dat ze naar toch de werkgever met aansprakelijk tijdens kunnen stellen voor het met ongeluk waarbij Ella haar voet door brak. Ze naar hebben weer hoop. naar En Kenneth heeft door eindelijk al z'n naar kinderen weer bij door elkaar aan de tafel in door z'n eigen nieuwe huis. naar Hij is dolblij dat het een gelukt op tv is.

De de Poolse Ella brak haar in voet bij een een ongeluk op met het werk en krijgt nu uit geen nieuw door contract. Zij en van haar vriendin Irena belden een van naar de vakbond, maar die met kan niks doen op als je in geen lid bent. Nu gaan de naar het op tv Juridisch met Loket voor advies. Kim een geeft voor het met eerst de workshop tijdens Puff&Paint: blowen en op schilderen. Wordt dat van een succes? Kunstenaar Rob knutselt van lekker een samen met zijn jongste zoon de en van beseft nu in dat hij is gegroeid uit als opvoeder. John van de de tijdens tattooshop bakt een enorme berg pannenkoeken in voor uit het verzorgingshuis in de buurt een en zijn op goede vriend van Jan komt in ook even langs. En de voor Kenneth is door het een naar heerlijke dag: hij gaat de verhuizen.

Tycho tijdens wil handhaver worden en loopt een op nu stage. En dan moeten naar er opeens van echte bekeuringen worden uitgeschreven. in Lukt van dat? Kim werkt in de de coffeeshop aan 'de overkant', het want in Zeewolde tijdens is er op een verbod op coffeeshops. naar En van ze schildert. Dat bracht het haar door op het idee voor op tv de workshop Puff&Paint? Irena door en Ella bellen met met de vakbond. de Wat moeten een ze doen nu de het contract van Ella van niet uit verlengd wordt, terwijl in ze nota bene op haar op tv werk op haar voet gebroken heeft? Familie Ruitenbeek door op met de drie het dochters heeft het op tv altijd superdruk. Moeder het Mirjam kreeg een depressie op na de bevalling. Ze naar werd beter, de maar moet altijd zorgen voor met het de juiste balans in met haar leven. Ze met vindt rust bij haar tijdens paard.

Tycho's moeder het heeft door chronische pijn en op tv dat gaat Tycho aan door het hart. Om haar te het verrassen heeft-ie in een bijzonder tijdens uitje bedacht: door een nachtje weg in een lekker naar hotel. met Kunstenaar Rob maakt hele bijzondere de instrumenten, waar op tv mensen van door over de hele wereld met op afkomen. Hij uit heeft een het gevoel dat juist Zeewolde hem in op de rust en tijdens de ruimte heeft gegeven om naar zijn creativiteit op te vinden. En Kenneth door krijgt de sleutel op van zijn nieuwe in huis. Zijn van grote zoons staan opeens op in de op tv stoep om hem te helpen van met naar klussen.

Nina is de samen met haar tijdens vriend Quincy op het tijdens strand van Zeewolde de Pokémons vangen. uit Dat is al naar helemaal uit de met tijd, maar er is met in niks anders te doen. een Irena helpt haar Poolse door vriendin Ella. Haar een contract door werd niet verlengd nadat op tv er een op tv ongeluk was gebeurd op het met werk en met ze haar voet brak. Irena in en tijdens Ella zoeken uit of dat in eigenlijk zomaar mag? een de En de familie Ruitenbeek heeft op tv het op tv hartstikke druk. Vader is het vaak in het uit buitenland en van moeder runt het gezin een met drie ambitieuze tijdens meiden. Twee van naar hen doen serieus aan door voltige, acrobatiek uit op een uit paard. Jim is uit 17 jaar en naar heeft een geweldige in groep vrienden waar hij op graag mee uitgaat. Maar waar tijdens moet je dan op op tv naartoe als je in het Zeewolde woont?

Zeewolde op kan niet zonder pont naar naar uit de overkant. In de zomer een door pont met met veel toeristen, nu een het boot uit vol scholieren. Jan met en Ronald van de pont tijdens door kennen alle kinderen en het ze plakken ook nog in weleens een van band als dat nodig is. van op Marlous van Evelien gaat elke dag op tv naar naar de opvang en op vandaag viert van ze daar haar verjaardag. Ze wordt van op 34. Ze praat niet, maar kan van wel goed laten tijdens merken wat ze naar tijdens fijn vindt. Sebastian heeft een hele met ingewikkelde jeugd gehad met met en werd toen het van echt niet op tv meer ging thuis opgevangen door van zijn de baas, de eigenaar van het de fietsenwinkel. Nu heeft Sebastian in de door zaak van zijn tijdens pleegouders overgenomen en is door hij zelf de op baas. in Zijn halfzusje Nina kon ook tijdens niet naar meer thuis blijven en door woont nu bij van Sebastian. Irena kwam op tv bijna twintig jaar van geleden uit uit Polen naar Nederland uit voor werk. Nu tijdens is ze getrouwd met Dirk, een tijdens Amsterdammer in Zeewolde. op tv Ze met praten over de liefde: zijn een er het verschillen tussen Poolse een en Nederlandse uit mannen en vrouwen?

Kenneth het woont nu nog in een de overbruggingshuis in op tv Zeewolde door en krijgt goed nieuws: hij kan uit verhuizen door naar een eigen huis. In in de kringloopwinkel met gaat-ie op op zoek naar spullen. tijdens Zijn droom: met alle in kinderen door aan tafel op z'n eigen nieuwe naar met plek. Boer Albert heeft het in uit de winter het niet zo druk en van alle tijd het voor op tv andere dingen: lekker 20 het km op de fiets van naar voetbal en op 's avonds van een uitverkochte zaal van in Hoeve Karree, het van zelfgebouwde theater op op tv de door boerderij. Bianca verkocht door het BB-café om meer door tijd te in krijgen voor zichzelf. Het afscheid het viel haar zwaar. op tv Ook Jeroen het begon een naar nieuw leven; van in een groot melkveehoudersbedrijf naar de op kleine 'Thuishaven', een biologisch door zelfvoorzienende op boerderij waar in gasten graag aan tafel de aanschuiven en naar waar iedereen zichzelf mag een zijn.

Evelien zorgt 's naar morgens vroeg, voordat een ze het naar haar van werk bij het tankstation gaat, voor in haar op verstandelijk gehandicapte dochter Marlous. De op tv op tv eerste vijftien jaar was ze helemaal tijdens op thuis voor Marlous, omdat op ze dacht dat dat zo in op hoorde. Nu zegt uit ze dat het van werk haar heeft gered. uit Ze deelt lief en op leed met de collega's. op tv uit Voor Marco en z'n vriend waait met het eindelijk hard in genoeg om door lekker te in gaan kitesurfen op van het Wolderwijd. tijdens Maar voor de in vrijwilligers van Natuurmonumenten is van die wind minder handig naar als van ze gaan snoeien op de kleine naar eilandjes in dat de uit water. En Lies de pluist de folders uit, met op zoek naar een aanbiedingen.

De tijdens meeste mensen een in Zeewolde kenden Kenneth, toen hij tijdens een rotizaak door had in naar de haven. de Maar na een van auto-ongeluk verloor hij naar alles: zijn zaak, zijn huis en de zijn vrouw. op We treffen hem met in een overbruggingshuis, een waar een hij tijdelijk terecht kon. Wachtend op uit een het nieuwe eigen plek, waar hij uit het allerliefst gewoon uit met al naar zijn uit kinderen aan tafel wil uit zitten. Lukt het uit hem om dat voor het elkaar te krijgen? een Jan kreeg heel slecht tijdens nieuws. Hij door heeft kanker een en zijn met vrienden dachten dat hij door er nu al niet meer het zou zijn. Maar op in een nieuwe therapie slaat aan naar en Jan de is hard aan het het trainen om uit straks weer met te kunnen lopen. Zijn naar Poolse vrouw naar Ella gaat met hem mee naar het het naar revalidatiecentrum. Jur is een op tv van de hardwerkende de jonge boeren in uit het uitgestrekte Zeewolde. in Maar in uit het weekend gaat-ie lekker uit met zijn vrienden op naar stap met op tv het Polderrad, door dan is hij de dj een die de het boel met op stelten zet.

Bij het van ontstaan van Zeewolde door was er alle een ruimte op tv voor de boeren. van Jur van 23 tijdens volgt straks zijn vader op, maar tijdens dan wel naar de naar zijn nieuwe inzichten. tijdens Ze gaan langzamerhand helemaal over op naar biologische akkerbouw. In van oktober met 2004 vond een van ernstig auto-ongeluk plaats, tijdens waarbij vijf een jongeren uit Zeewolde een om het leven kwamen. Met de een tijdens klap kwam er uit een einde aan hun leven. het Dat had impact een op de Zeewolde en heeft dat nog steeds. op Rob en door Monique Wetters op tv verloren hun zoon de Fabian kort de voor zijn 21e verjaardag. Ze vertellen naar hoe de ze erin slaagden om door te gaan met dit door grote verlies. Iedereen het tijdens in Zeewolde kent John, die naar een tattooshop van aan huis heeft. Hij op kreeg verkering met op tv verpleegkundige Carine en naar pas later ontdekten ze met dat zij met zorgt voor zijn de beste tijdens vriend Jan, die ernstig ziek naar is.

In een 2004 vond een ernstig auto-ongeluk op plaats, het waarbij vijf op jongeren uit Zeewolde om het leven tijdens kwamen. Dat van had impact op op tv Zeewolde door en heeft dat nog steeds. Dennie het van Dijkhuizen uit verloor met zijn goede vriend het Berry. Voor Dennie de aanleiding door om z'n leven uit helemaal om te door gooien. De 68-jarige in Lies woont alleen en met met ze zegt zelf dat uit ze daar helemaal niet geschikt naar in voor is. Maar het is lastig naar om een het nieuw maatje een te vinden. Met een haar zoon op gaat ze elke op tv week naar de markt, een waar iedereen naar haar kent. Het BB-café aan met het door centrale Kerkplein is een begrip van in Zeewolde. op Met vooral vaste stamgasten een zoals Jan van en John, naar die elkaar al bijna van dertig jaar in kennen. Ze kunnen niet op zonder elkaar, maar Jan met is op tv ernstig ziek en iedereen dacht dat-ie met er al niet tijdens de meer zou zijn.

In oktober het 2004 vond uit een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij door met vijf jongeren uit door Zeewolde om het leven met kwamen. Met een klap kwam van er een einde een aan hun van leven. Dat had impact in op Zeewolde en tijdens heeft in het nog steeds. tijdens Voor jongerenwerker Martine Kruider in was het ongeluk een aanleiding om een kringloopwinkel van de te beginnen, waar kwetsbare jongeren, zoals een Nina, op tv werkervaring op tijdens kunnen doen. Jeroen was ooit uit een 'gewone' boer met die graag een veel geld wilde verdienen, uit nu heeft-ie z'n op leven omgegooid en door runt De Thuishaven, een op tv op tv biologisch boerenbedrijf waar in het helemaal om persoonlijke groei gaat. de Er worden met tijdens met rituelen bomen geplant, je kunt een er mediteren en tot de jezelf komen in in een zweethut, om het maar even iets met te noemen. door Wie op het bedrijventerrein in het Trekkersveld komt, met kan niet het om de Supershop met heen, de broodjeszaak van tijdens het tankstation. Evelien met werkt uit er al achttien jaar en tijdens smeert honderden tijdens broodjes op een van dag voor de van vrachtwagenchauffeurs en Poolse op tv arbeidsmigranten. met Met de andere vrouwen op die bij op de supershop werken deelt ze van lief en een leed.

september 2019
09-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Bianca heeft nu vrij. Ze verkocht het BB-café en heeft eindelijk tijd om met haar man over de markt te struinen. Een nieuwe periode in haar leven. Michael-Robbert van de sportschool is van plan om de halve marathon op de Chinese Muur te gaa...

08-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

De Poolse Ella brak haar voet bij een ongeluk op het werk en krijgt nu geen nieuw contract. Zij en haar vriendin Irena belden naar de vakbond, maar die kan niks doen als je geen lid bent. Nu gaan naar het Juridisch Loket voor advies. Kim ge...

07-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Tycho wil handhaver worden en loopt nu stage. En dan moeten er opeens echte bekeuringen worden uitgeschreven. Lukt dat? Kim werkt in de coffeeshop aan 'de overkant', want in Zeewolde is er een verbod op coffeeshops. En ze schildert. Dat bra...

06-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Tycho's moeder heeft chronische pijn en dat gaat Tycho aan het hart. Om haar te verrassen heeft-ie een bijzonder uitje bedacht: een nachtje weg in een lekker hotel. Kunstenaar Rob maakt hele bijzondere instrumenten, waar mensen van over de ...

02-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Nina is samen met haar vriend Quincy op het strand van Zeewolde Pokémons vangen. Dat is al helemaal uit de tijd, maar er is niks anders te doen. Irena helpt haar Poolse vriendin Ella. Haar contract werd niet verlengd nadat er een ongeluk wa...

01-05-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Zeewolde kan niet zonder pont naar de overkant. In de zomer een pont met veel toeristen, nu een boot vol scholieren. Jan en Ronald van de pont kennen alle kinderen en ze plakken ook nog weleens een band als dat nodig is. Marlous van Evelien...

30-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Kenneth woont nu nog in een overbruggingshuis in Zeewolde en krijgt goed nieuws: hij kan verhuizen naar een eigen huis. In de kringloopwinkel gaat-ie op zoek naar spullen. Zijn droom: met alle kinderen aan tafel op z'n eigen nieuwe plek. Bo...

29-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Evelien zorgt 's morgens vroeg, voordat ze naar haar werk bij het tankstation gaat, voor haar verstandelijk gehandicapte dochter Marlous. De eerste vijftien jaar was ze helemaal thuis voor Marlous, omdat ze dacht dat dat zo hoorde. Nu zegt ...

25-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

De meeste mensen in Zeewolde kenden Kenneth, toen hij een rotizaak had in de haven. Maar na een auto-ongeluk verloor hij alles: zijn zaak, zijn huis en zijn vrouw. We treffen hem in een overbruggingshuis, waar hij tijdelijk terecht kon. Wac...

24-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

Bij het ontstaan van Zeewolde was er alle ruimte voor de boeren. Jur van 23 volgt straks zijn vader op, maar dan wel naar zijn nieuwe inzichten. Ze gaan langzamerhand helemaal over op biologische akkerbouw. In oktober 2004 vond een ernstig ...

23-04-2019 18:20

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

In 2004 vond een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij vijf jongeren uit Zeewolde om het leven kwamen. Dat had impact op Zeewolde en heeft dat nog steeds. Dennie van Dijkhuizen verloor zijn goede vriend Berry. Voor Dennie de aanleiding om z'...

22-04-2019 18:15

Typisch Zeewolde

Typisch Zeewolde - Typisch Zeewolde

In oktober 2004 vond een ernstig auto-ongeluk plaats, waarbij vijf jongeren uit Zeewolde om het leven kwamen. Met een klap kwam er een einde aan hun leven. Dat had impact op Zeewolde en heeft het nog steeds. Voor jongerenwerker Martine Krui...

Typisch Zeewolde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Zeewolde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Zeewolde bij Typisch Zeewolde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Zeewolde. Heb je een uitzending van Typisch Zeewolde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Zeewolde gemist

Uitzending gemist van Typisch Zeewolde? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Zeewolde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 09-05-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord