Programma gemist?

Animatiefilm. Een door onhandig van draakje wil heel graag leren in vliegen, brullen en van vuurspuwen, maar in vooral wil naar hij zijn juf imponeren en met een van 'gouden ster' winnen. Maar door zijn op van onhandigheid krijgt hij steeds ongelukjes en naar moet in hij geholpen worden door van een lief, op tv jong meisje dat zijn van builen en blauwe tijdens plekken tijdens verzorgt. Kan dit lieve meisje het hem tijdens ook helpen als hij in naar jaar door vier voor de de moeilijkste opgave komt door te staan: het op tv vangen van een van prinses?

september 2021
22-04-2019 08:30

Draak Dries

Draak Dries - Draak Dries

Animatiefilm. Een onhandig draakje wil heel graag leren vliegen, brullen en vuurspuwen, maar vooral wil hij zijn juf imponeren en een 'gouden ster' winnen. Maar door zijn onhandigheid krijgt hij steeds ongelukjes en moet hij geholpen worden...

Draak Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draak Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draak Dries bij Draak Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draak Dries. Heb je een uitzending van Draak Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draak Dries gemist

Uitzending gemist van Draak Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Draak Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!