Programma gemist?

Animatiefilm. op tv Een onhandig draakje wil naar heel graag leren vliegen, van de brullen en vuurspuwen, maar vooral wil van hij van zijn juf imponeren en een tijdens door 'gouden ster' winnen. Maar uit door zijn onhandigheid krijgt een hij steeds ongelukjes en het moet op hij geholpen de worden door een lief, jong een meisje dat door zijn builen en op tv blauwe plekken in verzorgt. Kan dit lieve meisje hem in ook helpen als door hij uit in jaar vier tijdens voor de moeilijkste opgave het komt van te staan: het vangen van van een een prinses?

mei 2020
22-04-2019 08:30

Draak Dries

Draak Dries - Draak Dries

Animatiefilm. Een onhandig draakje wil heel graag leren vliegen, brullen en vuurspuwen, maar vooral wil hij zijn juf imponeren en een 'gouden ster' winnen. Maar door zijn onhandigheid krijgt hij steeds ongelukjes en moet hij geholpen worden...

Draak Dries gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draak Dries de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draak Dries bij Draak Dries liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draak Dries. Heb je een uitzending van Draak Dries gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draak Dries gemist

Uitzending gemist van Draak Dries? Hier kun je alle uitzendingen van Draak Dries kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!