Programma gemist?

Een 34 in -jarige uit man komt in uit de zomer van van 2018 om het leven tijdens een uit van vakantie in Mallorca. op tv Inmiddels is de hoofdverdachte op door vrije voeten en van hebben een de nabestaanden twijfels bij het onderzoek van door de naar Spaanse politie. De radeloze de ouders van een de jongeman vragen John het van den Heuvel naar om de hulp.

John van tijdens den Heuvel onderzocht in jaren geleden een zaak het waarbij een van Nederlander onder verdachte omstandigheden tijdens in om het leven kwam. naar Dankzij nieuwe de informatie wordt er een ander de licht op de op zaak geworpen. Samen tijdens met zijn team met reist John uit af naar van Zuid-Amerika om de bevestiging te krijgen met uit dat die informatie van klopt.

Na een het ongeval in op tv het buitenland waarbij een een man om op het leven komt, zijn op de in lokale autoriteiten op zoek naar de door Nederlandse dader. op De nabestaanden vragen in John van een den Heuvel om hulp. in John doet de verrassende ontdekkingen.

In naar 2012 leert een Nederlandse door vrouw de vrouw door van haar leven kennen. door Het is op een de Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een op een kind krijgt. Na uit de geboorte van hun tijdens zoontje het ontstaan er echter problemen het tussen de twee uit vrouwen. De zaak escaleert wanneer in de van Braziliaanse vrouw het in 2018 hun zoontje een ontvoert naar Brazilië. Samen met door John van den met Heuvel reist de uit Nederlandse vrouw in naar Brazilië om daar de met haar tijdens zoon herenigd op tv te worden.

De ouders van op Waldemar Finke komen uit in in 2016 om het tijdens leven voor de door kust van Colombia. Hun de boot is gestrand door op een bekende in drugsroute en Waldemar vermoedt tijdens dat de deze route zijn de ouders fataal is geworden. De met autoriteiten in naar Colombia een spreken dat tegen. John van gaat met van Waldemar op zoek het naar antwoorden.

De door ouders van tijdens Waldemar Finke komen in 2016 om op het uit leven voor van de kust van Colombia. Hun tijdens boot is gestrand een op een bekende drugsroute tijdens en Waldemar de vermoedt dat deze route op zijn ouders uit fataal is naar geworden. De autoriteiten in in Colombia spreken van dat tegen. de John gaat met Waldemar op tijdens zoek naar het antwoorden.

Fauve woont van samen met haar Belgische op tv vriend en het hun twee op tv kinderen in Spanje. Als de tijdens relatie geen stand een houdt, het gaat Fauve terug naar België. uit een Maar haar vriend weigert een naar van haar kinderen mee het te laten naar gaan. naar Fauve wint alle rechtszaken, maar haar in op tv ex heeft lak naar aan alles. John gaat samen met de Fauve naar Spanje uit om een haar zoontje te op zoeken.

Fauve tijdens woont samen door met haar Belgische vriend van en hun twee kinderen in het Spanje. Als de de relatie geen stand het houdt, tijdens gaat Fauve op tv terug naar België. Maar haar vriend naar weigert een tijdens van de haar kinderen mee te laten gaan. met de Fauve wint alle rechtszaken, maar haar door ex door heeft lak aan alles. de John gaat samen in met Fauve naar tijdens Spanje op tv om haar zoontje te het zoeken.

Nadat pedofiel Hans uit V. op In Nederland veroordeeld wordt voor naar het een misbruik van meerdere naar jonge meisjes, vlucht het hij naar Afrika. Daar een gaat op tv hij gewoon verder naar met zijn wanpraktijken. door In Kenia moet hij met voorkomen voor een nieuwe naar kindermisbruikzaak, maar hij een weet zich vrij naar te uit kopen. John reist uit naar Afrika om hem te ontmaskeren de en door ontdekt dat uit V. daar zelfs eigenaar door is van een een weeshuis.

Nadat van pedofiel Hans V. In Nederland op veroordeeld wordt op tv voor het misbruik in van meerdere jonge meisjes, een vlucht uit hij naar Afrika. Daar gaat van uit hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. in In Kenia moet de door hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, met maar hij weet tijdens zich een vrij te tijdens kopen. John reist naar Afrika met om hem te een ontmaskeren en ontdekt dat het V. daar op tv zelfs eigenaar door is van een op weeshuis.

John wordt benaderd op met door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, de die naar jarenlang honderden mensen dupeert. Hij naar is uit al meerdere keren veroordeeld, maar tijdens blijft desondanks doorgaan het tijdens met het belazeren van nietsvermoedende tijdens mensen.

Reportageserie waarin op misdaadverslaggever John van den het Heuvel de met hele wereld over tijdens reist om slachtoffers van tijdens criminaliteit op tv bij te op staan.

Na een stukgelopen het relatie met een een de Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje op uit alleen op. Als de uit moeder haar na uit een vakantie niet terugbrengt, de gaat Kevin de juridische naar strijd aan van en wint alle in rechtszaken. Als in de autoriteiten op tv niets doen om naar zijn dochter bij hem terug te het krijgen, een schakelt Kevin John tijdens in.

Na naar een stukgelopen op tv relatie met een Oekraïense schone een voedt Kevin hun in dochtertje van alleen op. Als de moeder haar een na een vakantie op tv met niet terugbrengt, gaat tijdens Kevin de juridische strijd naar aan en wint van alle rechtszaken. in Als de autoriteiten niets doen om op zijn dochter op bij hem tijdens terug te krijgen, schakelt Kevin door John uit in.

De in gewetenloze vrouwenhandelaar Hans naar M. is al jaren op naar de vlucht voor op de Spaanse autoriteiten. in uit Hij moet een celstraf uitzitten het voor de de zware mishandeling in van zijn ex Patricia. Volgens tijdens de naar Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar een John weet hem met op te sporen naar door in de buurt van in Alicante.

maart 2021
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!