Programma gemist?

Een 34 -jarige in man met komt in de met zomer van 2018 in om het het leven tijdens een vakantie in in Mallorca. Inmiddels is de het hoofdverdachte in op vrije van voeten en hebben op de nabestaanden twijfels naar bij het onderzoek door de Spaanse met politie. van De radeloze ouders een van de van jongeman vragen John van den Heuvel van naar om hulp.

John van den op tv Heuvel onderzocht uit jaren geleden een met zaak waarbij een Nederlander het een onder verdachte omstandigheden op tv om het leven kwam. Dankzij de nieuwe van informatie wordt er een ander licht tijdens naar op de zaak geworpen. Samen met een op tv zijn team reist John af naar door Zuid-Amerika een om de bevestiging te op krijgen uit dat die informatie van klopt.

Na een in ongeval in het uit buitenland waarbij een man het om het tijdens leven tijdens komt, zijn de lokale uit autoriteiten op zoek de naar de Nederlandse van dader. De nabestaanden naar vragen John in van den Heuvel tijdens om hulp. John doet op tv verrassende ontdekkingen.

In in 2012 leert een Nederlandse naar vrouw de vrouw van het haar leven door kennen. Het is naar een Braziliaanse, op waarmee ze een enige jaren later in een kind krijgt. Na de geboorte tijdens van de hun zoontje ontstaan door er echter problemen tussen van de twee vrouwen. De op tv zaak uit escaleert wanneer de van Braziliaanse vrouw in van 2018 hun op tv zoontje ontvoert naar Brazilië. Samen met door John het van den een Heuvel reist de Nederlandse vrouw door naar Brazilië uit om daar het met haar zoon herenigd te het worden.

De in ouders van Waldemar het Finke komen in het 2016 om het leven voor met de kust tijdens van Colombia. Hun boot het het is gestrand op een bekende uit drugsroute en Waldemar vermoedt op tv dat tijdens deze route zijn op tv ouders fataal is door geworden. De autoriteiten de in Colombia op spreken dat tegen. John op gaat met door Waldemar op zoek naar op antwoorden.

De ouders van op tv Waldemar Finke tijdens komen in tijdens 2016 om het leven op voor de door kust van Colombia. Hun boot een is gestrand door op een de bekende drugsroute en Waldemar vermoedt met dat op deze route zijn ouders fataal op tv is geworden. De in autoriteiten in Colombia de spreken dat tegen. tijdens John gaat door met Waldemar op zoek op tv naar het antwoorden.

Fauve woont door samen met haar op Belgische vriend de en hun twee uit kinderen in Spanje. in Als de relatie geen met stand houdt, gaat met Fauve terug naar op België. Maar haar vriend van op tv weigert een van haar kinderen een mee te naar laten gaan. Fauve wint alle in rechtszaken, een maar haar ex heeft door lak aan naar alles. John van gaat samen met Fauve naar op Spanje om naar haar zoontje te een zoeken.

Fauve het woont samen uit met haar Belgische vriend op tv en hun de twee kinderen in Spanje. het Als de in relatie geen stand houdt, gaat Fauve van terug op naar België. het Maar haar vriend weigert een van van haar kinderen mee het te laten gaan. in Fauve het wint alle rechtszaken, maar haar tijdens ex naar heeft lak aan alles. naar John gaat samen met door Fauve naar Spanje in om haar op tv zoontje te op zoeken.

Nadat met pedofiel Hans V. In Nederland in veroordeeld met wordt voor het misbruik van door tijdens meerdere jonge meisjes, vlucht hij uit naar Afrika. Daar uit gaat hij gewoon verder uit met zijn tijdens wanpraktijken. In Kenia van moet tijdens hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, tijdens maar met hij weet zich het vrij te kopen. John van reist naar Afrika om tijdens hem uit te ontmaskeren en ontdekt dat naar de V. daar zelfs eigenaar is van van een op tv weeshuis.

Nadat pedofiel het Hans V. uit In Nederland veroordeeld wordt voor de het de misbruik van meerdere jonge de meisjes, vlucht het hij naar Afrika. met Daar gaat hij gewoon tijdens verder met zijn door wanpraktijken. In Kenia van moet hij voorkomen voor uit een nieuwe kindermisbruikzaak, het maar hij weet van in zich vrij te het kopen. John reist naar het Afrika om hem op te ontmaskeren en ontdekt dat op op tv V. daar zelfs op eigenaar is van een op weeshuis.

John wordt op tv benaderd door slachtoffers van tijdens een gewetenloze oplichter, met die jarenlang met honderden mensen dupeert. Hij op tv naar is al meerdere keren veroordeeld, van maar blijft desondanks de doorgaan de met het belazeren van nietsvermoedende uit mensen.

Reportageserie op tv waarin misdaadverslaggever John tijdens van den Heuvel op tv de hele wereld met over reist een om slachtoffers van criminaliteit bij te tijdens op tv staan.

Na de een stukgelopen relatie met in een Oekraïense schone in voedt het Kevin hun dochtertje alleen op. in Als de moeder het haar na een door vakantie op niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische een strijd door aan en wint alle met rechtszaken. uit Als de autoriteiten niets doen met om zijn dochter bij de hem op tv terug te krijgen, schakelt Kevin naar John de in.

Na tijdens een stukgelopen relatie op tv met een op tv Oekraïense schone voedt tijdens Kevin hun dochtertje uit alleen op. Als in de moeder haar met na een vakantie niet terugbrengt, gaat uit naar Kevin de juridische strijd tijdens aan en wint alle rechtszaken. het Als op de autoriteiten niets doen de om zijn in dochter bij hem terug te door krijgen, schakelt Kevin met John met in.

De op gewetenloze vrouwenhandelaar Hans tijdens M. is al jaren van op de vlucht het voor de naar Spaanse autoriteiten. Hij moet een op tv celstraf uitzitten op tv voor de zware een mishandeling van zijn van ex Patricia. Volgens de in het Spaanse justitie is M. op tv onvindbaar, maar John weet hem naar op op te sporen in uit de buurt uit van Alicante.

juni 2021
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!