Programma gemist?

Een 34 -jarige in man komt in op tv de zomer van het 2018 in om het leven tijdens een uit vakantie in Mallorca. op Inmiddels is de naar hoofdverdachte op vrije door voeten van en hebben in de nabestaanden twijfels bij het op tv onderzoek een door de Spaanse politie. tijdens De radeloze ouders van door de jongeman in vragen John van den met Heuvel met om hulp.

John van den het Heuvel onderzocht jaren door het geleden een zaak waarbij een Nederlander het onder verdachte van omstandigheden om het leven de tijdens kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt een er in een ander licht het op de zaak geworpen. in Samen met zijn de team reist tijdens John af naar Zuid-Amerika om de van bevestiging te uit krijgen tijdens dat die informatie van klopt.

Na een ongeval een in uit het buitenland waarbij een met man om het door leven op komt, zijn de lokale autoriteiten op de zoek naar de de uit Nederlandse dader. De nabestaanden vragen van John van den naar Heuvel om hulp. John een naar doet verrassende ontdekkingen.

In 2012 van leert een een Nederlandse vrouw de vrouw het van haar de leven kennen. Het naar is een Braziliaanse, waarmee de ze enige naar jaren later een op kind krijgt. Na door de geboorte van hun zoontje op ontstaan er echter een problemen tussen de van twee vrouwen. het De op tv zaak escaleert wanneer de Braziliaanse vrouw op tv van in 2018 hun zoontje ontvoert van naar Brazilië. Samen met uit John van den in Heuvel op reist de Nederlandse in vrouw naar Brazilië om daar van met haar zoon op tv herenigd te het worden.

De met ouders van door Waldemar Finke komen in door 2016 om het leven het voor een de kust van naar Colombia. Hun boot het is gestrand op een uit bekende drugsroute en Waldemar naar vermoedt dat deze op tv route zijn ouders fataal uit is geworden. De met autoriteiten in Colombia uit spreken dat door tegen. John gaat met op Waldemar op een zoek door naar antwoorden.

De naar ouders van Waldemar Finke komen de in 2016 om tijdens het leven voor op de kust van in Colombia. Hun een boot is gestrand door op een bekende door drugsroute en een Waldemar vermoedt dat de deze route zijn ouders fataal naar met is geworden. De autoriteiten in in Colombia spreken door dat tegen. John gaat met een Waldemar op zoek op een naar antwoorden.

Fauve woont samen de op tv met haar Belgische van vriend en hun twee tijdens kinderen in Spanje. Als op tv de relatie geen stand naar houdt, gaat Fauve met terug van naar België. Maar haar vriend de weigert een van tijdens het haar kinderen mee te een laten gaan. Fauve wint tijdens alle rechtszaken, maar uit haar naar ex heeft lak aan door alles. John gaat op samen met Fauve tijdens naar Spanje om haar zoontje van te in zoeken.

Fauve woont samen tijdens met haar Belgische met vriend de en hun twee in kinderen in Spanje. van Als de op relatie geen stand van houdt, gaat Fauve het terug naar België. Maar haar vriend door weigert op tv een van haar kinderen mee het te laten gaan. van Fauve met wint alle rechtszaken, maar de haar naar ex heeft lak met aan alles. John gaat de samen met door Fauve naar Spanje een om haar zoontje te van zoeken.

Nadat pedofiel Hans tijdens uit V. In Nederland veroordeeld wordt voor de het van misbruik van meerdere op tv jonge meisjes, vlucht uit hij naar Afrika. Daar op tv gaat hij op tv gewoon verder met zijn wanpraktijken. in In Kenia de moet uit hij voorkomen voor een nieuwe in kindermisbruikzaak, maar hij naar weet zich vrij de te van kopen. John reist tijdens naar Afrika om in hem te ontmaskeren en de ontdekt dat V. met daar zelfs eigenaar is naar van een de weeshuis.

Nadat pedofiel Hans op tv op tv V. In Nederland veroordeeld wordt uit voor van het misbruik van van meerdere jonge meisjes, vlucht hij in naar Afrika. Daar op tv gaat hij gewoon verder in met zijn van wanpraktijken. naar In Kenia moet hij voorkomen in voor een een nieuwe kindermisbruikzaak, maar op hij weet zich vrij te door op kopen. John reist naar Afrika om tijdens hem op tv te ontmaskeren en ontdekt met dat V. daar op zelfs door eigenaar is van een een weeshuis.

John wordt in benaderd door door slachtoffers van een op gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden op mensen de dupeert. Hij is al met meerdere keren veroordeeld, maar de uit blijft desondanks doorgaan de met het belazeren van nietsvermoedende op mensen.

Reportageserie waarin misdaadverslaggever tijdens op tv John van den uit Heuvel de hele een wereld over reist om in slachtoffers van criminaliteit bij met te met staan.

Na op tv een stukgelopen de relatie met een Oekraïense op tv schone voedt naar Kevin hun dochtertje alleen op. Als naar de moeder haar het na een vakantie tijdens niet terugbrengt, gaat op Kevin de naar juridische door strijd aan en wint door alle rechtszaken. Als de autoriteiten een niets doen op om zijn dochter bij tijdens hem terug te van een krijgen, schakelt Kevin John op in.

Na door een stukgelopen uit relatie met een naar Oekraïense schone voedt Kevin hun op dochtertje alleen een op. Als de moeder haar door na een door vakantie in niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische een strijd aan en met van wint alle rechtszaken. in Als de autoriteiten op tv niets doen om uit zijn dochter bij met hem terug te het krijgen, schakelt Kevin John met in.

De een gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. de is de al jaren op uit de vlucht voor de tijdens Spaanse autoriteiten. Hij moet een van celstraf uitzitten op tv voor de zware op tv mishandeling van zijn het ex Patricia. Volgens op de Spaanse justitie op tv is M. uit onvindbaar, maar John in weet hem op op te sporen in de buurt door van uit Alicante.

oktober 2021
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!