Programma gemist?

Een een 34 -jarige man komt in uit de zomer van met van 2018 om het leven een tijdens een vakantie in op Mallorca. Inmiddels is de de van hoofdverdachte op vrije uit voeten en hebben de nabestaanden op twijfels bij het onderzoek naar door de van Spaanse politie. De met radeloze met ouders van de jongeman vragen John het van den Heuvel in om tijdens hulp.

John een van den op tv Heuvel onderzocht jaren naar geleden een zaak waarbij van een Nederlander op tv onder verdachte omstandigheden in om het leven kwam. Dankzij tijdens nieuwe het informatie wordt er naar een ander licht op een de zaak geworpen. Samen met van zijn team tijdens reist John uit af naar Zuid-Amerika om de tijdens bevestiging de te krijgen dat van die informatie op klopt.

Na een ongeval met in tijdens het buitenland door waarbij een man uit om het leven tijdens komt, zijn de lokale autoriteiten op op zoek naar de uit de Nederlandse dader. De uit nabestaanden vragen John van den op Heuvel om met hulp. John naar doet verrassende ontdekkingen.

In de 2012 leert uit een Nederlandse vrouw de de vrouw van haar leven op tv kennen. Het is met een Braziliaanse, waarmee naar ze enige een jaren later op tv een kind krijgt. Na de geboorte op tv het van hun zoontje ontstaan er op echter problemen naar tussen de twee vrouwen. het De zaak escaleert wanneer het de met Braziliaanse vrouw in 2018 naar hun zoontje door ontvoert naar Brazilië. Samen uit met John van den op tv Heuvel reist uit de de Nederlandse vrouw naar Brazilië om daar op naar met haar zoon herenigd te tijdens worden.

De uit ouders van Waldemar het Finke komen in 2016 om het het op tv leven voor uit de kust van Colombia. Hun door boot is gestrand op tv op naar een bekende drugsroute en in Waldemar vermoedt dat deze in route zijn ouders fataal naar in is geworden. De autoriteiten het in Colombia spreken dat tegen. op tv John gaat met naar Waldemar op zoek tijdens naar naar antwoorden.

De in ouders van Waldemar in Finke komen tijdens in 2016 om op tv het leven voor de de kust van in Colombia. Hun boot is tijdens gestrand op van een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt op tv dat deze een route met zijn ouders fataal is geworden. van De autoriteiten het in Colombia naar spreken dat tegen. John gaat op met Waldemar op het zoek naar door antwoorden.

Fauve de woont samen met haar de Belgische door vriend en hun twee in kinderen in Spanje. Als het de op relatie geen stand tijdens houdt, gaat Fauve op tv terug naar België. het Maar haar vriend weigert een op tv van haar kinderen mee naar tijdens te laten gaan. tijdens Fauve wint alle rechtszaken, maar haar met een ex heeft lak aan alles. een John tijdens gaat samen met Fauve naar Spanje tijdens om een haar zoontje te op zoeken.

Fauve woont samen in met haar Belgische op tv vriend de en hun twee kinderen in naar Spanje. tijdens Als de relatie geen stand een houdt, gaat door Fauve met terug naar België. Maar haar vriend tijdens weigert tijdens een van van haar kinderen mee te met laten gaan. Fauve wint het alle naar rechtszaken, maar haar ex heeft op tv lak aan het alles. John gaat samen in met Fauve naar Spanje naar de om haar zoontje te tijdens zoeken.

Nadat tijdens pedofiel Hans V. In het Nederland veroordeeld wordt voor naar het misbruik van de met meerdere jonge meisjes, een vlucht hij naar Afrika. Daar naar gaat hij gewoon uit verder op met zijn wanpraktijken. In Kenia naar moet hij voorkomen het voor een het nieuwe kindermisbruikzaak, maar hij weet van zich vrij het te kopen. John met reist naar Afrika om naar op hem te ontmaskeren en ontdekt op tv dat in V. daar zelfs eigenaar is van tijdens een naar weeshuis.

Nadat van pedofiel Hans V. In Nederland met veroordeeld naar wordt voor het misbruik door van meerdere met jonge meisjes, op tv vlucht hij naar Afrika. Daar gaat op hij naar gewoon verder van met zijn wanpraktijken. In Kenia een moet het hij voorkomen voor een nieuwe met kindermisbruikzaak, maar met hij weet het zich vrij te kopen. John in reist naar Afrika uit om hem te ontmaskeren door op en ontdekt dat V. op tv daar zelfs eigenaar een is van een in weeshuis.

John op tv wordt benaderd uit door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, door die jarenlang uit honderden mensen naar dupeert. Hij is al meerdere een keren veroordeeld, op tv maar tijdens blijft desondanks doorgaan met naar het belazeren van nietsvermoedende in mensen.

Reportageserie waarin misdaadverslaggever met John van den met Heuvel de hele tijdens wereld over reist uit om slachtoffers van door criminaliteit door bij te door staan.

Na met een stukgelopen relatie met uit een Oekraïense schone voedt op tv met Kevin hun dochtertje alleen het op. Als de moeder haar een na een vakantie een de niet terugbrengt, gaat Kevin op tv de juridische strijd aan en op tv wint alle tijdens rechtszaken. Als het de autoriteiten niets in doen om zijn dochter van bij hem op tv terug te krijgen, schakelt op tv Kevin John op in.

Na van een stukgelopen relatie uit met een op tv Oekraïense schone voedt in Kevin hun dochtertje op tv alleen op. Als de moeder naar haar na een vakantie op niet terugbrengt, gaat tijdens Kevin de juridische met strijd op tv aan en wint alle rechtszaken. uit Als tijdens de autoriteiten niets doen in om zijn dochter het bij naar hem terug te krijgen, door schakelt Kevin tijdens John in.

De gewetenloze vrouwenhandelaar met Hans M. naar is uit al jaren op de vlucht op tv voor in de Spaanse autoriteiten. Hij moet van een de celstraf uitzitten voor de zware op tv mishandeling van zijn door ex Patricia. het Volgens de Spaanse justitie is in van M. onvindbaar, maar John weet hem door op te sporen uit door in de buurt naar van Alicante.

december 2019
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!