Programma gemist?

Een 34 op tv -jarige man met komt in een de zomer van 2018 in om het de leven tijdens een naar vakantie in Mallorca. Inmiddels is de van hoofdverdachte op het vrije voeten en op hebben op de nabestaanden twijfels bij op tv het onderzoek door de Spaanse een politie. op tv De radeloze naar ouders van de jongeman naar vragen John van tijdens den Heuvel het om hulp.

John door van den Heuvel onderzocht jaren door geleden een tijdens zaak uit waarbij een Nederlander onder op tv verdachte omstandigheden om het leven een kwam. Dankzij door nieuwe het informatie wordt er een ander licht in op op de zaak uit geworpen. Samen met zijn team reist tijdens het John af naar van Zuid-Amerika om de een bevestiging te krijgen dat die informatie de van klopt.

Na tijdens een ongeval in op tv het buitenland waarbij een man met om het leven in komt, uit zijn de lokale naar autoriteiten op zoek naar de het de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen met John op tv van den Heuvel om op tv hulp. John doet verrassende een ontdekkingen.

In op 2012 leert een op tv Nederlandse vrouw de vrouw de van naar haar leven kennen. Het van is een Braziliaanse, waarmee ze tijdens een enige jaren later een kind krijgt. tijdens het Na de geboorte van hun in zoontje ontstaan door er echter problemen tussen de de twee vrouwen. De met de zaak escaleert wanneer de tijdens Braziliaanse vrouw in 2018 op tv hun zoontje ontvoert naar de tijdens Brazilië. Samen met John uit van den Heuvel reist door de Nederlandse vrouw naar de in Brazilië om daar het met haar zoon herenigd uit te worden.

De ouders de van Waldemar van Finke komen in 2016 de om het leven voor een de kust van van Colombia. Hun boot tijdens met is gestrand op een van bekende drugsroute en Waldemar de vermoedt dat tijdens deze route in zijn ouders fataal is geworden. De door autoriteiten door in Colombia de spreken dat tegen. met John gaat met Waldemar naar op zoek van naar antwoorden.

De ouders een van het Waldemar Finke komen in 2016 om het een het leven voor tijdens de kust van van Colombia. Hun boot is gestrand op door een bekende door drugsroute en Waldemar in vermoedt dat deze de route in zijn ouders fataal is geworden. door De autoriteiten met in Colombia spreken dat op tv tegen. John gaat uit met Waldemar in op zoek naar tijdens antwoorden.

Fauve de woont samen met haar Belgische tijdens vriend en hun het tijdens twee kinderen in Spanje. de Als de relatie het geen stand houdt, gaat Fauve op tv terug naar België. van op Maar haar vriend in weigert een van tijdens haar kinderen mee te laten door gaan. het Fauve wint alle rechtszaken, tijdens maar haar in ex heeft lak aan alles. John uit gaat samen met met een Fauve naar Spanje naar om haar zoontje het te zoeken.

Fauve woont samen de met in haar Belgische vriend en tijdens hun twee kinderen in van Spanje. Als de uit relatie met geen stand houdt, van gaat Fauve terug naar België. een Maar in haar vriend van weigert een van haar naar kinderen mee te laten gaan. tijdens Fauve wint alle uit tijdens rechtszaken, maar haar ex heeft lak een aan alles. John op tv gaat samen een met Fauve naar door Spanje om haar de zoontje te het zoeken.

Nadat uit pedofiel Hans V. In uit Nederland veroordeeld wordt tijdens voor het misbruik van in van meerdere jonge meisjes, een vlucht hij naar Afrika. de Daar gaat hij een gewoon verder met zijn het wanpraktijken. In Kenia van moet hij voorkomen een voor een een nieuwe kindermisbruikzaak, maar hij weet een op zich vrij te kopen. de John reist naar Afrika de om hem van te ontmaskeren en ontdekt op dat V. daar zelfs met eigenaar op is van uit een weeshuis.

Nadat pedofiel Hans door V. In het Nederland veroordeeld op tv wordt voor het misbruik tijdens van meerdere jonge op tv meisjes, vlucht hij naar naar Afrika. Daar een gaat hij gewoon verder het van met zijn wanpraktijken. de In Kenia moet uit hij voorkomen voor een nieuwe met kindermisbruikzaak, maar op hij weet zich vrij te het kopen. in John reist naar Afrika om op tv hem de te ontmaskeren en ontdekt dat met V. daar zelfs het eigenaar op tv is van in een weeshuis.

John wordt in benaderd een door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, van die uit jarenlang honderden met mensen dupeert. Hij is al op tv meerdere keren veroordeeld, maar het blijft desondanks doorgaan een met het belazeren op tv van nietsvermoedende de mensen.

Reportageserie in waarin misdaadverslaggever John van op tv den Heuvel de hele op tv op tv wereld over reist om slachtoffers van op tv criminaliteit met bij te de staan.

Na een stukgelopen tijdens relatie met het een Oekraïense door schone voedt van Kevin hun dochtertje het alleen op. Als de moeder in haar na op tv een vakantie niet terugbrengt, met gaat op Kevin de juridische strijd aan in en wint alle op rechtszaken. uit Als de autoriteiten niets doen om op tv een zijn dochter bij in hem terug te krijgen, door schakelt Kevin John de in.

Na het een stukgelopen het relatie met een in Oekraïense schone voedt Kevin naar hun dochtertje uit alleen op. Als de moeder in haar na een de vakantie niet terugbrengt, gaat in van Kevin de juridische strijd tijdens aan en op wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten het niets doen om tijdens zijn dochter bij op tv hem tijdens terug te op tv krijgen, schakelt Kevin John tijdens in.

De gewetenloze vrouwenhandelaar tijdens Hans M. is op tv al jaren op in de vlucht voor de de Spaanse op autoriteiten. uit Hij moet een celstraf uitzitten voor tijdens van de zware mishandeling van zijn ex uit Patricia. Volgens op de Spaanse justitie in is een M. onvindbaar, maar John weet op tv hem uit op te sporen in de naar buurt op tv van Alicante.

april 2020
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!