Programma gemist?

Een 34 op tv -jarige man het komt in de zomer van van 2018 tijdens om het leven op tijdens een vakantie in tijdens Mallorca. uit Inmiddels is de hoofdverdachte tijdens op vrije voeten het en hebben de nabestaanden twijfels het bij het de onderzoek door de Spaanse in politie. een De radeloze van ouders van de de jongeman vragen John van een den Heuvel om naar hulp.

John het van den met Heuvel onderzocht jaren op tv geleden een zaak op waarbij een Nederlander onder verdachte het omstandigheden tijdens om het leven de kwam. Dankzij nieuwe op tv informatie wordt er een ander licht naar op de van zaak geworpen. Samen met naar zijn van team reist John af op naar van Zuid-Amerika om de door bevestiging te krijgen dat die door informatie op tv klopt.

Na een ongeval de in met het buitenland waarbij een uit man van om het leven naar komt, zijn de lokale autoriteiten op naar zoek naar een de Nederlandse door dader. De in nabestaanden vragen John van van den Heuvel om hulp. het John doet verrassende met ontdekkingen.

In van 2012 leert een Nederlandse op tv vrouw de vrouw van op tv haar leven een kennen. Het is een op Braziliaanse, waarmee door ze enige jaren later van een op kind krijgt. Na de geboorte de van hun met zoontje ontstaan naar er echter naar problemen tussen de twee vrouwen. uit De zaak in escaleert wanneer een de Braziliaanse vrouw in uit 2018 hun zoontje naar ontvoert naar Brazilië. een Samen met John van den een een Heuvel reist de Nederlandse uit vrouw naar Brazilië om een daar tijdens met haar zoon herenigd te tijdens worden.

De ouders van van met Waldemar Finke komen in in 2016 om het leven een voor de kust het van de Colombia. Hun boot is tijdens gestrand op een bekende in drugsroute en Waldemar vermoedt door dat de deze route zijn ouders fataal tijdens op is geworden. De van autoriteiten in Colombia spreken een dat tegen. John uit gaat met Waldemar met op zoek uit naar antwoorden.

De ouders in van het Waldemar Finke komen in 2016 op tv om het leven tijdens voor de uit kust van Colombia. Hun boot op is gestrand naar op een bekende naar drugsroute en Waldemar uit vermoedt dat deze route naar zijn naar ouders fataal is geworden. de De autoriteiten in Colombia naar spreken in dat tegen. John gaat met door Waldemar op tijdens zoek een naar antwoorden.

Fauve woont in samen met het haar Belgische een vriend en hun twee kinderen in het Spanje. van Als de relatie geen stand een houdt, gaat een Fauve terug tijdens naar België. uit Maar haar vriend weigert een van op tv haar kinderen mee de te laten de gaan. Fauve op wint alle rechtszaken, tijdens maar haar ex heeft lak door aan alles. John op tv de gaat samen met in Fauve naar Spanje tijdens om haar zoontje naar te zoeken.

Fauve woont samen op tv met door haar Belgische in vriend en hun twee kinderen de in Spanje. uit Als de met relatie geen stand van houdt, gaat Fauve terug het naar België. Maar het haar vriend weigert tijdens een van haar kinderen mee uit te laten gaan. uit Fauve een wint alle uit rechtszaken, maar haar ex heeft lak op tv aan alles. John naar gaat samen met de in Fauve naar Spanje om haar zoontje uit te de zoeken.

Nadat pedofiel tijdens Hans V. In Nederland op tv een veroordeeld wordt voor het misbruik tijdens van in meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar van Afrika. uit Daar gaat hij op tv gewoon verder op tv met zijn wanpraktijken. In Kenia tijdens moet uit hij voorkomen voor van een nieuwe kindermisbruikzaak, maar hij met weet zich naar vrij te kopen. John reist op tv naar met Afrika om hem te ontmaskeren van en ontdekt dat de V. daar door zelfs de eigenaar is van op een weeshuis.

Nadat pedofiel op Hans V. met In Nederland veroordeeld op wordt voor het uit misbruik van meerdere jonge meisjes, de vlucht tijdens hij naar van Afrika. Daar gaat hij met gewoon verder met zijn in wanpraktijken. de In Kenia moet hij met voorkomen voor een nieuwe uit kindermisbruikzaak, maar hij weet door zich van vrij te kopen. John reist de de naar Afrika om hem te door ontmaskeren tijdens en ontdekt dat V. daar zelfs een eigenaar op tv is van op een weeshuis.

John met wordt benaderd door slachtoffers van de een gewetenloze oplichter, in die jarenlang op honderden mensen op tv dupeert. Hij is al meerdere de keren veroordeeld, het maar door blijft desondanks doorgaan met door het belazeren uit van nietsvermoedende mensen.

Reportageserie op waarin misdaadverslaggever John van den door Heuvel van de hele tijdens wereld over reist om slachtoffers op van criminaliteit naar bij te op tv staan.

Na met een stukgelopen met relatie met een Oekraïense schone voedt in Kevin in hun dochtertje alleen op. Als uit op de moeder haar op na een vakantie niet terugbrengt, gaat van Kevin de naar juridische strijd aan en naar wint naar alle rechtszaken. Als de de autoriteiten niets doen door om zijn dochter bij uit hem op tv terug te krijgen, schakelt Kevin de John tijdens in.

Na het een stukgelopen relatie met naar een met Oekraïense schone voedt Kevin hun een dochtertje alleen op. op Als de moeder haar van na een vakantie door niet terugbrengt, naar gaat Kevin de het juridische strijd aan en uit wint met alle rechtszaken. Als de in autoriteiten op tv niets doen om zijn dochter bij op tv hem een terug te krijgen, schakelt op tv Kevin het John in.

De gewetenloze op tv vrouwenhandelaar Hans M. tijdens is al jaren van op tijdens de vlucht voor door de Spaanse autoriteiten. Hij op tv moet een celstraf uitzitten de voor de zware mishandeling van van zijn ex de Patricia. door Volgens de tijdens Spaanse justitie is M. onvindbaar, met maar John in weet hem op te sporen met met in de buurt van naar Alicante.

november 2020
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!