Programma gemist?

Een 34 -jarige in man van komt in de met zomer van 2018 om het uit leven tijdens een uit in vakantie in Mallorca. Inmiddels uit is de hoofdverdachte op tv op vrije voeten en hebben in de nabestaanden met twijfels bij het onderzoek met een door de Spaanse politie. De met radeloze ouders van de op jongeman door vragen John van den tijdens Heuvel om van hulp.

John van den van Heuvel onderzocht jaren door geleden een een zaak waarbij een Nederlander met onder verdachte omstandigheden naar om het leven van kwam. van Dankzij nieuwe informatie wordt er uit door een ander licht op de zaak de geworpen. uit Samen met zijn team reist tijdens John uit af naar Zuid-Amerika van om de een bevestiging te krijgen dat een die informatie de klopt.

Na een de ongeval in het buitenland met waarbij de een man om het leven een komt, zijn in de uit lokale autoriteiten op zoek naar de met Nederlandse dader. tijdens De nabestaanden vragen John op tv van den een Heuvel met om hulp. John doet door verrassende ontdekkingen.

In 2012 leert door een Nederlandse van vrouw naar de vrouw van haar de leven kennen. Het de is een Braziliaanse, waarmee het ze van enige jaren later een kind tijdens krijgt. Na in de geboorte op tv van hun zoontje de ontstaan er echter problemen tussen naar de twee vrouwen. een De zaak escaleert op tv wanneer de de Braziliaanse vrouw in de 2018 hun zoontje naar ontvoert naar Brazilië. op Samen met naar John van den door Heuvel reist de Nederlandse tijdens vrouw naar Brazilië de om daar met haar door zoon herenigd te tijdens worden.

De het ouders van in Waldemar Finke komen op tv in 2016 om het leven voor op de kust in van Colombia. van Hun boot is het gestrand op een bekende drugsroute op van en Waldemar vermoedt het dat deze route zijn het ouders fataal van is geworden. De autoriteiten in van Colombia spreken dat in tegen. John in gaat met in Waldemar op zoek naar op antwoorden.

De ouders tijdens van uit Waldemar Finke komen in 2016 van om het in leven voor de kust van de Colombia. Hun boot van is naar gestrand op van een bekende drugsroute met en Waldemar vermoedt dat deze op route zijn het ouders fataal is geworden. De op de autoriteiten in Colombia spreken dat uit tegen. John gaat in met Waldemar op zoek tijdens naar door antwoorden.

Fauve woont tijdens samen met door haar Belgische vriend en met hun op twee kinderen in Spanje. Als de door tijdens relatie geen stand houdt, gaat Fauve het uit terug naar België. door Maar haar vriend weigert een van tijdens haar op kinderen mee te laten gaan. de Fauve wint alle tijdens de rechtszaken, maar haar ex heeft tijdens lak aan alles. tijdens John gaat de samen met Fauve tijdens naar Spanje op tv om haar zoontje te een zoeken.

Fauve woont op tv samen met met haar Belgische vriend de en hun tijdens twee kinderen in met Spanje. Als de relatie naar geen stand houdt, het gaat Fauve terug naar België. op van Maar haar vriend weigert de een van haar tijdens kinderen mee de te laten gaan. Fauve van wint alle rechtszaken, van maar haar ex heeft van lak op aan alles. John gaat naar samen met Fauve op naar Spanje op om haar zoontje te een zoeken.

Nadat van pedofiel Hans V. In Nederland een veroordeeld wordt op voor het het misbruik van meerdere jonge tijdens meisjes, van vlucht hij naar Afrika. Daar op tv gaat naar hij gewoon verder met door zijn wanpraktijken. In Kenia op moet hij in voorkomen voor een tijdens nieuwe kindermisbruikzaak, naar maar hij weet zich vrij tijdens te kopen. met John reist met naar Afrika om hem te uit ontmaskeren en ontdekt dat op V. daar op zelfs eigenaar is op van met een weeshuis.

Nadat pedofiel van Hans V. In tijdens Nederland veroordeeld wordt voor uit een het misbruik van meerdere door jonge meisjes, vlucht hij in naar uit Afrika. Daar gaat hij gewoon een verder de met zijn wanpraktijken. in In Kenia moet hij voorkomen het voor uit een nieuwe kindermisbruikzaak, maar hij weet een met zich vrij te kopen. John een reist naar Afrika om een hem de te ontmaskeren en tijdens ontdekt dat met V. daar zelfs eigenaar is de van een in weeshuis.

John wordt benaderd met door slachtoffers van door een op gewetenloze oplichter, die jarenlang met honderden mensen dupeert. met Hij is al op meerdere keren de veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met met het tijdens belazeren van nietsvermoedende een mensen.

Reportageserie waarin door misdaadverslaggever het John van den Heuvel de een hele wereld de over reist om in slachtoffers van criminaliteit bij te het op staan.

Na van een stukgelopen relatie met door een door Oekraïense schone voedt Kevin hun op dochtertje alleen naar op. Als de moeder naar haar na een vakantie een niet terugbrengt, door gaat Kevin een de juridische strijd aan en naar wint alle een rechtszaken. Als het de autoriteiten de niets doen om zijn dochter bij op tv hem terug te het krijgen, schakelt van Kevin John met in.

Na op een stukgelopen relatie met het een Oekraïense schone op voedt Kevin hun dochtertje tijdens alleen op. tijdens Als de moeder haar het na een met vakantie niet terugbrengt, op tv gaat Kevin het de juridische van strijd aan en wint met alle rechtszaken. Als de autoriteiten het het niets doen om zijn dochter het bij hem terug op te krijgen, schakelt een Kevin door John in.

De op tv gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. naar is al jaren op een op de vlucht voor een de Spaanse autoriteiten. Hij een moet een een celstraf uitzitten voor uit de zware mishandeling door van zijn ex Patricia. Volgens de door een Spaanse justitie is M. in onvindbaar, maar John weet hem met op op te sporen in de in buurt met van Alicante.

augustus 2020
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!