Programma gemist?

Een met 34 -jarige naar man komt in de zomer van op tv 2018 naar om het de leven tijdens een vakantie in in Mallorca. Inmiddels tijdens is de hoofdverdachte het op vrije met voeten en hebben de het nabestaanden twijfels met bij het onderzoek door in de Spaanse van politie. De radeloze ouders van met de jongeman op tv vragen John van den door Heuvel om de hulp.

John van den door op Heuvel onderzocht jaren geleden in een zaak waarbij het een Nederlander onder verdachte de omstandigheden om het een leven kwam. Dankzij op nieuwe informatie wordt in er een met ander licht op naar de zaak geworpen. op Samen met met zijn team reist John af met naar het Zuid-Amerika om de bevestiging te naar krijgen dat die informatie het in klopt.

Na met een ongeval in de het buitenland waarbij van een man in om het leven komt, zijn naar de lokale het autoriteiten op uit zoek naar de het Nederlandse dader. De van nabestaanden vragen John van den Heuvel door om op hulp. John het doet verrassende ontdekkingen.

In het 2012 leert een Nederlandse met vrouw de een vrouw van haar van leven kennen. Het het is een het Braziliaanse, waarmee ze enige jaren in later een door kind krijgt. het Na de geboorte van met hun zoontje ontstaan er echter door het problemen tussen de met twee vrouwen. De zaak een escaleert wanneer op tv de Braziliaanse vrouw in 2018 met hun zoontje ontvoert de naar Brazilië. uit Samen met John van uit den Heuvel reist de de tijdens Nederlandse vrouw naar Brazilië in om daar met haar een zoon tijdens herenigd te worden.

De ouders van in Waldemar op tv Finke komen in in 2016 om het leven voor een de kust van met Colombia. Hun op tv boot is gestrand het op een bekende drugsroute een een en Waldemar vermoedt uit dat deze route zijn ouders fataal de door is geworden. De autoriteiten in Colombia van spreken in dat tegen. John gaat een met Waldemar op de zoek de naar antwoorden.

De op ouders van Waldemar Finke komen met in 2016 op om het leven voor tijdens de kust van in Colombia. door Hun boot is gestrand op op de een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt van naar dat deze route zijn naar ouders fataal is het geworden. De autoriteiten in naar Colombia op spreken dat tegen. John gaat met op Waldemar op zoek op tv naar een antwoorden.

Fauve woont naar samen met haar het Belgische vriend van en hun twee kinderen de in Spanje. Als in de relatie geen door stand houdt, gaat Fauve op terug naar België. een van Maar haar vriend weigert een een van haar kinderen tijdens mee te laten het gaan. tijdens Fauve wint alle rechtszaken, de maar haar ex op heeft lak aan alles. met John gaat samen op tv met met Fauve naar Spanje om haar met zoontje te naar zoeken.

Fauve woont samen tijdens met in haar Belgische vriend en hun op tv de twee kinderen in Spanje. in Als de relatie de geen stand houdt, gaat naar Fauve terug naar België. naar Maar haar het vriend weigert een van tijdens van haar kinderen mee te laten gaan. de Fauve wint alle in rechtszaken, maar op haar een ex heeft lak aan met alles. John gaat samen met tijdens Fauve naar Spanje tijdens in om haar zoontje te een zoeken.

Nadat pedofiel Hans door V. uit In Nederland op tv veroordeeld wordt voor het op misbruik van door meerdere jonge meisjes, vlucht uit hij naar Afrika. door Daar gaat hij gewoon op tv verder met een zijn wanpraktijken. In met Kenia moet hij voorkomen met voor de een nieuwe kindermisbruikzaak, door maar hij weet zich vrij te tijdens kopen. John reist in naar Afrika om op uit hem te ontmaskeren en ontdekt dat in V. daar zelfs een de eigenaar is van een in weeshuis.

Nadat pedofiel een Hans V. In het Nederland veroordeeld wordt voor van het een misbruik van meerdere jonge uit meisjes, vlucht hij het naar Afrika. Daar gaat op de hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. de In Kenia in moet hij voorkomen voor naar een nieuwe kindermisbruikzaak, naar maar hij weet een zich vrij te naar een kopen. John reist naar op Afrika om hem met te ontmaskeren en ontdekt dat op V. daar naar zelfs eigenaar het is van een met weeshuis.

John een wordt benaderd door door slachtoffers van een in gewetenloze oplichter, die op tv jarenlang honderden mensen op dupeert. Hij van is al meerdere keren veroordeeld, maar tijdens met blijft desondanks doorgaan met uit het belazeren van door nietsvermoedende mensen.

Reportageserie waarin misdaadverslaggever het John van op tv den Heuvel van de hele op wereld over reist om slachtoffers van op tv criminaliteit naar bij te tijdens staan.

Na tijdens een stukgelopen relatie met een een Oekraïense schone op voedt Kevin het hun dochtertje alleen op. naar Als de op moeder haar door na een vakantie niet terugbrengt, gaat door van Kevin de juridische strijd aan en van wint naar alle rechtszaken. Als de een autoriteiten niets met doen om zijn een dochter bij hem terug tijdens te krijgen, schakelt een Kevin tijdens John in.

Na een stukgelopen naar relatie in met een Oekraïense schone voedt de uit Kevin hun dochtertje alleen met op. Als door de moeder haar tijdens na een vakantie tijdens niet terugbrengt, gaat door Kevin de juridische strijd door aan en wint met alle rechtszaken. Als de autoriteiten op een niets doen om zijn dochter van bij hem terug van te krijgen, schakelt op tv Kevin naar John in.

De met gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. het is al jaren tijdens op de vlucht van voor de door Spaanse autoriteiten. Hij van moet een met celstraf uitzitten voor de het zware mishandeling van van zijn ex Patricia. Volgens de het Spaanse in justitie is op tv M. onvindbaar, maar John weet hem de op te tijdens sporen in de de buurt uit van Alicante.

oktober 2019
24-09-2019 21:30

Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Mallorca - Vermoord in het Buitenland

Een 34 -jarige man komt in de zomer van 2018 om het leven tijdens een vakantie in Mallorca. Inmiddels is de hoofdverdachte op vrije voeten en hebben de nabestaanden twijfels bij het onderzoek door de Spaanse politie. De radeloze ouders van ...

17-09-2019 21:31

Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up

John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Z...

10-09-2019 21:30

Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2: Remi van der V. - Suriname

Na een ongeval in het buitenland waarbij een man om het leven komt, zijn de lokale autoriteiten op zoek naar de Nederlandse dader. De nabestaanden vragen John van den Heuvel om hulp. John doet verrassende ontdekkingen.

03-09-2019 21:28

Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 1: Brazilië - Ontvoerd

In 2012 leert een Nederlandse vrouw de vrouw van haar leven kennen. Het is een Braziliaanse, waarmee ze enige jaren later een kind krijgt. Na de geboorte van hun zoontje ontstaan er echter problemen tussen de twee vrouwen. De zaak escaleert...

04-06-2019 15:58

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

03-06-2019 20:34

Afl. 7: Waldemar ? Colombia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 7: Waldemar ? Colombia

De ouders van Waldemar Finke komen in 2016 om het leven voor de kust van Colombia. Hun boot is gestrand op een bekende drugsroute en Waldemar vermoedt dat deze route zijn ouders fataal is geworden. De autoriteiten in Colombia spreken dat te...

28-05-2019 15:59

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

27-05-2019 20:35

Afl. 6: Fauve ? Spanje

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 6: Fauve ? Spanje

Fauve woont samen met haar Belgische vriend en hun twee kinderen in Spanje. Als de relatie geen stand houdt, gaat Fauve terug naar België. Maar haar vriend weigert een van haar kinderen mee te laten gaan. Fauve wint alle rechtszaken, maar h...

21-05-2019 15:57

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

20-05-2019 20:35

Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 5: Hans V. ? Kenia

Nadat pedofiel Hans V. In Nederland veroordeeld wordt voor het misbruik van meerdere jonge meisjes, vlucht hij naar Afrika. Daar gaat hij gewoon verder met zijn wanpraktijken. In Kenia moet hij voorkomen voor een nieuwe kindermisbruikzaak, ...

14-05-2019 15:59

Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4: Robert Jan ? Nederland

John wordt benaderd door slachtoffers van een gewetenloze oplichter, die jarenlang honderden mensen dupeert. Hij is al meerdere keren veroordeeld, maar blijft desondanks doorgaan met het belazeren van nietsvermoedende mensen.

13-05-2019 20:34

Afl. 4

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 4

Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan.

07-05-2019 15:57

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

06-05-2019 20:34

Afl. 3

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie met een Oekraïense schone voedt Kevin hun dochtertje alleen op. Als de moeder haar na een vakantie niet terugbrengt, gaat Kevin de juridische strijd aan en wint alle rechtszaken. Als de autoriteiten niets doen om ...

30-04-2019 16:01

Afl. 2

Dossier Van Den Heuvel - Afl. 2

De gewetenloze vrouwenhandelaar Hans M. is al jaren op de vlucht voor de Spaanse autoriteiten. Hij moet een celstraf uitzitten voor de zware mishandeling van zijn ex Patricia. Volgens de Spaanse justitie is M. onvindbaar, maar John weet hem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dossier Van Den Heuvel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Van Den Heuvel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Van Den Heuvel bij Dossier Van Den Heuvel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Van Den Heuvel. Heb je een uitzending van Dossier Van Den Heuvel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Van Den Heuvel gemist

Uitzending gemist van Dossier Van Den Heuvel? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Van Den Heuvel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!