Programma gemist?

Aflevering 6 - uit In Nederland is op tv Jandino op Asporaat bekend en geliefd, maar een hij is ambitieus op tv en uit wil meer! Het uit volgende doel is om met uit een zijn humor de wereld te tijdens veroveren. Jandino uit Asporaat wilt het maken het als in stand-up comedian in met Amerika. Vanuit zijn New Yorkse appartement naar probeert hij tijdens met hulp van met bekende vrienden een plek in te veroveren in het de comedy scene in van New tijdens York. Dat gaat door met uit vallen en opstaan. een Roue Verveer komt op hem helpen om de zaal vol uit te op tv krijgen. Met een zelf de geknutseld sandwichbord op om zijn nek probeert hij van op Times Square op de Amerikanen op tv de van zaal in te praten. Voor de door allerlaatste met tips gaan ze in langs bij gevierd comedian op tv Ryan op Reiss, die Dino op streng toespreekt en hem ruimte met geeft op het in podium voor een uit generale tijdens repetitie in een beroemde comedy van club. Roue op is zelfbenoemde fashion goeroe met en zorgt met dus voor Dino's outfit voor met de grote tijdens dag.

Aflevering een 5 - een In Nederland is op tv Jandino Asporaat bekend en in geliefd, maar hij is in ambitieus een en wil meer! Het tijdens volgende doel is de om met zijn naar humor de wereld te veroveren. het Jandino Asporaat met wilt het maken door als stand-up de comedian in Amerika. Vanuit zijn naar New Yorkse het appartement door probeert hij met hulp in van bekende van vrienden een plek te veroveren in met de comedy scene de van een New York. Dat de gaat met vallen uit en opstaan. Dino door roept de hulp in naar van Ronald Goedemondt aangezien een hij ooit dezelfde van missie had. in Hij de ontdekte dat het lastig van is om een in New York door van te breken en met richtte zijn focus weer op op Nederland. uit Ze gaan door samen naar de, van volgens The New York Times, het beste comedy door leraar van het uit land. Daar uit leert Dino dat zijn volledige uit werkwijze naar omgegooid moet worden. Voor op tv het eerst in tien naar jaar treedt Ronald van weer in een het Engels op tijdens en ook naar Dino speelt het dak van de een Broadway Comedy met Club tijdens eraf.

Aflevering op 4 - In Nederland is de naar Jandino Asporaat bekend met en geliefd, maar hij door is ambitieus en wil van meer! van Het volgende doel is met om met zijn humor van de wereld te veroveren. naar in Jandino Asporaat wilt het maken als een van stand-up comedian in Amerika. de Vanuit zijn op New Yorkse appartement uit probeert hij met hulp van van bekende vrienden uit een plek op tv te veroveren in de comedy met scene van op New York. Dat gaat met van vallen en opstaan. door Najib is nog de even blijven op hangen uit in New York het en gaat samen door met Dino langs bij Amerika uit kenner Michiel Vos op tv thuis, naar die confronterend nieuws heeft. In hun met appartement krijgen op ze bezoek van Nederlands op tv fotomodel Lentini Eersteling de in die de weg naar naar succes in New York in al eerder heeft afgelegd. in Dino's optreden in van de avond in is desondanks weer op tv een van uitdaging of zoals Najib het op tv stelt: er zijn AA een in meetings met meer naar sfeer.

Aflevering 3 - op In van Nederland is Jandino Asporaat bekend de in en geliefd, maar hij is met ambitieus naar en wil meer! tijdens Het volgende doel een is om met zijn met humor de wereld te naar veroveren. het Jandino Asporaat wilt het maken als van door stand-up comedian in Amerika. Vanuit in zijn op New Yorkse appartement probeert hij de met het hulp van bekende een vrienden een plek te naar veroveren in de comedy scene tijdens op van New York. Dat gaat met met vallen en de opstaan. Maar liefst uit twee Nederlandse door vrienden komen langs om naar Dino te het helpen met naar zijn American Dream, namelijk: Tineke tijdens Schouten en Najib het Amhali. tijdens Met Tineke duikt uit hij Brooklyn in op tv om typetjes te spotten en de ze bezoeken met een comedy op tv avond met nogal pittige vrouwelijke comedians. op tv De volgende dag naar krijgt Dino tijdens de naar schrik van zijn leven als tijdens hij in erachter komt wat hij qua inkomsten op tv kan verwachten op tv in New York. door Met zijn boezemvriend Najib op gaat uit hij de straat op op om met publiek te ronselen op tv voor zijn langzaam naderende show het bij Stand Up New het op York.

Aflevering 2 - met In de Nederland is Jandino Asporaat van bekend en geliefd, tijdens maar hij een is ambitieus en wil meer! van Het met volgende doel is om met naar zijn humor de door wereld te tijdens veroveren. Jandino een Asporaat wilt het maken als op tv stand-up comedian in met Amerika. Vanuit zijn in New Yorkse appartement tijdens uit probeert hij met van hulp van bekende vrienden een met plek te van veroveren in naar de comedy scene van de New York. door Dat gaat met vallen tijdens en opstaan. Rico Verhoeven logeert een nog een op tv nachtje om Dino in het de boksschool op te in leren hoe hij overeind het blijft als het moeilijk wordt. een Dino praat hen uit tijdens naar binnen bij een met beroemde acteerschool. Een bekende comedian de neemt een ze mee het op sleeptouw en zorgt samen met tijdens op andere comedians voor in een middag vol van sightsee├źn.

Aflevering uit 1 - In Nederland is tijdens Jandino Asporaat op tv bekend op en geliefd, maar hij door is ambitieus en wil meer! met Het door volgende doel van is om met zijn humor de met wereld te uit veroveren. Jandino Asporaat op wilt van het maken als een stand-up comedian in met Amerika. Vanuit zijn New in Yorkse appartement probeert van hij met hulp van bekende op vrienden een plek de met te veroveren in de comedy uit scene van New York. door Dat gaat met een op vallen en opstaan. In een deze aflevering komt Rico met Verhoeven op naar New York om hem met te helpen bij de op mentale op voorbereiding. Zo gaan van zij onder andere Nederlands topmodel van Bregje Heinen uithoren in van over haar weg naar succes uit in Amerika. Dino staat op tv op voor de eerste keer op de een podium in New op tv York uit en dan ook nog in een de comedy club een waar Eddie Murphy een groot is geworden! op tv in De zenuwen krijgen hem te een pakken, dus de steun naar op van Rico kan naar hij goed gebruiken.

oktober 2020
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!