Programma gemist?

Aflevering 6 uit - In Nederland is door Jandino Asporaat bekend van en geliefd, op tv maar hij is de ambitieus en wil meer! op Het naar volgende doel is om tijdens met zijn humor de door wereld te veroveren. tijdens Jandino Asporaat wilt op het het maken als stand-up comedian met in Amerika. Vanuit zijn uit met New Yorkse appartement probeert op tv hij met hulp op tv van bekende uit vrienden een plek te de veroveren in de comedy scene tijdens naar van New York. Dat gaat naar met vallen en op tv opstaan. met Roue Verveer komt op hem helpen om de in zaal vol te krijgen. Met door een zelf geknutseld de sandwichbord naar om zijn nek probeert hij door met op Times Square de Amerikanen de tijdens zaal naar in te praten. Voor op de een allerlaatste tips gaan tijdens ze langs bij gevierd comedian Ryan naar met Reiss, die Dino streng toespreekt en in hem uit ruimte geeft van op het podium voor een generale op repetitie naar in een beroemde comedy club. naar een Roue is zelfbenoemde fashion goeroe tijdens en zorgt dus de voor naar Dino's outfit voor de grote door dag.

Aflevering naar 5 - door In Nederland is Jandino Asporaat op bekend en op geliefd, maar hij is ambitieus het en wil meer! door Het op tv volgende doel is om met met zijn in humor de wereld te veroveren. naar uit Jandino Asporaat wilt het maken als in stand-up tijdens comedian in Amerika. Vanuit het zijn New Yorkse appartement tijdens op tv probeert hij met de hulp van bekende vrienden een op tv plek te van veroveren in de door comedy scene een van New York. Dat gaat van met vallen en een opstaan. Dino roept de tijdens hulp in van op tv van Ronald Goedemondt aangezien hij ooit in dezelfde missie had. tijdens Hij ontdekte dat van het lastig is een om in New op York door te naar breken en tijdens richtte zijn focus in weer op Nederland. Ze tijdens gaan samen van naar de, een volgens The New York Times, beste op tv uit comedy leraar van het land. Daar naar op tv leert Dino dat zijn volledige op werkwijze omgegooid moet in worden. Voor het een eerst in het tien jaar treedt Ronald uit weer door in het Engels op en ook in Dino speelt het naar dak de van de Broadway Comedy op tv Club de eraf.

Aflevering 4 op - In met Nederland is Jandino in Asporaat bekend op tv en geliefd, maar hij in is ambitieus en wil met meer! Het de volgende doel naar is om met een zijn humor de wereld te door veroveren. Jandino Asporaat wilt een op tv het maken als het stand-up comedian in Amerika. Vanuit van zijn New Yorkse met appartement door probeert hij met hulp van bekende de vrienden een plek de te met veroveren in de comedy scene op van New naar York. Dat gaat met tijdens vallen en in opstaan. Najib is een nog even blijven door hangen in New York met en gaat samen uit met naar Dino langs bij Amerika uit kenner Michiel van Vos thuis, een die confronterend nieuws heeft. In van hun appartement krijgen op tv ze bezoek van Nederlands door fotomodel Lentini Eersteling in die de in weg naar tijdens succes in New York in al eerder heeft afgelegd. op tv in Dino's optreden in het de avond is desondanks weer een uit door uitdaging of zoals Najib het uit stelt: het er zijn AA meetings op tv met meer het sfeer.

Aflevering op tv 3 - In Nederland van is met Jandino Asporaat bekend en geliefd, tijdens maar hij is ambitieus het en wil meer! door Het volgende op tv doel is de om met zijn humor uit de op wereld te veroveren. tijdens Jandino Asporaat wilt het maken het als stand-up comedian in in Amerika. Vanuit een zijn New tijdens Yorkse appartement probeert hij naar met hulp van bekende op vrienden het een plek te veroveren door in de comedy naar scene van tijdens New York. Dat gaat tijdens met vallen en opstaan. uit met Maar liefst twee uit Nederlandse vrienden komen langs door om Dino te het helpen met het zijn American Dream, namelijk: Tineke met Schouten en van Najib Amhali. Met Tineke van duikt in hij Brooklyn in om typetjes te in spotten naar en ze door bezoeken een comedy avond met nogal op van pittige vrouwelijke comedians. De door volgende dag krijgt door Dino de naar schrik van zijn leven als op tv hij erachter komt tijdens wat hij qua het inkomsten met kan verwachten in New York. naar Met van zijn boezemvriend Najib met gaat hij de straat uit op om publiek te de ronselen voor zijn langzaam met naderende show bij met Stand op tv Up New uit York.

Aflevering 2 door - In Nederland is naar Jandino door Asporaat bekend en geliefd, maar op tv hij is ambitieus van en naar wil meer! Het volgende met doel is om door met een zijn humor de op wereld te veroveren. Jandino naar Asporaat wilt het maken van als stand-up uit comedian in Amerika. Vanuit zijn met New Yorkse naar appartement probeert hij met van hulp van bekende op tv vrienden een plek door te in veroveren in de in comedy scene van op tv New York. Dat door gaat met vallen en een opstaan. Rico Verhoeven logeert het van nog een nachtje om Dino in op de van boksschool te leren hoe hij met overeind blijft met als het op tv moeilijk wordt. Dino praat door hen naar binnen bij in een beroemde tijdens acteerschool. Een bekende comedian in neemt ze tijdens mee op sleeptouw en met zorgt samen met een andere comedians voor uit een een middag vol op tv sightsee├źn.

Aflevering 1 tijdens - In Nederland is uit Jandino Asporaat bekend door en met geliefd, maar hij is ambitieus van en wil van meer! Het van volgende doel is een om met zijn humor een de het wereld te veroveren. Jandino een Asporaat wilt het door maken als stand-up op comedian in Amerika. Vanuit naar zijn New Yorkse appartement door probeert hij uit met hulp van bekende uit in vrienden een plek te op veroveren in op de comedy scene van New met York. Dat gaat met uit vallen en opstaan. met In van deze aflevering op tv komt Rico Verhoeven naar New in York om hem te naar helpen bij naar de mentale voorbereiding. Zo het gaan de zij onder andere Nederlands topmodel een Bregje Heinen uithoren met over haar op tv weg naar succes door in Amerika. van Dino staat op voor de eerste keer op een een podium het in New York van en dan ook op nog in de tijdens comedy club waar Eddie Murphy uit groot is geworden! op tv De zenuwen krijgen naar hem te pakken, een dus de met steun van Rico in kan hij goed van gebruiken.

december 2021
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!