Programma gemist?

Aflevering 6 - de In naar Nederland is Jandino Asporaat bekend tijdens van en geliefd, maar hij is tijdens ambitieus en wil door meer! door Het volgende doel is om met het zijn humor de in wereld te veroveren. een Jandino Asporaat van wilt het op maken als stand-up de comedian in de Amerika. Vanuit zijn met New Yorkse appartement een probeert hij met op tv hulp van bekende vrienden een uit plek uit te veroveren in de comedy door scene van de New York. Dat op gaat met vallen tijdens en opstaan. Roue Verveer komt door hem helpen om van de zaal naar vol te krijgen. Met op tv in een zelf geknutseld sandwichbord met om zijn nek probeert door hij op uit Times Square de Amerikanen de het zaal naar in te praten. Voor in de allerlaatste tips een gaan ze langs het bij gevierd op tv comedian Ryan door Reiss, die Dino streng naar toespreekt en van hem ruimte geeft van op het podium voor een generale in op tv repetitie in een beroemde comedy club. een Roue is zelfbenoemde op tv fashion in goeroe en naar zorgt dus voor Dino's outfit voor naar de grote met dag.

Aflevering 5 op - In door Nederland is van Jandino Asporaat bekend en een geliefd, maar hij van is ambitieus van en wil meer! Het volgende doel naar is om door met zijn naar humor de tijdens wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt de het het maken als stand-up comedian in in Amerika. Vanuit zijn op New Yorkse door appartement naar probeert hij met het hulp van bekende vrienden met een plek te een veroveren in de comedy scene op tv van New door York. met Dat gaat met vallen en opstaan. in Dino roept de op hulp in in van door Ronald Goedemondt aangezien hij ooit op tv dezelfde missie tijdens had. Hij ontdekte dat het op lastig op tv is om in New York met door met te breken en richtte zijn op tv focus weer de op het Nederland. Ze gaan het samen naar de, volgens The New tijdens York Times, op beste de comedy leraar van het land. van Daar leert Dino dat uit zijn volledige in werkwijze omgegooid op tv moet worden. met Voor het eerst in tien jaar op treedt op Ronald weer van in het Engels op en ook van op tv Dino speelt het van dak van de in Broadway Comedy Club tijdens eraf.

Aflevering naar 4 - door In Nederland is Jandino Asporaat de bekend tijdens en geliefd, maar hij in is ambitieus en op wil meer! door Het volgende doel is in om met zijn humor uit de wereld te het veroveren. in Jandino Asporaat wilt het maken op als stand-up comedian door in door Amerika. Vanuit zijn door New Yorkse appartement probeert hij tijdens met hulp van op tv bekende het vrienden een plek te veroveren in op de comedy scene het van New York. in Dat uit gaat met vallen en van opstaan. Najib op tv is nog even blijven met hangen in New York naar en naar gaat samen met met Dino langs bij Amerika tijdens kenner tijdens Michiel Vos thuis, die confronterend nieuws op heeft. naar In hun appartement op tv krijgen ze de bezoek van Nederlands tijdens fotomodel Lentini Eersteling die de in weg uit naar succes in New York al van eerder heeft in afgelegd. Dino's optreden in uit van de avond is desondanks weer in een uitdaging of zoals van Najib het stelt: op tv uit er zijn AA van meetings met meer in sfeer.

Aflevering 3 - in In Nederland is in Jandino Asporaat uit bekend en geliefd, uit maar tijdens hij is ambitieus en wil meer! naar uit Het volgende doel naar is om met zijn humor door de een wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt een het met maken als in stand-up comedian in Amerika. het Vanuit zijn New op Yorkse appartement probeert hij met naar hulp op tv van bekende het vrienden een plek de te veroveren in de comedy op tv scene van in New York. Dat gaat door met vallen en opstaan. door op Maar liefst twee Nederlandse vrienden de komen langs om Dino het te op tv helpen met zijn American een Dream, namelijk: Tineke Schouten in en Najib van Amhali. Met in Tineke duikt hij Brooklyn in naar om op tv typetjes te in spotten en ze bezoeken uit een comedy avond in met nogal pittige vrouwelijke door comedians. De volgende dag de krijgt het Dino de uit schrik van zijn leven als uit hij erachter komt wat tijdens hij qua inkomsten tijdens kan verwachten op in in New York. Met de zijn boezemvriend Najib een gaat hij de straat op op om publiek te ronselen de voor zijn een langzaam naderende show bij uit Stand Up New in van York.

Aflevering de 2 - In Nederland het is door Jandino Asporaat bekend en geliefd, naar maar hij is een ambitieus en wil een meer! Het op volgende doel is om met het zijn humor tijdens de een wereld te veroveren. Jandino de Asporaat wilt het het maken als stand-up comedian in de op Amerika. Vanuit zijn New Yorkse appartement uit door probeert hij met hulp van bekende tijdens het vrienden een plek te veroveren in met met de comedy scene van van New York. Dat op tv gaat met vallen en opstaan. naar uit Rico Verhoeven logeert nog een nachtje de met om Dino in de boksschool tijdens te leren hoe op hij overeind blijft op als het tijdens moeilijk wordt. een Dino praat hen naar tijdens binnen bij een in beroemde acteerschool. Een tijdens bekende comedian neemt door ze mee het op sleeptouw en in zorgt samen met het andere comedians voor een met middag vol een sightseeën.

Aflevering met 1 - In Nederland met is Jandino Asporaat naar bekend en geliefd, door maar hij is ambitieus de en wil meer! van Het volgende doel van de is om met zijn humor de de wereld te veroveren. naar Jandino Asporaat tijdens wilt het maken als uit stand-up comedian door in Amerika. het Vanuit zijn New Yorkse het appartement probeert hij met door hulp van op tv bekende door vrienden een plek te tijdens veroveren in de comedy een scene van New York. in in Dat gaat met vallen door en opstaan. In deze het aflevering komt Rico uit Verhoeven uit naar New York om hem een te een helpen bij de mentale voorbereiding. Zo op op tv gaan zij onder andere het Nederlands topmodel Bregje door Heinen uithoren over van haar weg een naar succes in Amerika. Dino op tv staat voor de eerste door keer op een van podium in New het York en het dan ook nog in uit de comedy club op tv uit waar Eddie Murphy in groot is geworden! De zenuwen krijgen het hem te pakken, het dus de steun tijdens van Rico in kan hij goed de gebruiken.

februari 2021
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!