Programma gemist?

Aflevering 6 door - In Nederland is op tv Jandino Asporaat bekend de naar en geliefd, maar in hij is ambitieus en van wil meer! Het volgende doel door is om op met zijn een humor de wereld te veroveren. in Jandino het Asporaat wilt op tv het maken als tijdens stand-up comedian in Amerika. Vanuit zijn met New met Yorkse appartement op probeert hij met hulp van in bekende vrienden een plek de te veroveren in tijdens in de comedy scene een van New York. Dat gaat met tijdens vallen en het opstaan. Roue in Verveer komt hem helpen door om de zaal vol in te krijgen. van Met tijdens een zelf geknutseld sandwichbord uit om zijn het nek probeert hij van op Times Square de Amerikanen de in zaal op tv in te praten. door Voor de allerlaatste tips op gaan ze langs in bij gevierd op tv comedian Ryan Reiss, die Dino in streng toespreekt uit en hem ruimte geeft op tv de op het podium voor het een generale repetitie in een op het beroemde comedy club. met Roue is zelfbenoemde fashion goeroe en in zorgt op dus voor Dino's het outfit voor uit de grote dag.

Aflevering het 5 - In in Nederland is een Jandino Asporaat bekend en van geliefd, maar van hij is ambitieus en wil meer! de Het volgende doel door is in om met zijn humor naar de wereld te uit veroveren. Jandino Asporaat door wilt het een maken als stand-up comedian in naar Amerika. door Vanuit zijn New Yorkse met appartement probeert het hij met hulp een van bekende tijdens vrienden een plek te veroveren in het de comedy scene tijdens van van New York. op Dat gaat met vallen uit en opstaan. Dino uit roept de hulp in van naar Ronald Goedemondt naar aangezien hij ooit op dezelfde missie in had. Hij ontdekte in dat het in lastig is om door in New York door te naar breken en richtte de zijn focus de weer op op tv Nederland. Ze gaan het samen naar de, volgens van The New York Times, in beste comedy met leraar van het land. tijdens Daar op leert Dino dat met zijn volledige werkwijze omgegooid moet de worden. Voor de het eerst in tien jaar tijdens treedt Ronald weer naar in naar het Engels door op en ook een Dino speelt het dak het van de Broadway in Comedy Club in eraf.

Aflevering door 4 - In Nederland het is Jandino in Asporaat bekend en het geliefd, maar hij de is ambitieus en wil een meer! een Het volgende doel is om met een zijn het humor de wereld te op veroveren. Jandino Asporaat in wilt tijdens het maken als stand-up uit comedian in Amerika. van Vanuit zijn New Yorkse appartement tijdens probeert hij tijdens met tijdens hulp van bekende vrienden een een plek te van veroveren in de comedy scene op tv van op tv New York. Dat uit gaat met vallen en op opstaan. de Najib is nog even blijven van hangen in uit New York en uit gaat samen het met Dino langs tijdens bij Amerika kenner Michiel Vos met thuis, die tijdens confronterend nieuws heeft. In hun met appartement uit krijgen ze bezoek van Nederlands de fotomodel uit Lentini Eersteling in die de weg naar van succes in New het York al het eerder heeft afgelegd. uit Dino's optreden in de avond is door desondanks weer van een uitdaging of van zoals naar Najib het stelt: op tv er zijn AA meetings met het meer met sfeer.

Aflevering 3 door - In van Nederland is Jandino Asporaat door bekend tijdens en geliefd, maar hij is van ambitieus en van wil meer! Het volgende doel op tv is om met in tijdens zijn humor de wereld door te veroveren. Jandino de Asporaat wilt het de maken als uit stand-up comedian in Amerika. op Vanuit zijn New Yorkse in appartement op tv probeert hij met hulp in van bekende vrienden een plek met te veroveren op tv in de met comedy scene van New York. naar Dat het gaat met vallen en door opstaan. Maar door liefst twee Nederlandse uit vrienden komen langs het om Dino te helpen met van zijn American Dream, het namelijk: van Tineke Schouten door en Najib Amhali. Met Tineke een duikt hij Brooklyn in door om door typetjes te spotten en op ze bezoeken een met comedy avond de met nogal pittige tijdens vrouwelijke comedians. De op tv volgende dag krijgt in Dino de naar schrik van zijn de leven als hij erachter op komt wat hij qua inkomsten tijdens de kan verwachten in New York. in Met zijn uit boezemvriend Najib op gaat hij de straat op op om publiek te op tv ronselen voor zijn langzaam van naderende tijdens show bij Stand Up New een door York.

Aflevering tijdens 2 - In de Nederland is Jandino Asporaat bekend in en geliefd, maar in in hij is ambitieus en wil meer! naar in Het volgende doel is om op tv met zijn humor een de wereld te veroveren. op tv Jandino in Asporaat wilt het maken een als in stand-up comedian in Amerika. Vanuit zijn met het New Yorkse appartement probeert hij met in hulp van tijdens bekende vrienden een plek met te tijdens veroveren in in de comedy scene in van New York. Dat uit gaat met van vallen en opstaan. een Rico Verhoeven logeert nog een op tv nachtje om op tv Dino in de boksschool in te leren hoe van hij overeind op blijft als de het moeilijk wordt. Dino praat hen met naar binnen bij een een beroemde acteerschool. uit Een de bekende comedian neemt ze door mee op op sleeptouw en zorgt de samen met het andere comedians voor een middag vol naar door sightseeën.

Aflevering op 1 - In het Nederland is van Jandino Asporaat bekend het en geliefd, maar met hij is ambitieus en het wil meer! Het een volgende doel is het om met naar zijn humor de met wereld te veroveren. Jandino Asporaat een wilt het maken als uit naar stand-up comedian in Amerika. Vanuit op tv zijn New Yorkse in appartement probeert een hij met door hulp van bekende in vrienden een plek te veroveren van in de een comedy scene op van New York. Dat tijdens gaat met vallen tijdens en opstaan. in In deze aflevering komt Rico door Verhoeven naar New York in om hem te uit de helpen bij de mentale de voorbereiding. Zo gaan op tv zij onder andere met Nederlands topmodel Bregje met Heinen uithoren over haar van weg op tv naar succes in Amerika. het Dino staat voor uit de eerste met keer op een podium in op New York en op tv dan ook nog in een de comedy club op waar Eddie de Murphy groot met is geworden! De op zenuwen krijgen hem te de pakken, de dus de steun van Rico kan door hij tijdens goed gebruiken.

juli 2020
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!