Programma gemist?

Aflevering naar 6 - uit In Nederland is met Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar met hij is ambitieus in en de wil meer! Het tijdens volgende doel is de om met de zijn humor de wereld te veroveren. uit Jandino Asporaat wilt het het maken op als stand-up een comedian in Amerika. het Vanuit zijn New Yorkse een appartement probeert tijdens hij met hulp van bekende door vrienden een tijdens plek te veroveren de in de comedy scene naar van door New York. Dat gaat met op vallen en opstaan. naar Roue Verveer komt het hem helpen om op de zaal vol door met te krijgen. Met een zelf geknutseld met sandwichbord om zijn op nek op probeert hij op Times Square uit de Amerikanen de uit zaal in de te praten. Voor de naar van allerlaatste tips gaan ze door langs bij gevierd met comedian Ryan Reiss, die door Dino streng toespreekt door en hem ruimte naar geeft de op het podium voor een op generale repetitie in tijdens een beroemde comedy club. van op tv Roue is zelfbenoemde fashion goeroe een en zorgt dus voor op Dino's naar outfit voor de grote naar dag.

Aflevering naar 5 - door In Nederland is Jandino Asporaat de bekend op en geliefd, maar hij is ambitieus tijdens en wil uit meer! Het naar volgende doel is om met in zijn humor de het uit wereld te veroveren. uit Jandino Asporaat wilt het naar maken als stand-up het comedian in Amerika. van Vanuit zijn op New Yorkse appartement van probeert hij met hulp van bekende uit vrienden een op tv plek te veroveren tijdens in de comedy scene op met van New York. van Dat gaat met vallen en de opstaan. Dino het roept de hulp in op van Ronald Goedemondt door aangezien hij ooit op dezelfde missie had. Hij van ontdekte dat een het in lastig is om in New met York door te uit breken en richtte zijn naar van focus weer op tijdens Nederland. Ze gaan op tv samen naar de, tijdens volgens The New York Times, beste van comedy leraar de van het land. op Daar leert Dino van dat van zijn volledige werkwijze omgegooid moet met worden. uit Voor het eerst een in tien jaar treedt Ronald op weer in het het Engels op op en ook Dino speelt met het dak van uit de Broadway Comedy het Club tijdens eraf.

Aflevering uit 4 - In Nederland is een Jandino Asporaat bekend op tv en geliefd, maar in hij is uit ambitieus en wil in meer! Het volgende naar doel is om tijdens met zijn humor het de wereld de te veroveren. Jandino Asporaat tijdens wilt het op tv maken als stand-up comedian van in Amerika. tijdens Vanuit zijn New Yorkse appartement in naar probeert hij met in hulp van bekende op vrienden een plek in te veroveren in de comedy het scene van New van York. tijdens Dat gaat met vallen met en opstaan. Najib met is nog in even blijven hangen in op New York met en gaat samen een met Dino langs op bij Amerika kenner Michiel Vos het thuis, die confronterend op nieuws heeft. een In hun appartement krijgen tijdens ze bezoek van Nederlands op fotomodel Lentini Eersteling uit die de weg een naar op succes in van New York al eerder heeft tijdens afgelegd. Dino's naar optreden in de avond is het desondanks tijdens weer een uitdaging of met zoals Najib het stelt: naar er zijn uit AA meetings met meer door door sfeer.

Aflevering 3 - tijdens In Nederland met is Jandino Asporaat naar bekend het en geliefd, maar van hij is ambitieus en wil meer! met Het volgende doel uit is van om met door zijn humor de wereld met te veroveren. van Jandino Asporaat wilt het een maken als stand-up naar comedian in Amerika. op Vanuit zijn New Yorkse appartement door probeert hij een met hulp op tv van bekende vrienden een plek van te door veroveren in de comedy uit scene van New naar York. Dat gaat het met vallen en opstaan. het Maar liefst op twee uit Nederlandse vrienden komen langs om door Dino te helpen met van zijn American Dream, met namelijk: Tineke Schouten het een en Najib Amhali. Met Tineke op duikt hij Brooklyn een in een om typetjes te spotten een en ze bezoeken een van comedy avond met nogal door pittige vrouwelijke het comedians. De de volgende dag op tv krijgt Dino de schrik van zijn van leven als het hij tijdens erachter komt wat hij qua op inkomsten kan verwachten van in New York. Met een zijn boezemvriend Najib uit gaat hij naar de straat op de om op tv publiek te ronselen van voor zijn langzaam naderende show naar bij uit Stand Up New naar York.

Aflevering 2 - het In Nederland is op tv met Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar door het hij is ambitieus uit en wil meer! Het volgende doel met is om met naar met zijn humor de wereld van te veroveren. het Jandino Asporaat wilt het maken de als stand-up comedian uit in Amerika. Vanuit een zijn New op tv Yorkse appartement met probeert hij met hulp de van bekende vrienden een op plek de te veroveren in de comedy scene een van New York. van Dat gaat met tijdens vallen en de opstaan. Rico naar Verhoeven logeert nog een naar nachtje om Dino naar in de boksschool op te leren de hoe hij overeind blijft als in het met moeilijk wordt. Dino praat naar hen naar binnen van bij uit een beroemde acteerschool. naar Een bekende comedian neemt ze in mee uit op sleeptouw en op tv zorgt samen met van andere comedians voor een tijdens middag vol uit sightseeën.

Aflevering 1 - op tv In op tv Nederland is Jandino Asporaat van bekend in en geliefd, maar hij op is ambitieus op tv en wil meer! Het volgende een doel is uit om met zijn naar humor de wereld te veroveren. naar Jandino Asporaat van wilt het maken door als stand-up op comedian in Amerika. Vanuit zijn naar New met Yorkse appartement probeert van hij met hulp de van bekende vrienden een plek op tv te veroveren in de de comedy scene uit van New het York. Dat gaat door met vallen en opstaan. op tv een In deze aflevering door komt Rico Verhoeven naar New in York om hem te van in helpen bij de mentale voorbereiding. door Zo de gaan zij onder andere Nederlands van topmodel Bregje Heinen uithoren met over het haar weg het naar succes in Amerika. Dino door staat de voor de eerste keer op een de podium in de New de York en dan ook nog in de de comedy in club waar door Eddie Murphy groot op is geworden! De zenuwen met krijgen hem te naar pakken, dus de naar steun van op Rico kan hij goed in gebruiken.

februari 2020
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!