Programma gemist?

Aflevering de 6 - op tv In Nederland is Jandino in Asporaat bekend en de geliefd, maar hij is in ambitieus en een wil meer! Het op tv volgende doel is om de met zijn humor uit de wereld te veroveren. op de Jandino Asporaat wilt het maken als naar stand-up comedian tijdens in Amerika. Vanuit op zijn New Yorkse op appartement op tv probeert hij met hulp op van bekende vrienden een plek van te met veroveren in de de comedy scene met van New York. Dat gaat de met vallen en naar opstaan. Roue Verveer komt tijdens hem helpen om de door de zaal vol te krijgen. Met door op een zelf geknutseld sandwichbord uit om zijn nek probeert in hij op een Times Square op tv de Amerikanen de zaal in op te met praten. Voor de allerlaatste tips het gaan ze langs van bij gevierd comedian op tv Ryan Reiss, die Dino een streng toespreekt en van hem een ruimte geeft op het een podium voor een generale een repetitie in de een beroemde comedy club. een Roue is zelfbenoemde het fashion door goeroe en van zorgt dus voor Dino's outfit voor in de het grote dag.

Aflevering tijdens 5 - In Nederland is de Jandino in Asporaat bekend en naar geliefd, maar hij is ambitieus met en wil in meer! Het volgende het doel is een om met uit zijn humor de wereld naar te veroveren. Jandino naar Asporaat wilt het van maken als tijdens stand-up comedian in Amerika. Vanuit zijn op tv New op tv Yorkse appartement probeert uit hij met met hulp van bekende vrienden van een plek te veroveren een in de comedy tijdens scene van New York. door van Dat gaat met vallen en opstaan. tijdens Dino een roept de een hulp in van Ronald Goedemondt aangezien uit tijdens hij ooit dezelfde van missie had. Hij ontdekte dat in het lastig is op om in op tv New York door te breken de en richtte zijn in focus weer in op met Nederland. Ze gaan samen naar de, de volgens The in New York Times, tijdens beste comedy leraar de van met het land. Daar op tv leert Dino dat zijn volledige werkwijze van omgegooid moet met worden. Voor met het eerst in uit tien jaar treedt op tv Ronald weer in door het Engels in op en ook Dino speelt op tv het dak van het de Broadway Comedy uit Club een eraf.

Aflevering 4 - van met In Nederland is op tv Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar naar hij is in ambitieus en op wil meer! Het op tv volgende doel op tv is om met zijn van humor de wereld te veroveren. uit Jandino Asporaat wilt door het maken als naar stand-up comedian in tijdens Amerika. Vanuit tijdens zijn New Yorkse in appartement probeert hij van met de hulp van bekende vrienden een plek op te veroveren uit in de comedy scene van van van New York. Dat gaat op met vallen door en opstaan. met Najib is nog tijdens even blijven hangen in New York tijdens en gaat van samen met Dino het langs bij Amerika het kenner op Michiel Vos thuis, die confronterend in nieuws heeft. In van hun appartement het krijgen ze bezoek van Nederlands tijdens het fotomodel Lentini Eersteling de die de weg naar succes in een New York al van eerder heeft uit afgelegd. Dino's optreden op in de avond in is desondanks een weer een uitdaging of het zoals Najib tijdens het stelt: uit er zijn AA meetings met van meer op tv sfeer.

Aflevering 3 - de de In Nederland is Jandino Asporaat naar bekend en geliefd, met maar tijdens hij is ambitieus naar en wil meer! Het uit volgende doel tijdens is om met zijn humor op tv de wereld te veroveren. het Jandino op Asporaat wilt het het maken als in stand-up comedian in uit Amerika. Vanuit zijn van New Yorkse appartement een probeert hij met hulp van bekende een vrienden een plek op te veroveren op tv in de comedy scene naar van New York. een Dat gaat in met vallen en opstaan. met Maar liefst twee het het Nederlandse vrienden komen langs de om Dino op te helpen met in zijn American Dream, namelijk: Tineke Schouten tijdens op en Najib Amhali. Met Tineke duikt een hij een Brooklyn in om typetjes te het spotten met en ze de bezoeken een comedy avond met nogal van tijdens pittige vrouwelijke comedians. De het volgende dag krijgt van Dino de schrik van zijn van leven als hij tijdens in erachter komt wat hij qua inkomsten op tv in kan verwachten in New York. Met op tv zijn van boezemvriend Najib gaat hij door de straat uit op om publiek te met ronselen voor zijn in langzaam naderende het show bij Stand Up de New op York.

Aflevering 2 op tv - In Nederland is het Jandino Asporaat uit bekend en uit geliefd, maar hij is ambitieus door van en wil meer! een Het volgende doel is van om met zijn humor de tijdens de wereld te veroveren. Jandino Asporaat tijdens wilt de het maken als stand-up comedian in door Amerika. met Vanuit zijn New Yorkse appartement de probeert hij de met hulp van bekende in vrienden een plek de te de veroveren in uit de comedy scene van New van York. de Dat gaat met vallen en opstaan. tijdens door Rico Verhoeven logeert nog de een nachtje om Dino in met de boksschool met te op tv leren hoe hij overeind blijft naar als het moeilijk wordt. naar Dino praat hen een naar binnen bij op tv een op tv beroemde acteerschool. Een bekende comedian door neemt ze mee met op sleeptouw uit en door zorgt samen met andere comedians voor een een tijdens middag vol op sightseeën.

Aflevering 1 een - in In Nederland is een Jandino Asporaat bekend in en geliefd, maar door hij is ambitieus en met wil meer! Het volgende doel de is om op met zijn humor de tijdens wereld te door veroveren. Jandino Asporaat in wilt een het maken als stand-up comedian in de Amerika. naar Vanuit zijn op tv New Yorkse appartement probeert hij uit met hulp van op tv bekende een vrienden een plek door te veroveren in de van comedy scene van New op tv York. Dat de gaat met vallen en opstaan. door In in deze aflevering komt naar Rico Verhoeven naar New in York om hem op te helpen de bij de met mentale voorbereiding. Zo gaan zij tijdens onder andere het Nederlands topmodel Bregje door Heinen uithoren over met haar weg naar succes een in een Amerika. Dino staat voor de naar eerste keer in op een podium in New een van York en dan ook nog op tv in het de comedy club waar een Eddie Murphy groot is van geworden! De zenuwen een krijgen hem te pakken, met van dus de steun op tv van Rico kan hij goed op tv gebruiken.

juni 2021
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!