Programma gemist?

Aflevering 6 - op In Nederland met is Jandino Asporaat bekend het van en geliefd, maar hij uit is ambitieus uit en wil meer! Het volgende doel uit is om door met naar zijn humor de tijdens wereld te veroveren. Jandino Asporaat een wilt het de maken als stand-up comedian naar in Amerika. Vanuit een zijn door New Yorkse appartement in probeert hij met hulp van bekende in op vrienden een plek te de veroveren in uit de comedy scene op van New York. Dat door gaat met het vallen en opstaan. Roue op Verveer komt hem helpen om tijdens de een zaal vol te krijgen. een Met een zelf naar geknutseld tijdens sandwichbord om zijn nek probeert op hij op in Times Square de Amerikanen de een zaal in van te een praten. Voor de allerlaatste tips van gaan ze door langs bij tijdens gevierd comedian Ryan Reiss, tijdens die Dino streng op toespreekt en hem naar ruimte geeft tijdens op het podium voor door een generale repetitie uit in een door beroemde comedy club. Roue is zelfbenoemde op fashion een goeroe en zorgt de dus voor Dino's in outfit voor in de grote dag.

Aflevering door 5 - In Nederland is tijdens Jandino door Asporaat bekend en geliefd, het maar hij de is ambitieus en wil meer! uit een Het volgende doel op is om met zijn humor de op tv wereld te in veroveren. Jandino Asporaat wilt op het maken als op tv met stand-up comedian in de Amerika. Vanuit zijn New Yorkse uit appartement probeert een hij met hulp van van bekende vrienden een van plek te veroveren in op naar de comedy scene van van New York. Dat gaat met uit tijdens vallen en opstaan. in Dino roept de hulp in in van Ronald uit Goedemondt aangezien hij tijdens ooit dezelfde missie had. Hij het ontdekte dat naar het lastig uit is om met in New York door te breken van uit en richtte zijn focus weer op op tv Nederland. het Ze gaan samen naar de, op tv volgens uit The New York Times, beste op van comedy leraar van het land. op Daar leert Dino dat op zijn een volledige werkwijze omgegooid moet worden. op tv tijdens Voor het eerst in met tien jaar treedt tijdens Ronald weer in in het Engels op met en ook Dino speelt een het dak van de op Broadway van Comedy Club in eraf.

Aflevering 4 - het met In Nederland is een Jandino Asporaat bekend en tijdens geliefd, maar hij met is ambitieus de en wil meer! Het volgende in doel is het om met zijn humor de in op tv wereld te veroveren. Jandino Asporaat tijdens wilt het maken als in stand-up comedian in in een Amerika. Vanuit zijn met New Yorkse appartement probeert hij van met hulp van bekende naar vrienden een een plek te veroveren uit in de comedy scene door van New de York. Dat gaat de met de vallen en opstaan. Najib uit is nog even blijven hangen tijdens een in New York en gaat op tv samen met Dino tijdens langs door bij Amerika kenner Michiel met Vos thuis, een die confronterend nieuws de heeft. In hun uit appartement krijgen ze bezoek van door Nederlands fotomodel Lentini Eersteling op tv die het de weg het naar succes in New York in al door eerder heeft afgelegd. Dino's optreden het in op tv de avond is desondanks een weer een uitdaging van of zoals Najib op het stelt: door er zijn AA meetings op tv met meer naar sfeer.

Aflevering van 3 - In Nederland met is Jandino Asporaat op tv bekend en geliefd, het maar hij naar is ambitieus en in wil meer! Het volgende doel met is om met naar zijn humor de door wereld te de veroveren. door Jandino Asporaat wilt van het maken als stand-up comedian op in Amerika. Vanuit door zijn New Yorkse het appartement probeert hij met van hulp van bekende een in vrienden een plek te veroveren in door de comedy scene door door van New York. Dat gaat met met vallen op en opstaan. Maar liefst op tv twee Nederlandse de vrienden komen langs op tv om Dino naar te helpen met door zijn American Dream, namelijk: een Tineke Schouten en naar Najib Amhali. van Met Tineke duikt hij op tv Brooklyn in om typetjes te tijdens spotten en ze op het bezoeken een comedy avond uit met nogal pittige vrouwelijke comedians. door een De volgende dag krijgt tijdens Dino de schrik van een zijn het leven als hij naar erachter komt wat hij met qua inkomsten kan verwachten naar in New York. van Met zijn een boezemvriend Najib gaat op hij de straat op om in door publiek te ronselen voor zijn naar langzaam uit naderende show bij Stand Up New door de York.

Aflevering in 2 - In Nederland op tv is uit Jandino Asporaat bekend in en geliefd, maar door hij is ambitieus en wil naar meer! Het volgende tijdens doel is om op met zijn van humor de uit wereld te veroveren. Jandino op tv Asporaat wilt het maken als op tv het stand-up comedian in Amerika. Vanuit zijn naar New Yorkse de appartement probeert met hij met hulp naar van bekende vrienden tijdens een plek de te veroveren in de op tv comedy scene van New York. tijdens Dat gaat uit met vallen en tijdens opstaan. Rico Verhoeven logeert met nog een nachtje door de om Dino in de de boksschool te de leren hoe hij overeind blijft tijdens als het moeilijk wordt. tijdens Dino praat hen met naar binnen bij in een een beroemde acteerschool. Een bekende comedian een door neemt ze mee op sleeptouw en een zorgt samen van met andere comedians naar voor het een middag vol naar sightseeƫn.

Aflevering de 1 - In Nederland is het Jandino Asporaat bekend uit en het geliefd, maar in hij is ambitieus en wil uit meer! op Het volgende doel is een om met van zijn humor de wereld te in veroveren. Jandino Asporaat wilt door het het maken als stand-up de comedian in het Amerika. Vanuit zijn New de Yorkse appartement probeert hij met naar hulp van door bekende vrienden een van plek te op tv veroveren in tijdens de comedy scene van New door York. Dat gaat op tv met op vallen en opstaan. In deze uit aflevering komt Rico Verhoeven uit de naar New York om met hem te met helpen bij de uit mentale voorbereiding. Zo gaan zij onder op andere Nederlands de topmodel Bregje Heinen uithoren van over haar weg het op naar succes in Amerika. op tv Dino staat op voor de eerste keer op van een podium met in New York en tijdens dan ook nog in op de met comedy club door waar Eddie Murphy groot de is geworden! De zenuwen op tv krijgen hem het te pakken, de dus de steun van in Rico kan hij goed de gebruiken.

juni 2020
28-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 6 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

21-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 5 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

14-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 4 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

07-05-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 3 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

30-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 2 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

23-04-2019 21:30

Dino & friends in New York

Dino & friends in NY - Dino & friends in New York

Aflevering 1 - In Nederland is Jandino Asporaat bekend en geliefd, maar hij is ambitieus en wil meer! Het volgende doel is om met zijn humor de wereld te veroveren. Jandino Asporaat wilt het maken als stand-up comedian in Amerika. Vanuit zi...

Dino & friends in NY gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dino & friends in NY de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dino & friends in NY bij Dino & friends in NY liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dino & friends in NY. Heb je een uitzending van Dino & friends in NY gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dino & friends in NY gemist

Uitzending gemist van Dino & friends in NY? Hier kun je alle uitzendingen van Dino & friends in NY kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!