Programma gemist?

Aflevering 6 - het Na het twee halve finales op met muziek en op tv variété staan twee jonge acts op tv oog in de oog voor de het winst. In van de spetterende door finale wordt bepaald welke door unieke en wereldse op act er naar huis gaat het de met de titel in The World's Best en één in miljoen dollar. Ze door moeten niet alleen indruk op tv tijdens maken op de een Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles in en uit Faith Hill. de Ze moeten ook de Wall of het the World overtuigen, met met van meer dan vijftig beroemde op tv experts uit naar 38 landen. Deze de experts hebben verschillende achtergronden binnen met de entertainmentwereld: naar van Bollywood tot door ballet, van op K-Pop tot comedy, naar van vechtsport van tot magie en alles daartussenin. De een experts geven feedback door naar en helpen de een jury met beslissen welke uit act uiteindelijk in wint.

Aflevering 5 - naar In The door World's een Best strijden unieke acts op van over uit de hele wereld op om een prijs van één op tv miljoen dollar het en de het titel "The World's van Best". De internationale acts moeten tijdens niet de alleen indruk maken het op de Amerikaanse juryleden naar Drew Barrymore, een RuPaul Charles en het Faith Hill. Ze moeten de ook de Wall of de the World overtuigen, een met op meer dan vijftig de beroemde experts uit 38 landen. naar Deze experts hebben door verschillende achtergronden van binnen de entertainmentwereld: van uit Bollywood van tot ballet, van K-Pop tijdens tot comedy, op van vechtsport tot magie met en alles uit daartussenin. De experts uit geven feedback en helpen uit de jury in met beslissen welke act van uiteindelijk wint. Deze week zien door we de laatste naar het battles en staan naar de eerste halve finalisten op oog in uit oog. Zo strijden onder anderen illusionist tijdens in Justin Flom, lijndanser Li Wei en uit door buikspreekster Nina Conti voor op tv de eerste plek in uit de met finale.

Aflevering door 4 - In The World's van Best strijden het unieke acts van een over de hele door wereld om een uit prijs een van één miljoen dollar en de een op tv titel "The World's Best". De de internationale acts moeten niet de alleen het indruk maken het op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, naar RuPaul Charles en uit Faith Hill. van Ze moeten ook uit de Wall of met the World overtuigen, een met meer tijdens dan vijftig beroemde het experts uit door 38 landen. Deze op experts hebben verschillende achtergronden binnen de op entertainmentwereld: van op Bollywood tot ballet, van naar K-Pop tot op comedy, van van vechtsport tot magie naar en alles daartussenin. De experts in geven feedback door en helpen de een jury naar met beslissen welke act uiteindelijk met wint. De kandidaten die uit de audities hebben in overleefd, mogen nu tijdens met de strijd met elkaar aan uit gaan in de de battles. Zo strijden in onder andere een buikspreker het tijdens en een degenslikker een voor een plek door in de volgende tijdens ronde. Staat de extreme in harpist tegenover een harmonieuze acapella op de groep en twee in Chineze acrobaten strijden tegen de Duitse met dansende van lichtpoppen.

Aflevering 3 - op door In The World's Best strijden van unieke met acts van over de hele wereld van in om een prijs met van één miljoen een dollar en de titel een "The World's Best". De een internationale acts moeten uit niet alleen indruk met maken op tijdens de Amerikaanse juryleden Drew uit Barrymore, RuPaul Charles en op met Faith Hill. Ze moeten naar ook de Wall of the door op World overtuigen, met meer dan in vijftig beroemde naar experts uit de 38 landen. Deze het experts hebben verschillende achtergronden tijdens binnen de entertainmentwereld: van Bollywood de met tot ballet, van naar K-Pop tot comedy, van door vechtsport tot magie en alles een daartussenin. De experts door op geven feedback en helpen in de jury van met beslissen welke act de uiteindelijk wint. De kandidaten die naar door de audities hebben tijdens overleefd, mogen nu de strijd op tv met elkaar van aan gaan in de battles. uit op tv Zo strijden onder andere een slangenmens met en het een illusionist voor het een plek in de het volgende ronde. met Staat de tijdens Japanse eenarmige violiste tegenover de jonge de zangeres op tv uit Kazachstan en een lijndansende van durfal strijdt uit tegen een eigentijdse op tv Houdini.

Aflevering 2 - naar In The World's door uit Best strijden unieke acts met van over de op hele wereld om het een prijs de van één miljoen naar dollar en de titel "The World's een Best". een De internationale acts moeten niet tijdens het alleen indruk maken op op de Amerikaanse een juryleden Drew Barrymore, het RuPaul Charles en van Faith Hill. Ze moeten ook de op Wall of in the World in overtuigen, met uit meer dan vijftig beroemde door experts uit 38 landen. in Deze experts de hebben verschillende van achtergronden binnen de het entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van in K-Pop tot comedy, uit van naar vechtsport tot magie en alles naar het daartussenin. De experts geven met feedback en helpen de naar jury met beslissen welke de van act uiteindelijk wint. Tijdens de audities een zien we van onder andere een zanger de die geen Engels het spreekt op maar het een wel zingt, een in voetbalartiest, Duitse lichtpopen en een in escape door artist.

Vanaf vanavond op tv wordt de talentenjacht The het World's uit Best elke in donderdag om 20:30 uur uitgezonden de op met SBS6. Het programma startte op begin februari een op de Amerikaanse televisie. In met The World's Best strijden unieke op tv tijdens acts van over de tijdens hele wereld in om een prijs van één de miljoen dollar en met de titel 'The World's van Best'. James Corden door is op de presentator tijdens van het programma. Van muzikanten een tot bizarre circusacts en spectaculaire een vechtkunst, van alles de komt voorbij. tijdens De internationale acts moeten door niet tijdens alleen indruk maken op uit de Amerikaanse juryleden de Drew Barrymore, de RuPaul Charles en Faith Hill. op Ze een moeten ook de Wall in of op tv the World overtuigen, naar met meer dan het vijftig beroemde experts uit 38 landen. in Deze experts hebben op tv verschillende achtergronden door binnen naar de entertainmentwereld: van door Bollywood tot ballet, van K-Pop tot naar comedy, van het vechtsport het tot magie en tijdens alles daartussenin. De tijdens experts geven feedback van tijdens elke ronde van de competitie uit en helpen beslissen het welke act het uiteindelijk wint. Waarom de op Nederlandse juryleden Chantal Janzen door en Angela tijdens Groothuizen uit door de uitzendingen op SBS6 tijdens geknipt zijn, kun je in lezen op met gids.tv/3889/the-worlds-best.

maart 2021
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!