Programma gemist?

Aflevering van 6 - Na twee een halve finales met op tv muziek en variété staan van twee op tv jonge acts door oog in oog een voor de winst. In het de spetterende finale wordt door bepaald welke unieke een en wereldse met act er naar huis gaat tijdens het met de titel The op tv World's Best en één miljoen tijdens dollar. Ze op tv moeten niet alleen in indruk de maken op de Amerikaanse juryleden Drew op in Barrymore, RuPaul Charles de en Faith Hill. Ze moeten ook van de Wall of in the het World overtuigen, met meer dan de vijftig beroemde experts de uit 38 landen. de Deze experts hebben naar de verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: tijdens van Bollywood een tot ballet, van K-Pop tot tijdens comedy, van vechtsport het tot magie in en alles een daartussenin. De experts geven een feedback en door helpen de jury met op beslissen welke act uiteindelijk met tijdens wint.

Aflevering uit 5 - van In The World's Best tijdens strijden unieke acts op van over de het hele wereld tijdens om een prijs van tijdens één miljoen in dollar en de titel "The World's op tv Best". De tijdens internationale acts moeten niet naar door alleen indruk maken op de van Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, op tv RuPaul Charles op tv en Faith Hill. Ze uit moeten ook de in Wall of van the de World overtuigen, met op tv meer dan vijftig een beroemde experts uit 38 landen. in Deze experts op tv hebben verschillende achtergronden binnen op de entertainmentwereld: met van Bollywood tot een ballet, van door K-Pop tot comedy, van vechtsport tijdens tot magie op en alles de daartussenin. De experts geven feedback en het helpen door de jury met beslissen tijdens welke een act uiteindelijk wint. Deze week tijdens zien we in de laatste battles met en staan de eerste halve uit finalisten het oog in oog. Zo door strijden onder het anderen illusionist Justin Flom, lijndanser door op Li Wei en buikspreekster Nina een Conti voor van de eerste plek in de uit naar finale.

Aflevering 4 uit - In de The World's Best op tv strijden unieke het acts van over de hele het wereld om op tv een prijs van één miljoen van dollar en uit de titel "The World's door Best". tijdens De internationale acts moeten op niet alleen op indruk maken op de Amerikaanse een juryleden Drew Barrymore, uit RuPaul Charles op en Faith Hill. Ze uit door moeten ook de Wall of in the World door overtuigen, met uit meer dan vijftig beroemde uit experts uit tijdens 38 landen. Deze experts hebben verschillende het achtergronden van binnen de op entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van tijdens op K-Pop tot comedy, naar van vechtsport tot magie en alles de daartussenin. De experts op geven feedback uit en helpen de met jury tijdens met beslissen welke act uiteindelijk wint. het naar De kandidaten die de audities hebben het overleefd, een mogen nu met de strijd met elkaar aan naar gaan in de van battles. uit Zo strijden onder andere een de buikspreker en een naar degenslikker voor een op tv plek in de op tv volgende ronde. Staat de tijdens extreme harpist tegenover de een harmonieuze door acapella groep in en twee Chineze in acrobaten strijden tegen de Duitse naar van dansende lichtpoppen.

Aflevering naar 3 - In de The World's Best strijden het unieke tijdens acts van over van de hele wereld om een door prijs in van één miljoen dollar naar en de titel "The door World's Best". De internationale naar acts moeten niet van van alleen indruk maken op de Amerikaanse naar juryleden Drew op tv Barrymore, RuPaul Charles en op Faith Hill. in Ze de moeten ook de van Wall of the een World overtuigen, met meer door dan vijftig beroemde door experts uit 38 een landen. Deze naar experts hebben verschillende achtergronden binnen de op tv entertainmentwereld: van tijdens Bollywood tot ballet, door van van K-Pop tot comedy, met van vechtsport tot magie op tv en alles naar daartussenin. De experts geven feedback en op de helpen de jury met een beslissen welke act uiteindelijk wint. op De kandidaten in die de audities hebben met overleefd, mogen nu van de strijd met van elkaar met aan gaan in in de battles. Zo strijden onder het andere een slangenmens in en een illusionist op voor een plek naar naar in de volgende ronde. Staat de het Japanse eenarmige door violiste tegenover van de jonge met zangeres uit Kazachstan en door een lijndansende durfal strijdt tegen door een eigentijdse op Houdini.

Aflevering het 2 - In The World's naar Best strijden unieke van acts van naar over de hele wereld in het om een prijs van het één miljoen van dollar en de titel een "The World's in Best". De internationale acts een moeten niet alleen naar indruk maken op op de Amerikaanse juryleden in Drew Barrymore, RuPaul de Charles en Faith een Hill. Ze moeten ook de in Wall of naar the World op overtuigen, met meer van dan vijftig beroemde experts uit door 38 in landen. Deze experts hebben verschillende naar op tv achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood met tot ballet, van in K-Pop het tot comedy, van vechtsport tot door met magie en alles daartussenin. De experts een geven feedback en tijdens helpen de jury naar uit met beslissen welke het act uiteindelijk wint. Tijdens in de audities zien op we onder andere een zanger door die geen Engels tijdens spreekt maar de het wel zingt, een naar tijdens voetbalartiest, Duitse lichtpopen en de een escape door artist.

Vanaf vanavond wordt op tv de naar talentenjacht The World's door Best elke donderdag om 20:30 tijdens de uur uitgezonden op SBS6. tijdens Het programma tijdens startte begin februari op de Amerikaanse met televisie. In The op World's Best het strijden unieke acts op van over naar de hele wereld om een prijs naar van één uit miljoen dollar en de op de titel 'The World's Best'. James Corden het op is de presentator van op tv het programma. Van muzikanten tot het bizarre in circusacts en spectaculaire vechtkunst, van alles het op tv komt voorbij. De internationale uit acts moeten niet alleen op tv indruk maken op de naar Amerikaanse uit juryleden Drew met Barrymore, RuPaul Charles van en Faith Hill. Ze moeten op ook de Wall tijdens of the World tijdens overtuigen, met meer dan met vijftig beroemde met experts op tv uit 38 landen. Deze experts hebben van verschillende achtergronden binnen op de entertainmentwereld: het van het Bollywood tot ballet, van K-Pop in tot comedy, van vechtsport een van tot magie en alles daartussenin. De met experts geven feedback uit tijdens een elke ronde van de de competitie en naar helpen beslissen welke act uiteindelijk uit wint. Waarom de met Nederlandse met juryleden Chantal Janzen en Angela Groothuizen uit uit een de uitzendingen op SBS6 door geknipt zijn, op tv kun je lezen op een gids.tv/3889/the-worlds-best.

juni 2021
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!