Programma gemist?

Aflevering 6 de - Na twee halve tijdens finales tijdens met muziek en van variété staan twee naar jonge acts oog in oog het naar voor de winst. In de spetterende van finale van wordt bepaald welke unieke en een wereldse act er van naar huis een gaat met tijdens de titel The op World's Best en met één miljoen dollar. Ze moeten het niet alleen met indruk het maken op de Amerikaanse juryleden Drew de Barrymore, met RuPaul Charles een en Faith Hill. van Ze moeten ook de uit Wall of the tijdens World overtuigen, het met meer dan vijftig beroemde experts in uit 38 landen. op naar Deze experts hebben verschillende achtergronden binnen een de entertainmentwereld: van de in Bollywood tot ballet, van K-Pop tot tijdens comedy, van naar vechtsport op tv tot magie en uit alles daartussenin. De experts op geven feedback en helpen uit de met jury met beslissen welke act het uiteindelijk door wint.

Aflevering 5 met - In The World's op Best strijden naar unieke naar acts van over de hele naar wereld om een op tv prijs van de één miljoen dollar en de op tv titel "The op World's Best". De internationale op tv acts moeten niet door alleen indruk maken de op de de Amerikaanse door juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles uit en uit Faith Hill. Ze moeten ook de de uit Wall of the World door overtuigen, met meer dan vijftig op beroemde experts een uit 38 de landen. Deze experts hebben verschillende op tv achtergronden binnen in de entertainmentwereld: van Bollywood op tot ballet, van van de K-Pop tot comedy, van vechtsport een tot magie een en alles daartussenin. op tv De experts geven naar feedback en in helpen de jury met beslissen naar welke act uiteindelijk met wint. Deze week zien een we de laatste tijdens battles uit en staan de eerste halve tijdens uit finalisten oog in oog. Zo strijden een onder anderen tijdens illusionist op Justin Flom, lijndanser met Li Wei en buikspreekster Nina Conti op tv voor door de eerste plek in uit de op finale.

Aflevering 4 - op tv In The een World's op Best strijden unieke acts van over door de hele wereld door naar om een prijs van één door miljoen dollar tijdens en de titel "The uit World's Best". tijdens De internationale acts moeten van niet alleen indruk het maken door op de Amerikaanse juryleden van Drew Barrymore, RuPaul het Charles en Faith Hill. Ze naar moeten ook van de Wall of met the World overtuigen, met van meer met dan vijftig beroemde experts met uit 38 landen. Deze tijdens met experts hebben verschillende achtergronden binnen de op entertainmentwereld: van met Bollywood tot ballet, van uit met K-Pop tot comedy, het van vechtsport tot magie en alles uit daartussenin. in De experts geven feedback en op tv helpen uit de jury met beslissen welke van act de uiteindelijk wint. De kandidaten die op tv de uit audities hebben overleefd, met mogen nu door de strijd met elkaar door aan gaan door in de battles. Zo met strijden onder andere tijdens een buikspreker door en een degenslikker voor een het plek in de volgende met een ronde. Staat de extreme harpist met tegenover een harmonieuze op tv acapella groep een en twee door Chineze acrobaten strijden van tegen de Duitse dansende van lichtpoppen.

Aflevering 3 de - In The van World's Best strijden tijdens unieke acts van door over de hele wereld de om een prijs naar van uit één miljoen dollar in en de in titel "The World's Best". uit De internationale acts op tv moeten niet in alleen indruk maken naar op de Amerikaanse van juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en van Faith Hill. Ze in moeten ook de op Wall of op the World overtuigen, door met meer dan vijftig naar beroemde experts uit in 38 landen. in Deze experts hebben door verschillende in achtergronden binnen de entertainmentwereld: tijdens van Bollywood in tot ballet, van K-Pop tot op comedy, van vechtsport tot in magie met en alles met daartussenin. De experts het geven feedback en helpen de jury uit op tv met beslissen welke naar act uiteindelijk wint. De kandidaten tijdens die de het audities hebben overleefd, mogen nu van de naar strijd met elkaar tijdens aan gaan in op tv de battles. Zo strijden onder naar andere een uit slangenmens en door een illusionist voor op een plek in de volgende op ronde. Staat met de op tv Japanse eenarmige violiste tegenover de jonge op naar zangeres uit Kazachstan en een lijndansende van tijdens durfal strijdt tegen een een eigentijdse Houdini.

Aflevering op tv 2 - In The World's uit Best een strijden unieke met acts van over de hele naar wereld om een prijs het van een één miljoen dollar en op de titel "The World's op tv met Best". De internationale acts moeten niet op alleen van indruk maken op de Amerikaanse in juryleden Drew van Barrymore, RuPaul tijdens Charles en Faith Hill. Ze een moeten in ook de de Wall of the een World overtuigen, met meer in dan vijftig tijdens beroemde experts uit 38 landen. Deze het experts hebben met verschillende achtergronden het binnen de entertainmentwereld: van Bollywood het tot ballet, van in het K-Pop tot comedy, van vechtsport met tot magie en op tv alles met daartussenin. De experts naar geven feedback en helpen de jury op met beslissen het welke door act uiteindelijk wint. Tijdens een de audities zien we onder uit andere een zanger van die geen uit Engels spreekt maar met het wel zingt, uit een een voetbalartiest, Duitse lichtpopen en een escape op met artist.

Vanaf vanavond wordt met op de talentenjacht The door World's Best elke op donderdag om 20:30 uur naar uitgezonden op SBS6. Het programma met startte naar begin februari op op de Amerikaanse televisie. In The World's het met Best strijden unieke door acts van over naar de hele wereld uit om een prijs met van één miljoen dollar en naar de titel tijdens 'The World's Best'. James Corden door is de presentator een van het programma. Van van muzikanten tot op bizarre circusacts en van spectaculaire vechtkunst, een van alles op tv komt voorbij. De met internationale acts moeten niet alleen op tv indruk maken op in de Amerikaanse door juryleden Drew in Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill. uit Ze in moeten ook de Wall of naar the World overtuigen, in tijdens met meer dan vijftig beroemde door experts in uit 38 landen. Deze de experts hebben verschillende achtergronden binnen van de de entertainmentwereld: van op Bollywood tot ballet, van K-Pop op tv tot comedy, van in vechtsport tot met magie en tijdens alles daartussenin. De experts uit geven feedback tijdens elke ronde op van een de competitie en helpen de beslissen welke act in uiteindelijk wint. Waarom de Nederlandse door met juryleden Chantal Janzen van en Angela Groothuizen uit de uitzendingen de uit op SBS6 geknipt zijn, kun je een lezen op door gids.tv/3889/the-worlds-best.

oktober 2020
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!