Programma gemist?

Aflevering in 6 - uit Na twee halve op tv finales met muziek en variété staan het op tv twee jonge acts oog in oog met voor de het winst. In tijdens de spetterende finale wordt bepaald op tv welke unieke op tv en wereldse uit act er naar een huis gaat met door de titel The uit World's Best op en één miljoen dollar. Ze moeten tijdens niet tijdens alleen indruk maken op de van Amerikaanse juryleden Drew met Barrymore, RuPaul een Charles en in Faith Hill. Ze van moeten ook de Wall de of the World overtuigen, de met meer dan de vijftig het beroemde experts uit een 38 landen. op Deze experts hebben verschillende achtergronden de binnen de entertainmentwereld: van van Bollywood op tv tot ballet, van de K-Pop tot comedy, van op tv vechtsport tot magie op tv en van alles daartussenin. De experts op tv geven feedback en door helpen de jury met door beslissen welke uit act uiteindelijk het wint.

Aflevering op tv 5 - In The World's de Best strijden van unieke acts van uit over de naar hele wereld om een prijs de door van één miljoen dollar en de de titel "The op World's Best". door De internationale acts moeten niet in naar alleen indruk maken op de een Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, naar een RuPaul Charles en tijdens Faith Hill. Ze moeten ook van de Wall of van the World overtuigen, met een een meer dan vijftig beroemde experts uit een 38 op landen. Deze experts hebben verschillende door achtergronden binnen de door entertainmentwereld: van Bollywood uit van tot ballet, van K-Pop tot door comedy, van vechtsport tot een uit magie en alles in daartussenin. De experts geven feedback en door helpen het de jury van met beslissen welke act uiteindelijk wint. een Deze week zien naar we tijdens de laatste battles en uit staan de met eerste halve finalisten door oog in de oog. Zo strijden onder anderen illusionist uit in Justin Flom, lijndanser Li Wei en het tijdens buikspreekster Nina Conti naar voor de eerste plek in op tv de in finale.

Aflevering op tv 4 - In van The World's Best een strijden unieke door acts van over de hele op wereld om een prijs met een van één miljoen dollar op tv en de titel het "The World's een Best". De internationale acts moeten van niet alleen indruk een maken op tijdens de Amerikaanse juryleden Drew van Barrymore, RuPaul Charles en uit Faith naar Hill. Ze moeten ook een de uit Wall of the World uit overtuigen, met meer dan vijftig op tv beroemde uit experts uit 38 het landen. Deze experts hebben verschillende een een achtergronden binnen de entertainmentwereld: naar van Bollywood tot ballet, tijdens van K-Pop tot door comedy, van vechtsport met tot magie en alles de de daartussenin. De experts geven in feedback en helpen de tijdens jury met beslissen van welke act uiteindelijk wint. een De de kandidaten die naar de audities hebben overleefd, mogen nu op de strijd op met elkaar aan de gaan in een de battles. Zo strijden onder met andere een een buikspreker en een van degenslikker voor een door plek in het de volgende ronde. Staat uit de naar extreme harpist tegenover uit een harmonieuze acapella groep en twee in de Chineze acrobaten strijden tegen de het Duitse dansende een lichtpoppen.

Aflevering 3 - een In door The World's Best strijden unieke op door acts van over door de hele wereld om een de prijs van één van miljoen dollar en op tv de titel "The World's een in Best". De internationale acts het moeten niet alleen van indruk maken op de tijdens Amerikaanse juryleden in Drew Barrymore, RuPaul Charles en de Faith met Hill. Ze uit moeten ook de met Wall of the World overtuigen, in met meer dan met vijftig in beroemde experts uit 38 landen. de Deze experts het hebben verschillende achtergronden met binnen de entertainmentwereld: van uit Bollywood door tot ballet, van K-Pop tot comedy, naar van vechtsport tot de magie op tv en alles daartussenin. De experts de met geven feedback en helpen de jury naar uit met beslissen welke tijdens act uiteindelijk wint. De kandidaten een die de audities door hebben het overleefd, mogen nu de strijd het met op elkaar aan gaan in de het battles. met Zo strijden onder andere een slangenmens de uit en een illusionist uit voor een plek in tijdens de volgende ronde. Staat naar de Japanse eenarmige in violiste op tv tegenover de jonge zangeres uit Kazachstan het en een lijndansende een durfal van strijdt tegen op tv een eigentijdse Houdini.

Aflevering 2 - op tv op tv In The World's Best strijden unieke naar acts naar van over de hele op tv wereld om een prijs door van één op tv miljoen het dollar en de het titel "The World's Best". De tijdens internationale tijdens acts moeten niet alleen indruk het maken op de van Amerikaanse juryleden naar Drew Barrymore, RuPaul met Charles en Faith Hill. de Ze moeten ook de van Wall of in the World naar overtuigen, met meer dan vijftig van beroemde in experts uit 38 landen. naar Deze experts naar hebben verschillende achtergronden de binnen de op tv entertainmentwereld: van Bollywood van tot ballet, van K-Pop met tot comedy, van op tv vechtsport tot van magie en alles daartussenin. De experts van geven feedback en op helpen de naar jury met in beslissen welke de act uiteindelijk wint. Tijdens de audities van zien we onder door andere een met zanger die geen Engels door spreekt in maar het op wel zingt, een voetbalartiest, met Duitse lichtpopen en op een escape uit artist.

Vanaf in vanavond wordt de talentenjacht een The World's Best door elke met donderdag om 20:30 uur uitgezonden door op van SBS6. Het programma startte het begin februari op de met Amerikaanse televisie. In The World's op een Best strijden unieke acts van door over de hele wereld door om een prijs naar het van één miljoen tijdens dollar en de titel 'The een World's uit Best'. James Corden is de presentator op tv van het programma. Van een in muzikanten tot bizarre circusacts en een spectaculaire vechtkunst, van een alles komt voorbij. naar De de internationale acts moeten niet alleen indruk van maken op de het van Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles met en met Faith Hill. op Ze moeten ook de Wall of met the World tijdens overtuigen, in met meer dan uit vijftig beroemde experts uit 38 op landen. op tv Deze experts hebben verschillende achtergronden tijdens binnen de entertainmentwereld: van van Bollywood uit tot ballet, van K-Pop tijdens tot in comedy, van vechtsport tot op magie en alles daartussenin. het De experts geven met feedback een tijdens elke ronde op van de competitie en helpen met beslissen welke op tv act uiteindelijk wint. Waarom de het Nederlandse juryleden Chantal Janzen op en tijdens Angela Groothuizen een uit de uitzendingen op het SBS6 geknipt naar zijn, kun je lezen op een gids.tv/3889/the-worlds-best.

februari 2020
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!