Programma gemist?

Aflevering in 6 - Na twee het halve finales naar met muziek en variété met staan een twee jonge acts oog in oog naar door voor de winst. In de spetterende in finale wordt op tv bepaald van welke unieke en het wereldse act er naar huis op tv gaat met de titel het The World's Best de en één miljoen tijdens dollar. op tv Ze moeten uit niet alleen indruk op maken op de Amerikaanse juryleden Drew op Barrymore, RuPaul van Charles door en Faith Hill. in Ze moeten ook de Wall op of the World op tv overtuigen, door met meer dan vijftig beroemde op tv experts uit op 38 landen. Deze experts naar hebben verschillende achtergronden binnen van in de entertainmentwereld: van Bollywood tot in ballet, van op K-Pop tot comedy, in van vechtsport tot met magie en alles daartussenin. De op tv experts geven feedback een met en helpen de in jury met beslissen uit welke act uiteindelijk uit wint.

Aflevering 5 een - In The in World's Best strijden unieke op tv acts tijdens van over de hele wereld met uit om een prijs van één miljoen het dollar en een de door titel "The World's Best". De internationale een acts op tv moeten niet alleen indruk een maken uit op de Amerikaanse juryleden Drew in Barrymore, RuPaul Charles en het Faith Hill. het Ze moeten ook de de Wall of op the door World overtuigen, met meer dan van vijftig beroemde experts van uit uit 38 landen. Deze experts op hebben verschillende achtergronden binnen de de entertainmentwereld: van naar Bollywood met tot ballet, van K-Pop tot comedy, tijdens van vechtsport tot een de magie en alles daartussenin. De een experts het geven feedback en helpen de van jury met beslissen in welke act uiteindelijk wint. met Deze week het zien we met de laatste battles in en staan de eerste halve door finalisten op tv oog in oog. Zo tijdens strijden naar onder anderen illusionist Justin Flom, de lijndanser Li de Wei en van buikspreekster Nina Conti voor de het eerste plek in door de tijdens finale.

Aflevering 4 de - In The World's door Best strijden in unieke acts van over het de hele wereld door om een prijs het de van één miljoen met dollar en de titel op tv "The World's Best". een De internationale acts moeten niet de alleen met indruk maken op de een Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, de RuPaul op Charles en Faith Hill. naar Ze moeten het ook de Wall of the met World overtuigen, door met meer dan vijftig van naar beroemde experts uit in 38 landen. Deze experts met hebben verschillende achtergronden naar binnen de entertainmentwereld: van Bollywood in tot ballet, uit van K-Pop in tot comedy, van in vechtsport tot naar magie en alles daartussenin. De met experts geven feedback en van naar helpen de jury met beslissen welke de de act uiteindelijk wint. De kandidaten die op de audities hebben met overleefd, uit mogen nu de tijdens strijd met op elkaar aan gaan tijdens in de battles. door Zo strijden onder op andere een buikspreker en het een degenslikker voor een plek op tv in de de volgende een ronde. Staat de van extreme harpist tegenover een op harmonieuze acapella groep en uit twee Chineze op tv acrobaten strijden tegen de een Duitse dansende de lichtpoppen.

Aflevering 3 - de In met The World's Best strijden de unieke acts de van over de hele wereld op tv de om een prijs van één naar miljoen dollar en uit de titel "The uit World's de Best". De internationale acts moeten niet een door alleen indruk maken op de Amerikaanse in juryleden Drew Barrymore, het met RuPaul Charles en Faith door Hill. Ze in moeten ook de Wall of the de World overtuigen, met door meer tijdens dan vijftig beroemde experts uit het 38 landen. naar Deze tijdens experts hebben verschillende achtergronden van binnen de op entertainmentwereld: van Bollywood in tot ballet, van uit K-Pop tot comedy, van vechtsport tot in een magie en alles met daartussenin. De experts geven feedback van en helpen de op tv jury met beslissen welke door act uiteindelijk wint. het De kandidaten op die de uit audities hebben overleefd, mogen nu op de op tv strijd met elkaar aan gaan het in met de battles. Zo strijden onder op andere het een slangenmens uit en een illusionist in voor een plek tijdens in de volgende ronde. Staat het de Japanse eenarmige violiste het naar tegenover de jonge zangeres de uit Kazachstan en een op tv lijndansende durfal strijdt tegen naar een eigentijdse van Houdini.

Aflevering op 2 - In op The World's Best naar strijden unieke acts van over het de van hele wereld om van een prijs met van één miljoen dollar en de op titel "The het World's Best". De naar internationale acts het moeten niet alleen indruk maken een op de Amerikaanse het juryleden Drew van Barrymore, RuPaul Charles en door Faith Hill. op Ze moeten ook met de Wall of door the World overtuigen, uit met van meer dan vijftig beroemde experts uit uit 38 door landen. Deze experts van hebben verschillende van achtergronden binnen de entertainmentwereld: een van Bollywood tot ballet, door van K-Pop tot met comedy, uit van vechtsport tot magie en tijdens alles tijdens daartussenin. De experts met geven feedback en helpen de jury door naar met beslissen welke act uiteindelijk wint. het Tijdens de op tv audities zien tijdens we onder andere een naar zanger die geen Engels door spreekt naar maar het wel zingt, een tijdens voetbalartiest, op tv Duitse lichtpopen en een escape de in artist.

Vanaf tijdens vanavond wordt de in talentenjacht The op tv World's Best elke donderdag op tv om 20:30 van uur uitgezonden op SBS6. het Het programma startte van begin februari op in de Amerikaanse televisie. In The World's in een Best strijden unieke acts van tijdens over de hele een wereld om het een prijs van één miljoen van dollar en de door titel door 'The World's Best'. James Corden van is tijdens de presentator van uit het programma. Van muzikanten tot een bizarre circusacts het en spectaculaire vechtkunst, van alles op tijdens komt voorbij. De internationale acts met moeten niet uit alleen indruk maken de op de met Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles tijdens de en Faith Hill. Ze moeten ook door het de Wall of the World overtuigen, van met meer dan door vijftig beroemde experts het uit 38 naar landen. Deze experts hebben het verschillende in achtergronden binnen de de entertainmentwereld: van Bollywood tot de ballet, van K-Pop tot met comedy, van tijdens vechtsport tot in magie en alles uit daartussenin. De in experts geven feedback op tv tijdens elke ronde van de competitie door en helpen beslissen tijdens uit welke act uiteindelijk wint. Waarom de Nederlandse van de juryleden Chantal Janzen en Angela Groothuizen met op uit de uitzendingen op door SBS6 geknipt zijn, de kun je lezen op op gids.tv/3889/the-worlds-best.

juli 2020
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!