Programma gemist?

Aflevering 6 in - met Na twee halve een finales met muziek en variété staan tijdens een twee jonge acts oog in op tv oog voor de winst. door In de op spetterende finale wordt bepaald het welke unieke uit en de wereldse act er naar naar huis gaat naar met de titel in The World's Best en één op tv miljoen uit dollar. Ze moeten niet van alleen indruk maken uit op de op Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul op Charles en Faith van Hill. Ze moeten naar ook op tv de Wall of tijdens the World overtuigen, met meer dan uit vijftig beroemde experts met uit 38 van landen. in Deze experts hebben verschillende achtergronden van binnen op tv de entertainmentwereld: van Bollywood tot tijdens ballet, van K-Pop het tot comedy, van met vechtsport tot op magie en alles de daartussenin. De experts met geven feedback en een helpen de jury met een beslissen welke act van uiteindelijk op tv wint.

Aflevering uit 5 - In The met World's Best strijden unieke tijdens tijdens acts van over de hele wereld het om een prijs het van met één miljoen uit dollar en de titel "The World's uit Best". De uit internationale in acts moeten niet een alleen indruk maken op op tv de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, in RuPaul met Charles en Faith Hill. Ze tijdens door moeten ook de Wall uit of the World overtuigen, met het tijdens meer dan vijftig het beroemde experts uit 38 landen. van Deze experts hebben verschillende van de achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood uit tot door ballet, van K-Pop tot op tv comedy, op van vechtsport tot magie en door alles daartussenin. op tv De experts geven door feedback en helpen de jury tijdens met beslissen welke door act uiteindelijk wint. de Deze week zien naar we naar de laatste battles op tv en staan op de eerste halve van finalisten oog in op tv oog. Zo strijden onder anderen illusionist uit Justin Flom, lijndanser de Li Wei door en buikspreekster Nina uit Conti voor door de eerste plek uit in de door finale.

Aflevering 4 met - In The World's tijdens Best strijden op tv unieke acts naar van over de hele wereld naar om een van prijs van één miljoen op tv dollar en naar de titel "The World's met naar Best". De internationale acts moeten door niet alleen indruk met maken op de met Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, een RuPaul Charles en door Faith Hill. Ze de op moeten ook de met Wall of the met World overtuigen, met meer de dan vijftig het beroemde experts uit 38 landen. de Deze tijdens experts hebben verschillende naar achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood met tot ballet, van op tv K-Pop tot comedy, de van vechtsport van tot op tv magie en alles van daartussenin. De experts geven naar feedback en helpen de met jury met door beslissen welke act uiteindelijk met wint. De kandidaten die het tijdens de audities hebben door overleefd, mogen nu de strijd met met elkaar aan van gaan de in de battles. Zo tijdens strijden onder tijdens andere een buikspreker en een degenslikker het voor een plek de door in de volgende ronde. het Staat de extreme in harpist tegenover een tijdens harmonieuze acapella groep en een twee Chineze van acrobaten strijden tegen de door Duitse op tv dansende lichtpoppen.

Aflevering 3 met - In The World's naar Best strijden naar unieke acts van over in de een hele wereld om op tv een prijs van één tijdens miljoen dollar een en de door titel "The World's Best". uit De internationale acts van moeten niet alleen het indruk maken op met de Amerikaanse juryleden Drew de Barrymore, RuPaul op Charles en Faith Hill. Ze met van moeten ook de Wall of met the World door overtuigen, met meer dan vijftig in het beroemde experts uit 38 op tv landen. Deze experts het hebben verschillende uit achtergronden binnen de het entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, uit van K-Pop de tot comedy, het van vechtsport tot tijdens magie en alles daartussenin. De experts op geven tijdens feedback en naar helpen de jury met beslissen welke uit act uiteindelijk van wint. De kandidaten een die de met audities hebben het overleefd, mogen nu de strijd in met elkaar de aan gaan op tv in de battles. Zo door strijden onder andere van een slangenmens en een illusionist van voor een het plek een in de volgende ronde. Staat een de Japanse eenarmige tijdens violiste tegenover de op jonge zangeres het uit Kazachstan op tv en een lijndansende uit durfal strijdt tegen een eigentijdse van Houdini.

Aflevering 2 de - In The op tv World's Best strijden unieke op tv door acts van over de hele wereld het tijdens om een prijs van tijdens één miljoen een dollar en de titel "The het World's een Best". De internationale het acts moeten niet alleen indruk met maken op de naar Amerikaanse juryleden tijdens Drew Barrymore, RuPaul naar Charles en naar Faith Hill. Ze moeten de ook de Wall of the op op tv World overtuigen, met het meer dan vijftig beroemde experts naar uit in 38 landen. Deze experts hebben verschillende naar achtergronden binnen uit de door entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van een K-Pop tot met comedy, van vechtsport op tot magie en op tv alles daartussenin. De een experts geven feedback en de helpen met de jury met de beslissen welke act uiteindelijk op wint. het Tijdens de audities zien we onder van de andere een zanger die geen Engels naar spreekt de maar het wel het zingt, een met voetbalartiest, Duitse lichtpopen en op tv een escape het artist.

Vanaf naar vanavond wordt van de talentenjacht The World's Best elke de donderdag naar om 20:30 uur uitgezonden naar op op SBS6. Het programma startte naar begin februari op de Amerikaanse uit televisie. In The in World's Best een strijden unieke acts van tijdens over met de hele wereld om op tv een prijs in van één miljoen dollar en naar de titel de 'The World's Best'. van James Corden op tv is de presentator van het programma. Van een muzikanten tot bizarre naar de circusacts en spectaculaire vechtkunst, het van alles van komt voorbij. De internationale op tv acts moeten niet alleen tijdens indruk maken op met de Amerikaanse juryleden Drew een Barrymore, een RuPaul Charles door en Faith Hill. Ze door moeten ook de Wall een of the World uit overtuigen, met meer dan met vijftig beroemde op tv experts met uit 38 landen. Deze met experts hebben verschillende de achtergronden binnen de entertainmentwereld: een van met Bollywood tot ballet, het van K-Pop tot op tv comedy, van vechtsport tot op magie en alles daartussenin. De in experts geven feedback met tijdens elke door ronde met van de competitie en helpen in beslissen welke act uiteindelijk op tv wint. Waarom de een Nederlandse juryleden met Chantal Janzen met en Angela Groothuizen tijdens uit de uitzendingen op tijdens SBS6 geknipt naar zijn, kun je lezen op door gids.tv/3889/the-worlds-best.

december 2021
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!