Programma gemist?

Aflevering het 6 - met Na twee halve op tv finales met muziek en variété staan door op twee jonge acts de oog in oog met voor de winst. In de spetterende op tv finale naar wordt bepaald welke unieke en door wereldse act er op naar huis de gaat met de titel tijdens The World's tijdens Best en de één miljoen dollar. Ze moeten de niet alleen in indruk maken in op de Amerikaanse juryleden een Drew Barrymore, RuPaul uit Charles en Faith door Hill. Ze moeten ook een op de Wall of the World tijdens overtuigen, met meer uit dan vijftig het beroemde experts uit 38 uit landen. Deze experts hebben op tv verschillende achtergronden binnen een de entertainmentwereld: van een Bollywood tot uit ballet, van K-Pop tot door comedy, uit van vechtsport tot magie en op alles een daartussenin. De een experts geven feedback en helpen op de jury met beslissen de op tv welke act uiteindelijk van wint.

Aflevering de 5 - In The World's op tv Best strijden in unieke acts van een over de van hele wereld om een prijs van van één miljoen naar tijdens dollar en de uit titel "The World's Best". op tv De internationale een acts moeten niet tijdens alleen indruk maken van op de Amerikaanse een juryleden Drew Barrymore, RuPaul uit Charles en de Faith Hill. Ze moeten van ook de Wall of op tv the uit World overtuigen, met met meer dan vijftig beroemde experts uit in uit 38 landen. Deze experts op hebben verschillende op tv achtergronden binnen de in entertainmentwereld: van Bollywood tot van ballet, van K-Pop het tot comedy, tijdens van vechtsport tot in magie en alles tijdens daartussenin. De experts geven feedback en het tijdens helpen de jury in met beslissen welke act de uiteindelijk wint. Deze week zien op tv we de laatste de battles tijdens en staan de eerste naar halve finalisten naar oog in oog. Zo een strijden onder anderen illusionist naar Justin Flom, lijndanser een Li Wei op tv en buikspreekster tijdens Nina Conti het voor de eerste plek in van de uit finale.

Aflevering 4 - het In The World's van Best strijden unieke van door acts van over de hele tijdens wereld in om een prijs van op één miljoen in dollar en de tijdens titel "The World's de Best". De internationale acts op moeten niet alleen naar indruk maken op het de Amerikaanse naar juryleden Drew Barrymore, RuPaul op tv Charles en Faith Hill. Ze het moeten ook door de de Wall of the World tijdens overtuigen, met meer dan vijftig uit uit beroemde experts uit 38 een landen. Deze experts hebben verschillende een achtergronden uit binnen de entertainmentwereld: van Bollywood uit tot op ballet, van K-Pop tot uit comedy, van door vechtsport tot tijdens magie en alles met daartussenin. De experts tijdens geven feedback en helpen met de jury met beslissen de welke act uiteindelijk wint. tijdens De naar kandidaten die de tijdens audities hebben overleefd, mogen nu op tv de strijd met de elkaar in aan gaan in de naar battles. Zo het strijden onder andere een het buikspreker en een een degenslikker op voor een plek tijdens in de volgende ronde. van Staat de extreme harpist de tegenover een harmonieuze acapella het de groep en twee Chineze acrobaten strijden door tegen de Duitse op tv dansende door lichtpoppen.

Aflevering naar 3 - met In The World's door Best strijden unieke acts van met over de hele met wereld het om een prijs van op tv één miljoen op dollar en de titel "The van World's Best". op De internationale acts moeten naar niet van alleen indruk maken op de tijdens Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, uit de RuPaul Charles en Faith op tv Hill. Ze moeten ook de uit tijdens Wall of the World met overtuigen, met meer dan vijftig in beroemde experts het uit op tv 38 landen. Deze de experts hebben verschillende achtergronden binnen de naar entertainmentwereld: van in Bollywood tot naar ballet, van K-Pop tot door comedy, uit van vechtsport tot magie naar en alles daartussenin. De experts op tv geven feedback de en met helpen de jury met beslissen op welke act met uiteindelijk wint. van De kandidaten die de audities hebben op overleefd, op tv mogen nu de op tv strijd met naar elkaar aan gaan in het de battles. Zo strijden een onder andere een op slangenmens door en een illusionist voor een plek de in de met volgende een ronde. Staat de Japanse eenarmige violiste een tegenover de in jonge zangeres uit Kazachstan tijdens van en een lijndansende durfal strijdt door tegen naar een eigentijdse Houdini.

Aflevering tijdens 2 - In een The World's Best strijden unieke in acts van tijdens over een de hele wereld om op een prijs van één op miljoen in dollar en de titel "The van World's een Best". De internationale acts een moeten niet alleen indruk door maken op de Amerikaanse uit van juryleden Drew Barrymore, RuPaul het Charles en Faith Hill. de Ze moeten ook in de Wall of naar the op World overtuigen, met meer dan vijftig met beroemde experts op tv uit de 38 landen. Deze het experts hebben verschillende achtergronden in binnen de entertainmentwereld: de van Bollywood tot door ballet, van in K-Pop tot comedy, van vechtsport tijdens tot magie en door alles daartussenin. op tv De experts op tv geven feedback en op tv helpen de jury het met beslissen welke van act uiteindelijk wint. Tijdens op de audities zien op tv we onder andere een een zanger die geen Engels door de spreekt maar het door wel zingt, een voetbalartiest, Duitse door lichtpopen en een escape van met artist.

Vanaf naar vanavond wordt de tijdens talentenjacht The World's Best elke een donderdag om naar 20:30 uur uitgezonden uit op SBS6. Het programma op tv startte begin februari door op de in Amerikaanse televisie. In The naar World's Best strijden unieke het van acts van over het de hele wereld om naar een prijs van uit één miljoen uit dollar en de de titel 'The World's Best'. het James Corden is naar de presentator van het van programma. Van muzikanten tot de bizarre circusacts en spectaculaire tijdens vechtkunst, de van alles op komt voorbij. De internationale acts de moeten een niet alleen indruk het maken op de Amerikaanse van juryleden Drew Barrymore, RuPaul van Charles en naar Faith Hill. Ze in moeten ook een de Wall of the World overtuigen, een met meer dan in vijftig beroemde het experts uit 38 landen. naar met Deze experts hebben verschillende achtergronden met binnen de entertainmentwereld: van op Bollywood tot ballet, het naar van K-Pop tot comedy, met van vechtsport tot magie en door alles het daartussenin. De experts het geven feedback tijdens elke op tv ronde van de competitie tijdens en een helpen beslissen het welke act uiteindelijk tijdens wint. Waarom de Nederlandse naar juryleden Chantal Janzen naar en Angela Groothuizen uit de de uitzendingen het op SBS6 geknipt zijn, kun je met van lezen op gids.tv/3889/the-worlds-best.

juli 2021
30-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 6 - Na twee halve finales met muziek en variété staan twee jonge acts oog in oog voor de winst. In de spetterende finale wordt bepaald welke unieke en wereldse act er naar huis gaat met de titel The World's Best en één miljoen do...

23-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 5 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

16-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 4 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

09-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 3 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

02-05-2019 20:30

The World's Best

The World's Best - The World's Best

Aflevering 2 - In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel "The World's Best". De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barr...

25-04-2019 20:30

Nieuw: The World's Best

The World's Best - Nieuw: The World's Best

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om e...

The World's Best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The World's Best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The World's Best bij The World's Best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The World's Best. Heb je een uitzending van The World's Best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The World's Best gemist

Uitzending gemist van The World's Best? Hier kun je alle uitzendingen van The World's Best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!