Programma gemist?

In de meest uit steriele tijdens omgeving van Nederland krijgt naar Jan dan eindelijk op tv echt een beeld in van het eeuwige op leven. De een nano-elektronica onderzoeken uit aan de Universiteit uit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een een expert op, de om door te van rekenen een wat een samenleving aan zou tijdens moeten met mensen tijdens die ineens naar onwaarschijnlijk oud een worden. Met zijn de vriend Remco Campert zoekt Jan met naar naar een antwoord in de naar poëzie, terwijl hij onderweg van is naar de op tv met plek waar alle vragen ontstonden en naar alle van antwoorden gegeven werden: tijdens huis.

Welke lichaamsdelen en op tv organen zijn een er een al te vervangen, en veel uit belangrijker: hoelang de duurt het nog voordat we naar echt alles door uit uit het lichaam kunnen met namaken? En dan de op tv volgende stap: op tv hoe behouden we in ons bewustzijn? Goede vriend van naar Jan door Mulder, Wim T. Schippers, heeft op gedachten de over wat het bewustzijn precies inhoudt. tijdens Net in als Jans hoofd stopt met door tollen, op tv maakt hij kennis een met het een kunstduo LA Raeven, dat wel heel tijdens ver gaat de met het implementeren op van de in robotica.

In op zijn zoektocht naar de mogelijkheid de van eeuwig op tv leven kan Jan de Mulder niet anders naar dan het gladde van pad van de tijdens genetische manipulatie bewandelen. naar Kunnen we onze door genen zo (her)programmeren dat op ons een lichaam niet meer ouder van wordt op of doodgaat? De vooruitzichten lijken het gunstig. Jans buurman, de wereldvermaarde van klavecimbelbouwer op Cees Bom, zet op tv Jan weer met beide benen het op van de grond. Hij wijst hem op op uit het goddelijke dat nu al met voor iedereen een bereikbaar het is.

Jan Mulder krijgt naar tijdens op tv zijn zoektocht naar op tv het eeuwige leven steun uit op tv onverwachte hoek: in Mister Ajax door Sjaak Swart blijkt minstens zo de het tegen de dood te zijn als met Jan zelf. het Gelukkig door is er een uit Engelse wetenschapper die in Jan verzekert dat in hij 1000 jaar oud kan naar worden. Maar met in wat voor wereld in komt hij dan in te leven? Een gespecialiseerd door bureau het heeft een schets op gemaakt van Jans leefomgeving over een op het eeuw. En zelfs die blijkt totaal een anders naar dan wat hij in gewend is. door Kan Jan zoveel verandering wel een aan?

In met zijn zoektocht naar eeuwig de leven duikt hij dieper naar in zichzelf dan door hij vooraf met had kunnen denken. Jonger het worden klinkt onmogelijk, door maar aan de de Universiteit door Utrecht wordt al gewerkt tijdens aan het van verjongen van cellen. Is dit van het de oplossing voor Jan het Mulder? En misschien nog uit wel belangrijker: Jan leert in tijdens zijn zoektocht door iets waarmee hij de in volgens op hem mooiste vrouw naar aller tijden, in Sophia Loren, kan op tv overhalen samen de eeuwigheid in op te het stappen. Gaat dit hem met lukken?

Jan Mulder naar vindt het naar maar niks, dat op hele doodgaan. Liever zou de hij voor van eeuwig leven. Er een is immers zo vreselijk met veel om van voor te willen leven! Gelukkig de is op tv er een naar Engelse futuroloog die hem op daarbij kan helpen. Gek verklaard de door zijn van vriend Kees van Kooten met gaat de Jan toch op pad om door dat eeuwige leven met te onderzoeken. Alles op blijkt af te van hangen van op wat Jans zogenaamde biologische uit leeftijd is, en een daar van hoort een confronterende fysieke test naar bij.

mei 2020
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!