Programma gemist?

In de meest op tv uit steriele omgeving van Nederland krijgt op tv Jan dan eindelijk echt uit tijdens een beeld van het eeuwige tijdens leven. De nano-elektronica tijdens onderzoeken aan de Universiteit door Twente met zijn serieus met hoopgevend. Jan zoekt een expert op, met tijdens om door te rekenen met wat een samenleving aan zou door moeten met mensen het tijdens die ineens onwaarschijnlijk oud worden. met Met door zijn vriend Remco Campert zoekt Jan door naar een op tv antwoord met in de poëzie, terwijl hij onderweg van met is naar de plek waar alle van van vragen ontstonden en alle op tv antwoorden gegeven werden: van huis.

Welke op lichaamsdelen en organen zijn er tijdens al te vervangen, het en veel belangrijker: uit hoelang tijdens duurt het nog voordat we tijdens echt met alles uit door het lichaam kunnen namaken? op tv En dan de in volgende stap: hoe op tv behouden we naar ons bewustzijn? Goede vriend een van Jan met Mulder, Wim T. in Schippers, heeft gedachten het over wat het bewustzijn in precies inhoudt. op Net als Jans hoofd stopt van met tollen, maakt hij in kennis uit met het kunstduo LA op Raeven, dat wel heel tijdens ver gaat met in het implementeren van van de uit robotica.

In zijn door zoektocht naar de van mogelijkheid van het eeuwig leven kan Jan door Mulder in niet anders dan het gladde op tv pad van de het genetische naar manipulatie bewandelen. Kunnen we onze met genen zo op (her)programmeren dat in ons lichaam niet op meer ouder wordt op tv of doodgaat? De vooruitzichten de lijken gunstig. Jans naar buurman, de wereldvermaarde klavecimbelbouwer het Cees Bom, zet naar Jan weer met beide een benen op de in grond. Hij wijst een hem op het de goddelijke uit dat nu al de voor iedereen bereikbaar van is.

Jan Mulder in krijgt tijdens in zijn zoektocht naar het eeuwige in op tv leven steun uit een onverwachte hoek: Mister op Ajax Sjaak Swart blijkt de minstens zo van tegen de dood op tv te zijn als Jan zelf. op tv Gelukkig is er tijdens een Engelse de wetenschapper die Jan naar verzekert dat hij 1000 jaar tijdens oud door kan worden. door Maar in wat voor wereld komt het hij dan te tijdens leven? Een de gespecialiseerd bureau heeft op een schets gemaakt op van Jans leefomgeving over het een eeuw. En naar zelfs die het blijkt totaal anders dan een wat hij naar gewend is. Kan het Jan zoveel verandering wel naar aan?

In zijn een zoektocht op naar eeuwig leven duikt hij met dieper in zichzelf op dan hij het vooraf had op kunnen denken. Jonger uit worden klinkt onmogelijk, maar een aan de Universiteit Utrecht in wordt de al gewerkt aan het verjongen van tijdens cellen. in Is dit de op tv oplossing voor door Jan Mulder? En misschien nog van wel belangrijker: Jan leert tijdens naar zijn zoektocht van iets waarmee hij op tv de door volgens hem mooiste van vrouw aller tijden, Sophia Loren, tijdens kan overhalen samen de het eeuwigheid in op te het stappen. Gaat dit hem de lukken?

Jan Mulder vindt een in het maar niks, dat hele doodgaan. van Liever zou op hij voor eeuwig leven. naar een Er is immers zo vreselijk met veel om de voor te een willen leven! Gelukkig is er in een Engelse tijdens futuroloog die een hem daarbij kan in helpen. Gek verklaard door tijdens zijn vriend Kees door van Kooten gaat tijdens Jan toch op uit pad om dat eeuwige naar leven te door onderzoeken. Alles blijkt af te hangen naar van tijdens wat Jans zogenaamde biologische leeftijd de is, en daar in door hoort een confronterende fysieke test tijdens bij.

januari 2021
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!