Programma gemist?

In de de meest steriele omgeving van tijdens uit Nederland krijgt Jan tijdens dan eindelijk echt een beeld op van tijdens het eeuwige leven. De nano-elektronica naar onderzoeken van aan de Universiteit Twente zijn serieus de met hoopgevend. Jan zoekt op een expert op, om door te op tv de rekenen wat een samenleving aan met zou moeten met mensen van die een ineens onwaarschijnlijk oud worden. tijdens Met zijn vriend naar Remco Campert een zoekt Jan naar een uit antwoord in met de poëzie, in terwijl hij onderweg tijdens is naar de het plek waar alle vragen ontstonden en op alle antwoorden gegeven met werden: een huis.

Welke het lichaamsdelen en organen zijn de er al het te vervangen, naar en veel belangrijker: hoelang het duurt het op nog voordat we echt een alles uit het lichaam tijdens kunnen de namaken? En dan de volgende met stap: met hoe behouden we ons bewustzijn? het Goede vriend van uit Jan Mulder, Wim uit T. Schippers, heeft de gedachten over wat met het tijdens bewustzijn precies inhoudt. Net als een Jans hoofd op stopt met naar tollen, maakt hij kennis met het in op tv kunstduo LA Raeven, op tv dat wel heel ver op tv gaat met het implementeren uit van op de robotica.

In uit zijn zoektocht naar de door mogelijkheid van tijdens eeuwig leven uit kan Jan Mulder niet anders dan naar naar het gladde pad van de het genetische manipulatie bewandelen. met Kunnen we onze met genen zo (her)programmeren dat uit ons lichaam niet tijdens meer ouder door wordt of doodgaat? van De vooruitzichten op tv lijken gunstig. Jans buurman, de van wereldvermaarde klavecimbelbouwer van Cees Bom, zet Jan weer naar met beide de benen op op tv de grond. Hij wijst met hem op het in goddelijke dat naar nu al voor een iedereen bereikbaar tijdens is.

Jan het Mulder krijgt tijdens zijn op tv zoektocht een naar het eeuwige leven steun door uit onverwachte hoek: Mister naar Ajax Sjaak Swart tijdens blijkt met minstens zo tegen de dood op te door zijn als Jan met zelf. Gelukkig is er een door Engelse door wetenschapper die Jan verzekert dat een hij 1000 tijdens jaar oud naar kan worden. op tv Maar in wat voor op tv wereld komt door hij dan te leven? Een gespecialiseerd bureau de heeft de een schets gemaakt naar van Jans leefomgeving over op een eeuw. En door zelfs die blijkt totaal met anders dan het wat hij gewend is. uit Kan Jan zoveel uit verandering wel op aan?

In zijn zoektocht op naar eeuwig leven van duikt hij dieper door in zichzelf door dan hij vooraf had het met kunnen denken. Jonger worden tijdens klinkt onmogelijk, maar aan van de Universiteit tijdens Utrecht wordt al gewerkt op aan het naar verjongen van cellen. Is dit op de oplossing voor met Jan een Mulder? En misschien nog wel door belangrijker: Jan leert tijdens naar tijdens zijn zoektocht iets met waarmee hij de volgens hem mooiste tijdens vrouw aller de tijden, Sophia tijdens Loren, kan overhalen samen door de eeuwigheid het in te stappen. in Gaat dit tijdens hem lukken?

Jan tijdens Mulder vindt het maar naar niks, dat op tv hele doodgaan. Liever zou hij op tv de voor eeuwig leven. Er is de immers een zo vreselijk veel een om voor te naar willen leven! Gelukkig is er een het Engelse futuroloog een die op hem daarbij kan de helpen. Gek verklaard door zijn naar vriend Kees van Kooten gaat tijdens tijdens Jan toch op pad een om dat eeuwige leven te door onderzoeken. Alles de blijkt door af te hangen van wat een Jans zogenaamde biologische naar leeftijd is, en door daar hoort het een confronterende fysieke test uit bij.

september 2020
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!