Programma gemist?

In uit de meest een steriele omgeving van Nederland met krijgt Jan dan eindelijk tijdens echt uit een beeld van het het eeuwige leven. De op tv nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit een Twente zijn het serieus in hoopgevend. Jan zoekt een expert op tv op, om de door te het rekenen wat een in samenleving aan zou moeten met mensen op tv die een ineens onwaarschijnlijk oud de worden. Met zijn vriend het Remco Campert zoekt Jan naar naar een antwoord van in de van poëzie, terwijl hij onderweg met is naar de een van plek waar alle vragen het ontstonden en alle antwoorden gegeven op tv werden: op tv huis.

Welke een lichaamsdelen en organen zijn er het al van te vervangen, op en veel belangrijker: hoelang duurt het op tv tijdens nog voordat we de echt alles uit het lichaam kunnen op tv met namaken? En dan de volgende op stap: hoe met behouden we ons bewustzijn? Goede tijdens vriend van van Jan Mulder, Wim T. van Schippers, heeft van gedachten over wat het uit bewustzijn precies de inhoudt. Net als op tv Jans hoofd door stopt met tollen, maakt naar hij kennis met het met kunstduo naar LA Raeven, dat wel heel op tv door ver gaat met het implementeren van het de op robotica.

In zijn in zoektocht naar de op mogelijkheid met van eeuwig leven kan een Jan Mulder niet anders uit dan door het gladde pad van de uit genetische manipulatie in bewandelen. Kunnen we onze met genen zo (her)programmeren de dat ons naar lichaam niet meer ouder met wordt of tijdens doodgaat? De de vooruitzichten lijken gunstig. Jans buurman, de wereldvermaarde naar klavecimbelbouwer van Cees Bom, zet uit Jan weer met beide benen op tv op op tv de grond. Hij wijst van hem op van het goddelijke dat nu op al op tv voor iedereen bereikbaar in is.

Jan Mulder door krijgt tijdens op tv zijn zoektocht naar het een eeuwige leven tijdens steun uit op tv onverwachte hoek: Mister het Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo de op tegen de dood te zijn als op Jan zelf. Gelukkig in een is er een de Engelse wetenschapper die een Jan verzekert dat hij op 1000 jaar oud kan door worden. Maar in tijdens wat voor tijdens wereld komt met hij dan te leven? Een gespecialiseerd bureau naar heeft naar een schets gemaakt op tv van Jans van leefomgeving over een eeuw. En zelfs van door die blijkt totaal anders met dan wat hij gewend het is. Kan Jan in zoveel uit verandering wel aan?

In van zijn zoektocht uit naar eeuwig leven duikt tijdens hij dieper in het zichzelf dan hij vooraf van had kunnen naar denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, met met maar aan de Universiteit Utrecht door wordt al gewerkt tijdens aan het naar verjongen van cellen. Is met dit de oplossing van voor van Jan Mulder? En misschien nog de wel belangrijker: Jan leert tijdens van in zijn zoektocht iets waarmee op hij de volgens uit hem mooiste door vrouw aller tijden, Sophia in Loren, kan op overhalen samen de eeuwigheid door in te stappen. met Gaat dit met hem lukken?

Jan Mulder op tv vindt het het maar niks, dat naar hele doodgaan. Liever zou naar hij voor eeuwig leven. naar Er is met immers zo van vreselijk veel de om voor te van willen leven! Gelukkig de is er een naar Engelse futuroloog die hem met daarbij kan helpen. Gek verklaard door de zijn het vriend Kees van het Kooten gaat Jan toch op op uit pad om dat eeuwige op tv leven te onderzoeken. Alles uit blijkt uit af te hangen van wat met Jans met zogenaamde biologische leeftijd is, en daar op hoort door een confronterende naar fysieke test bij.

mei 2021
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!