Programma gemist?

In door de meest steriele door omgeving van Nederland een krijgt Jan dan eindelijk de echt naar een beeld van het eeuwige leven. op tv naar De nano-elektronica onderzoeken op aan de Universiteit Twente zijn serieus in hoopgevend. Jan uit zoekt een expert op, in door om door te rekenen de wat een samenleving aan van zou naar moeten met mensen met die ineens onwaarschijnlijk oud tijdens worden. Met zijn vriend de Remco Campert zoekt Jan een een naar een antwoord in de poëzie, op terwijl een hij onderweg is door naar de plek waar alle op vragen op tv ontstonden en alle antwoorden gegeven uit werden: op huis.

Welke tijdens lichaamsdelen en organen zijn door er al op tv te vervangen, en op tv veel belangrijker: hoelang duurt het op tv in nog voordat we van echt alles uit door het lichaam kunnen namaken? En dan door de volgende met stap: hoe behouden we naar ons bewustzijn? Goede tijdens vriend met van Jan Mulder, van Wim T. in Schippers, heeft gedachten over wat het op tv bewustzijn precies inhoudt. naar Net in als Jans hoofd tijdens stopt met op tv tollen, maakt hij kennis met op het kunstduo LA tijdens Raeven, dat wel van heel ver gaat met een in het implementeren van de het robotica.

In zijn zoektocht met naar de mogelijkheid het door van eeuwig leven kan Jan Mulder op tv niet anders dan op tv het het gladde pad van in de genetische manipulatie in bewandelen. Kunnen we in onze genen zo (her)programmeren dat met ons lichaam niet tijdens meer ouder de wordt of doodgaat? door De vooruitzichten lijken gunstig. Jans van uit buurman, de wereldvermaarde klavecimbelbouwer het Cees Bom, in zet Jan weer met beide benen een op een de grond. Hij wijst hem op tv met op het goddelijke van dat nu al voor iedereen bereikbaar van naar is.

Jan Mulder krijgt op tijdens zijn in zoektocht naar het naar eeuwige leven in steun uit onverwachte hoek: van Mister Ajax Sjaak naar Swart blijkt uit minstens zo tegen de dood tijdens te zijn op als Jan de zelf. Gelukkig is er een in Engelse van wetenschapper die Jan verzekert dat in hij 1000 de jaar oud kan de worden. Maar een in wat door voor wereld komt hij dan te tijdens leven? Een met gespecialiseerd bureau heeft op een schets gemaakt van door Jans leefomgeving over een uit eeuw. En van zelfs die blijkt op tv totaal anders een dan wat hij gewend is. uit Kan Jan zoveel op verandering wel op tv aan?

In zijn zoektocht van naar naar eeuwig leven duikt hij dieper van in zichzelf de dan hij vooraf had in kunnen denken. door Jonger worden uit klinkt onmogelijk, maar aan de op de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt uit aan het verjongen met van cellen. tijdens Is dit de oplossing op voor in Jan Mulder? En misschien uit nog wel belangrijker: Jan leert tijdens in zijn het zoektocht iets waarmee hij de de volgens hem mooiste het vrouw op tv aller tijden, een Sophia Loren, kan op tv overhalen samen de de eeuwigheid in te naar stappen. Gaat dit met hem lukken?

Jan tijdens Mulder vindt het maar niks, door dat naar hele doodgaan. Liever zou tijdens hij uit voor eeuwig leven. van Er is immers zo vreselijk veel op tv naar om voor te willen leven! Gelukkig de is tijdens er een Engelse het futuroloog die hem daarbij met kan helpen. Gek verklaard de door zijn vriend Kees in van Kooten gaat tijdens Jan op tv toch op het pad om dat de eeuwige leven te onderzoeken. Alles tijdens blijkt af te hangen tijdens van wat Jans door zogenaamde biologische tijdens leeftijd is, op tv en daar hoort een confronterende van een fysieke test bij.

juli 2021
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!