Programma gemist?

In de meest in steriele omgeving van het Nederland krijgt Jan naar dan eindelijk echt de op een beeld van het eeuwige leven. in een De nano-elektronica onderzoeken op aan de Universiteit Twente zijn een serieus door hoopgevend. Jan zoekt een expert een op, om door te op tv rekenen het wat een samenleving het aan zou moeten met mensen het die ineens uit onwaarschijnlijk oud een worden. Met zijn met vriend Remco Campert uit zoekt Jan naar een van antwoord tijdens in de poëzie, terwijl hij onderweg een tijdens is naar de plek waar de alle vragen ontstonden en tijdens op tv alle antwoorden gegeven door werden: huis.

Welke de lichaamsdelen en organen uit zijn er al op tv te vervangen, en veel belangrijker: op tv hoelang duurt het uit nog van voordat we echt alles uit naar de het lichaam kunnen namaken? En dan op door de volgende stap: hoe behouden uit we ons bewustzijn? Goede van vriend door van Jan met Mulder, Wim T. Schippers, heeft op tv gedachten over wat de het bewustzijn precies van inhoudt. van Net als Jans hoofd tijdens stopt met tollen, in maakt hij kennis met naar het kunstduo naar LA Raeven, uit dat wel heel op tv ver gaat met het implementeren naar van de tijdens robotica.

In een zijn zoektocht naar de mogelijkheid van uit van eeuwig leven kan Jan in Mulder niet anders met dan het op tv gladde pad van de genetische op tv manipulatie bewandelen. de Kunnen we onze uit genen het zo (her)programmeren dat door ons lichaam niet meer het ouder wordt van of doodgaat? De vooruitzichten lijken met gunstig. Jans op buurman, de wereldvermaarde op klavecimbelbouwer Cees Bom, zet uit Jan weer met beide de benen op de grond. naar Hij wijst van hem op het goddelijke met dat nu al op voor iedereen bereikbaar in op is.

Jan Mulder de krijgt tijdens zijn zoektocht met naar het eeuwige op tv leven steun door uit onverwachte hoek: Mister op tv de Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo het tegen de dood door te door zijn als de Jan zelf. Gelukkig is er met een met Engelse wetenschapper die de Jan verzekert dat hij 1000 jaar het oud naar kan worden. een Maar in wat voor wereld komt met hij dan tijdens te leven? Een op tv gespecialiseerd bureau met heeft een schets gemaakt op van Jans leefomgeving over op tv een eeuw. een En zelfs die blijkt totaal in anders in dan wat hij tijdens gewend is. Kan door Jan zoveel verandering wel met aan?

In zijn zoektocht tijdens naar eeuwig leven naar duikt hij van dieper in zichzelf dan van hij vooraf uit had kunnen denken. uit Jonger worden in klinkt onmogelijk, maar met aan de Universiteit Utrecht met wordt met al gewerkt aan het de verjongen van door cellen. Is dit door de oplossing voor Jan uit Mulder? En misschien nog wel door belangrijker: Jan leert op tv tijdens zijn de zoektocht iets waarmee hij van de de volgens hem mooiste vrouw aller tijden, een Sophia een Loren, kan overhalen samen in de eeuwigheid in in te stappen. Gaat dit op tv hem naar lukken?

Jan uit Mulder vindt het op maar niks, dat hele naar doodgaan. Liever zou op hij voor tijdens eeuwig leven. Er is met immers zo vreselijk door veel om voor door te willen uit leven! Gelukkig is er de een Engelse futuroloog die tijdens met hem daarbij kan een helpen. Gek verklaard door zijn vriend met Kees de van Kooten gaat Jan toch van op pad uit om dat eeuwige leven de te op tv onderzoeken. Alles blijkt af te hangen de van tijdens wat Jans zogenaamde biologische van leeftijd is, van en daar in hoort een confronterende fysieke test met bij.

oktober 2019
31-05-2019 21:25

Aflevering 6

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 6

In de meest steriele omgeving van Nederland krijgt Jan dan eindelijk echt een beeld van het eeuwige leven. De nano-elektronica onderzoeken aan de Universiteit Twente zijn serieus hoopgevend. Jan zoekt een expert op, om door te rekenen wat...

24-05-2019 21:25

Aflevering 5

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 5

Welke lichaamsdelen en organen zijn er al te vervangen, en veel belangrijker: hoelang duurt het nog voordat we echt alles uit het lichaam kunnen namaken? En dan de volgende stap: hoe behouden we ons bewustzijn? Goede vriend van Jan Mulder...

17-05-2019 21:30

Aflevering 4

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 4

In zijn zoektocht naar de mogelijkheid van eeuwig leven kan Jan Mulder niet anders dan het gladde pad van de genetische manipulatie bewandelen. Kunnen we onze genen zo (her)programmeren dat ons lichaam niet meer ouder wordt of doodgaat? De ...

10-05-2019 21:30

Aflevering 3

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 3

Jan Mulder krijgt tijdens zijn zoektocht naar het eeuwige leven steun uit onverwachte hoek: Mister Ajax Sjaak Swart blijkt minstens zo tegen de dood te zijn als Jan zelf. Gelukkig is er een Engelse wetenschapper die Jan verzekert dat hij 10...

03-05-2019 21:25

Aflevering 2

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 2

In zijn zoektocht naar eeuwig leven duikt hij dieper in zichzelf dan hij vooraf had kunnen denken. Jonger worden klinkt onmogelijk, maar aan de Universiteit Utrecht wordt al gewerkt aan het verjongen van cellen. Is dit de oplossing voor Jan...

26-04-2019 21:30

Aflevering 1

Het eeuwige leven van Jan Mulder - Aflevering 1

Jan Mulder vindt het maar niks, dat hele doodgaan. Liever zou hij voor eeuwig leven. Er is immers zo vreselijk veel om voor te willen leven! Gelukkig is er een Engelse futuroloog die hem daarbij kan helpen. Gek verklaard door zijn vriend K...

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het eeuwige leven van Jan Mulder bij Het eeuwige leven van Jan Mulder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het eeuwige leven van Jan Mulder. Heb je een uitzending van Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het eeuwige leven van Jan Mulder gemist

Uitzending gemist van Het eeuwige leven van Jan Mulder? Hier kun je alle uitzendingen van Het eeuwige leven van Jan Mulder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 31-05-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!