Programma gemist?

Vanuit in een cafétuin in het centrum een van Amersfoort in neemt op Winfried Baijens de kijker uit mee terug naar de de hoogtepunten van van Koningsdag. Ook praat hij na door met artiesten op die hebben opgetreden en tijdens andere gasten. Verder in wordt de winnaar op tv gekozen van op de op tv mooiste selfie die overdag langs op de route met uit de koninklijke familie is tijdens het gemaakt.

Rechtstreekse met uitzending van het bezoek uit van koning Willem-Alexander uit en zijn op gezin aan Amersfoort. De koning in van heeft die stad uitgekozen om er naar zijn 52ste verjaardag tijdens te een vieren. De tocht van een het naar koninklijk gezelschap begint met rond 11.00 uur naar bij het ruim 500 jaar met oude voormalige klooster uit De Mariënhof en door eindigt bij het het moderne Eemhuis, met op tv een door feestelijk eindshow. In de twee uur de daartussenin krijgen de uit door koning en koningin en hun door dochters een staalkaart gepresenteerd de van van Amersfoort en de omliggende gemeenten naar en van het hun bewoners. Met op veel muziek (o.a. in Wudstik, Maria naar Fiselier en Ginger), de theater, en met vrijwilligers, het kunstenaars en sporters. Een op van naar de onderdelen is de Regio met quiz, waarin in inwoners én een leden van de koninklijke familie op met worden getest op hun kennis van de met de regio Amersfoort. De presentatie een is in handen in van Astrid Kersseboom. Dionne door Stax en een Martijn het Bink doen verslag vanaf op verschillende plaatsen naar langs de route.

oktober 2020
27-04-2019 18:05

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de ...

27-04-2019 09:50

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Rechtstreekse uitzending van het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Amersfoort. De koning heeft die stad uitgekozen om er zijn 52ste verjaardag te vieren. De tocht van het koninklijk gezelschap begint rond 11.00 uur bij he...

NOS Koningsdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2019 bij NOS Koningsdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!