Programma gemist?

Vanuit in een cafétuin in het centrum het van op tv Amersfoort neemt Winfried Baijens van de kijker mee terug uit de naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook op tv praat hij na door de met artiesten die op tv hebben opgetreden en andere gasten. op tv Verder wordt de winnaar van uit gekozen van de mooiste op tv selfie die overdag langs de op route met in de koninklijke familie op is de gemaakt.

Rechtstreekse uitzending op tv van het bezoek op van koning de Willem-Alexander en zijn gezin de aan tijdens Amersfoort. De koning heeft die stad door uitgekozen om er van zijn op tv 52ste verjaardag te vieren. De het tocht van op het koninklijk gezelschap naar begint op rond 11.00 uur van bij het ruim 500 op tv jaar oude voormalige klooster van De Mariënhof en eindigt in bij het een moderne de Eemhuis, met een feestelijk eindshow. de In uit de twee uur daartussenin krijgen naar de koning en koningin het en hun een dochters een staalkaart de gepresenteerd van Amersfoort met en de omliggende op tv gemeenten en op tv van hun bewoners. Met tijdens veel muziek tijdens (o.a. Wudstik, Maria Fiselier en de Ginger), theater, en met met tijdens vrijwilligers, kunstenaars en sporters. van Een van de onderdelen in is de Regio uit quiz, door waarin inwoners door én leden van op de koninklijke familie worden getest in op hun kennis van van de regio Amersfoort. naar De met presentatie is in handen van van Astrid op tv Kersseboom. Dionne van Stax en Martijn Bink doen op tv verslag uit vanaf verschillende plaatsen langs de door route.

mei 2020
27-04-2019 18:05

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de ...

27-04-2019 09:50

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Rechtstreekse uitzending van het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Amersfoort. De koning heeft die stad uitgekozen om er zijn 52ste verjaardag te vieren. De tocht van het koninklijk gezelschap begint rond 11.00 uur bij he...

NOS Koningsdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2019 bij NOS Koningsdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!