Programma gemist?

Vanuit een tijdens cafétuin een in het centrum van Amersfoort neemt de door Winfried Baijens de kijker naar mee terug naar de uit hoogtepunten van Koningsdag. Ook door op praat hij na met artiesten die de hebben opgetreden in en de andere gasten. Verder wordt van de winnaar gekozen op tv van de mooiste selfie die op overdag in langs de route met tijdens de koninklijke op tv familie is uit gemaakt.

Rechtstreekse uitzending een van het bezoek op tv van koning Willem-Alexander en van zijn het gezin aan een Amersfoort. De koning heeft die stad tijdens uitgekozen het om er met zijn 52ste verjaardag te op vieren. De tocht met van het koninklijk door gezelschap begint op tv rond 11.00 uur een bij het ruim 500 in jaar oude de voormalige klooster De Mariënhof en eindigt op in bij het moderne naar Eemhuis, met een feestelijk eindshow. In op tv op tv de twee uur daartussenin krijgen de in koning en koningin op tv en hun een dochters een staalkaart gepresenteerd het van Amersfoort en een de tijdens omliggende gemeenten de en van hun bewoners. op Met veel muziek (o.a. tijdens Wudstik, Maria Fiselier en door Ginger), theater, en met met vrijwilligers, tijdens kunstenaars en sporters. op tv Een van de onderdelen op is de Regio door quiz, de waarin inwoners én op tv leden van de koninklijke het familie op worden getest op hun kennis van op de een regio Amersfoort. De de presentatie is in handen van het een Astrid Kersseboom. Dionne Stax en Martijn door Bink doen het verslag vanaf verschillende plaatsen in langs de van route.

augustus 2021
27-04-2019 18:05

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de ...

27-04-2019 09:50

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Rechtstreekse uitzending van het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Amersfoort. De koning heeft die stad uitgekozen om er zijn 52ste verjaardag te vieren. De tocht van het koninklijk gezelschap begint rond 11.00 uur bij he...

NOS Koningsdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2019 bij NOS Koningsdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!