Programma gemist?

Vanuit een cafétuin uit in het op centrum van naar Amersfoort neemt Winfried Baijens de de kijker mee in terug naar in de hoogtepunten in van Koningsdag. Ook praat van hij na met artiesten die de hebben opgetreden en uit andere het gasten. Verder wordt de de winnaar gekozen van de door mooiste selfie een die op tv overdag langs de route met de in koninklijke familie op is op tv gemaakt.

Rechtstreekse uitzending door van tijdens het bezoek van koning Willem-Alexander op en op tv zijn gezin aan Amersfoort. De op tv koning op heeft die stad uitgekozen om de er zijn op tv 52ste verjaardag op te vieren. De tocht van het een koninklijk gezelschap begint op tv rond 11.00 uur uit bij het ruim een 500 jaar oude op op voormalige klooster De Mariënhof en naar eindigt bij het naar moderne Eemhuis, met een tijdens feestelijk eindshow. In een de twee uur de daartussenin krijgen de naar een koning en koningin en hun in dochters een staalkaart gepresenteerd een van door Amersfoort en de van omliggende gemeenten en op tv van hun van bewoners. Met veel muziek (o.a. in Wudstik, Maria Fiselier tijdens en met Ginger), theater, en met de vrijwilligers, kunstenaars de en sporters. Een naar van de onderdelen het is de Regio quiz, waarin met inwoners én tijdens leden van de koninklijke familie naar in worden getest op hun een kennis van de de regio Amersfoort. op tv De presentatie is in handen van van op tv Astrid Kersseboom. Dionne Stax en een Martijn Bink doen van verslag vanaf verschillende plaatsen naar langs van de route.

januari 2021
27-04-2019 18:05

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de ...

27-04-2019 09:50

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Rechtstreekse uitzending van het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Amersfoort. De koning heeft die stad uitgekozen om er zijn 52ste verjaardag te vieren. De tocht van het koninklijk gezelschap begint rond 11.00 uur bij he...

NOS Koningsdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2019 bij NOS Koningsdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!