Programma gemist?

Vanuit een de cafétuin op tv in het centrum van Amersfoort neemt op tv Winfried Baijens de op tv kijker naar mee terug naar de op hoogtepunten een van Koningsdag. Ook uit praat hij na met artiesten die een hebben de opgetreden en andere gasten. Verder het wordt met de winnaar gekozen uit van de mooiste selfie die tijdens overdag langs op tv de route naar met de in koninklijke familie is op gemaakt.

Rechtstreekse naar uitzending van het bezoek van op tv koning Willem-Alexander de en zijn het gezin aan Amersfoort. De in koning heeft met die stad door uitgekozen om er een zijn 52ste verjaardag te van vieren. De naar tocht van het koninklijk naar gezelschap begint rond 11.00 uur uit het bij het ruim 500 jaar de oude door voormalige klooster De Mariënhof en eindigt op bij met het moderne in Eemhuis, met een feestelijk eindshow. In een naar de twee uur een daartussenin krijgen de koning een en koningin en hun dochters met een staalkaart gepresenteerd een van Amersfoort tijdens en de omliggende met gemeenten een en van hun een bewoners. Met veel een muziek (o.a. Wudstik, Maria Fiselier de en Ginger), op theater, en met een vrijwilligers, kunstenaars en sporters. een Een van het de onderdelen tijdens is de Regio quiz, waarin op inwoners én leden het van de het koninklijke familie naar worden getest op hun kennis van op tv op tv de regio Amersfoort. De in presentatie is in handen op van Astrid met Kersseboom. Dionne Stax met en Martijn Bink doen de verslag in vanaf verschillende plaatsen langs op de route.

april 2021
27-04-2019 18:05

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de ...

27-04-2019 09:50

NOS Koningsdag 2019

NOS Koningsdag 2019 - NOS Koningsdag 2019

Rechtstreekse uitzending van het bezoek van koning Willem-Alexander en zijn gezin aan Amersfoort. De koning heeft die stad uitgekozen om er zijn 52ste verjaardag te vieren. De tocht van het koninklijk gezelschap begint rond 11.00 uur bij he...

NOS Koningsdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2019 bij NOS Koningsdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!