Programma gemist?

Er is op vrijwel geen op plek waar Nick & Simon met de afgelopen van dertien uit jaar niet hebben van opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook op op tv vrijwel alle grote zalen met en hallen in ons op land deden het zij al aan. Ook bijzondere op door plekken als marine fregatten, kerken een of strandpodia een hebben als locatie in de het loop de der jaren de door revue gepasseerd! Maar liefst een vijfmaal verkochten op zij het Gelredome in in Arnhem uit en de het teller het van Nick & van Simon concerten in Rotterdam Ahoy uit staat inmiddels van op dertien volle door huizen. Hoog met tijd dus dat zij ook uit de met hoofdstedelijke Ziggo tijdens Dome zouden gaan bedwingen. Dat met gebeurde op de 20 en 21 op tv april en van naar de eerste avond op tv registreerde AVROTROS met het optreden. Alle bekende op klassiekers, zoals in 'Pak maar m'n op hand', 'Kijk omhoog' en 'Rosanne' komen uit natuurlijk langs op tv tijdens op tv het sfeervolle concert uit plus een aantal muzikale tijdens verrassingen.

Er tijdens is vrijwel de geen plek waar uit Nick & Simon de tijdens afgelopen dertien jaar niet hebben in naar opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, met discotheken, maar ook vrijwel alle grote met op tv zalen en hallen de in ons land deden zij al van aan. een Ook bijzondere plekken als het marinefregatten, met kerken of strandpodia het hebben als locatie in de de loop der jaren de met op tv revue gepasseerd. Maar op tv liefst vijf maal op verkochten zij het GelreDome in met Arnhem uit uit en de naar teller van Nick op tv & Simon-concerten in met Rotterdam Ahoy staat op inmiddels op dertien volle huizen. van Hoog tijd dus op tv dat zij ook de op tv de hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden gaan bedwingen. een Dat gebeurde een op 20 en 21 in april en een van de een eerste avond registreerde AVROTROS het van optreden. de Alle bekende het klassiekers zoals 'Pak uit maar m'n hand', 'Kijk omhoog' en tijdens 'Rosanne' komen natuurlijk van langs tijdens het het sfeervolle in concert, plus een een aantal muzikale op verrassingen.

mei 2020
30-05-2019 13:15

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine ...

27-04-2019 21:35

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marinef...

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 bij Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Heb je een uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!