Programma gemist?

Er is door vrijwel de geen plek waar Nick het & Simon de afgelopen tijdens dertien jaar niet naar hebben opgetreden: dorpskroegen, in feesttenten, op tv discotheken, maar ook vrijwel alle door grote zalen en hallen op in van ons land deden zij al op tv op aan. Ook bijzondere plekken als uit marine fregatten, kerken tijdens of strandpodia hebben van als locatie in op de loop der in jaren de revue gepasseerd! het Maar op tv liefst vijfmaal de verkochten zij het in Gelredome in Arnhem uit en de van in teller van Nick een & Simon concerten het in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op met dertien volle met huizen. Hoog tijdens tijd dus de dat zij ook de hoofdstedelijke Ziggo naar Dome uit zouden gaan bedwingen. Dat op tv gebeurde op van 20 en 21 april en de van naar de eerste het avond registreerde AVROTROS het optreden. Alle de bekende klassiekers, zoals met 'Pak maar m'n op tv hand', 'Kijk uit omhoog' uit en 'Rosanne' komen met natuurlijk langs tijdens een het sfeervolle concert op tv plus een aantal muzikale het verrassingen.

Er met is vrijwel geen plek waar naar Nick van & Simon tijdens de afgelopen dertien jaar van niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, de discotheken, maar de ook vrijwel alle grote een zalen en van hallen in het ons land een deden zij al aan. Ook het bijzondere de plekken als marinefregatten, kerken of het strandpodia uit hebben als locatie in van de loop der jaren op de revue door gepasseerd. Maar liefst vijf tijdens maal verkochten zij in het door GelreDome in Arnhem uit en een de teller in van Nick door & Simon-concerten in Rotterdam Ahoy het staat het inmiddels op dertien volle op huizen. Hoog tijd uit dus dat zij ook de door hoofdstedelijke Ziggo Dome door zouden gaan bedwingen. de Dat gebeurde op een 20 en door 21 april en van van de eerste avond tijdens registreerde AVROTROS door het optreden. Alle bekende de klassiekers een zoals 'Pak maar m'n op hand', 'Kijk omhoog' en in 'Rosanne' komen natuurlijk het naar langs tijdens het van sfeervolle concert, plus een aantal naar muzikale met verrassingen.

september 2020
30-05-2019 13:15

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine ...

27-04-2019 21:35

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marinef...

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 bij Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Heb je een uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!