Programma gemist?

Er het is vrijwel geen plek een waar Nick het & Simon van de afgelopen dertien jaar van niet hebben opgetreden: op tv dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook op vrijwel met alle grote zalen en hallen van in ons land het deden zij al het aan. naar Ook bijzondere plekken een als marine fregatten, van kerken of door strandpodia hebben als locatie in de het loop der jaren met naar de revue gepasseerd! in Maar liefst vijfmaal verkochten zij het met naar Gelredome in Arnhem uit en tijdens de teller van Nick tijdens & in Simon concerten in Rotterdam tijdens Ahoy het staat inmiddels op dertien volle huizen. in met Hoog tijd dus dat tijdens zij ook de op tv hoofdstedelijke Ziggo met Dome zouden gaan bedwingen. Dat gebeurde tijdens tijdens op 20 en 21 april en een van de in eerste avond de registreerde AVROTROS het optreden. op tv Alle bekende klassiekers, van zoals 'Pak de maar m'n hand', 'Kijk omhoog' in en door 'Rosanne' komen natuurlijk met langs tijdens met het sfeervolle concert plus een aantal op muzikale door verrassingen.

Er is vrijwel een in geen plek waar Nick & Simon met de afgelopen dertien tijdens van jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, in feesttenten, discotheken, maar naar ook vrijwel alle een grote zalen en in hallen in ons tijdens land deden op tv zij al aan. tijdens Ook bijzondere op tv plekken als marinefregatten, kerken een of strandpodia hebben als locatie tijdens in met de loop der jaren in de revue gepasseerd. Maar op liefst uit vijf maal verkochten naar zij het GelreDome in Arnhem in uit en de tijdens de teller van Nick van & Simon-concerten in met Rotterdam Ahoy staat inmiddels op op dertien volle in huizen. Hoog tijd dus door dat zij ook het de het hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden op gaan bedwingen. Dat gebeurde op de 20 en tijdens 21 april en in van de eerste avond het registreerde met AVROTROS het met optreden. Alle bekende op klassiekers zoals 'Pak maar m'n hand', tijdens 'Kijk omhoog' met en door 'Rosanne' komen natuurlijk langs tijdens tijdens het sfeervolle concert, plus tijdens een aantal op muzikale op tv verrassingen.

mei 2021
30-05-2019 13:15

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine ...

27-04-2019 21:35

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marinef...

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 bij Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Heb je een uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!