Programma gemist?

Er met is vrijwel geen op tv plek waar Nick & Simon op de afgelopen dertien tijdens jaar niet door hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, op van discotheken, maar ook vrijwel alle grote het zalen en uit hallen in ons land naar deden van zij al aan. Ook uit bijzondere plekken als marine de fregatten, kerken of op tv strandpodia hebben op als locatie in in de loop der uit jaren de revue gepasseerd! een Maar liefst vijfmaal uit verkochten zij met het Gelredome tijdens in Arnhem de uit en de teller van de Nick & Simon concerten van in met Rotterdam Ahoy van staat inmiddels op dertien volle uit huizen. naar Hoog tijd dus dat een zij ook op tv de hoofdstedelijke Ziggo Dome een zouden gaan bedwingen. Dat gebeurde in op 20 en een 21 april en op van de in eerste de avond registreerde AVROTROS het tijdens optreden. Alle bekende klassiekers, uit zoals een 'Pak maar m'n hand', 'Kijk omhoog' op door en 'Rosanne' komen natuurlijk de langs tijdens het sfeervolle concert met met plus een aantal muzikale met verrassingen.

Er op is vrijwel geen van plek waar Nick tijdens & Simon de afgelopen de dertien jaar tijdens niet hebben een opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook door door vrijwel alle grote zalen en hallen uit op in ons land deden zij al van aan. Ook bijzondere de plekken als marinefregatten, op tv kerken of strandpodia door hebben op tv als locatie in de op loop der jaren op de revue gepasseerd. Maar naar liefst een vijf maal verkochten zij tijdens het GelreDome in van Arnhem uit en de door teller van uit Nick & een Simon-concerten in Rotterdam Ahoy staat een op tv inmiddels op dertien volle uit huizen. Hoog tijd de dus dat zij in ook de uit hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden door gaan bedwingen. Dat naar gebeurde op 20 en 21 tijdens april en op van de de eerste avond in registreerde AVROTROS het tijdens optreden. Alle bekende in klassiekers zoals 'Pak maar m'n hand', op in 'Kijk omhoog' en 'Rosanne' komen natuurlijk tijdens langs tijdens uit het sfeervolle concert, door plus een aantal op tv muzikale van verrassingen.

januari 2021
30-05-2019 13:15

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine ...

27-04-2019 21:35

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marinef...

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 bij Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Heb je een uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!