Programma gemist?

Er tijdens is vrijwel het geen plek waar Nick & Simon in de afgelopen de dertien jaar niet hebben naar opgetreden: dorpskroegen, in feesttenten, discotheken, maar tijdens ook vrijwel alle op grote met zalen en hallen in een ons land deden zij al met aan. op tv Ook bijzondere plekken als marine de fregatten, kerken met of tijdens strandpodia hebben als locatie op tv in de loop de der jaren de revue uit gepasseerd! een Maar liefst vijfmaal tijdens verkochten zij het Gelredome in in Arnhem uit en uit de teller tijdens van Nick met & Simon concerten van in Rotterdam Ahoy staat inmiddels van op dertien volle een huizen. Hoog tijd naar dus dat van zij ook de naar hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden op tv gaan van bedwingen. Dat gebeurde op in 20 en 21 april en tijdens van de naar eerste avond uit registreerde AVROTROS het optreden. Alle door bekende klassiekers, op zoals het 'Pak maar m'n hand', op tv 'Kijk omhoog' en uit 'Rosanne' komen natuurlijk door langs tijdens een het sfeervolle concert uit plus een aantal naar muzikale verrassingen.

Er van is vrijwel in geen plek waar Nick met & Simon de afgelopen dertien met jaar niet hebben uit opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, op discotheken, de maar ook vrijwel alle grote uit zalen en hallen het in ons land naar deden zij de al het aan. Ook bijzondere plekken van als marinefregatten, kerken of tijdens strandpodia hebben als uit locatie in de loop door uit der jaren de revue gepasseerd. van Maar liefst vijf naar maal verkochten zij het van een GelreDome in Arnhem uit en de de teller op van Nick de & Simon-concerten in Rotterdam van Ahoy staat inmiddels op dertien op tv in volle huizen. Hoog met tijd dus dat zij ook de het van hoofdstedelijke Ziggo Dome zouden gaan uit bedwingen. Dat gebeurde op het 20 en 21 de april het en van de eerste avond van registreerde AVROTROS met het een optreden. Alle bekende klassiekers op zoals 'Pak maar m'n naar hand', 'Kijk omhoog' en uit 'Rosanne' tijdens komen natuurlijk langs tijdens het de sfeervolle concert, plus het een aantal muzikale de op tv verrassingen.

juni 2021
30-05-2019 13:15

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine ...

27-04-2019 21:35

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 - Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen dertien jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken, maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marinef...

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 bij Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019. Heb je een uitzending van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon Live in Ziggo Dome 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-05-2019 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!