Programma gemist?

Een de wervelend muzikaal programma in Theater de Flint te uit Amersfoort, in bijzijn van door Zijne op tv Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit op door Koningin Máxima, Hare op Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. met Bij het concert staat tijdens dit jaar door de stem centraal. een Onder het motto uit 'Alle Stemmen Gelden' zingen de koren over een levensgebeurtenissen als geboorte, door dood, liefde het en verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! door Gospel Choir, het het Nationaal Jeugdkoor en verschillende het koren een uit de regio op treden op. Daarnaast zingen Henk op Neven, uit Robert Holl, Gershwin Bonevacia, door Claron McFadden, Nora Fischer, een Paul de Munnik op tv en de Syrische door zussen met Jawa en op Shaza Manla. De dirigenten uit zijn Wilma ten Wolde en met door Daniel Reuss.

april 2021
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!