Programma gemist?

Een wervelend uit muzikaal uit programma in Theater Flint te Amersfoort, door in bijzijn van de Zijne Majesteit Koning door Willem-Alexander, in Hare Majesteit Koningin Máxima, op tv Hare Koninklijke Hoogheid Prinses in op Beatrix. Bij het van concert staat dit jaar door de stem centraal. Onder het een uit motto 'Alle Stemmen Gelden' zingen koren een over levensgebeurtenissen op tv als geboorte, op dood, liefde en verlangen. uit Cappella Amsterdam, een ZO! Gospel Choir, een het Nationaal Jeugdkoor met en verschillende koren uit van de regio treden de op. Daarnaast zingen met Henk Neven, Robert Holl, naar Gershwin Bonevacia, in Claron McFadden, naar Nora Fischer, Paul de uit Munnik en de het Syrische zussen Jawa door en Shaza Manla. De in dirigenten naar zijn Wilma ten met Wolde en Daniel in Reuss.

mei 2020
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!