Programma gemist?

Een wervelend de muzikaal programma in Theater van naar Flint te Amersfoort, van in bijzijn van Zijne Majesteit uit Koning Willem-Alexander, in Hare Majesteit het Koningin Máxima, Hare tijdens Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij de het concert staat dit uit jaar de in stem centraal. Onder van het op tv motto 'Alle Stemmen Gelden' zingen uit koren over levensgebeurtenissen als op tv geboorte, dood, op liefde en op verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! op tv Gospel op tv Choir, het Nationaal Jeugdkoor een en verschillende koren uit de uit het regio treden op. Daarnaast zingen naar Henk Neven, van Robert Holl, Gershwin een Bonevacia, Claron McFadden, Nora Fischer, van Paul de met Munnik en in de Syrische op tv zussen Jawa en Shaza Manla. De een in dirigenten zijn Wilma ten uit Wolde en Daniel de Reuss.

januari 2021
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!