Programma gemist?

Een op tv wervelend muzikaal programma tijdens in Theater Flint te naar Amersfoort, in bijzijn van door in Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit het Koningin Máxima, Hare door Koninklijke uit Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het met concert staat dit door jaar de stem met centraal. op Onder het motto 'Alle de Stemmen het Gelden' zingen koren over een levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde door en op tv verlangen. Cappella Amsterdam, een ZO! Gospel Choir, het het Nationaal Jeugdkoor en verschillende uit van koren uit de regio een treden op. Daarnaast zingen in Henk Neven, Robert het Holl, Gershwin in Bonevacia, Claron McFadden, op tv Nora Fischer, het Paul de Munnik een en de Syrische zussen Jawa met en Shaza Manla. De met dirigenten met zijn Wilma ten Wolde en uit Daniel een Reuss.

september 2020
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!