Programma gemist?

Een wervelend muzikaal door programma in uit Theater uit Flint te Amersfoort, in bijzijn door van de Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit het Koningin met Máxima, Hare Koninklijke het Hoogheid Prinses Beatrix. Bij door het concert staat op dit jaar naar de stem van centraal. Onder het in motto 'Alle Stemmen Gelden' tijdens zingen koren op over levensgebeurtenissen als geboorte, met dood, liefde en uit verlangen. Cappella op Amsterdam, ZO! Gospel Choir, het Nationaal de Jeugdkoor en tijdens verschillende koren uit de een regio treden op. door Daarnaast van zingen Henk Neven, met Robert Holl, naar Gershwin Bonevacia, Claron McFadden, door Nora Fischer, Paul de Munnik naar en de Syrische op zussen door Jawa en Shaza Manla. met De dirigenten zijn Wilma met uit ten Wolde en van Daniel Reuss.

augustus 2021
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!