Programma gemist?

Een wervelend in muzikaal programma de in Theater Flint op tv te Amersfoort, in naar bijzijn van Zijne Majesteit Koning een Willem-Alexander, Hare op tv Majesteit Koningin met Máxima, Hare tijdens Koninklijke Hoogheid Prinses tijdens Beatrix. Bij het van concert staat dit jaar de stem op tv centraal. Onder van het motto op tv 'Alle Stemmen Gelden' zingen koren uit over levensgebeurtenissen als een geboorte, dood, liefde het en verlangen. Cappella op Amsterdam, ZO! uit Gospel Choir, het Nationaal met Jeugdkoor en verschillende door koren met uit de regio treden het op. Daarnaast zingen naar Henk door Neven, Robert Holl, Gershwin een Bonevacia, Claron met McFadden, Nora Fischer, Paul de op tv Munnik en de tijdens Syrische zussen Jawa en tijdens het Shaza Manla. De op dirigenten zijn Wilma ten Wolde een en Daniel van Reuss.

oktober 2019
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!