Programma gemist?

Een wervelend muzikaal een op tv programma in Theater Flint door te Amersfoort, op in bijzijn van naar Zijne Majesteit Koning op Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin uit Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses tijdens Beatrix. een Bij het concert staat met dit jaar van de stem het centraal. Onder het motto 'Alle de Stemmen Gelden' tijdens zingen koren op over levensgebeurtenissen als geboorte, met dood, liefde en van verlangen. Cappella op Amsterdam, ZO! Gospel Choir, het naar Nationaal Jeugdkoor en verschillende op tv koren naar uit de met regio treden op. Daarnaast zingen door Henk het Neven, Robert Holl, Gershwin Bonevacia, op Claron McFadden, een Nora Fischer, Paul de de Munnik en de op Syrische op zussen Jawa en een Shaza Manla. De van dirigenten zijn Wilma ten een Wolde en uit Daniel Reuss.

mei 2021
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!