Programma gemist?

Een wervelend muzikaal uit programma in op tv Theater Flint te een Amersfoort, in bijzijn van tijdens Zijne Majesteit door Koning het Willem-Alexander, Hare Majesteit op Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid door Prinses Beatrix. Bij op tv het concert staat dit uit jaar de stem door op tv centraal. Onder het motto 'Alle Stemmen uit Gelden' zingen koren in naar over levensgebeurtenissen als geboorte, met dood, liefde op tv en verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! uit Gospel het Choir, het Nationaal Jeugdkoor en verschillende naar koren uit tijdens de het regio treden op. in Daarnaast zingen Henk Neven, Robert uit Holl, Gershwin Bonevacia, Claron van McFadden, Nora Fischer, in Paul de het Munnik en in de Syrische zussen Jawa en tijdens de Shaza Manla. De het dirigenten zijn Wilma ten Wolde door en uit Daniel Reuss.

september 2021
27-04-2019 20:05

Het Koningsdagconcert 2019

Het Koningsdagconcert 2019 - Het Koningsdagconcert 2019

Een wervelend muzikaal programma in Theater Flint te Amersfoort, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Bij het concert staat dit jaar de stem centr...

Het Koningsdagconcert 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2019 bij Het Koningsdagconcert 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2019. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2019 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!