Programma gemist?

Wat een zijn de veiligste landen het om naartoe te door reizen? Hoe tijdens reis je het in meest duurzaam? in En waarom zijn tijdens onschuldige toeristenselfies toch het gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende in Nederlanders worden getest met op hun reiskennis. door Ze beantwoorden 25 een vragen over de tijdens op tofste bestemmingen, duurzaam reizen, door onbekende culturen tijdens en de laatste het reistrends. Samen met het publiek en het de kijkers met thuis ontdekken ze alle van do's en don'ts van van het rondreizen. van Wie is aan tijdens door het eind van de test de van van reisexpert en is klaar om naar zijn koffers door te pakken?

Wat zijn de op tv veiligste van landen om op naartoe te reizen? Hoe reis je tijdens door het meest duurzaam? En naar waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch met gevaarlijker dan op we met denken? In dit van programma worden zeven de bekende Nederlanders getest in op hun reiskennis. op tv Ze beantwoorden 25 vragen over met de tofste bestemmingen, de duurzaam reizen, onbekende culturen tijdens en een de laatste reistrends. Samen met met het publiek en door de de kijkers thuis ontdekken ze alle in do's op tv en don'ts van van het rondreizen. Wie is aan tijdens het eind tijdens van de avond met de reisexpert en naar is uit klaar om zijn koffers tijdens te pakken?

mei 2020
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!