Programma gemist?

Wat tijdens zijn de de veiligste landen om van naartoe te reizen? Hoe reis de je het meest duurzaam? de En tijdens waarom zijn onschuldige toeristenselfies van toch gevaarlijker uit dan we denken? Zeven bekende een Nederlanders worden getest het op hun op tv reiskennis. Ze beantwoorden 25 door vragen naar over de tofste bestemmingen, naar duurzaam tijdens reizen, onbekende culturen en door de laatste naar reistrends. Samen met het in publiek en de op kijkers thuis ontdekken ze de alle do's en don'ts tijdens van het rondreizen. van Wie is tijdens aan naar het eind van de test met de reisexpert door en is klaar door om zijn koffers te een pakken?

Wat uit zijn de tijdens veiligste landen om het naartoe te reizen? Hoe reis je op tv het meest duurzaam? tijdens met En waarom zijn in onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we door denken? een In dit programma op worden zeven bekende Nederlanders het getest op hun reiskennis. naar het Ze beantwoorden 25 vragen over een de tofste bestemmingen, duurzaam de reizen, tijdens onbekende culturen en de laatste door door reistrends. Samen met het van publiek en de het kijkers thuis ontdekken ze alle naar door do's en don'ts van op tv het rondreizen. de Wie is aan het eind van door de avond van de reisexpert op en is klaar de om zijn koffers te naar pakken?

april 2021
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!