Programma gemist?

Wat zijn de op tv veiligste het landen om naartoe uit te reizen? Hoe reis op je het meest duurzaam? met En waarom zijn uit onschuldige toeristenselfies in toch gevaarlijker dan op tv we denken? naar Zeven bekende Nederlanders worden met getest tijdens op hun reiskennis. in Ze beantwoorden 25 vragen over op tv de tofste bestemmingen, duurzaam in reizen, onbekende op tv culturen van en de laatste naar reistrends. Samen met het publiek tijdens en de kijkers thuis op ontdekken van ze alle do's en don'ts op tijdens van het rondreizen. Wie uit is aan het van eind van de door test de reisexpert en is van klaar de om zijn koffers te op tv pakken?

Wat in zijn de veiligste landen op om naartoe op tv te reizen? Hoe reis je met het meest duurzaam? van En waarom zijn tijdens onschuldige door toeristenselfies toch gevaarlijker dan in we denken? In van dit programma worden zeven het bekende Nederlanders met getest van op hun reiskennis. Ze de beantwoorden 25 van vragen over de tofste uit bestemmingen, duurzaam met reizen, onbekende culturen en de de laatste reistrends. Samen met het het het publiek en de kijkers met thuis een ontdekken ze alle de do's en don'ts van het het rondreizen. naar Wie is aan het eind door van met de avond de van reisexpert en is naar klaar om zijn koffers te op pakken?

september 2020
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!