Programma gemist?

Wat zijn de met veiligste landen met om naartoe te van reizen? Hoe reis de je uit het meest duurzaam? En waarom uit zijn onschuldige met toeristenselfies toch uit gevaarlijker dan we denken? Zeven van bekende Nederlanders worden getest van op hun reiskennis. met Ze beantwoorden tijdens 25 vragen op tv over de tofste bestemmingen, op tv duurzaam reizen, onbekende een culturen met en de laatste reistrends. Samen door met het van publiek en de kijkers door thuis ontdekken ze tijdens alle do's en door don'ts van het rondreizen. in op Wie is aan het eind van tijdens de test een de van reisexpert en is klaar de om zijn koffers de te pakken?

Wat zijn de in van veiligste landen om naartoe te reizen? op Hoe reis je de het het meest duurzaam? En tijdens waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch uit gevaarlijker dan we door in denken? In dit het programma worden zeven bekende Nederlanders uit getest op hun reiskennis. uit Ze beantwoorden door 25 vragen uit over de tofste bestemmingen, van duurzaam in reizen, onbekende culturen en met de laatste reistrends. uit Samen met het door publiek en de kijkers het thuis op tv ontdekken ze alle do's en op don'ts van het rondreizen. op Wie is uit aan tijdens het eind van de van avond de reisexpert en is de klaar om zijn op van koffers te pakken?

augustus 2021
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!