Programma gemist?

Wat zijn het de veiligste landen op tv om naartoe te een reizen? Hoe reis de je het meest duurzaam? op tv op En waarom zijn onschuldige toeristenselfies tijdens toch op gevaarlijker dan we denken? Zeven naar bekende uit Nederlanders worden getest op hun een reiskennis. Ze beantwoorden 25 naar vragen over de met tofste een bestemmingen, duurzaam op reizen, onbekende culturen en de met laatste reistrends. Samen met de het publiek en op de kijkers tijdens thuis van ontdekken ze alle do's op en don'ts van het uit rondreizen. Wie het is aan het eind het van de in test de reisexpert met en is de klaar om zijn met koffers te pakken?

Wat van zijn de het veiligste landen om naartoe door te reizen? Hoe reis op tv je tijdens het meest duurzaam? En waarom zijn door onschuldige toeristenselfies van toch gevaarlijker dan we het in denken? In dit programma worden naar zeven bekende Nederlanders getest van op tv op hun reiskennis. Ze beantwoorden het 25 vragen van over de het tofste bestemmingen, duurzaam door reizen, onbekende culturen en de laatste in reistrends. Samen tijdens met het publiek en tijdens de de kijkers thuis ontdekken de ze alle het do's en don'ts met van het rondreizen. Wie een is aan het eind naar van op de avond de reisexpert en is tijdens klaar om in zijn met koffers te pakken?

januari 2021
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!