Programma gemist?

Wat naar zijn de veiligste landen om de door naartoe te reizen? een Hoe reis je het meest duurzaam? op En op waarom zijn onschuldige een toeristenselfies toch gevaarlijker naar dan we denken? Zeven door bekende Nederlanders worden in getest op hun van reiskennis. Ze uit beantwoorden 25 met vragen over de het tofste bestemmingen, duurzaam de reizen, onbekende culturen door en de laatste reistrends. Samen in met het publiek met en de kijkers naar thuis ontdekken ze de alle do's en don'ts door van het uit rondreizen. Wie is de aan het op tv eind van de met test de door reisexpert en is klaar om zijn op door koffers te pakken?

Wat een zijn de veiligste landen op tv om de naartoe te reizen? Hoe reis je de het een meest duurzaam? En waarom zijn op tv onschuldige toeristenselfies toch een gevaarlijker dan we de denken? naar In dit programma worden zeven met een bekende Nederlanders getest op hun de reiskennis. Ze op tv beantwoorden 25 vragen over op de tofste bestemmingen, duurzaam van reizen, tijdens onbekende culturen en van de laatste reistrends. Samen met het het publiek uit en de kijkers thuis door ontdekken tijdens ze alle do's met en don'ts van het rondreizen. uit op Wie is aan het eind op tv van de tijdens avond de reisexpert en is in de klaar om zijn koffers in te pakken?

september 2021
11-08-2019 18:40

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? Zeven bekende Nederlanders worden getest op hun reiskennis. Ze beantwoorden 25 v...

29-04-2019 19:25

De Nationale Reistest 2019

De Nationale Reistest 2019 - De Nationale Reistest 2019

Wat zijn de veiligste landen om naartoe te reizen? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn onschuldige toeristenselfies toch gevaarlijker dan we denken? In dit programma worden zeven bekende Nederlanders getest op hun reiskennis. Ze ...

De Nationale Reistest 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Reistest 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Reistest 2019 bij De Nationale Reistest 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Reistest 2019. Heb je een uitzending van De Nationale Reistest 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Reistest 2019 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Reistest 2019? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Reistest 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!