Programma gemist?

Chaya (35 jaar) op tv uit woont samen met haar zoontje naar in Rotterdam. Ze met is werkzaam als jurist met door in Den Haag, heeft een eigen naar Youtube-kanaal en op tv is een ook nog eens op fotograaf. Ondanks haar drukke het leven, is Chaya altijd op tijdens en tijdens top verzorgd op en draagt ze altijd make-up. uit Tijdens haar op tv vorige relatie heeft haar op zelfvertrouwen een met flinke deuk opgelopen, omdat op ze veel nare tijdens opmerkingen kreeg over naar haar van uiterlijk. Nu is deze single op mom met klaar voor een volgende stap. Ontdekt tijdens Chaya dat er door genoeg door mannen zijn die de haar prachtig een vinden au naturel? van En krijg haar zelfvertrouwen op tv een boost een tijdens de speeddates?

Rebecca (35 op jaar) een woont in Hilversum en de werkt als op dierenartsassistente. Dieren zijn een haar lust en haar leven, en van nog belangrijker: uit die oordelen op niet over met haar uiterlijk. Haar voorkomen is namelijk van heel belangrijk van voor een Rebecca. Ze spendeert veel tijd aan tijdens het haar kapsel, make-up en tatoeages. door Zonder haar make-up en tijdens felblauwe op tv kleurlenzen verlaat Rebecca haar in huis een niet. De conservatieve met familieleden van Rebecca het zijn het niet eens uit met haar gedurfde uiterlijk. op En mannen in zien haar vaak enkel en tijdens alleen als uit vrouw voor een kortstondig de op tv avontuurtje. Maar Rebecca van is op zoek naar echte liefde. naar Gaat ze deze in op vinden?

Rascha (34 jaar) van komt uit van het met rustige Boxtel, waar van niemand haar ooit naar zonder make-up heeft in gezien. Op haar werk uit als medewerker bij van een transportbedrijf, maar ook op tv tijdens haar dagelijkse sportlessen, uit draagt ze op tv veel op make-up. Rascha voelt zich van lelijk zonder cosmetica op tv en als ze de bij een man blijft naar slapen haalt de ze het van er onder geen beding het af. Het is een tijd om haar angst tijdens te overwinnen en met mee te maken of in mannen het echt anders reageren op naar haar 'naakte' tijdens gezicht.

De een Rotterdamse Nina (26 jaar) door werkt de als visagist in een parfumerie. Anderen in er op tv op hun best op tv uit laten zien, geeft naar haar een goed uit gevoel. Zelf uit vindt ze het ook met belangrijk tijdens om er mooi op tv verzorgd uit te zien. Nina is door op tv erg onzeker over haar van gewicht, maar als in ze mooi is opgemaakt van heeft ze het gevoel door dat dat het enorm tijdens afleidt van haar een lichaam waar ze niet blij van mee is. Na door verschillende rotervaringen met tijdens mannen is Nina door benieuwd of ze tijdens een de op tv speeddates haar de zorgen om haar gewicht uit eindelijk kan op vergeten. Lukt het haar om meer in met zelfvertrouwen te vinden?

Sheetal met (32 jaar) is sinds kort naar tijdens weer woonachtig in Den met Haag. De knappe Haagse woonde op tv jaren van lang in Amerika waar het ze een de goedlopend bedrijf uit oprichtte. Uiterlijk is heel belangrijk op voor Sheetal: het door geeft haar kracht. Sheetal in verloor toen zij met met begin twintig was haar het kindje na een bijna van voldragen zwangerschap. Sindsdien heeft tijdens ze het de gevoel make-up nodig te naar hebben als masker op tv zodat een niemand haar tranen ziet. Sheetal het wil van zich nu kwetsbaar het leren opstellen en is er in de klaar voor een zachtere het kant te tonen aan naar de op vijf mannen met wie ze met op speeddate op gaat.

Het met programma draait op om zes single vrouwen die naar er prachtig door uit zien, maar tijdens nog steeds single zijn. Ze het tijdens zijn elke minuut in van de dag met hun de uiterlijk bezig, om er het zo goed mogelijk op tv uit te zien een en imperfecties of uit onzekerheden te verbergen. in Perfect of tijdens niet: met ze hebben de uit ware liefde nog niet gevonden. door Heeft hun perfecte op uiterlijk ze onbenaderbaar gemaakt? een Deze vrouwen geven op zich letterlijk uit bloot en op gaan op het date zonder make-up.

december 2019
04-06-2019 20:20

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

Chaya (35 jaar) woont samen met haar zoontje in Rotterdam. Ze is werkzaam als jurist in Den Haag, heeft een eigen Youtube-kanaal en is ook nog eens fotograaf. Ondanks haar drukke leven, is Chaya altijd op en top verzorgd en draagt ze altijd...

28-05-2019 20:15

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

Rebecca (35 jaar) woont in Hilversum en werkt als dierenartsassistente. Dieren zijn haar lust en haar leven, en nog belangrijker: die oordelen niet over haar uiterlijk. Haar voorkomen is namelijk heel belangrijk voor Rebecca. Ze spendeert v...

21-05-2019 20:20

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

Rascha (34 jaar) komt uit het rustige Boxtel, waar niemand haar ooit zonder make-up heeft gezien. Op haar werk als medewerker bij een transportbedrijf, maar ook tijdens haar dagelijkse sportlessen, draagt ze veel make-up. Rascha voelt zich ...

14-05-2019 20:20

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

De Rotterdamse Nina (26 jaar) werkt als visagist in een parfumerie. Anderen er op hun best uit laten zien, geeft haar een goed gevoel. Zelf vindt ze het ook belangrijk om er mooi verzorgd uit te zien. Nina is erg onzeker over haar gewicht, ...

07-05-2019 20:20

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

Sheetal (32 jaar) is sinds kort weer woonachtig in Den Haag. De knappe Haagse woonde jaren lang in Amerika waar ze een goedlopend bedrijf oprichtte. Uiterlijk is heel belangrijk voor Sheetal: het geeft haar kracht. Sheetal verloor toen zij ...

30-04-2019 20:15

Pretty & Single

Pretty & Single - Pretty & Single

Het programma draait om zes single vrouwen die er prachtig uit zien, maar nog steeds single zijn. Ze zijn elke minuut van de dag met hun uiterlijk bezig, om er zo goed mogelijk uit te zien en imperfecties of onzekerheden te verbergen. Perfe...

Pretty & Single gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pretty & Single de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pretty & Single bij Pretty & Single liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pretty & Single. Heb je een uitzending van Pretty & Single gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pretty & Single gemist

Uitzending gemist van Pretty & Single? Hier kun je alle uitzendingen van Pretty & Single kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!