Programma gemist?

Onder van leiding van op tv Jan Kooijman raden door twee teams hoe liefde en seks in er bij tijdens BN'ers aan toeging. tijdens Met o.a.: Jamie in Trenite van en Rolf Sanchez. In deze een aflevering: op tv Wie van de BN'ers is de ontmaagd onder in een sterrenhemel? Op uit welke leeftijd tijdens begonnen ze met masturberen? Is een de op tv voetbalwedstrijd de beste locatie voor een van eerste date? En door wie een maakte een verkering op een door de lullige manier uit? een Deze week delen hun persoonlijke verhalen: de het Fatima Moreira de Melo, Rolf Sanchez, uit IamAisha, door Jamie Trenite, Iris in Enthoven, Hassan Slaby, Fien met Vermeulen en op tv Jordy Huisman.

Wie door van de BN'ers in heeft weleens een geëxperimenteerd met anale door seks? Wie heeft gewacht het tot z'n een 24ste met de het eerste keer seks? Wie heeft in er door weleens een #metoo-ervaring gehad? En wie een stuurt met er weleens pikante foto's in via social media? naar Mascha van Feoktistova, Frans Duijts, het Imanuelle Grives, Patrick Martens, op tv Jessie Maya, Jeroen door Holtrop, Fatima Moreira de het Melo en Edson de met Graça een delen hun naar persoonlijke verhalen.

Onder de leiding van Jan Kooijman raden het twee uit teams hoe op liefde en seks door er bij BN'ers aan toeging. het Dit keer o.a.: Anita de uit Witzier en Jody Bernal. Voor een wie van de BN'ers de was orale tijdens seks gelijk tijdens een succes? Op welke leeftijd in uit gaven ze de eerste tongzoen? met Wie heeft een er voor de eerste keer tijdens geoefend van met condooms? naar En welke BN'ers hebben op tv er weleens een met soa gehad? Deze week met delen hun persoonlijke verhalen: op Anita van Witzier, Jamie Trenité, Edson de in uit Graça, Jessie Maya, Gaby Blaaser, van Nienke Plas, Tim Senders het en Jody op tv Bernal.

Wie van door het panel is getrouwd de in met de eerste sekspartner? Wie heeft tijdens het op vaakst zijn/haar hart het gebroken? Wie heeft er weleens in geëxperimenteerd in met hetzelfde geslacht? En van wat zijn de op meest op tv bijzondere sekslokaties van het de BN'ers? Frans Duijts, Mascha Feoktistova, op Geraldine de Kemper, Caza, Linda de Munck, naar Petrus, Frank door van der de Lende en IamAisha delen hun van persoonlijke met verhalen.

Hoe het ging het met eerste orgasme? Wat voor cijfer van geven de BN'ers voor het de eerste keer het seks? in Van wie op kregen ze seksuele voorlichting? En wat door zijn de meest met gênante sekservaringen? naar Steven naar Brunswijk, Thomas van der Vlugt (StukTV), naar tijdens Lize Korpershoek en in Rolf San delen hun persoonlijke van verhalen.

Met het o.a.: Nienke Plas en Thomas de uit (StukTV). In deze aflevering: Hoe geef de je een het goede uit tongzoen? Op welke leeftijd de gaan jongeren voor van het eerst met met elkaar naar naar bed? Wat is met de gemiddelde lengte naar van de penis? Deze week op delen hun persoonlijke een verhalen: door Nienke Plas, Geraldine Kemper, uit Thomas van der Vlugt (StukTV), met Tim Senders, de Imanuelle naar Grives, Lize Korpershoek, Hassan Slaby en naar Steven de Brunswijk.

juni 2020
04-06-2019 21:10

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Onder leiding van Jan Kooijman raden twee teams hoe liefde en seks er bij BN'ers aan toeging. Met o.a.: Jamie Trenite en Rolf Sanchez. In deze aflevering: Wie van de BN'ers is ontmaagd onder een sterrenhemel? Op welke leeftijd begonnen ze m...

28-05-2019 21:05

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Wie van de BN'ers heeft weleens geëxperimenteerd met anale seks? Wie heeft gewacht tot z'n 24ste met de eerste keer seks? Wie heeft er weleens een #metoo-ervaring gehad? En wie stuurt er weleens pikante foto's via social media? Mascha Feokt...

21-05-2019 21:10

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Onder leiding van Jan Kooijman raden twee teams hoe liefde en seks er bij BN'ers aan toeging. Dit keer o.a.: Anita Witzier en Jody Bernal. Voor wie van de BN'ers was orale seks gelijk een succes? Op welke leeftijd gaven ze de eerste tongzoe...

14-05-2019 21:05

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Wie van het panel is getrouwd met de eerste sekspartner? Wie heeft het vaakst zijn/haar hart gebroken? Wie heeft er weleens geëxperimenteerd met hetzelfde geslacht? En wat zijn de meest bijzondere sekslokaties van de BN'ers? Frans Duijts, M...

07-05-2019 21:05

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Hoe ging het eerste orgasme? Wat voor cijfer geven de BN'ers voor de eerste keer seks? Van wie kregen ze seksuele voorlichting? En wat zijn de meest gênante sekservaringen? Steven Brunswijk, Thomas van der Vlugt (StukTV), Lize Korpershoek e...

30-04-2019 21:05

Wie doet het?

Wie doet het? - Wie doet het?

Met o.a.: Nienke Plas en Thomas (StukTV). In deze aflevering: Hoe geef je een goede tongzoen? Op welke leeftijd gaan jongeren voor het eerst met elkaar naar bed? Wat is de gemiddelde lengte van de penis? Deze week delen hun persoonlijke ver...

Wie doet het? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie doet het? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie doet het? bij Wie doet het? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie doet het?. Heb je een uitzending van Wie doet het? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie doet het? gemist

Uitzending gemist van Wie doet het?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie doet het? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-06-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!