Programma gemist?

Verslag een van 4 mei-herdenkingen op verschillende de naar plaatsen in het land met een het rechtstreeks verslag op tv van de nationale herdenkingsbijeenkomst met in de in Nieuwe Kerk in in Amsterdam. Theatermaker door en schrijver Diederik van Vleuten van houdt daar een tijdens tijdens voordracht over oorlog naar en onvrijheid. Om 19.50 tijdens uur wordt geschakeld naar op de uit Dam, waar koning Willem-Alexander op en koningin Máxima op tv een krans leggen de bij het Nationaal Monument naar voorafgaand aan de de twee minuten stilte voor de alle oorlogsslachtoffers. Burgemeester een uit Halsema van Amsterdam houdt een naar toespraak. Jeroen Overbeek naar voorziet op de beelden van op commentaar. Annechien Steenhuizen praat in naar Sliedrecht met een in gast over met de Merwederazzia van 75 op tv jaar geleden en tijdens over van de gedwongen tewerkstelling, van de 'Arbeitseinsatz'. Zo'n 300.000 Nederlandse tijdens mannen moesten in Duitsland op dwangarbeid verrichten. van In mei 1944 de werd het in Sliedrecht en andere naar gemeenten rond tijdens de Merwede een op tv groot aantal jongemannen opgepakt. Velen in van hen werden naar het van Duitsland afgevoerd om er gedwongen op tv te werken in in de oorlogsindustrie. Deze op razzia is de onderwerp van de tijdens documentaire later op de een avond: 'De Merwederazzia, van van gijzelaars naar van dwangarbeiders'.

september 2020
04-05-2019 17:45

NOS Nationale Herdenking 2019

NOS Nationale Herdenking 2019 - NOS Nationale Herdenking 2019

Verslag van 4 mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in het land met een rechtstreeks verslag van de nationale herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten houdt daar een voordrac...

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2019 bij NOS Nationale Herdenking 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!