Programma gemist?

Verslag van 4 het mei-herdenkingen op verschillende op in plaatsen in het land met een het rechtstreeks verslag van de de nationale naar herdenkingsbijeenkomst in de de Nieuwe Kerk in Amsterdam. met het Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten tijdens houdt daar de een voordracht over van oorlog en onvrijheid. op Om 19.50 het uur wordt geschakeld uit naar de de Dam, waar koning in Willem-Alexander en koningin uit Máxima een krans leggen uit bij het Nationaal het Monument voorafgaand aan de twee op tv minuten stilte voor op tv het alle oorlogsslachtoffers. Burgemeester in Halsema van Amsterdam houdt de een toespraak. Jeroen de Overbeek voorziet uit de beelden van commentaar. Annechien Steenhuizen tijdens praat in uit Sliedrecht met een op tv gast in over de Merwederazzia van een 75 jaar geleden en van over de gedwongen tewerkstelling, het de 'Arbeitseinsatz'. Zo'n door 300.000 Nederlandse mannen uit het moesten in Duitsland dwangarbeid verrichten. op In mei 1944 het werd in Sliedrecht op tv en andere gemeenten rond het de Merwede naar een tijdens groot aantal jongemannen opgepakt. Velen het van hen werden naar op Duitsland op tv afgevoerd om in er gedwongen te werken in in de in oorlogsindustrie. Deze razzia is onderwerp op van de documentaire het later op de een avond: 'De het Merwederazzia, van gijzelaars naar naar dwangarbeiders'.

mei 2020
04-05-2019 17:45

NOS Nationale Herdenking 2019

NOS Nationale Herdenking 2019 - NOS Nationale Herdenking 2019

Verslag van 4 mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in het land met een rechtstreeks verslag van de nationale herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten houdt daar een voordrac...

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2019 bij NOS Nationale Herdenking 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!