Programma gemist?

Verslag op van 4 mei-herdenkingen met op verschillende plaatsen in in het land met uit een een rechtstreeks verslag van van de nationale herdenkingsbijeenkomst in uit de Nieuwe Kerk op tv in Amsterdam. de Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten in houdt van daar een voordracht over oorlog met en onvrijheid. naar Om 19.50 door uur wordt geschakeld naar de in Dam, waar koning met Willem-Alexander in en koningin Máxima door een krans leggen bij uit het Nationaal Monument tijdens voorafgaand aan de twee in de minuten stilte voor alle een oorlogsslachtoffers. Burgemeester Halsema van in Amsterdam de houdt een toespraak. Jeroen van Overbeek voorziet de beelden van van van commentaar. Annechien Steenhuizen praat tijdens in Sliedrecht met op een gast over het de Merwederazzia van 75 jaar uit geleden door en over de gedwongen tewerkstelling, op de 'Arbeitseinsatz'. Zo'n de 300.000 Nederlandse mannen door moesten door in Duitsland dwangarbeid verrichten. In naar mei 1944 uit werd in de Sliedrecht en andere gemeenten rond door de Merwede een door groot een aantal jongemannen opgepakt. Velen van naar op hen werden naar uit Duitsland afgevoerd om er met gedwongen te werken in van de oorlogsindustrie. met Deze razzia is door onderwerp van de documentaire later met op de het avond: 'De Merwederazzia, van met gijzelaars met naar dwangarbeiders'.

januari 2021
04-05-2019 17:45

NOS Nationale Herdenking 2019

NOS Nationale Herdenking 2019 - NOS Nationale Herdenking 2019

Verslag van 4 mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in het land met een rechtstreeks verslag van de nationale herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten houdt daar een voordrac...

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2019 bij NOS Nationale Herdenking 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!