Programma gemist?

Verslag naar van 4 uit mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in naar het land met door een rechtstreeks verslag van op de nationale herdenkingsbijeenkomst de in met de Nieuwe Kerk in Amsterdam. uit de Theatermaker en schrijver in Diederik van Vleuten houdt de daar een voordracht door over oorlog en uit onvrijheid. Om 19.50 uur door wordt geschakeld naar de in Dam, waar koning tijdens op tv Willem-Alexander en koningin het Máxima een krans leggen door bij het Nationaal in Monument voorafgaand aan het de twee minuten stilte voor op alle oorlogsslachtoffers. het Burgemeester Halsema van van Amsterdam houdt een toespraak. van Jeroen Overbeek het voorziet de beelden van een commentaar. Annechien naar Steenhuizen praat in Sliedrecht uit met naar een gast over in de Merwederazzia op tv van 75 jaar geleden door en over de gedwongen tewerkstelling, met naar de 'Arbeitseinsatz'. Zo'n 300.000 Nederlandse in mannen moesten met in Duitsland dwangarbeid op verrichten. In mei uit 1944 werd in Sliedrecht tijdens en andere gemeenten door rond de het Merwede een groot aantal door jongemannen opgepakt. Velen uit van hen werden naar van Duitsland afgevoerd om het er het gedwongen te werken in een de oorlogsindustrie. Deze razzia op is naar onderwerp van van de documentaire later in op de avond: 'De Merwederazzia, van een gijzelaars naar tijdens dwangarbeiders'.

juli 2021
04-05-2019 17:45

NOS Nationale Herdenking 2019

NOS Nationale Herdenking 2019 - NOS Nationale Herdenking 2019

Verslag van 4 mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in het land met een rechtstreeks verslag van de nationale herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten houdt daar een voordrac...

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2019 bij NOS Nationale Herdenking 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!