Programma gemist?

Verslag van naar 4 mei-herdenkingen op verschillende het plaatsen in in het land met een met rechtstreeks de verslag van de met nationale herdenkingsbijeenkomst in een de Nieuwe Kerk in de Amsterdam. Theatermaker en schrijver van Diederik van het Vleuten houdt daar door een op voordracht over oorlog en onvrijheid. Om met 19.50 uur wordt uit geschakeld op tv naar de Dam, waar naar koning op tv Willem-Alexander en koningin Máxima een de krans leggen bij het het door Nationaal Monument voorafgaand aan de twee het uit minuten stilte voor alle van oorlogsslachtoffers. Burgemeester het Halsema van Amsterdam houdt een uit toespraak. Jeroen Overbeek met voorziet de beelden in van op commentaar. Annechien Steenhuizen praat in op tv Sliedrecht met een een gast over uit de Merwederazzia van de 75 jaar geleden en over op de gedwongen op tewerkstelling, het de 'Arbeitseinsatz'. Zo'n 300.000 Nederlandse het mannen moesten in tijdens Duitsland dwangarbeid verrichten. In op tv de mei 1944 werd in Sliedrecht en tijdens andere gemeenten rond een de Merwede op tv een groot aantal uit jongemannen opgepakt. van Velen van de hen werden naar door Duitsland afgevoerd om de er gedwongen te werken het in de oorlogsindustrie. met Deze razzia is onderwerp van op tv de de documentaire later op de avond: tijdens tijdens 'De Merwederazzia, van gijzelaars naar van dwangarbeiders'.

mei 2021
04-05-2019 17:45

NOS Nationale Herdenking 2019

NOS Nationale Herdenking 2019 - NOS Nationale Herdenking 2019

Verslag van 4 mei-herdenkingen op verschillende plaatsen in het land met een rechtstreeks verslag van de nationale herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Theatermaker en schrijver Diederik van Vleuten houdt daar een voordrac...

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2019 bij NOS Nationale Herdenking 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!