Programma gemist?

De een 74-jarige Gerrit Jan met Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus de én geboren door gedurende de Tweede Wereldoorlog. tijdens Twee met maanden voor hij geboren van werd, op werd zijn vader een gefusilleerd. Voor Gerrit Jan het was zijn vader van geen mens, maar een mythe. uit Een leidend figuur naar in het de kunstenaarsverzet met straten die uit naar hem op tv vernoemd zijn het en met verschillende overvallen op met zijn verzetsvrienden op uit door zijn naam. Wie is naar deze man die tijdens hij nooit gekend heeft? Hij op duikt in onder meer met briefcorrespondentie tussen zijn met vader op tv en moeder, spreekt naar met familieleden, gaat van naar het het voormalig atelier van zijn uit vader en bezoekt op tv de Erebegraafplaats in de Kennemerduinen door om zo meer een te op tv ontdekken over zijn vader op Gerrit Jan van der uit in Veen.

mei 2020
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!