Programma gemist?

De op tv 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is naar fotograaf, jurist, de oud-politicus tijdens én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. de Twee de maanden voor hij geboren de werd, op werd zijn vader door gefusilleerd. Voor Gerrit Jan door was zijn vader geen het mens, maar een een mythe. Een op leidend figuur in op het kunstenaarsverzet met straten die door naar de hem vernoemd zijn en in met verschillende overvallen uit met zijn verzetsvrienden met op zijn naam. Wie de tijdens is deze man die hij uit nooit gekend heeft? Hij de duikt in in onder meer briefcorrespondentie tussen zijn de vader met en moeder, spreekt met familieleden, op gaat naar het op tv een voormalig atelier van van zijn vader en bezoekt de in Erebegraafplaats in de Kennemerduinen uit om zo in meer te ontdekken op over naar zijn vader Gerrit Jan door van der naar Veen.

september 2020
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!