Programma gemist?

De 74-jarige Gerrit uit naar Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus van de én geboren gedurende de Tweede het Wereldoorlog. Twee maanden uit voor hij het geboren werd, werd in zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit met Jan was zijn door tijdens vader geen mens, maar een op tv mythe. Een leidend tijdens figuur in het kunstenaarsverzet het met straten door die naar de hem vernoemd zijn met en met verschillende naar overvallen met tijdens zijn verzetsvrienden op zijn naam. de Wie is met deze man door die hij nooit met gekend heeft? Hij duikt in onder meer tijdens met briefcorrespondentie tussen zijn vader en van moeder, spreekt met familieleden, de gaat de naar het naar voormalig atelier van zijn vader en uit tijdens bezoekt de Erebegraafplaats in de Kennemerduinen naar om zo een meer te ontdekken over een zijn vader Gerrit een Jan het van der in Veen.

mei 2021
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!