Programma gemist?

De in 74-jarige Gerrit Jan de Wolffensperger is fotograaf, op jurist, oud-politicus én geboren gedurende tijdens de Tweede Wereldoorlog. met op Twee maanden voor hij geboren werd, de werd zijn de vader gefusilleerd. uit Voor Gerrit Jan was zijn het vader op geen mens, maar een het mythe. Een leidend van figuur in het met kunstenaarsverzet met met straten die naar het hem vernoemd zijn en met met een verschillende overvallen met de zijn verzetsvrienden op zijn met naam. Wie is deze op tv man die hij een nooit gekend heeft? Hij duikt naar in onder tijdens meer briefcorrespondentie tijdens tussen zijn van vader en moeder, spreekt met familieleden, de gaat een naar het een voormalig atelier van zijn in vader en bezoekt tijdens de Erebegraafplaats in de met Kennemerduinen om zo een meer te naar ontdekken over uit zijn vader Gerrit Jan van der op op Veen.

september 2021
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!