Programma gemist?

De uit 74-jarige Gerrit op tv Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus uit én naar geboren gedurende de Tweede van Wereldoorlog. Twee maanden in voor hij geboren met werd, werd in zijn vader gefusilleerd. van Voor Gerrit Jan was met zijn vader geen van mens, maar een van mythe. in Een leidend figuur in het tijdens kunstenaarsverzet naar met straten die naar op hem vernoemd zijn en met op verschillende van overvallen met zijn verzetsvrienden op op tv zijn naam. door Wie is in deze man die hij nooit door gekend heeft? Hij duikt door met in onder meer uit briefcorrespondentie tussen zijn vader en door moeder, in spreekt met familieleden, een gaat naar het tijdens voormalig atelier van zijn vader en van bezoekt de Erebegraafplaats door in de Kennemerduinen op tv om zo op meer het te ontdekken over zijn vader Gerrit door Jan van der uit het Veen.

januari 2021
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!