Programma gemist?

De op 74-jarige Gerrit het Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, de oud-politicus én geboren gedurende naar de op tv Tweede Wereldoorlog. Twee op maanden voor hij geboren werd, naar werd met zijn vader de gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was het zijn vader geen naar mens, maar een mythe. uit Een uit leidend figuur op in het kunstenaarsverzet met van straten die naar hem op tv vernoemd zijn tijdens en met verschillende in overvallen met zijn verzetsvrienden op in zijn een naam. Wie is deze man van op die hij nooit gekend heeft? Hij uit duikt in op onder meer briefcorrespondentie tussen zijn door vader uit en moeder, spreekt op met familieleden, door gaat naar het voormalig een atelier van met zijn vader en bezoekt de van Erebegraafplaats in de op Kennemerduinen om de zo meer van te ontdekken over zijn vader Gerrit het een Jan van der tijdens Veen.

juni 2021
04-05-2019 18:05

Gerrit van der Veen

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een myt...

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Gerrit van der Veen bij 2Doc: Gerrit van der Veen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Gerrit van der Veen. Heb je een uitzending van 2Doc: Gerrit van der Veen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!