Programma gemist?

Onder verantwoordelijkheid van in naar SS-commandant Albert Gemmeker werden tijdens zo'n 80.000 Joden, Roma van en Sinti in het kamp Westerbork op transport naar gezet naar de met concentratie- en vernietigingskampen het van de nazi's. naar Wie de was deze op tv man, die altijd heeft beweerd dat uit in hij niet wist een welk lot de Joden te wachten in stond? En naar waarvoor het ook geen sluitend uit bewijs kon worden geleverd in tijdens de Nederlandse met rechtszaak na uit de oorlog en een de twee gerechtelijke met vooronderzoeken daarna, in Duitsland een zelf. Gemmeker door zat uiteindelijk maar zes naar jaar vast. Er wordt op tv een portret van de een man geschetst op aan tijdens de hand van met gesprekken met oud-gevangenen van Westerbork, een uit kleindochter van Gemmeker uit en op de Duitse onderzoeksrechter door die de zaak-Gemmeker destijds door onder zich tijdens had.

mei 2020
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!