Programma gemist?

Onder op verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert op tv Gemmeker werden zo'n met 80.000 op Joden, Roma en Sinti in kamp door Westerbork een op transport gezet naar de met concentratie- door en vernietigingskampen van de nazi's. op met Wie was deze door man, die altijd in heeft beweerd dat hij niet wist een welk lot de het Joden te in wachten stond? En waarvoor het ook in geen sluitend bewijs kon op worden geleverd in de van Nederlandse rechtszaak na met de met oorlog en de de twee gerechtelijke vooronderzoeken in daarna, in Duitsland zelf. Gemmeker de zat uiteindelijk uit maar zes jaar vast. met Er uit wordt een portret van de in man geschetst aan op de van hand van gesprekken met door oud-gevangenen van Westerbork, een tijdens kleindochter van van Gemmeker van en de Duitse onderzoeksrechter die op tv de zaak-Gemmeker destijds tijdens onder zich op tv had.

april 2021
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!