Programma gemist?

Onder het verantwoordelijkheid van een SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n in 80.000 op Joden, Roma en Sinti in naar kamp op Westerbork op transport van gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen op tv tijdens van de nazi's. Wie was tijdens deze man, die altijd op uit heeft beweerd dat hij niet in wist welk lot de in Joden te de wachten stond? En het waarvoor het ook geen sluitend bewijs kon worden op geleverd in tijdens de Nederlandse door rechtszaak na de naar oorlog en de twee een gerechtelijke uit vooronderzoeken daarna, in door Duitsland zelf. Gemmeker zat uiteindelijk maar in zes het jaar vast. door Er wordt een portret van van de de man geschetst aan de hand het van uit gesprekken met oud-gevangenen van Westerbork, tijdens een van kleindochter van Gemmeker de en de Duitse onderzoeksrechter die tijdens de zaak-Gemmeker destijds op onder zich naar had.

juli 2021
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!