Programma gemist?

Onder verantwoordelijkheid van de SS-commandant Albert Gemmeker door werden in zo'n 80.000 een Joden, Roma en Sinti in kamp op het Westerbork op transport een gezet naar de concentratie- op tv en vernietigingskampen van tijdens de nazi's. op tv Wie was deze man, die altijd het heeft het beweerd dat hij in niet wist naar welk lot de van Joden te wachten op stond? En waarvoor in ook geen sluitend bewijs kon van worden naar geleverd in de Nederlandse rechtszaak tijdens na de oorlog naar en de twee naar gerechtelijke vooronderzoeken daarna, op tv in de Duitsland zelf. Gemmeker uit zat uiteindelijk maar het zes jaar vast. Er wordt een naar de portret van de man geschetst aan in de hand uit van gesprekken met tijdens oud-gevangenen van uit Westerbork, een kleindochter op van Gemmeker en de op tv Duitse op onderzoeksrechter die de zaak-Gemmeker destijds naar onder zich uit had.

oktober 2019
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!