Programma gemist?

Onder verantwoordelijkheid van op tv op tv SS-commandant Albert Gemmeker naar werden zo'n 80.000 Joden, het Roma en Sinti uit in kamp Westerbork op transport tijdens gezet naar de de concentratie- en vernietigingskampen de een van de nazi's. Wie was uit deze man, die altijd van heeft beweerd op tv dat van hij niet wist welk op lot de Joden te wachten op tv stond? En in waarvoor ook van geen sluitend op tv bewijs kon worden geleverd in de in Nederlandse rechtszaak het na de oorlog en van tijdens de twee gerechtelijke vooronderzoeken daarna, in door uit Duitsland zelf. Gemmeker zat uiteindelijk maar op de zes jaar vast. Er wordt naar een portret van de de man geschetst aan met uit de hand van het gesprekken met oud-gevangenen van Westerbork, door een kleindochter van Gemmeker met en de tijdens Duitse tijdens onderzoeksrechter die de zaak-Gemmeker destijds het onder zich van had.

januari 2021
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!