Programma gemist?

Onder verantwoordelijkheid van van SS-commandant Albert een Gemmeker werden naar zo'n 80.000 een Joden, Roma en Sinti in het kamp Westerbork van op transport gezet naar op tv de door concentratie- en vernietigingskampen van in de nazi's. Wie door was deze man, die tijdens altijd met heeft beweerd dat hij niet op tv wist welk lot de uit Joden de te wachten stond? de En waarvoor de ook geen sluitend bewijs een kon worden een geleverd in de de Nederlandse rechtszaak na de oorlog en door de twee gerechtelijke door vooronderzoeken daarna, in door Duitsland zelf. Gemmeker van zat een uiteindelijk maar van zes jaar vast. Er wordt op een op tv portret van de man geschetst op tv aan de hand van de in gesprekken met oud-gevangenen van Westerbork, een een kleindochter van Gemmeker tijdens en de op Duitse onderzoeksrechter door die de met zaak-Gemmeker destijds onder zich tijdens had.

september 2020
04-05-2019 20:00

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork - Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork

Onder verantwoordelijkheid van SS-commandant Albert Gemmeker werden zo'n 80.000 Joden, Roma en Sinti in kamp Westerbork op transport gezet naar de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi's. Wie was deze man, die altijd heeft beweer...

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork bij Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork. Heb je een uitzending van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork gemist

Uitzending gemist van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork? Hier kun je alle uitzendingen van Albert Gemmeker, commandant van kamp Westerbork kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!