Programma gemist?

Verslag uit van de nationale start van de Bevrijdingsdag een met ruime een aandacht voor de een 5 mei-lezing in Almere, door naar wetenschapper op en schrijver Rosanne Hertzberger. Haar met opa overleefde de kampen van Theresiënstadt, door Sachsenhausen, Auschwitz en uit Dachau. De kinderlezing komt voor een op tv rekening van Hakim Radwan. Hakim heeft met een op tv Egyptische vader en een uit Nederlandse moeder en in zjn opa van op tv moederskant in vocht op de naar Grebbeberg. Verder zijn korte door reportages te zien waarin door op uit overlevenden of nazaten wordt teruggeblikt op van in opmerkelijke oorlogsverhalen uit de door Noordoostpolder. Zo komt de in dochter naar aan het woord uit van de RAF-navigator die op neerstortte in de de polder en tijdens die werd gered door een met paar naar jongetjes. Ook is door er aandacht voor de man de die zijn leven het te danken heeft aan van naar een hoge ambtenaar uit die hem in de Noordoostpolder uit liet werken, waardoor hij door niet met naar Duitsland hoefde naar voor de de Arbeitseinsatz.

april 2021
05-05-2019 17:10

NOS Nationale viering bevrijding 2019

NOS Nationale viering bevrijding 2019 - NOS Nationale viering bevrijding 2019

Verslag van de nationale start van Bevrijdingsdag met ruime aandacht voor de 5 mei-lezing in Almere, door wetenschapper en schrijver Rosanne Hertzberger. Haar opa overleefde de kampen Theresiënstadt, Sachsenhausen, Auschwitz en Dachau. De k...

NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2019 bij NOS Nationale viering bevrijding 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!