Programma gemist?

Verslag van naar de met nationale start van Bevrijdingsdag met op ruime aandacht voor de tijdens van 5 mei-lezing in Almere, op tv door wetenschapper en schrijver de Rosanne Hertzberger. Haar opa met overleefde de kampen een Theresiƫnstadt, Sachsenhausen, van Auschwitz en de Dachau. De kinderlezing komt een voor rekening van Hakim op Radwan. door Hakim heeft een het Egyptische vader de en een Nederlandse moeder en door zjn opa van het moederskant vocht op de het Grebbeberg. Verder naar zijn korte reportages te met op zien waarin door overlevenden of tijdens nazaten wordt teruggeblikt op op opmerkelijke oorlogsverhalen uit op de de Noordoostpolder. Zo komt de op dochter aan de het woord naar van de RAF-navigator die van neerstortte in de polder en op het die werd gered door door een paar jongetjes. tijdens Ook is er aandacht het voor de man die het zijn leven te naar naar danken heeft aan een door hoge ambtenaar die hem naar in de het Noordoostpolder liet werken, naar waardoor hij niet naar Duitsland van hoefde voor van de uit Arbeitseinsatz.

september 2020
05-05-2019 17:10

NOS Nationale viering bevrijding 2019

NOS Nationale viering bevrijding 2019 - NOS Nationale viering bevrijding 2019

Verslag van de nationale start van Bevrijdingsdag met ruime aandacht voor de 5 mei-lezing in Almere, door wetenschapper en schrijver Rosanne Hertzberger. Haar opa overleefde de kampen Theresiƫnstadt, Sachsenhausen, Auschwitz en Dachau. De k...

NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2019 bij NOS Nationale viering bevrijding 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2019. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!