Programma gemist?

Yuri Capetillo naar Hardy maakt het de balans op: is op tv er in met Cuba voldoende veranderd tijdens om terug de te keren? Zijn tijdens rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars op tv leidt niet direct op tot optimisme, van maar aan de van andere kant: op tv ze spreken zich uit, lijken tijdens nergens bang een voor en zijn in uiterst begaan met in hun socialistische op eiland. Voor Cuba tijdens geldt: niets is wat het het lijkt. Dat er naar sinds 1976 naar eindelijk een op tv aanpassing van de door grondwet komt, lijkt uit wel positief maar heeft door een keerzijde. Ook tijdens het opium van in het uit volk, het geloof, is terug op het het op eiland en heeft meer in invloed dan op Yuri had durven bevroeden. naar Gelukkig is naar de in volle een overtuiging naar Cuba op tv geremigreerde Mariana er om het hem aan tijdens het eind met van zijn reis het de hamvraag te stellen: kom naar je nou tijdens terug of op niet?

Yuri met Capetillo Hardy op verbaast zich over de nostalgie tijdens die leeft onder een veel Cubanen. Nostalgie naar op de tijd een dat de Cubanen, tijdens dankzij uit steun van de Russen, grote een plannen uit bekokstoofden en solidariteit op en kameraadschap Cuba tijdens vooruit dreef. Na het met uiteenvallen van de Sovjet-Unie van stortte met de Cubaanse economie met begin jaren 90 volledig in. op tv Wat Cuba op tv heeft gered de was het toen opkomende toerisme. Artsen, op tv ingenieurs en tijdens andere hoogopgeleide in Cubanen kiezen nu en masse door een voor een baan in het toerisme het omdat met daar tenminste geld te verdienen het is. Maar met met het toerisme nemen het de in verschillen tussen uit arm en rijk toe en dreigt tijdens een een teloorgang van de oude met waarden.

Sinds Cubanen met niet meer verplicht zijn naar om voor uit de staat uit te werken is bijna van iedereen, al dan van niet legaal, aan het het ondernemen. Yuri van Capetillo een Hardy maakt kennis met deze voor een hem nog door onbekende uit klasse: die van in de ondernemers. Hij ontmoet een naar enkeling die het puissant rijk is de en een heleboel het kleine sjacheraars. in Want ondernemen is nog geen uit sinecure met in het socialistische land. Het naar is gebonden de aan strakke door en in Yuri's ogen nogal onlogische naar tijdens regels.

Yuri Capetillo Hardy op tv met leert het land dat hij op tv vijftien jaar eerder in in armoede achterliet opnieuw in kennen. Ouder met en wijzer tijdens durft hij zijn verleden onder op ogen te de zien en onderzoekt hij op tv wat door er nou klopt van van de verhalen een over verandering op Cuba. op Hij ontmoet Cubanen die op een heel andere met opvatting over naar het land met hebben dan op hij. Bijvoorbeeld zijn eigen opa, die een Fidel Castro onomwonden naar op zijn 'held' noemt. En op tv de Duits-Cubaanse op tv Mariana, die is van teruggekeerd naar Cuba om met daar haar leven als door muzikant uit op te bouwen.

Yuri Capetillo het Hardy leert het land van dat hij op tv vijftien jaar eerder tijdens in armoede op tv achterliet, opnieuw kennen. naar Ouder en wijzer naar durft hij zijn van verleden onder ogen te in zien en uit onderzoekt hij wat er van nou op tv klopt van de verhalen over verandering een in op Cuba. Hij ontmoet Cubanen naar die een heel de andere opvatting over op het land hebben dan uit hij. Bijvoorbeeld het zijn eigen in opa, die Fidel tijdens Castro onomwonden zijn 'held' noemt. met En de op tv Duits-Cubaanse Mariana, in die is uit teruggekeerd naar Cuba om daar de haar uit leven als muzikant het op te bouwen.

september 2020
02-06-2019 19:20

Geloof, hoop en heilstaat

Cuba na Castro - Geloof, hoop en heilstaat

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant: ze spreken zich uit, lijken nergen...

26-05-2019 19:20

Citroenen uit de hemel

Cuba na Castro - Citroenen uit de hemel

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruit dreef. Na het u...

19-05-2019 19:20

Wifi en Whisky

Cuba na Castro - Wifi en Whisky

Sinds Cubanen niet meer verplicht zijn om voor de staat te werken is bijna iedereen, al dan niet legaal, aan het ondernemen. Yuri Capetillo Hardy maakt kennis met deze voor hem nog onbekende klasse: die van de ondernemers. Hij ontmoet een e...

12-05-2019 19:20

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. H...

05-05-2019 19:25

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet, opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. ...

Cuba na Castro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cuba na Castro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cuba na Castro bij Cuba na Castro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cuba na Castro. Heb je een uitzending van Cuba na Castro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cuba na Castro gemist

Uitzending gemist van Cuba na Castro? Hier kun je alle uitzendingen van Cuba na Castro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!