Programma gemist?

Yuri Capetillo Hardy de maakt de balans met door op: is er in Cuba in voldoende op veranderd om terug te keren? Zijn het rondgang langs jonge de met journalisten en kunstenaars leidt naar niet direct tot tijdens optimisme, maar aan op tv de andere in kant: ze spreken uit zich uit, lijken nergens de bang voor en door zijn uiterst de begaan met hun een socialistische eiland. Voor het Cuba geldt: niets is tijdens wat het lijkt. Dat er in sinds 1976 eindelijk uit op tv een aanpassing van de met grondwet komt, lijkt met wel positief maar een heeft een keerzijde. naar Ook het opium van op tv het in volk, het geloof, is terug op op het eiland en tijdens heeft van meer invloed van dan Yuri had durven bevroeden. Gelukkig uit is de in op op tv volle overtuiging naar van Cuba geremigreerde Mariana er om op tv hem aan een het eind van zijn reis van de van hamvraag te een stellen: kom je nou terug op of de niet?

Yuri met Capetillo Hardy verbaast zich over in de nostalgie met die leeft onder veel een Cubanen. Nostalgie het naar op de tijd dat naar de Cubanen, dankzij steun in van de Russen, grote tijdens plannen bekokstoofden en solidariteit het met en kameraadschap Cuba vooruit dreef. op tv Na het uiteenvallen de van de Sovjet-Unie stortte op tv de Cubaanse economie op tv begin jaren op 90 volledig in. op tv Wat Cuba naar heeft gered in was het toen opkomende toerisme. naar Artsen, ingenieurs door en andere hoogopgeleide de Cubanen kiezen nu naar en masse voor de een baan in het toerisme het omdat daar tenminste naar geld te verdienen uit is. Maar met op het toerisme nemen in de op tv verschillen tussen tijdens arm en rijk toe met en dreigt in een teloorgang van de oude uit waarden.

Sinds Cubanen op niet meer verplicht zijn naar met om voor de staat de te werken is bijna iedereen, met van al dan niet door legaal, aan het ondernemen. Yuri het Capetillo het Hardy maakt kennis met een deze voor hem nog onbekende het klasse: in die van de ondernemers. door Hij in ontmoet een enkeling tijdens die puissant rijk is de en een heleboel tijdens kleine sjacheraars. Want ondernemen is in naar nog geen sinecure in het socialistische met land. Het op tv is gebonden aan op strakke en in het Yuri's van ogen nogal onlogische tijdens regels.

Yuri naar Capetillo Hardy leert het land het uit dat hij vijftien jaar tijdens eerder in een armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder van en wijzer durft van hij zijn verleden onder op ogen te zien naar naar en onderzoekt hij het wat er nou klopt van de op verhalen over verandering uit op uit Cuba. Hij ontmoet Cubanen tijdens die een heel in andere opvatting tijdens over het land hebben dan van hij. Bijvoorbeeld met zijn eigen opa, die naar Fidel op tv Castro onomwonden zijn 'held' noemt. op En uit de Duits-Cubaanse Mariana, die het is een teruggekeerd naar Cuba om daar haar van leven als de muzikant op tijdens te bouwen.

Yuri naar Capetillo Hardy leert het land op door dat hij vijftien jaar de eerder in armoede achterliet, door opnieuw kennen. van Ouder en van wijzer durft hij zijn verleden onder op tv ogen te zien tijdens en onderzoekt het hij wat door er nou klopt van de de verhalen over tijdens verandering op Cuba. het Hij ontmoet Cubanen die de een heel op tv andere op tv opvatting over het land het hebben dan hij. Bijvoorbeeld met zijn een eigen opa, die Fidel Castro onomwonden een zijn van 'held' noemt. uit En de Duits-Cubaanse Mariana, in die is teruggekeerd naar het Cuba om daar de haar leven naar als muzikant op te door bouwen.

juli 2021
02-06-2019 19:20

Geloof, hoop en heilstaat

Cuba na Castro - Geloof, hoop en heilstaat

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant: ze spreken zich uit, lijken nergen...

26-05-2019 19:20

Citroenen uit de hemel

Cuba na Castro - Citroenen uit de hemel

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruit dreef. Na het u...

19-05-2019 19:20

Wifi en Whisky

Cuba na Castro - Wifi en Whisky

Sinds Cubanen niet meer verplicht zijn om voor de staat te werken is bijna iedereen, al dan niet legaal, aan het ondernemen. Yuri Capetillo Hardy maakt kennis met deze voor hem nog onbekende klasse: die van de ondernemers. Hij ontmoet een e...

12-05-2019 19:20

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. H...

05-05-2019 19:25

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet, opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. ...

Cuba na Castro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cuba na Castro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cuba na Castro bij Cuba na Castro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cuba na Castro. Heb je een uitzending van Cuba na Castro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cuba na Castro gemist

Uitzending gemist van Cuba na Castro? Hier kun je alle uitzendingen van Cuba na Castro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!