Programma gemist?

Yuri Capetillo Hardy met maakt de balans van op: tijdens is er in Cuba voldoende uit met veranderd om terug te keren? de Zijn rondgang langs jonge door journalisten tijdens en kunstenaars leidt niet direct uit tot op tv optimisme, maar aan de in andere op kant: ze spreken zich uit, tijdens lijken nergens bang een voor en zijn tijdens uiterst begaan van met hun socialistische door eiland. Voor Cuba geldt: niets uit is wat van het lijkt. Dat op er sinds met 1976 eindelijk uit een aanpassing van de grondwet komt, het lijkt wel positief tijdens maar heeft een een keerzijde. Ook het met naar opium van het volk, het geloof, de tijdens is terug op het eiland en naar naar heeft meer invloed dan Yuri had op durven bevroeden. een Gelukkig is op tv de in volle overtuiging op tv naar Cuba geremigreerde het Mariana er het om hem aan het eind met in van zijn reis de hamvraag te door in stellen: kom je nou terug of door met niet?

Yuri op tv Capetillo Hardy verbaast de zich over in de nostalgie die leeft de onder veel Cubanen. tijdens Nostalgie naar de tijd tijdens dat de Cubanen, het dankzij steun van naar de op Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit op en kameraadschap het Cuba vooruit dreef. Na door het met uiteenvallen van de de Sovjet-Unie stortte de Cubaanse van economie begin jaren 90 door volledig in. Wat uit Cuba heeft uit gered was uit het toen een opkomende toerisme. Artsen, ingenieurs van en andere naar hoogopgeleide Cubanen kiezen nu en een masse tijdens voor een baan in van het toerisme omdat daar een tenminste geld te op verdienen in is. Maar met het toerisme in nemen naar de verschillen tussen arm uit en rijk in toe en dreigt een uit teloorgang van uit de oude waarden.

Sinds met Cubanen niet meer verplicht zijn op tv om voor uit de staat te werken op tv is bijna op iedereen, al dan op niet legaal, aan van het ondernemen. Yuri Capetillo op Hardy van maakt kennis met deze voor van hem nog onbekende de klasse: die van met de ondernemers. uit Hij ontmoet een enkeling met die puissant rijk het is en een naar heleboel kleine naar sjacheraars. uit Want ondernemen is nog geen sinecure met in het in socialistische land. door Het is gebonden in aan strakke en in Yuri's de ogen met nogal onlogische door regels.

Yuri Capetillo in Hardy leert het met land van dat hij vijftien op tv jaar eerder in op armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder op tv en wijzer durft naar hij zijn verleden onder door ogen tijdens te zien de en onderzoekt hij door wat er nou klopt naar van de verhalen op tv over verandering op op Cuba. Hij ontmoet uit Cubanen die een op heel andere opvatting over in het de land hebben dan hij. Bijvoorbeeld zijn de eigen opa, naar die Fidel Castro onomwonden tijdens zijn 'held' noemt. op En de Duits-Cubaanse het Mariana, die is de teruggekeerd het naar Cuba op tv om daar haar leven als naar muzikant het op te bouwen.

Yuri Capetillo op Hardy leert een het land dat van hij vijftien jaar in eerder in armoede achterliet, opnieuw op tv kennen. Ouder en naar in wijzer durft hij zijn in verleden onder ogen te zien door en onderzoekt hij door het wat er nou klopt van met de verhalen over naar verandering op van Cuba. Hij ontmoet naar Cubanen die een heel andere de opvatting over op het land hebben dan op hij. met Bijvoorbeeld zijn eigen opa, op die Fidel uit Castro onomwonden op zijn 'held' noemt. En op de Duits-Cubaanse Mariana, die is van op teruggekeerd naar Cuba om daar haar van het leven als muzikant op de te bouwen.

januari 2021
02-06-2019 19:20

Geloof, hoop en heilstaat

Cuba na Castro - Geloof, hoop en heilstaat

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant: ze spreken zich uit, lijken nergen...

26-05-2019 19:20

Citroenen uit de hemel

Cuba na Castro - Citroenen uit de hemel

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruit dreef. Na het u...

19-05-2019 19:20

Wifi en Whisky

Cuba na Castro - Wifi en Whisky

Sinds Cubanen niet meer verplicht zijn om voor de staat te werken is bijna iedereen, al dan niet legaal, aan het ondernemen. Yuri Capetillo Hardy maakt kennis met deze voor hem nog onbekende klasse: die van de ondernemers. Hij ontmoet een e...

12-05-2019 19:20

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. H...

05-05-2019 19:25

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet, opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. ...

Cuba na Castro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cuba na Castro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cuba na Castro bij Cuba na Castro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cuba na Castro. Heb je een uitzending van Cuba na Castro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cuba na Castro gemist

Uitzending gemist van Cuba na Castro? Hier kun je alle uitzendingen van Cuba na Castro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!