Programma gemist?

Yuri in Capetillo Hardy maakt van de balans op: is er tijdens in Cuba in voldoende veranderd om terug van te keren? Zijn door in rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars het het leidt niet direct tot in optimisme, maar aan de andere in kant: op tv ze spreken zich naar uit, lijken nergens bang voor naar en zijn in uiterst begaan in met hun socialistische tijdens eiland. Voor Cuba geldt: niets naar is wat een het uit lijkt. Dat er op tv sinds 1976 eindelijk een aanpassing op tv van de van grondwet komt, lijkt op wel positief maar een heeft een keerzijde. Ook een het opium van het tijdens volk, de het geloof, is terug door op het eiland en naar heeft meer invloed de dan Yuri had een de durven bevroeden. Gelukkig een is de in met volle overtuiging naar Cuba met geremigreerde Mariana er om in hem aan het eind een tijdens van zijn reis van de hamvraag te stellen: kom je naar met nou terug of tijdens niet?

Yuri op tv Capetillo Hardy verbaast tijdens zich over de de nostalgie die leeft onder op tv veel Cubanen. Nostalgie naar naar de op tv tijd dat de Cubanen, dankzij de steun van de tijdens uit Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit door op tv en kameraadschap Cuba vooruit dreef. naar Na het uiteenvallen in van de Sovjet-Unie met stortte de Cubaanse met economie begin jaren 90 een volledig in. naar Wat Cuba heeft gered tijdens naar was het toen opkomende toerisme. Artsen, de met ingenieurs en andere hoogopgeleide op tv Cubanen kiezen nu het en masse voor een baan door in het toerisme de tijdens omdat daar tenminste geld te van verdienen is. Maar naar met het toerisme op nemen de tijdens verschillen tussen arm en rijk de op toe en dreigt een teloorgang van met de de oude waarden.

Sinds op Cubanen niet meer op verplicht zijn naar om voor de staat naar te werken is door bijna iedereen, al dan niet het de legaal, aan het ondernemen. uit Yuri Capetillo de Hardy maakt kennis met de deze voor op tv hem nog onbekende klasse: die door van de op tv ondernemers. Hij ontmoet op tv een enkeling van die puissant rijk is en een van heleboel kleine op tv sjacheraars. Want ondernemen is op nog het geen sinecure in het socialistische het land. uit Het is gebonden het aan strakke en in Yuri's naar op tv ogen nogal onlogische op regels.

Yuri in Capetillo Hardy leert het land door dat hij op tv vijftien jaar door eerder in door armoede achterliet opnieuw met kennen. Ouder en wijzer durft hij de door zijn verleden onder ogen te tijdens zien van en onderzoekt hij wat er nou tijdens tijdens klopt van de verhalen over met verandering op Cuba. Hij naar de ontmoet Cubanen die een uit heel andere opvatting over in het land hebben dan tijdens hij. uit Bijvoorbeeld zijn van eigen opa, die door Fidel Castro onomwonden zijn 'held' op noemt. En door de Duits-Cubaanse Mariana, die is een teruggekeerd naar het Cuba tijdens om daar haar leven als muzikant met in op te bouwen.

Yuri Capetillo Hardy op leert het land met op tv dat hij vijftien jaar eerder het in armoede achterliet, door opnieuw kennen. Ouder en het wijzer een durft hij met zijn verleden onder ogen te zien van op en onderzoekt hij wat er de nou klopt van het de verhalen over verandering op tv op Cuba. Hij naar ontmoet een Cubanen die een heel andere van opvatting door over het land de hebben dan tijdens hij. Bijvoorbeeld zijn eigen opa, die het Fidel Castro in onomwonden zijn op tv 'held' noemt. En de Duits-Cubaanse uit Mariana, die de is teruggekeerd naar door Cuba om in daar haar leven als naar muzikant op te een bouwen.

april 2021
02-06-2019 19:20

Geloof, hoop en heilstaat

Cuba na Castro - Geloof, hoop en heilstaat

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant: ze spreken zich uit, lijken nergen...

26-05-2019 19:20

Citroenen uit de hemel

Cuba na Castro - Citroenen uit de hemel

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruit dreef. Na het u...

19-05-2019 19:20

Wifi en Whisky

Cuba na Castro - Wifi en Whisky

Sinds Cubanen niet meer verplicht zijn om voor de staat te werken is bijna iedereen, al dan niet legaal, aan het ondernemen. Yuri Capetillo Hardy maakt kennis met deze voor hem nog onbekende klasse: die van de ondernemers. Hij ontmoet een e...

12-05-2019 19:20

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. H...

05-05-2019 19:25

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet, opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. ...

Cuba na Castro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cuba na Castro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cuba na Castro bij Cuba na Castro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cuba na Castro. Heb je een uitzending van Cuba na Castro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cuba na Castro gemist

Uitzending gemist van Cuba na Castro? Hier kun je alle uitzendingen van Cuba na Castro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!