Programma gemist?

Yuri op Capetillo Hardy op tv maakt de balans op: is er door in naar Cuba voldoende door veranderd om terug te keren? Zijn door rondgang langs jonge uit journalisten en kunstenaars het leidt niet direct naar naar tot optimisme, maar aan de een andere kant: naar ze spreken zich uit, van lijken nergens een bang voor en de zijn uiterst begaan in met hun socialistische de eiland. Voor Cuba geldt: een niets is wat op het lijkt. Dat een er sinds 1976 eindelijk naar met een aanpassing van van de grondwet komt, met lijkt wel positief maar heeft een de keerzijde. Ook het uit opium in van het volk, het van geloof, met is terug op in het eiland en heeft de meer invloed dan Yuri had op op tv durven bevroeden. Gelukkig een is de in volle overtuiging op naar in Cuba geremigreerde Mariana er tijdens om hem aan met het eind een van zijn reis de hamvraag te naar stellen: op tv kom je het nou terug of de niet?

Yuri een Capetillo Hardy van verbaast zich over uit de nostalgie die op leeft onder veel Cubanen. van Nostalgie naar de op tijd dat de Cubanen, dankzij door steun van de met Russen, van grote plannen op bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba op vooruit in dreef. Na een het uiteenvallen van de in Sovjet-Unie stortte uit de Cubaanse economie begin jaren 90 uit op tv volledig in. Wat Cuba heeft gered door was het uit toen opkomende toerisme. Artsen, een ingenieurs en andere een hoogopgeleide Cubanen kiezen met nu en het masse voor een baan naar in het toerisme het omdat het daar tenminste geld te met verdienen is. de Maar met het met toerisme nemen op tv de verschillen tussen arm en rijk de toe en dreigt naar een van teloorgang van de het oude waarden.

Sinds Cubanen het niet meer van verplicht zijn om voor tijdens de staat te werken tijdens is bijna iedereen, uit al dan niet van van legaal, aan het ondernemen. Yuri uit Capetillo Hardy maakt tijdens kennis met deze voor een naar hem nog onbekende klasse: die van naar de ondernemers. Hij van met ontmoet een enkeling die puissant het rijk is en een uit heleboel kleine sjacheraars. de Want ondernemen op is met nog geen sinecure in het uit socialistische land. de Het is gebonden aan de strakke en in in Yuri's ogen op tv nogal onlogische uit regels.

Yuri door Capetillo Hardy leert tijdens het land dat hij in vijftien jaar eerder in naar armoede tijdens achterliet opnieuw kennen. van Ouder en wijzer durft door hij zijn verleden op tv onder ogen te op zien en uit onderzoekt hij wat er nou naar klopt van door de verhalen over verandering het op Cuba. Hij op ontmoet Cubanen die op tv een heel andere een van opvatting over het land hebben het dan hij. Bijvoorbeeld zijn met eigen opa, die de Fidel Castro onomwonden het zijn 'held' noemt. de En de Duits-Cubaanse het Mariana, die is het teruggekeerd naar Cuba door om daar haar de leven van als muzikant op tv op te bouwen.

Yuri Capetillo door Hardy leert het van land tijdens dat hij vijftien naar jaar eerder in armoede uit achterliet, opnieuw kennen. Ouder en een wijzer durft op hij op zijn verleden onder een ogen te zien en onderzoekt hij het wat er de nou van klopt van de op verhalen over verandering op uit Cuba. Hij ontmoet Cubanen die van met een heel andere opvatting over het naar land hebben op tv dan hij. Bijvoorbeeld op zijn een eigen opa, die naar Fidel Castro onomwonden zijn 'held' tijdens noemt. En naar de Duits-Cubaanse Mariana, die is tijdens teruggekeerd naar tijdens Cuba met om daar haar leven als muzikant de uit op te bouwen.

mei 2020
02-06-2019 19:20

Geloof, hoop en heilstaat

Cuba na Castro - Geloof, hoop en heilstaat

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant: ze spreken zich uit, lijken nergen...

26-05-2019 19:20

Citroenen uit de hemel

Cuba na Castro - Citroenen uit de hemel

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruit dreef. Na het u...

19-05-2019 19:20

Wifi en Whisky

Cuba na Castro - Wifi en Whisky

Sinds Cubanen niet meer verplicht zijn om voor de staat te werken is bijna iedereen, al dan niet legaal, aan het ondernemen. Yuri Capetillo Hardy maakt kennis met deze voor hem nog onbekende klasse: die van de ondernemers. Hij ontmoet een e...

12-05-2019 19:20

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. H...

05-05-2019 19:25

Moederland

Cuba na Castro - Moederland

Yuri Capetillo Hardy leert het land dat hij vijftien jaar eerder in armoede achterliet, opnieuw kennen. Ouder en wijzer durft hij zijn verleden onder ogen te zien en onderzoekt hij wat er nou klopt van de verhalen over verandering op Cuba. ...

Cuba na Castro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cuba na Castro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cuba na Castro bij Cuba na Castro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cuba na Castro. Heb je een uitzending van Cuba na Castro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cuba na Castro gemist

Uitzending gemist van Cuba na Castro? Hier kun je alle uitzendingen van Cuba na Castro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-06-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!