Programma gemist?

Populairwetenschappelijk programma het over duurzame techniek en met innovatie. door Anna Gimbrère en een Eric Bouwman kijken de met deskundigen naar de duurzame tijdens de innovaties van vandaag de uit dag.

Populairwetenschappelijk programma uit over duurzame uit techniek en innovatie. een Anna Gimbrère en in Eric Bouwman het kijken met deskundigen naar op tv de duurzame innovaties van vandaag het uit de dag.

februari 2020
12-05-2019 12:31

Afl. 1

The Future Is Bright - Afl. 1

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag.

05-05-2019 12:29

Afl. 1

The Future Is Bright - Afl. 1

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag.

The Future Is Bright gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Future Is Bright de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Future Is Bright bij The Future Is Bright liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Future Is Bright. Heb je een uitzending van The Future Is Bright gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Future Is Bright gemist

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds duidelijk voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet? Anna en Eric gaan op zoek naar antwoorden.

Uitzending gemist van The Future Is Bright? Hier kun je alle uitzendingen van The Future Is Bright kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!