Programma gemist?

Populairwetenschappelijk programma op over duurzame techniek en tijdens innovatie. Anna Gimbrère met en in Eric Bouwman kijken met op deskundigen op naar de duurzame tijdens innovaties van vandaag de door dag.

Populairwetenschappelijk uit programma over op duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère het en Eric een Bouwman kijken met deskundigen van naar de duurzame van innovaties van het vandaag de de dag.

oktober 2021
12-05-2019 12:31

Afl. 1

The Future Is Bright - Afl. 1

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag.

05-05-2019 12:29

Afl. 1

The Future Is Bright - Afl. 1

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag.

The Future Is Bright gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Future Is Bright de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Future Is Bright bij The Future Is Bright liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Future Is Bright. Heb je een uitzending van The Future Is Bright gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Future Is Bright gemist

Populairwetenschappelijk programma over duurzame techniek en innovatie. Anna Gimbrère en Eric Bouwman kijken met deskundigen naar de duurzame innovaties van vandaag de dag. Hebben we het doel van al deze vernieuwingen nog steeds duidelijk voor ogen? Hoe zorgen we ervoor dat duurzame technieken en slimme innovaties bijdragen aan een leefbare planeet? Anna en Eric gaan op zoek naar antwoorden.

Uitzending gemist van The Future Is Bright? Hier kun je alle uitzendingen van The Future Is Bright kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 12:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!