Programma gemist?

Aflevering 8 een - Leuk hoor door een eigen zaak, maar op je kunt op tv nooit eens op de vakantie want er tijdens is niemand die de op jouw zaak het of op tv winkel kan passen. Tot nu! Want uit op tv De Roelvinkjes passen met op de winkel. Dries Roelvink van neemt samen met zijn van vrouw Honoria de en zoons Dave een en Donny elke week door een door zaak van de iemand over die wel een door verzetje naar heeft verdiend. Geen van tijdens de Roelvinkjes weet precies met wat ze moeten van doen, maar dat het mag de uit pret niet drukken. op tv Ze zetten zich met in hart en met ziel in voor deze goede op zaak. het Laat dat naar maar aan de Roelvinkjes over! naar Deze week ontdekken op de Roelvinkjes de dat het runnen op van een door viswinkel hard werken betekent. De de wekker gaat al van vroeg af in van Huize Roelvink op om zelf te in gaan vissen. Verder in moet de vis gesorteerd worden, van met schoongemaakt, gefileerd en uiteraard verkocht worden. naar Dit op alles onder van het genot van een met constante penetrante een vislucht...

Aflevering 7 - van Leuk hoor een door eigen zaak, maar op tv je kunt nooit met met eens op vakantie want er is in niemand die op op jouw zaak het of winkel kan met passen. Tot nu! Want naar door De Roelvinkjes passen op op de winkel. de Dries Roelvink neemt samen met zijn een op tv vrouw Honoria en zoons op Dave en Donny het elke week een het zaak van iemand over op die wel de een verzetje heeft verdiend. Geen een van de Roelvinkjes op weet precies wat van ze moeten in doen, maar dat in mag de pret naar niet drukken. op Ze zetten door zich met hart en ziel op in voor deze op goede zaak. de Laat dat maar aan de met op tv Roelvinkjes over! De laatste op winkel waar De Roelvinkjes op tv op uit moeten passen is in een spannende namelijk de Casa Rosso op tv met op de Amsterdamse tijdens Wallen. Hier komt de in familie erachter wat hard in werken door is in Amsterdam. Naast het runnen de uit van een erotisch theater moeten met ze van ook een museum op tv met seksshop draaiende in houden. Na werktijd duiken de een Roelvinkjes uiteraard het in Amsterdamse nachtleven in van en zorgen ook nog op tv voor een uit spetterende door verrassing!

Aflevering naar 6 - Leuk een hoor een eigen in zaak, maar je met kunt nooit eens op van vakantie want er het is niemand die op uit jouw zaak of door winkel de kan passen. Tot nu! Want een op De Roelvinkjes passen op de winkel. een Dries Roelvink neemt met samen met door zijn op tv vrouw Honoria en met zoons Dave en de Donny elke week een zaak op van iemand naar over die wel een verzetje in heeft verdiend. Geen met van door de Roelvinkjes weet precies tijdens wat op tv ze moeten doen, maar in dat mag op de pret niet drukken. Ze zetten in zich van met hart van en ziel in voor deze goede de uit zaak. Laat dat op maar aan de op Roelvinkjes over! De Roelvinkjes het passen een paar dagen op het de vijf kinderen de van van Fabian en Rowena uit door Gassel. De kroost is met tussen de in twee in maanden en zeven jaar in oud. De drie jongste een kinderen zitten nog door in een de luiers en dat van betekent dat met er ongeveer twintig keer op tv per dag verschoond moet in worden. De familie door Roelvink moet tijdens flesjes maken, met boterhammen smeren, speelgoed opruimen uit en mag zich opmaken uit voor een met paar slapeloze door nachten. Ze weten niet wat het ze overkomt, op tv maar zetten alles op tv op alles om het door tot tijdens een succes te uit brengen.

Aflevering 5 in - Leuk tijdens hoor een eigen door zaak, maar je kunt nooit naar op tv eens op vakantie want er is door niemand die op uit jouw zaak of in op winkel kan passen. van Tot nu! Want De naar Roelvinkjes passen tijdens op de winkel. Dries Roelvink neemt met met samen met zijn vrouw Honoria en naar zoons Dave en door naar Donny elke week op tv een zaak van iemand over die met wel een in verzetje door heeft verdiend. Geen een van de Roelvinkjes weet in precies wat ze moeten op doen, maar dat mag van de pret niet in drukken. Ze met zetten zich in met hart en in ziel in voor een deze goede zaak. het Laat dat maar aan de de Roelvinkjes over! een De door Roelvinkjes hebben deze op week de spannende taak om de een op slagerij van Walter en Carla naar over van te nemen. Ze komen erachter de dat een slagerij runnen van meer is van dan alleen maar de winkeltje spelen. op Het vlees komt namelijk uit niet uit vanzelf op je bord. Ze tijdens doorlopen het hele tijdens proces; van het tijdens uitzoeken van naar een koe in op de wei tot het uitbenen op uit van het karkas. Ze ontwikkelen uit zelfs door hun eigen product en verkopen tijdens dat met in de winkel. Uiteraard op tv hebben De Roelvinkjes nog in een mooie het verrassing in petto voor op de in slagersfamilie.

Aflevering de 4 - Leuk hoor een het eigen zaak, op maar je met kunt nooit eens op in vakantie want er is van niemand het die op in jouw zaak of winkel kan passen. het Tot uit nu! Want De Roelvinkjes de passen op de op tv winkel. Dries een Roelvink neemt met samen met zijn tijdens vrouw Honoria en zoons Dave en van Donny op elke week uit een zaak van iemand het over die wel tijdens een verzetje het heeft verdiend. Geen van de Roelvinkjes tijdens weet precies wat op ze moeten doen, van op tv maar dat mag de op tv pret niet drukken. Ze het zetten zich met van hart en door ziel in voor deze op tv goede zaak. Laat een dat maar een aan de op tv Roelvinkjes over! Deze week in gaan de het Roelvinkjes een paar dagen naar in Italiƫ om de uit B&B door van Alwin en op Bionda over te nemen. Bionda tijdens wordt binnenkort in geopereerd en een vakantie door is uit zeer welkom. De familie doet alle een dagelijkse werkzaamheden binnen op de B&B en een ook nu is op tv het tijdens stevig aanpoten. Ze moeten tijdens gasten inchecken tijdens en zelfs een een heuse barbecue organiseren. En de niemand spreekt een een woord uit Italiaans. Om hun door avontuur in stijl af te met sluiten, door zorgen de Roelvinkjes een ook deze keer voor een op fantastische het verrassing.

Aflevering door 3 - Leuk hoor een met eigen met zaak, maar uit je kunt nooit uit eens op vakantie op tv want er is niemand een die op jouw uit zaak of winkel kan door passen. Tot nu! de Want De Roelvinkjes passen op op de de winkel. Dries Roelvink op neemt samen met de zijn vrouw tijdens Honoria en de zoons Dave en Donny elke week van een op zaak van iemand over die met wel een verzetje tijdens heeft verdiend. een Geen van van de Roelvinkjes weet precies in wat ze de moeten doen, maar dat in mag de pret niet de drukken. een Ze zetten zich met het hart en ziel uit in voor het deze goede zaak. Laat dat met maar aan de naar Roelvinkjes over! de Deze week steekt de op met familie Roelvink de handen uit door de mouwen in woon- het en zorgcentrum Herfstzon tijdens in Goor. tijdens Ze nemen het de dagelijkse zorg de over voor een ongeveer vijftig ouderen, zodat een de verzorgers eindelijk van even kunnen ontspannen. Ze door moeten hard het werken: maaltijden bereiden, schoonmaken, een bedden in opmaken en natuurlijk het allerbelangrijkst: tijdens de bewoners verblijden op tv met persoonlijke aandacht. De van een Roelvinkjes geven alles een en zorgen daarnaast voor door een leuke door verrassing!

Aflevering naar 2 - naar Leuk hoor een op tv eigen zaak, maar uit je kunt nooit eens op de vakantie van want er is niemand die op tv op jouw zaak in of winkel kan in passen. Tot nu! Want de De een Roelvinkjes passen door op de winkel. Dries uit Roelvink neemt samen met zijn de vrouw Honoria en door zoons Dave een en het Donny elke week een zaak op van iemand over die de wel een met verzetje heeft verdiend. op tv Geen van de met Roelvinkjes weet met precies wat het ze moeten doen, maar dat een mag de pret niet met een drukken. Ze zetten zich met hart door van en ziel in voor op deze goede zaak. naar Laat dat maar op tv aan de Roelvinkjes het over! Deze week tijdens neemt de familie Roelvink met een veel liefde met de boerderij een van Albert en Angela een uit Zunderdorp over zodat een deze hardwerkende uit boeren eindelijk uit een keer samen weg kunnen. van Op een de boerderij wonen naast de koeien uit en schapen ook veel in kalfjes, lammetjes, hangbuikzwijnen, in kippen, paarden, een honden en katten. het De Roelvinkjes gaan stallen uitmesten, lammetjes in tijdens voeren en koeien melken de en moeten door dus hard aan de de bak!

Vanavond start op een op tv nieuwe realityserie over de familie van Roelvink op naar SBS6. Elke dinsdag is om het op tv 20:30 uur te zien hoe naar Dries Roelvink naar met zijn vrouw in Honoria en zoons Dave en naar Donny telkens op een paar de dagen op de de 'winkel' van iemand de anders past. Die winkels uit zijn heel verschillend. een Van een vismarkt in naar IJmuiden of door een bed & breakfast in het Italiƫ tot een de bakkerij naar in Den Haag. De het Roelvinkjes van maken er het met beste van, want veel kennis over op tv hoe ze het door van in de zaken moeten doen tijdens is er op niet. De eigenaren van de zaken op tv van zijn vaak al jaren niet op uit vakantie geweest. de Aangezien de Roelvinkjes met nu in de mogelijkheid bieden om op de van winkel te passen, uit is op dat eindelijk van mogelijk. Lees meer over dit nieuwe op programma op het gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

augustus 2020
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!