Programma gemist?

Aflevering 8 door - het Leuk hoor een tijdens eigen zaak, maar je kunt nooit van eens op het vakantie want er door is uit niemand die op jouw zaak of in winkel op tv kan passen. Tot naar nu! Want De Roelvinkjes met passen op de winkel. tijdens Dries Roelvink neemt op tv samen tijdens met zijn vrouw Honoria op en door zoons Dave en Donny naar elke week een naar zaak van een iemand over die wel naar een verzetje de heeft verdiend. Geen van de Roelvinkjes de weet precies wat met ze moeten naar doen, tijdens maar dat mag de naar pret niet drukken. Ze tijdens zetten in zich met hart door en ziel in in voor deze goede zaak. Laat dat tijdens maar aan het de met Roelvinkjes over! Deze week ontdekken de van Roelvinkjes van dat het runnen van van een viswinkel hard door werken met betekent. De wekker gaat al vroeg op tv op af in Huize Roelvink om zelf een door te gaan vissen. het Verder moet de vis op tv gesorteerd worden, schoongemaakt, van gefileerd en van uiteraard verkocht worden. Dit alles onder op tv van het genot van een constante van penetrante de vislucht...

Aflevering 7 - op Leuk hoor een een eigen op tv zaak, maar je kunt nooit uit eens op tv op vakantie want met er is niemand naar die op jouw zaak of in winkel kan passen. door Tot nu! Want met De op tv Roelvinkjes passen op op de winkel. Dries Roelvink neemt met samen met naar zijn vrouw Honoria en naar zoons Dave door en Donny elke week door een naar zaak van door iemand over die wel een uit verzetje heeft verdiend. Geen met van de uit Roelvinkjes op tv weet precies wat naar ze moeten doen, uit maar dat mag op tv de pret niet drukken. Ze een zetten in zich met hart een en ziel in voor deze goede naar uit zaak. Laat dat maar aan van de op tv Roelvinkjes over! De laatste winkel de waar De het Roelvinkjes op moeten passen naar is een spannende namelijk in de Casa tijdens Rosso naar op de Amsterdamse de Wallen. Hier komt de met familie erachter wat hard tijdens werken is door in Amsterdam. Naast op tv het runnen van een een erotisch naar theater moeten ze op tv ook een museum van met seksshop draaiende houden. Na werktijd op tv duiken de Roelvinkjes de uiteraard met het Amsterdamse nachtleven in in en zorgen ook de nog voor een spetterende naar met verrassing!

Aflevering in 6 - Leuk hoor een tijdens op eigen zaak, maar in je kunt nooit eens op uit vakantie want er is in niemand die naar op jouw zaak op tv of uit winkel kan passen. Tot op tv nu! Want De Roelvinkjes op tv passen op de winkel. met Dries Roelvink neemt het samen met naar zijn vrouw Honoria op tv en zoons het Dave en Donny van elke week een zaak het van iemand over die van uit wel een verzetje heeft verdiend. Geen uit door van de Roelvinkjes weet precies tijdens wat naar ze moeten doen, maar in dat mag de pret niet van drukken. op tv Ze zetten zich met naar hart en ziel in op voor deze een goede zaak. Laat dat door maar aan de de door Roelvinkjes over! De Roelvinkjes passen een uit paar dagen op het tijdens de vijf kinderen van op Fabian en Rowena uit van Gassel. De kroost tijdens is met tussen de twee maanden van en zeven jaar oud. in De door drie jongste kinderen zitten nog in van de luiers en uit dat in betekent dat er ongeveer twintig op keer per met dag verschoond moet worden. door De familie in Roelvink moet flesjes op maken, boterhammen met smeren, speelgoed opruimen en mag het zich opmaken op tv voor een op tv paar slapeloze nachten. Ze weten de niet door wat ze uit overkomt, maar zetten alles tijdens op alles het om het tot een succes te op van brengen.

Aflevering 5 in - Leuk hoor op tv een eigen zaak, van maar je in kunt nooit eens op naar vakantie want er is de niemand naar die op jouw zaak of tijdens winkel kan passen. de Tot de nu! Want De Roelvinkjes passen op tv op naar de winkel. Dries op Roelvink neemt op samen met zijn vrouw Honoria in en zoons naar Dave en Donny elke met week een zaak op van in iemand over die wel een verzetje tijdens heeft verdiend. op tv Geen van door de Roelvinkjes weet op precies wat ze moeten van doen, met maar dat mag een de pret niet drukken. Ze van zetten zich met van hart en ziel in van voor deze goede door zaak. Laat dat op tv maar aan de van Roelvinkjes over! naar De Roelvinkjes hebben deze een week de spannende met taak om de een uit slagerij van Walter en Carla uit over te uit nemen. Ze komen erachter op tv dat een slagerij runnen een meer met is dan alleen het maar winkeltje spelen. Het vlees de komt door namelijk niet vanzelf op je naar bord. de Ze doorlopen uit het hele proces; naar van het uitzoeken van een met koe in op tv de wei tot van het uitbenen van het tijdens karkas. Ze ontwikkelen een zelfs hun eigen product op tv in en verkopen dat in uit de winkel. Uiteraard van hebben De het Roelvinkjes nog een mooie op verrassing in petto voor van de de slagersfamilie.

Aflevering op 4 - Leuk hoor in een eigen zaak, maar uit je op kunt nooit eens op het vakantie uit want er is tijdens niemand die op jouw de zaak of winkel kan passen. uit Tot in nu! Want van De Roelvinkjes passen met op de winkel. van Dries Roelvink neemt samen met zijn op door vrouw Honoria en op tv zoons Dave en Donny elke week de een met zaak van het iemand over die wel een verzetje van heeft in verdiend. Geen van de Roelvinkjes de weet precies wat tijdens ze moeten het doen, maar van dat mag de uit pret niet drukken. Ze tijdens zetten zich tijdens met hart en ziel de in voor in deze goede zaak. Laat dat met maar door aan de Roelvinkjes een over! Deze met week gaan de Roelvinkjes een paar van dagen naar Italië uit om de B&B op tv van Alwin en uit Bionda over te van nemen. Bionda tijdens wordt het binnenkort geopereerd en een naar vakantie is tijdens zeer welkom. De het familie doet alle dagelijkse werkzaamheden met binnen de B&B in en ook nu is door het stevig van aanpoten. met Ze moeten gasten inchecken en zelfs met naar een heuse barbecue een organiseren. En niemand spreekt een naar woord Italiaans. Om op tv hun avontuur in door stijl af de te sluiten, zorgen op de Roelvinkjes ook op deze keer voor een op tv fantastische tijdens verrassing.

Aflevering uit 3 - Leuk hoor een het eigen op zaak, maar door je kunt nooit eens op vakantie het want het er is niemand die op uit tijdens jouw zaak of winkel kan passen. tijdens Tot in nu! Want op De Roelvinkjes passen op de winkel. in Dries met Roelvink neemt samen tijdens met zijn vrouw Honoria en de zoons het Dave en tijdens Donny elke week het een zaak van iemand op tv over die naar wel een verzetje heeft verdiend. van Geen van een de Roelvinkjes weet precies wat op tv ze door moeten doen, maar door dat mag van de pret niet het drukken. Ze zetten met zich met hart een en ziel in voor deze een goede zaak. Laat dat tijdens maar aan naar de door Roelvinkjes over! Deze week door steekt de familie in Roelvink de handen uit de het mouwen het in woon- en zorgcentrum een Herfstzon in Goor. met Ze nemen de van dagelijkse zorg door over voor ongeveer op vijftig ouderen, uit zodat de verzorgers een eindelijk even kunnen ontspannen. op tv Ze moeten een hard werken: maaltijden bereiden, schoonmaken, in bedden uit opmaken en natuurlijk het allerbelangrijkst: van de van bewoners verblijden met persoonlijke aandacht. uit De Roelvinkjes geven alles met en van zorgen daarnaast naar voor een leuke in verrassing!

Aflevering 2 - naar Leuk met hoor een op tv eigen zaak, maar door je kunt nooit op tv eens op vakantie want er is op tv niemand die op naar jouw een zaak of winkel kan passen. het Tot nu! Want met De tijdens Roelvinkjes passen op de winkel. een van Dries Roelvink neemt de samen met zijn vrouw Honoria en het zoons Dave op tv en van Donny elke week een zaak van naar van iemand over die wel een door verzetje heeft verdiend. Geen van van de naar Roelvinkjes weet precies wat in ze moeten van doen, maar dat mag het de pret op niet drukken. Ze zetten met door zich met hart en de ziel in voor deze de goede zaak. Laat dat tijdens in maar aan de Roelvinkjes over! uit Deze week neemt de de familie door Roelvink met uit veel liefde de uit boerderij van Albert en Angela het uit Zunderdorp het over zodat in deze hardwerkende boeren eindelijk door een keer samen weg op tv kunnen. Op de boerderij door wonen naast koeien een op en schapen ook veel kalfjes, uit lammetjes, hangbuikzwijnen, kippen, paarden, met honden een en katten. op De Roelvinkjes gaan stallen uitmesten, lammetjes het voeren en een koeien melken de en moeten dus op tv hard aan de door bak!

Vanavond met start een nieuwe realityserie over een de door familie Roelvink op SBS6. Elke naar dinsdag is door om 20:30 uur te tijdens zien hoe op tv Dries Roelvink met zijn een vrouw Honoria van en in zoons Dave en Donny telkens een met paar dagen op naar de 'winkel' van in het iemand anders past. Die winkels zijn heel op tv de verschillend. Van een vismarkt in IJmuiden in of de een bed tijdens & breakfast in Italië tot uit een bakkerij in het Den Haag. op De Roelvinkjes maken er het de beste van, want uit uit veel kennis over hoe ze het uit in de zaken de met moeten doen is er niet. De eigenaren uit van naar de zaken zijn vaak op al van jaren niet op vakantie geweest. Aangezien van op tv de Roelvinkjes nu de mogelijkheid bieden door tijdens om op de winkel te met passen, de is dat eindelijk uit mogelijk. Lees meer over dit het nieuwe programma op door gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

juli 2021
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!