Programma gemist?

Aflevering in 8 - Leuk hoor een uit eigen naar zaak, maar je kunt het nooit eens de op vakantie want er is in niemand die met op jouw van zaak of winkel uit kan passen. Tot een nu! Want De Roelvinkjes een passen op uit de winkel. op Dries Roelvink neemt samen met zijn de van vrouw Honoria en zoons op tv Dave en Donny van elke week een uit zaak van met iemand over die wel een verzetje met heeft verdiend. naar Geen van een de Roelvinkjes weet precies in wat ze het moeten doen, maar dat op mag op tv de pret niet de drukken. Ze zetten zich met met hart en ziel in op voor deze op tv goede zaak. Laat uit dat maar aan tijdens de Roelvinkjes over! een Deze week van ontdekken de Roelvinkjes dat op tv het runnen een van een uit viswinkel hard werken betekent. De wekker een gaat al in vroeg af door in Huize Roelvink om naar zelf te gaan vissen. in Verder moet de tijdens vis door gesorteerd worden, schoongemaakt, gefileerd en tijdens uiteraard verkocht een worden. Dit alles onder het het met genot van een van constante penetrante in vislucht...

Aflevering 7 - in Leuk hoor een van eigen zaak, van maar je kunt nooit in eens tijdens op vakantie naar want er is uit niemand die op naar jouw zaak of winkel kan passen. door Tot nu! het Want De Roelvinkjes uit passen op de van winkel. Dries van Roelvink neemt op samen met zijn vrouw Honoria op en zoons Dave en het op Donny elke week een zaak uit van iemand uit over die wel een tijdens verzetje heeft naar verdiend. Geen van de Roelvinkjes in weet tijdens precies wat ze moeten in doen, maar dat mag het uit de pret niet drukken. tijdens Ze zetten de zich met hart de en ziel in op voor deze goede zaak. naar Laat dat maar aan de de Roelvinkjes over! op tv De op laatste winkel waar op De Roelvinkjes op tijdens moeten passen is een spannende tijdens namelijk de Casa naar Rosso op tv op de Amsterdamse op tv Wallen. Hier komt de tijdens familie erachter wat hard op werken naar is in Amsterdam. Naast het naar runnen een van een erotisch naar theater moeten ze het ook een museum met seksshop draaiende op tv houden. op Na werktijd duiken een de Roelvinkjes uiteraard het Amsterdamse in nachtleven van in en naar zorgen ook nog tijdens voor een spetterende op tv verrassing!

Aflevering van 6 - Leuk hoor een een eigen zaak, maar door je kunt een nooit eens op vakantie tijdens want er is uit op tv niemand die op een jouw zaak of winkel op kan passen. Tot naar nu! Want van De Roelvinkjes passen een op de winkel. Dries met Roelvink neemt samen met zijn tijdens vrouw Honoria en naar zoons Dave en op Donny een elke week een met zaak van iemand over die uit op wel een verzetje met heeft verdiend. Geen van de Roelvinkjes op tv weet precies wat tijdens ze moeten doen, met maar de dat mag de door pret niet drukken. uit Ze zetten zich met in hart en ziel in door voor deze een goede op zaak. Laat dat tijdens maar aan de Roelvinkjes over! van De Roelvinkjes passen een een uit paar dagen op de van vijf kinderen van Fabian en van Rowena uit op Gassel. uit De kroost is tussen de de twee maanden de en zeven jaar oud. met De drie het jongste kinderen zitten door nog in de luiers een en dat van betekent dat er ongeveer naar twintig keer het per dag verschoond met moet worden. De een familie Roelvink op moet flesjes maken, boterhammen smeren, speelgoed door opruimen en het mag zich opmaken de voor een paar met slapeloze nachten. door Ze weten niet uit wat ze overkomt, maar uit zetten op alles op alles om het het tot een succes te met het brengen.

Aflevering op 5 - tijdens Leuk hoor een op tv eigen zaak, maar je in kunt nooit eens op in vakantie uit want er is door niemand die op in jouw zaak of winkel kan van passen. Tot tijdens nu! Want De Roelvinkjes passen in op een de winkel. een Dries Roelvink neemt samen op tv met zijn naar vrouw Honoria en zoons Dave en door op Donny elke week een op zaak van iemand op over die op tv wel een verzetje heeft verdiend. Geen in van de door Roelvinkjes weet precies op tv wat ze van moeten doen, maar tijdens dat mag tijdens de pret niet het drukken. Ze zetten zich met op hart en ziel in uit voor deze op tv goede zaak. Laat dat op maar naar aan de Roelvinkjes over! De in Roelvinkjes hebben deze de week in de spannende met taak om de de slagerij van Walter en Carla uit over te nemen. Ze de komen erachter het dat een slagerij door runnen meer is op dan alleen maar winkeltje in met spelen. Het vlees komt namelijk niet door een vanzelf op je bord. de Ze doorlopen van het hele proces; van op tv het uitzoeken van een koe tijdens in de het wei in tot het uitbenen de van het karkas. door Ze ontwikkelen zelfs hun eigen product in en verkopen naar dat in op tv de winkel. Uiteraard hebben het De Roelvinkjes nog een op mooie verrassing in tijdens op tv petto voor de op tv slagersfamilie.

Aflevering een 4 - Leuk hoor een een eigen van zaak, maar je in kunt nooit van eens op vakantie door want er is niemand die op uit de jouw zaak of winkel kan passen. op Tot nu! met Want De door Roelvinkjes passen op tv op de winkel. Dries de Roelvink neemt tijdens samen met zijn tijdens vrouw Honoria en zoons Dave en de Donny uit elke week met een zaak van iemand over in die op wel een verzetje heeft verdiend. Geen op tv van de Roelvinkjes door weet door precies wat ze moeten doen, op maar tijdens dat mag de pret een niet drukken. naar Ze zetten zich met hart een en ziel in de voor deze goede van van zaak. Laat dat maar aan van de Roelvinkjes over! Deze naar week gaan de de Roelvinkjes een paar de dagen naar tijdens Italië om de uit B&B van het Alwin en Bionda over te het nemen. Bionda wordt uit binnenkort in geopereerd en een vakantie is het zeer welkom. op tv De door familie doet alle dagelijkse op werkzaamheden binnen de B&B naar en ook nu de is het stevig aanpoten. een door Ze moeten gasten door inchecken en zelfs een naar heuse barbecue in organiseren. En niemand spreekt een woord in Italiaans. tijdens Om hun uit avontuur in stijl in af te sluiten, zorgen de in Roelvinkjes ook deze tijdens keer in voor een fantastische een verrassing.

Aflevering van 3 - Leuk in hoor een eigen zaak, maar tijdens je kunt door nooit eens op vakantie op tv want er in is niemand die naar op jouw op zaak of door winkel kan passen. Tot nu! Want tijdens De Roelvinkjes het passen op de met winkel. Dries uit Roelvink neemt samen met zijn het vrouw Honoria en uit zoons Dave en naar de Donny elke week een zaak een van iemand over van die op tv wel een verzetje heeft verdiend. naar Geen van de op tv Roelvinkjes weet in precies wat ze moeten een doen, maar dat een mag op de pret niet in drukken. Ze zetten zich een met hart en met ziel in voor deze goede op zaak. Laat uit dat met maar aan de Roelvinkjes over! Deze met een week steekt de familie naar Roelvink de naar handen uit de mouwen in in woon- en zorgcentrum Herfstzon uit op tv in Goor. Ze nemen de dagelijkse tijdens zorg over door voor ongeveer tijdens vijftig ouderen, zodat de op verzorgers eindelijk met even kunnen ontspannen. op tv Ze moeten het hard werken: maaltijden bereiden, schoonmaken, bedden op een opmaken en natuurlijk het allerbelangrijkst: op tv de bewoners de verblijden met een persoonlijke aandacht. De Roelvinkjes geven alles op en zorgen daarnaast met voor een een leuke in verrassing!

Aflevering uit 2 - Leuk hoor door een op tv eigen zaak, maar je naar kunt nooit in eens op vakantie want naar er is niemand die op in jouw zaak van of winkel kan naar passen. Tot nu! Want in De Roelvinkjes naar passen op het de winkel. in Dries Roelvink neemt samen met van zijn op vrouw Honoria en zoons van Dave en Donny in elke week een zaak van met iemand met over die wel een verzetje het van heeft verdiend. Geen van de de Roelvinkjes weet precies wat van ze moeten de doen, maar dat de mag de op pret niet drukken. Ze zetten uit zich met tijdens hart op tv en ziel in met voor deze goede door zaak. Laat dat maar aan tijdens de Roelvinkjes over! met Deze de week neemt de familie met Roelvink met veel liefde de door boerderij tijdens van Albert en Angela het uit Zunderdorp over van zodat door deze hardwerkende boeren eindelijk een de keer samen tijdens weg kunnen. naar Op de boerderij naar wonen naast koeien de en schapen ook veel kalfjes, van lammetjes, hangbuikzwijnen, een kippen, paarden, op tv honden en katten. De met Roelvinkjes gaan stallen uitmesten, lammetjes tijdens voeren en door koeien melken en moeten een dus het hard aan op tv de bak!

Vanavond start een naar nieuwe met realityserie over door de familie Roelvink op SBS6. de Elke dinsdag is om op 20:30 uur te uit in zien hoe Dries Roelvink met zijn het vrouw Honoria op en zoons Dave van en de Donny telkens een paar dagen uit op de op 'winkel' van op tv iemand anders past. Die winkels met zijn heel naar verschillend. Van een vismarkt in een IJmuiden of een het bed & een breakfast in Italië op tv tot een een bakkerij in Den Haag. De Roelvinkjes door de maken er het beste op tv van, want veel kennis over op tv hoe in ze het in de zaken in moeten op doen is naar er niet. De eigenaren het van de zaken zijn vaak op al jaren niet op op vakantie het geweest. Aangezien door de Roelvinkjes nu de mogelijkheid in bieden om op in de winkel te passen, op naar is dat eindelijk mogelijk. Lees meer over op dit nieuwe op programma op naar gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

oktober 2019
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!