Programma gemist?

Aflevering in 8 - op tv Leuk hoor een eigen de zaak, maar tijdens je kunt nooit eens op vakantie een want er uit is niemand van die op jouw zaak of van winkel kan passen. uit Tot tijdens nu! Want De Roelvinkjes passen de op tijdens de winkel. tijdens Dries Roelvink neemt samen op tv met zijn vrouw van Honoria en zoons Dave en de Donny elke week op een zaak van het uit iemand over die een wel een verzetje heeft verdiend. een Geen van de Roelvinkjes van het weet precies wat ze moeten op doen, tijdens maar dat mag de tijdens pret niet een drukken. Ze zetten op tv zich met hart en ziel in in voor op tv deze goede zaak. naar Laat dat naar maar aan de Roelvinkjes over! op tv Deze tijdens week ontdekken de Roelvinkjes dat tijdens het runnen van een het door viswinkel hard werken betekent. op tv De wekker gaat op al vroeg af in in Huize Roelvink om de zelf te gaan vissen. op Verder moet de van op tv vis gesorteerd worden, op schoongemaakt, gefileerd en uiteraard verkocht in worden. uit Dit alles onder het genot van op een constante penetrante de in vislucht...

Aflevering met 7 - naar Leuk hoor een eigen zaak, het maar het je kunt nooit eens op op vakantie want naar er is niemand op tv die op op tv jouw zaak of winkel kan passen. een Tot nu! van Want De van Roelvinkjes passen op tv op de winkel. Dries op tv Roelvink neemt samen met zijn naar naar vrouw Honoria en zoons Dave het en Donny op tv elke week een zaak door van iemand in over die wel een verzetje van heeft tijdens verdiend. Geen van de Roelvinkjes van weet precies het wat ze moeten op tv doen, maar dat mag met de pret een niet drukken. Ze met zetten van zich met hart en ziel van in voor deze in goede zaak. van Laat dat maar aan naar de Roelvinkjes tijdens over! De laatste uit winkel waar De Roelvinkjes op van moeten passen de is met een spannende namelijk de Casa het Rosso op uit de Amsterdamse naar Wallen. Hier komt de op tv familie erachter wat op tv hard werken is in Amsterdam. met Naast het het runnen van een met erotisch theater moeten ze de ook een museum in met seksshop draaiende de houden. de Na werktijd duiken de Roelvinkjes op naar uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en door zorgen ook nog van voor een spetterende naar de verrassing!

Aflevering 6 op - op tv Leuk hoor een tijdens eigen zaak, maar je van kunt nooit eens op vakantie het want er tijdens is niemand die door op jouw zaak van of winkel kan van passen. door Tot nu! Want De Roelvinkjes passen de op de tijdens winkel. Dries Roelvink het neemt samen met naar zijn vrouw Honoria en op zoons Dave een en Donny uit elke week een zaak de van de iemand over die uit wel een verzetje heeft verdiend. Geen het een van de Roelvinkjes weet precies wat op tv tijdens ze moeten doen, maar dat mag met van de pret niet het drukken. Ze zetten zich met hart op de en ziel in voor deze uit goede zaak. Laat in dat maar aan de tijdens Roelvinkjes over! De door Roelvinkjes met passen een paar dagen op in de vijf in kinderen van Fabian tijdens en op Rowena uit Gassel. in De kroost is tussen de twee de op maanden en zeven jaar een oud. De drie jongste kinderen op tv zitten in nog in de luiers en tijdens dat betekent dat op tv er ongeveer op twintig keer met per dag verschoond moet worden. uit De met familie Roelvink moet flesjes maken, van boterhammen smeren, de speelgoed in opruimen en mag zich op tv opmaken voor een door paar slapeloze nachten. Ze weten van niet wat ze een overkomt, maar naar zetten alles tijdens op alles om uit het tot een succes te het van brengen.

Aflevering 5 - een Leuk hoor door een tijdens eigen zaak, maar je in kunt nooit eens op vakantie het want er is uit niemand die de op jouw zaak of in op winkel kan passen. op Tot nu! Want De in Roelvinkjes passen op de winkel. het Dries uit Roelvink neemt tijdens samen met zijn vrouw Honoria en van zoons Dave op en Donny het elke week een in zaak van iemand over die naar wel een de verzetje heeft verdiend. Geen naar van de Roelvinkjes tijdens weet precies van wat ze door moeten doen, maar dat mag de de naar pret niet drukken. het Ze zetten van zich met hart een en ziel in in voor deze goede op tv zaak. Laat dat maar naar aan de Roelvinkjes over! in De Roelvinkjes hebben naar deze een week de spannende taak om de in door slagerij van Walter en naar Carla over uit te nemen. Ze komen erachter dat uit naar een slagerij runnen meer is naar dan naar alleen maar winkeltje spelen. uit Het vlees komt namelijk tijdens niet vanzelf op door je bord. tijdens Ze doorlopen het het hele proces; van met het uitzoeken van van een koe in de wei op tv met tot het uitbenen van het karkas. in Ze ontwikkelen de zelfs hun eigen product naar en verkopen dat op tv in de winkel. het een Uiteraard hebben De Roelvinkjes nog een door mooie verrassing in naar petto voor de een in slagersfamilie.

Aflevering 4 - op tv Leuk op tv hoor een de eigen zaak, maar je op tv kunt nooit eens op vakantie een want er is de niemand die op op jouw zaak met of door winkel kan passen. Tot op nu! Want De Roelvinkjes het passen naar op de winkel. Dries Roelvink neemt naar samen met zijn een vrouw Honoria en naar zoons Dave uit en tijdens Donny elke week een zaak door van iemand met over die wel een op verzetje heeft verdiend. door Geen van de Roelvinkjes naar met weet precies wat ze het moeten doen, maar dat naar mag de het pret niet drukken. Ze zetten uit zich met op hart en ziel in door voor deze goede uit zaak. in Laat dat maar in aan de Roelvinkjes over! met Deze week tijdens gaan de Roelvinkjes een naar paar dagen naar op Italië om de uit B&B door van Alwin en Bionda over tijdens te op nemen. Bionda wordt binnenkort op tv geopereerd en een tijdens vakantie is zeer welkom. De de familie doet in alle dagelijkse van werkzaamheden binnen een de B&B en ook tijdens nu is naar het stevig aanpoten. Ze moeten een gasten inchecken en zelfs de een heuse barbecue met organiseren. En niemand door spreekt een woord door met Italiaans. Om hun avontuur in van stijl af te uit sluiten, zorgen in de Roelvinkjes op tv ook deze keer voor een op tv fantastische op tv verrassing.

Aflevering een 3 - Leuk hoor een naar eigen zaak, tijdens maar je een kunt nooit eens op het vakantie want van er is niemand die van op door jouw zaak of winkel kan op tv passen. Tot nu! een Want De Roelvinkjes op tv passen op door de winkel. Dries Roelvink een neemt samen met zijn tijdens vrouw Honoria en tijdens een zoons Dave en Donny de elke week een zaak de van iemand op tv over die wel op tv een verzetje heeft verdiend. Geen in op tv van de Roelvinkjes van weet precies wat naar ze moeten doen, in maar dat mag van de pret niet drukken. Ze op zetten zich met hart met tijdens en ziel in voor deze op goede zaak. Laat dat tijdens maar van aan de Roelvinkjes over! Deze het in week steekt de de familie Roelvink de handen uit door de mouwen het in woon- door en zorgcentrum Herfstzon in de Goor. Ze nemen de dagelijkse op zorg het over voor het ongeveer vijftig ouderen, zodat de uit verzorgers eindelijk even naar kunnen op tv ontspannen. Ze moeten hard werken: maaltijden uit bereiden, op schoonmaken, bedden opmaken door en natuurlijk op tv het allerbelangrijkst: de bewoners de verblijden met in persoonlijke aandacht. De Roelvinkjes tijdens geven alles en zorgen tijdens daarnaast voor naar een leuke uit verrassing!

Aflevering 2 - tijdens Leuk hoor het een eigen een zaak, maar je door kunt nooit naar eens op vakantie in want er is niemand die op van jouw zaak of op tv van winkel kan passen. Tot nu! de Want De van Roelvinkjes passen op de winkel. de op Dries Roelvink neemt samen uit met zijn vrouw Honoria van en een zoons Dave en op Donny elke week de een zaak van iemand over met die op wel een verzetje van heeft verdiend. Geen van de Roelvinkjes op tv weet precies wat van naar ze moeten doen, maar dat mag door van de pret niet drukken. door Ze zetten tijdens zich met hart op tv en ziel in voor deze goede van in zaak. Laat dat maar het aan de uit Roelvinkjes over! Deze week neemt de van uit familie Roelvink met veel liefde de een boerderij van Albert het en Angela tijdens uit op tv Zunderdorp over zodat tijdens deze hardwerkende boeren eindelijk een door keer samen weg kunnen. een Op de de boerderij wonen op naast koeien op en schapen ook veel het kalfjes, lammetjes, met hangbuikzwijnen, kippen, paarden, een honden en katten. naar De Roelvinkjes gaan stallen uitmesten, lammetjes naar naar voeren en koeien melken en de moeten dus hard tijdens aan de naar bak!

Vanavond start een tijdens door nieuwe realityserie over de familie van Roelvink op SBS6. Elke het dinsdag uit is om 20:30 van uur te uit zien hoe Dries Roelvink met zijn op tv tijdens vrouw Honoria en een zoons Dave en van Donny telkens een paar dagen op het de door 'winkel' van iemand anders tijdens past. Die winkels zijn het heel verschillend. met Van een op vismarkt in IJmuiden of van een bed & breakfast in in Italië tot naar een bakkerij van in Den Haag. De Roelvinkjes in maken er het op beste van, want het veel kennis over door hoe met ze het in de zaken tijdens moeten door doen is er niet. De eigenaren van van van de zaken zijn vaak in al in jaren niet op vakantie geweest. Aangezien naar de naar Roelvinkjes nu de mogelijkheid bieden tijdens om het op de winkel te passen, het is dat met eindelijk mogelijk. Lees meer de over dit in nieuwe programma op op tv gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

november 2020
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!