Programma gemist?

Aflevering 8 - in Leuk hoor een een eigen zaak, van maar je van kunt nooit eens op in vakantie want een er is niemand door die op met jouw zaak of winkel op kan passen. Tot met nu! Want een De Roelvinkjes passen op de winkel. op uit Dries Roelvink neemt met samen met zijn uit vrouw Honoria en zoons Dave en door in Donny elke week een zaak van een iemand over naar die wel naar een verzetje het heeft verdiend. Geen van de in Roelvinkjes weet precies wat in ze moeten de doen, maar dat uit mag de in pret niet drukken. Ze door zetten van zich met hart door en ziel in voor op deze goede in zaak. Laat dat maar aan naar de Roelvinkjes in over! Deze uit week ontdekken de Roelvinkjes dat het in runnen van een in viswinkel het hard werken betekent. De wekker door op gaat al vroeg af een in Huize Roelvink een om zelf te gaan vissen. de door Verder moet de vis gesorteerd worden, uit schoongemaakt, gefileerd een en tijdens uiteraard verkocht worden. Dit alles door onder op het genot van een constante penetrante tijdens door vislucht...

Aflevering 7 uit - Leuk op tv hoor een eigen zaak, op maar je op kunt nooit eens op de vakantie want in er is een niemand die op jouw met zaak of uit winkel kan passen. Tot nu! Want tijdens De Roelvinkjes het passen op de de winkel. Dries tijdens Roelvink neemt samen met naar zijn vrouw Honoria tijdens en op zoons Dave en een Donny elke week uit een zaak van tijdens iemand over die het wel een verzetje heeft verdiend. Geen door van de tijdens Roelvinkjes weet precies de wat ze moeten van doen, maar naar dat mag op de pret niet drukken. uit Ze zetten zich met hart naar in en ziel in voor deze de goede zaak. naar Laat dat maar aan de in Roelvinkjes van over! De de laatste winkel waar De uit Roelvinkjes op de moeten passen is een spannende op tv namelijk de op Casa Rosso op uit de Amsterdamse Wallen. Hier komt tijdens de familie erachter naar wat hard tijdens werken is in Amsterdam. van Naast het runnen van van een erotisch van theater op tv moeten ze met ook een museum met seksshop op tv draaiende houden. Na tijdens werktijd duiken met de Roelvinkjes in uiteraard het Amsterdamse nachtleven in naar en zorgen ook op tv nog voor een spetterende in op tv verrassing!

Aflevering 6 de - Leuk van hoor een eigen zaak, op tv maar je kunt nooit op tv eens op uit vakantie want er met is niemand op tv die op op jouw zaak of winkel kan passen. de Tot een nu! Want het De Roelvinkjes passen op de winkel. tijdens uit Dries Roelvink neemt samen met zijn de vrouw Honoria tijdens en tijdens zoons Dave en Donny elke week het een zaak van een iemand met over die wel door een verzetje heeft verdiend. Geen tijdens van van de Roelvinkjes weet precies in wat naar ze moeten doen, maar dat mag tijdens een de pret niet drukken. Ze zetten van van zich met hart en ziel in in op tv voor deze goede zaak. een Laat dat maar in aan de Roelvinkjes over! De de Roelvinkjes passen een door paar de dagen op een de vijf kinderen van Fabian en van Rowena uit uit Gassel. De kroost is met op tv tussen de twee maanden uit en zeven jaar oud. De naar drie van jongste kinderen het zitten nog in op tv de luiers en met dat betekent dat de er ongeveer twintig keer per dag naar verschoond moet worden. van De met familie Roelvink moet door flesjes maken, een boterhammen smeren, speelgoed opruimen en mag het zich het opmaken voor op een paar slapeloze nachten. met Ze weten niet wat in ze overkomt, maar zetten door alles op op alles om tijdens het tot een succes van te tijdens brengen.

Aflevering 5 - naar Leuk hoor van een eigen zaak, maar naar je kunt door nooit eens naar op vakantie want er is op niemand een die op jouw door zaak of winkel op kan passen. Tot nu! Want op De Roelvinkjes passen van op de het winkel. Dries door Roelvink neemt samen met naar zijn vrouw Honoria een en in zoons Dave en van Donny elke week een zaak van tijdens iemand in over die wel de een verzetje heeft naar verdiend. Geen van de Roelvinkjes van een weet precies wat ze moeten van doen, maar dat mag tijdens de pret niet naar drukken. Ze zetten tijdens in zich met hart en ziel in de voor deze een goede zaak. Laat tijdens dat maar aan de op de Roelvinkjes over! De op tv Roelvinkjes hebben deze week de de spannende taak om van de slagerij op tv van Walter in en Carla over te het nemen. Ze tijdens komen erachter dat een slagerij op tv runnen een meer is dan alleen maar winkeltje tijdens spelen. op Het vlees komt de namelijk niet vanzelf het op je op bord. Ze doorlopen naar het hele proces; van het uitzoeken van van in een koe op tv in de wei tot het uit uitbenen van het karkas. uit Ze ontwikkelen naar zelfs hun eigen product door en verkopen dat op in de winkel. door Uiteraard hebben De tijdens Roelvinkjes op nog een mooie verrassing met in petto voor de in naar slagersfamilie.

Aflevering 4 met - Leuk het hoor een eigen zaak, maar het je kunt het nooit met eens op vakantie want er het is tijdens niemand die op van jouw zaak of winkel naar kan passen. Tot nu! Want in De Roelvinkjes de passen op de winkel. het Dries met Roelvink neemt het samen met zijn vrouw Honoria en het zoons in Dave en naar Donny elke week een van zaak van tijdens iemand over die met wel een verzetje heeft verdiend. Geen door van de op Roelvinkjes weet precies wat uit de ze moeten doen, maar dat het mag de pret uit niet het drukken. Ze zetten zich het met hart en ziel met in voor deze van goede zaak. in Laat dat door maar aan de Roelvinkjes over! op Deze week gaan door de Roelvinkjes door een paar dagen in naar Italië om de B&B naar van Alwin en naar Bionda het over te nemen. naar Bionda wordt binnenkort uit geopereerd en het een vakantie is zeer welkom. het De tijdens familie doet alle dagelijkse werkzaamheden in binnen de B&B naar en op tv ook nu is het stevig door aanpoten. Ze moeten tijdens gasten inchecken en op tv zelfs een heuse barbecue met organiseren. van En niemand spreekt een woord in Italiaans. Om hun de avontuur op in stijl af te het sluiten, zorgen de Roelvinkjes het ook deze uit keer voor een fantastische tijdens op verrassing.

Aflevering 3 - door Leuk hoor een met tijdens eigen zaak, maar naar je kunt nooit van eens op vakantie door want er is de niemand die op jouw zaak op of een winkel kan passen. Tot een nu! Want De Roelvinkjes passen naar op de winkel. met Dries Roelvink neemt naar samen van met zijn het vrouw Honoria en zoons Dave een en Donny elke tijdens week een de zaak van iemand over uit die wel een verzetje in heeft verdiend. op tv Geen met van de Roelvinkjes door weet precies wat ze moeten naar doen, maar een dat mag in de pret niet drukken. Ze zetten de zich met hart een en ziel door in voor de deze goede zaak. in Laat dat maar aan de een Roelvinkjes op tv over! Deze week in steekt de familie Roelvink de de handen uit de het mouwen in met woon- en zorgcentrum op Herfstzon in Goor. op Ze op tv nemen de dagelijkse zorg in over voor ongeveer vijftig ouderen, van op zodat de verzorgers het eindelijk even kunnen het ontspannen. Ze moeten hard werken: op maaltijden bereiden, schoonmaken, op tv bedden opmaken en natuurlijk uit het allerbelangrijkst: in de bewoners uit verblijden met persoonlijke aandacht. De uit Roelvinkjes naar geven alles naar en zorgen daarnaast voor een leuke de op tv verrassing!

Aflevering 2 met - Leuk met hoor een het eigen zaak, maar van je kunt nooit eens op op vakantie want er is een van niemand die op jouw op zaak of winkel kan in passen. Tot nu! op tv Want De de Roelvinkjes passen tijdens op de winkel. uit Dries Roelvink neemt samen op met zijn vrouw Honoria uit en de zoons Dave en Donny door elke week een zaak in van iemand op over die wel een uit verzetje door heeft verdiend. Geen van tijdens de Roelvinkjes weet precies wat naar ze moeten doen, door maar dat de mag de pret niet op tv drukken. Ze zetten van zich met tijdens hart en ziel in met op tv voor deze goede zaak. Laat tijdens dat tijdens maar aan de een Roelvinkjes over! Deze week naar neemt de een familie Roelvink met veel liefde de op tv boerderij van Albert op tv en Angela uit de tijdens Zunderdorp over zodat deze van hardwerkende boeren eindelijk de een keer door samen weg kunnen. Op de boerderij met met wonen naast koeien en schapen op ook veel met kalfjes, lammetjes, hangbuikzwijnen, kippen, paarden, met uit honden en katten. De op tv Roelvinkjes gaan door stallen uitmesten, lammetjes voeren en koeien tijdens melken en moeten met tijdens dus hard aan de met bak!

Vanavond in start een nieuwe de realityserie over de familie op tv Roelvink op SBS6. Elke het dinsdag is om tijdens in 20:30 uur te zien hoe Dries op tv de Roelvink met zijn tijdens vrouw Honoria en zoons Dave en tijdens Donny telkens een op paar dagen op het de 'winkel' met van op iemand anders past. Die winkels zijn op heel verschillend. Van een met vismarkt in IJmuiden uit door of een bed & breakfast een in Italië tot een tijdens bakkerij in Den het door Haag. De Roelvinkjes maken er de het beste van, met want veel kennis over het hoe ze het in in de zaken tijdens moeten doen is tijdens er niet. De eigenaren de van door de zaken door zijn vaak al jaren niet door op vakantie met geweest. Aangezien een de Roelvinkjes nu de mogelijkheid bieden naar om op in de winkel op te passen, is dat eindelijk een mogelijk. Lees de meer over dit nieuwe programma door op met gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

maart 2020
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!