Programma gemist?

Aflevering op tv 8 - Leuk hoor een het eigen zaak, een maar je kunt op nooit eens uit op vakantie want er met is niemand die op het jouw op tv zaak of een winkel kan passen. Tot op nu! Want De Roelvinkjes passen tijdens op een de winkel. Dries Roelvink op neemt samen door met zijn vrouw Honoria en een zoons Dave met en de Donny elke week een zaak van op iemand over die de wel een verzetje door heeft verdiend. Geen een van de Roelvinkjes van weet precies naar wat ze moeten naar doen, in maar dat mag de pret van niet drukken. Ze een zetten zich met hart uit en ziel uit in voor de deze goede zaak. van Laat dat maar een aan de Roelvinkjes over! Deze tijdens week ontdekken de uit door Roelvinkjes dat het runnen van een de viswinkel hard het werken van betekent. De wekker gaat al van vroeg op af in Huize Roelvink uit om zelf te met gaan vissen. Verder moet de het met vis gesorteerd worden, de schoongemaakt, gefileerd en met uiteraard verkocht worden. op tv Dit alles onder naar het genot van van een constante penetrante in vislucht...

Aflevering tijdens 7 - Leuk hoor de een eigen zaak, maar op je kunt nooit een eens op vakantie door want er is naar niemand die op op jouw zaak door of winkel uit kan passen. tijdens Tot nu! Want De Roelvinkjes passen het naar op de winkel. Dries de Roelvink neemt samen op met zijn vrouw Honoria een en zoons Dave en de Donny van elke week een zaak van naar iemand over die tijdens wel met een verzetje heeft in verdiend. Geen van in de Roelvinkjes weet in precies wat ze moeten doen, op maar dat tijdens mag door de pret niet een drukken. Ze zetten zich met met hart en de ziel in voor een deze goede zaak. Laat dat uit maar aan de door de Roelvinkjes over! De laatste met winkel waar De Roelvinkjes uit op moeten een passen is met een spannende namelijk de Casa van Rosso op de Amsterdamse de Wallen. Hier op komt de familie erachter van de wat hard werken is in van Amsterdam. Naast het runnen de van een in erotisch theater moeten ze in ook een op museum met seksshop naar draaiende houden. Na werktijd de duiken de Roelvinkjes op uiteraard het Amsterdamse de nachtleven in het en in zorgen ook nog tijdens voor een spetterende in verrassing!

Aflevering naar 6 - Leuk in hoor een eigen met zaak, maar je kunt nooit het eens het op vakantie want er is een niemand die naar op op jouw zaak of van winkel kan passen. Tot nu! uit Want De Roelvinkjes passen op tv op de winkel. op tv Dries Roelvink neemt door samen met zijn het vrouw Honoria van en zoons tijdens Dave en Donny elke door week tijdens een zaak van de iemand over die wel de een verzetje heeft verdiend. Geen van van de een Roelvinkjes weet in precies wat van ze moeten doen, maar tijdens dat mag de pret van niet drukken. Ze naar zetten zich met hart naar en van ziel in voor op deze goede zaak. Laat tijdens dat maar naar aan de Roelvinkjes over! De uit Roelvinkjes passen een op tv van paar dagen op de vijf kinderen op tv van op Fabian en Rowena uit Gassel. op tv De kroost is tijdens tussen de twee een maanden de en zeven jaar oud. het De drie jongste van kinderen zitten nog in de de luiers de en dat op tv betekent dat door er ongeveer twintig keer per uit dag verschoond moet worden. van De op familie Roelvink moet flesjes de maken, boterhammen de smeren, speelgoed opruimen op tv en mag uit zich opmaken voor uit een paar slapeloze uit nachten. Ze weten niet door wat ze overkomt, tijdens maar zetten alles op alles van van om het tot een succes op te op brengen.

Aflevering het 5 - Leuk hoor door een uit eigen zaak, maar je kunt nooit een eens op vakantie door het want er is niemand de die op jouw door zaak of winkel kan de passen. Tot tijdens nu! Want de De Roelvinkjes passen de op de winkel. Dries Roelvink door neemt samen met door zijn vrouw de Honoria en zoons Dave en tijdens Donny van elke week een een zaak van iemand over die naar wel een met verzetje door heeft verdiend. Geen het van de Roelvinkjes weet precies het wat met ze moeten doen, maar dat mag op de pret niet tijdens drukken. de Ze zetten zich uit met hart een en ziel in een voor deze goede zaak. Laat dat een maar aan de van Roelvinkjes over! De met Roelvinkjes tijdens hebben deze week de op spannende taak om de van slagerij uit van Walter en het Carla over in te nemen. Ze komen erachter dat door een slagerij tijdens runnen op meer is dan alleen maar tijdens winkeltje spelen. Het vlees door een komt namelijk niet vanzelf op je met in bord. Ze doorlopen het hele op proces; van het uit uitzoeken uit van een koe in de het wei tot het uitbenen met het van het karkas. Ze ontwikkelen een zelfs hun tijdens eigen product en verkopen tijdens dat in de met winkel. het Uiteraard hebben De Roelvinkjes nog een het mooie door verrassing in petto naar voor de een slagersfamilie.

Aflevering 4 de - door Leuk hoor een eigen een zaak, maar een je kunt nooit eens op vakantie de want van er is tijdens niemand die op tijdens jouw zaak of winkel met kan passen. in Tot nu! Want De Roelvinkjes van passen op de van winkel. Dries Roelvink neemt uit in samen met zijn vrouw in Honoria en zoons Dave en van een Donny elke week met een zaak van iemand op tv over die wel uit een verzetje heeft verdiend. Geen door van de de Roelvinkjes weet precies het wat ze moeten doen, op maar dat door mag de in pret niet drukken. Ze zetten een zich met tijdens hart en ziel in een voor door deze goede zaak. Laat dat in op maar aan de Roelvinkjes in over! Deze week tijdens gaan de Roelvinkjes op tv een paar dagen naar Italië tijdens om de B&B met door van Alwin en Bionda over te uit nemen. Bionda wordt op tv binnenkort geopereerd en van een vakantie is op zeer de welkom. De familie tijdens doet alle dagelijkse werkzaamheden binnen de de B&B en met ook nu is met het stevig op aanpoten. op Ze moeten gasten inchecken uit en zelfs een het heuse barbecue organiseren. En niemand met spreekt een woord op Italiaans. uit Om hun avontuur een in stijl naar af te sluiten, de zorgen de Roelvinkjes ook van deze keer voor een fantastische tijdens een verrassing.

Aflevering in 3 - Leuk hoor een de eigen zaak, maar met in je kunt nooit eens op vakantie de want er is de niemand die het op jouw zaak of naar uit winkel kan passen. uit Tot nu! Want De de Roelvinkjes passen op een de winkel. Dries uit Roelvink neemt samen van met zijn het vrouw Honoria en zoons Dave op en Donny elke tijdens week een zaak van door op iemand over die wel een door verzetje heeft verdiend. Geen tijdens een van de Roelvinkjes weet precies op tv wat ze moeten met doen, maar tijdens dat mag met de pret niet drukken. van Ze zetten zich met met hart en ziel in uit voor deze goede tijdens zaak. Laat dat de maar aan de de Roelvinkjes over! op Deze week steekt met de familie Roelvink de met handen uit de een mouwen op in woon- en tijdens zorgcentrum Herfstzon in Goor. Ze de een nemen de dagelijkse zorg over naar voor tijdens ongeveer vijftig ouderen, zodat naar de verzorgers eindelijk even op kunnen ontspannen. Ze naar moeten hard werken: maaltijden naar bereiden, schoonmaken, bedden het opmaken en een natuurlijk op tv het allerbelangrijkst: de bewoners verblijden met de persoonlijke het aandacht. De Roelvinkjes geven alles in en zorgen daarnaast de voor een leuke in naar verrassing!

Aflevering met 2 - Leuk hoor met een eigen uit zaak, maar je tijdens kunt nooit eens op vakantie met want op er is niemand op die op jouw zaak het of winkel kan passen. van Tot nu! Want van De Roelvinkjes in passen op de op winkel. Dries Roelvink in neemt de samen met zijn vrouw Honoria en door zoons Dave uit en Donny elke van week een zaak een van iemand over van die wel een uit verzetje met heeft verdiend. Geen van van de Roelvinkjes met weet precies wat ze moeten doen, met tijdens maar dat mag de door pret niet drukken. Ze zetten uit zich tijdens met hart en ziel in in voor naar deze goede zaak. een Laat dat maar aan een de Roelvinkjes uit over! Deze de week neemt de familie Roelvink met naar van veel liefde de boerderij naar van Albert en Angela uit uit door Zunderdorp over zodat deze hardwerkende boeren uit eindelijk een de keer het samen weg kunnen. Op de boerderij van wonen op tv naast koeien en schapen met ook op tv veel kalfjes, lammetjes, op hangbuikzwijnen, kippen, paarden, in honden en katten. De naar Roelvinkjes gaan stallen naar uitmesten, lammetjes in voeren en koeien in melken en moeten dus hard tijdens aan de naar bak!

Vanavond start een het naar nieuwe realityserie over de op tv familie Roelvink in op SBS6. Elke dinsdag op tv is om 20:30 uur een te zien hoe Dries in Roelvink tijdens met zijn vrouw Honoria en door zoons in Dave en Donny telkens een op paar dagen op van de 'winkel' het van iemand naar anders past. Die in winkels zijn heel verschillend. Van een van vismarkt de in IJmuiden of een op bed & van breakfast in van Italië tot een bakkerij in naar Den Haag. De uit Roelvinkjes maken van er het van beste van, want veel kennis door over hoe ze met het naar in de zaken moeten doen is uit met er niet. De eigenaren van de de zaken zijn vaak het al jaren niet op tijdens vakantie van geweest. Aangezien de Roelvinkjes de nu de mogelijkheid op bieden om op het de uit winkel te passen, is dat eindelijk door op mogelijk. Lees meer over dit nieuwe programma tijdens in op gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

april 2021
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!