Programma gemist?

Aflevering de 8 - Leuk hoor de een in eigen zaak, maar je op tv kunt nooit eens van op vakantie want er met is met niemand die op jouw zaak of van winkel kan een passen. Tot tijdens nu! Want het De Roelvinkjes passen een op de winkel. Dries in Roelvink neemt samen met zijn uit vrouw Honoria en door zoons Dave en een Donny elke week op een op zaak van de iemand over die wel de een verzetje heeft verdiend. Geen door van de van Roelvinkjes weet precies wat op de ze moeten doen, maar dat mag naar op tv de pret niet van drukken. Ze zetten zich het met hart op tv en ziel in voor deze het goede de zaak. Laat dat met maar aan de door Roelvinkjes over! Deze week uit ontdekken de Roelvinkjes dat het op runnen van een een viswinkel hard door werken van betekent. De wekker gaat van al vroeg af in Huize op Roelvink tijdens om zelf in te gaan vissen. op Verder moet de vis gesorteerd worden, een met schoongemaakt, gefileerd en uiteraard in verkocht worden. naar Dit alles onder het genot van met een constante uit penetrante op vislucht...

Aflevering het 7 - Leuk een hoor een eigen zaak, maar naar je op tv kunt nooit eens op vakantie met want in er is niemand die naar op jouw zaak op of door winkel kan passen. Tot nu! de Want op tv De Roelvinkjes passen op de door winkel. Dries op tv Roelvink neemt het samen met zijn vrouw Honoria door en zoons op Dave en Donny elke de week een zaak van in op tv iemand over die tijdens wel een verzetje heeft het verdiend. Geen van de Roelvinkjes op tv weet precies tijdens wat door ze moeten doen, maar door dat mag de in pret niet drukken. Ze van zetten zich met hart met en ziel in het het voor deze goede zaak. van Laat dat maar aan de op tv Roelvinkjes over! De tijdens op laatste winkel waar De het Roelvinkjes op moeten passen het is een spannende een namelijk de op Casa Rosso in op de Amsterdamse Wallen. uit Hier komt de op tv familie erachter van wat hard werken is in naar Amsterdam. Naast het runnen uit tijdens van een erotisch de theater moeten ze ook een een museum met seksshop draaiende tijdens houden. Na uit werktijd duiken de in Roelvinkjes door uiteraard het Amsterdamse nachtleven in en naar zorgen ook nog van tijdens voor een spetterende het verrassing!

Aflevering 6 uit - Leuk hoor het een eigen naar zaak, maar je kunt een nooit eens op een vakantie want er tijdens is niemand die met op de jouw zaak of winkel kan passen. van Tot nu! de Want de De Roelvinkjes passen op het de winkel. met Dries Roelvink neemt samen met het zijn vrouw Honoria en naar zoons van Dave en op Donny elke week naar een zaak van iemand over die op een wel een verzetje heeft verdiend. het Geen van de Roelvinkjes op weet de precies wat ze moeten doen, de maar uit dat mag de pret niet op drukken. Ze zetten door zich met hart in en ziel naar in voor deze door goede zaak. Laat door dat maar aan op tv de Roelvinkjes naar over! De Roelvinkjes passen het een paar met dagen op de de vijf kinderen van Fabian de en Rowena de uit Gassel. De tijdens kroost is tussen uit de twee maanden het en zeven uit jaar oud. De drie jongste kinderen uit zitten nog op tv in de luiers in en dat betekent op dat er ongeveer twintig op keer een per dag verschoond moet door worden. De de familie Roelvink moet flesjes in maken, boterhammen smeren, een speelgoed opruimen en een mag zich opmaken in voor een paar slapeloze uit naar nachten. Ze weten niet door wat ze overkomt, maar tijdens zetten naar alles op alles om het tot het een succes te in uit brengen.

Aflevering het 5 - Leuk van hoor een eigen zaak, maar het je kunt op nooit eens op vakantie een naar want er is niemand die uit op jouw zaak op of winkel van kan passen. Tot nu! Want uit De tijdens Roelvinkjes passen door op de winkel. Dries Roelvink op neemt samen met zijn de vrouw tijdens Honoria en zoons Dave en in een Donny elke week een van zaak van iemand over het die wel de een verzetje heeft verdiend. een Geen uit van de Roelvinkjes uit weet precies wat ze moeten doen, een maar door dat mag de pret niet uit op drukken. Ze zetten met zich met hart en een ziel in voor deze goede met zaak. een Laat dat op maar aan de in Roelvinkjes over! De Roelvinkjes hebben deze uit week de spannende op tv taak om de met slagerij naar van Walter en met Carla over op tv te nemen. Ze tijdens komen erachter dat een slagerij op runnen meer is de dan alleen maar het winkeltje spelen. met Het vlees komt de namelijk niet vanzelf naar op je van bord. Ze doorlopen op het hele proces; van het een uitzoeken van naar een koe in het de wei door tot het uitbenen op tv van het karkas. Ze ontwikkelen zelfs van een hun eigen product en verkopen in dat in de winkel. op Uiteraard hebben De het door Roelvinkjes nog een mooie verrassing in met petto op tv voor de in slagersfamilie.

Aflevering de 4 - van Leuk hoor een uit eigen zaak, maar je kunt nooit de eens op vakantie naar want door er is het niemand die op jouw op zaak of winkel in kan passen. Tot door nu! Want met De Roelvinkjes passen op in de winkel. Dries op tv Roelvink neemt samen met van zijn vrouw Honoria en het met zoons Dave en Donny elke door week een zaak van tijdens iemand over die een wel een in verzetje heeft uit verdiend. Geen van de door Roelvinkjes weet precies met wat ze moeten doen, tijdens maar dat mag uit de tijdens pret niet een drukken. Ze zetten zich met van hart door en ziel in de voor deze goede zaak. het Laat dat maar aan op de Roelvinkjes op tv over! Deze week gaan uit de Roelvinkjes op een paar dagen naar Italië op tv door om de B&B van Alwin en naar Bionda over de te nemen. het Bionda wordt binnenkort het geopereerd en een vakantie tijdens is een zeer welkom. De op familie doet alle dagelijkse werkzaamheden binnen tijdens de tijdens B&B en door ook nu is het stevig aanpoten. op tv Ze op tv moeten gasten inchecken en het zelfs een het heuse barbecue organiseren. En niemand uit spreekt een woord tijdens Italiaans. Om een hun avontuur in de stijl af tijdens te sluiten, zorgen de Roelvinkjes in ook deze keer de voor op tv een fantastische een verrassing.

Aflevering 3 in - een Leuk hoor een eigen zaak, het maar je kunt nooit de een eens op vakantie tijdens want er is niemand met die op jouw zaak of een uit winkel kan passen. Tot nu! Want in De Roelvinkjes de passen op van de winkel. uit Dries Roelvink neemt samen met zijn op tv vrouw Honoria een en zoons Dave en van Donny van elke week een van zaak van iemand over tijdens die door wel een verzetje heeft verdiend. de Geen op tv van de Roelvinkjes de weet precies wat ze moeten doen, door maar naar dat mag de pret met niet drukken. Ze op zetten zich naar met hart en ziel in door tijdens voor deze goede zaak. Laat een dat maar tijdens aan de Roelvinkjes met over! Deze week steekt de een familie Roelvink uit de handen uit door de mouwen in op tv woon- en zorgcentrum het Herfstzon in op tv Goor. Ze nemen de dagelijkse de zorg over voor het ongeveer op vijftig ouderen, zodat de verzorgers tijdens eindelijk even naar kunnen op ontspannen. Ze moeten hard uit werken: maaltijden op bereiden, schoonmaken, bedden het opmaken en natuurlijk het door allerbelangrijkst: de bewoners met verblijden met persoonlijke in aandacht. De de Roelvinkjes geven alles uit en zorgen daarnaast voor een met leuke door verrassing!

Aflevering de 2 - Leuk hoor naar een eigen zaak, de maar je het kunt nooit eens op vakantie het want er is met niemand die door op jouw zaak in of winkel kan passen. het Tot naar nu! Want De Roelvinkjes passen op tv op een de winkel. de Dries Roelvink neemt samen met met zijn in vrouw Honoria en zoons van Dave en Donny elke week tijdens een van zaak van iemand over die op wel een verzetje een de heeft verdiend. Geen van de naar Roelvinkjes weet tijdens precies wat ze moeten door doen, in maar dat mag de pret niet met drukken. Ze zetten het zich met op tv hart en op ziel in voor deze goede naar een zaak. Laat dat maar van aan de Roelvinkjes over! Deze uit week naar neemt de familie Roelvink met het in veel liefde de boerderij van Albert tijdens en Angela uit de van Zunderdorp over zodat deze hardwerkende op tv boeren eindelijk een keer de samen weg in kunnen. Op op de boerderij wonen op naast koeien en tijdens schapen ook veel kalfjes, lammetjes, in hangbuikzwijnen, kippen, paarden, uit honden en katten. op De Roelvinkjes gaan naar stallen uitmesten, een lammetjes voeren het en koeien melken en de moeten naar dus hard aan de van bak!

Vanavond op start een nieuwe realityserie met over de familie door Roelvink van op SBS6. Elke dinsdag het is om 20:30 uur te naar zien hoe het Dries Roelvink van met zijn vrouw tijdens Honoria en zoons Dave van en in Donny telkens een door paar dagen op de op 'winkel' van iemand anders een past. Die winkels zijn op tv heel door verschillend. Van een naar vismarkt in IJmuiden of door een bed & breakfast in uit uit Italië tot een naar bakkerij in Den Haag. De in Roelvinkjes maken een er het beste op van, want veel kennis over tijdens hoe naar ze het in de zaken naar moeten doen met is er in niet. De eigenaren van de met zaken van zijn vaak al jaren niet met op vakantie een geweest. Aangezien het de Roelvinkjes nu de de mogelijkheid bieden op om op de van winkel te passen, naar is dat eindelijk mogelijk. Lees tijdens meer over dit op nieuwe programma op tijdens gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

juli 2021
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!