Programma gemist?

Aflevering met 8 - Leuk een hoor een eigen zaak, maar in je kunt met nooit eens op het vakantie want er is de niemand die op tv op jouw zaak of een winkel kan passen. naar het Tot nu! Want De Roelvinkjes met passen op op de winkel. Dries het Roelvink neemt samen met tijdens zijn vrouw Honoria en van zoons Dave met en Donny elke in week op een zaak van iemand over die op tijdens wel een verzetje heeft verdiend. Geen door van de Roelvinkjes in weet precies wat uit ze moeten doen, op maar dat in mag de tijdens pret niet drukken. Ze zetten uit op zich met hart op tv en ziel in met voor deze goede zaak. Laat dat het maar op aan de Roelvinkjes in over! Deze week ontdekken naar de Roelvinkjes door dat het runnen van een op viswinkel hard werken uit betekent. De wekker in van gaat al vroeg op tv af in Huize Roelvink om uit zelf te met gaan vissen. Verder moet de de uit vis gesorteerd worden, met schoongemaakt, gefileerd en uiteraard op tv verkocht worden. Dit de alles onder het op genot van een constante penetrante door met vislucht...

Aflevering 7 - in Leuk het hoor een eigen zaak, maar tijdens je kunt nooit van eens op vakantie door door want er is niemand die tijdens op jouw zaak tijdens of winkel kan uit passen. Tot nu! Want met De Roelvinkjes met passen naar op de winkel. op Dries Roelvink neemt samen met zijn op tv vrouw Honoria en uit zoons Dave en tijdens uit Donny elke week een zaak van op tv iemand over de die op tv wel een verzetje heeft van verdiend. Geen van de in Roelvinkjes weet precies van wat met ze moeten doen, maar dat mag het de pret niet het drukken. Ze zetten het zich met met hart en ziel naar in voor deze goede het zaak. Laat dat op in maar aan de Roelvinkjes over! met De tijdens laatste winkel waar naar De Roelvinkjes op moeten de passen is uit een spannende namelijk de Casa Rosso op tv op door de Amsterdamse Wallen. Hier door komt naar de familie erachter wat door hard werken is een in Amsterdam. van Naast het runnen van een het erotisch theater op tv moeten ze uit ook een museum met een seksshop draaiende houden. het Na werktijd duiken door de Roelvinkjes met uiteraard het Amsterdamse uit nachtleven in en zorgen ook door nog voor een het spetterende het verrassing!

Aflevering 6 - tijdens Leuk van hoor een eigen zaak, maar op je door kunt nooit eens op vakantie uit want er op tv is niemand tijdens die op door jouw zaak of winkel kan passen. de het Tot nu! Want De het Roelvinkjes passen op de winkel. op op Dries Roelvink neemt samen in met zijn een vrouw Honoria en zoons een Dave en Donny op elke week een op tv zaak van iemand op tv over die een wel een verzetje heeft verdiend. van Geen van de de Roelvinkjes weet precies een wat ze moeten doen, van maar dat op mag de pret niet naar drukken. een Ze zetten zich uit met hart met en ziel in voor deze goede het zaak. Laat van dat maar aan tijdens de Roelvinkjes over! in De Roelvinkjes naar passen een paar de dagen op van de vijf kinderen van op tv Fabian en Rowena uit Gassel. tijdens De kroost van is tijdens tussen de twee in maanden en zeven van jaar oud. De drie op jongste kinderen zitten de nog in naar de luiers en het dat betekent dat er uit ongeveer twintig keer uit per dag op tv verschoond moet worden. De familie Roelvink van moet flesjes maken, het met boterhammen smeren, speelgoed opruimen op en mag zich een opmaken voor in een paar slapeloze nachten. Ze door weten niet van wat ze overkomt, maar naar zetten alles op het alles om het met tot een op succes te op brengen.

Aflevering 5 met - Leuk het hoor een eigen zaak, maar naar je op tv kunt nooit uit eens op vakantie want op tv er is niemand die op van jouw zaak tijdens of winkel op kan passen. Tot nu! op Want het De Roelvinkjes passen een op de winkel. Dries Roelvink op neemt samen met op zijn tijdens vrouw Honoria en zoons op tv Dave en Donny elke van week een zaak van in het iemand over die door wel een verzetje heeft op verdiend. Geen van de uit Roelvinkjes weet precies tijdens wat ze moeten doen, in maar in dat mag de pret niet tijdens met drukken. Ze zetten zich met hart in en ziel in tijdens voor op tv deze goede zaak. tijdens Laat dat maar aan tijdens de een Roelvinkjes over! De Roelvinkjes tijdens hebben deze van week de spannende taak om op de slagerij van Walter uit en Carla een over te in nemen. Ze de komen erachter dat een van slagerij runnen meer is op dan alleen op tv maar winkeltje spelen. Het de vlees op tv komt namelijk niet vanzelf op op je bord. Ze de doorlopen het in hele proces; met van het uitzoeken van een koe uit in op tv de wei tot het uitbenen met van het karkas. uit van Ze ontwikkelen zelfs hun eigen product tijdens en verkopen dat van in de naar winkel. op tv Uiteraard hebben De Roelvinkjes nog een het mooie verrassing in op petto voor met de de slagersfamilie.

Aflevering 4 een - Leuk naar hoor een eigen zaak, maar op tv je van kunt nooit in eens op vakantie want er door is het niemand die op jouw van zaak of winkel op kan passen. het Tot nu! Want in De Roelvinkjes passen op de naar winkel. Dries Roelvink neemt van samen met zijn het vrouw Honoria en uit een zoons Dave en Donny het elke week een op zaak van iemand over die de wel van een verzetje heeft verdiend. de Geen van de van Roelvinkjes tijdens weet precies wat ze moeten doen, uit maar dat mag op de pret niet tijdens in drukken. Ze zetten zich op tv met hart en ziel op in voor tijdens deze goede tijdens zaak. Laat dat maar de aan de Roelvinkjes op over! Deze op tv week gaan de Roelvinkjes een paar het dagen naar het Italiƫ het om de B&B van een Alwin en Bionda over met te uit nemen. Bionda wordt binnenkort geopereerd door en een de vakantie is zeer met welkom. De een familie doet alle dagelijkse in werkzaamheden binnen de naar B&B en ook uit nu is het stevig uit aanpoten. Ze moeten gasten een de inchecken en zelfs een heuse op tv barbecue organiseren. En niemand een spreekt het een woord Italiaans. Om met hun op tv avontuur in stijl af te op sluiten, zorgen op tv de Roelvinkjes ook deze in keer voor een met fantastische op tv verrassing.

Aflevering op tv 3 - Leuk hoor een een eigen van zaak, maar je kunt in nooit eens op op vakantie want de er is niemand die op tijdens jouw zaak uit of winkel kan passen. op Tot nu! het Want De met Roelvinkjes passen op de een winkel. Dries Roelvink het neemt samen op tv met zijn vrouw in Honoria en in zoons Dave en Donny elke week op tv een het zaak van iemand over tijdens die wel een verzetje met heeft verdiend. tijdens Geen op tv van de Roelvinkjes weet precies wat op tv ze moeten het doen, maar dat mag door de pret op niet drukken. een Ze zetten zich met tijdens hart en naar ziel in door voor deze goede zaak. Laat naar dat maar aan tijdens de Roelvinkjes over! Deze uit week steekt een de familie Roelvink door de op tv handen uit de mouwen in uit woon- en zorgcentrum een Herfstzon in op Goor. Ze nemen de van dagelijkse zorg over naar voor ongeveer een vijftig ouderen, zodat de verzorgers uit naar eindelijk even kunnen ontspannen. Ze in moeten hard werken: door maaltijden bereiden, schoonmaken, bedden naar opmaken en uit natuurlijk in het allerbelangrijkst: de de bewoners verblijden met persoonlijke aandacht. De op tv met Roelvinkjes geven alles en in zorgen daarnaast voor een leuke in in verrassing!

Aflevering met 2 - Leuk uit hoor een eigen zaak, maar met je kunt uit nooit eens op met vakantie want er op is niemand die door op jouw de zaak of winkel kan passen. uit Tot nu! Want op tv De Roelvinkjes passen tijdens op de op winkel. Dries Roelvink neemt van op samen met zijn op vrouw Honoria en zoons Dave en door tijdens Donny elke week een zaak de van het iemand over die wel naar een verzetje in heeft verdiend. Geen op van de Roelvinkjes weet in precies wat tijdens ze moeten doen, maar dat mag van de pret op tv niet drukken. Ze op zetten zich op tv met hart en de ziel in uit voor deze goede zaak. in Laat dat maar aan tijdens de Roelvinkjes over! naar Deze week neemt de de familie tijdens Roelvink met veel liefde de van boerderij van de Albert en Angela in uit Zunderdorp over zodat naar deze op hardwerkende boeren eindelijk een keer op samen weg kunnen. door Op tijdens de boerderij wonen naast koeien in door en schapen ook veel kalfjes, lammetjes, op tv hangbuikzwijnen, naar kippen, paarden, honden en een katten. De Roelvinkjes in gaan stallen uitmesten, lammetjes op voeren en koeien uit melken op tv en moeten dus hard een aan de op tv bak!

Vanavond door start een nieuwe realityserie over een naar de familie Roelvink het op SBS6. Elke dinsdag is uit om de 20:30 uur te zien hoe tijdens Dries de Roelvink met zijn vrouw Honoria op tv en zoons met Dave en het Donny telkens een paar de dagen op de door 'winkel' van op iemand anders past. Die winkels zijn heel in verschillend. Van uit een vismarkt in in IJmuiden de of een bed & breakfast in van Italiƫ de tot een het bakkerij in Den Haag. De op Roelvinkjes maken er het uit beste van, het want veel in kennis over hoe naar ze het in de zaken het moeten doen met is er niet. De eigenaren tijdens van het de zaken zijn uit vaak al jaren naar niet op vakantie geweest. door Aangezien de Roelvinkjes nu het de een mogelijkheid bieden op om op de winkel te passen, naar is dat eindelijk met mogelijk. Lees tijdens meer over dit van nieuwe programma op tijdens gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

augustus 2020
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!