Programma gemist?

Aflevering 8 van - Leuk hoor een tijdens eigen zaak, de maar je op kunt nooit eens uit op vakantie want er is van niemand die op uit jouw zaak met of het winkel kan passen. door Tot nu! Want De een Roelvinkjes passen van op de winkel. Dries de Roelvink neemt samen op tv met zijn vrouw Honoria en tijdens van zoons Dave en een Donny elke week een zaak op van iemand over die in wel een door verzetje heeft verdiend. op tv Geen van de Roelvinkjes een weet precies wat een ze het moeten doen, maar naar dat mag de pret niet op drukken. Ze zetten het zich met door hart en ziel in met voor deze op goede zaak. uit Laat dat maar uit aan de Roelvinkjes over! de Deze week een ontdekken de op Roelvinkjes dat het het runnen van een viswinkel door hard werken uit betekent. De wekker in gaat al vroeg af in Huize op uit Roelvink om zelf een te gaan vissen. Verder het moet de vis gesorteerd tijdens worden, schoongemaakt, gefileerd in en het uiteraard verkocht worden. het Dit alles onder het genot met van een constante op tv penetrante de vislucht...

Aflevering met 7 - Leuk met hoor een eigen zaak, de maar je de kunt nooit met eens op vakantie tijdens want er is niemand die op uit het jouw zaak of winkel kan een passen. Tot nu! met Want naar De Roelvinkjes passen op de uit winkel. Dries het Roelvink neemt in samen met zijn vrouw het Honoria en het zoons Dave en op tv Donny elke week een zaak van een naar iemand over die wel een verzetje op tv tijdens heeft verdiend. Geen van de uit Roelvinkjes weet precies de wat ze moeten in doen, maar het dat mag de uit pret niet drukken. Ze zetten het een zich met hart en tijdens ziel in voor deze goede het van zaak. Laat dat maar aan het de Roelvinkjes met over! De laatste winkel waar een De uit Roelvinkjes op door moeten passen is een spannende het namelijk de de Casa Rosso op de Amsterdamse uit de Wallen. Hier komt de familie erachter tijdens wat hard op tv werken is in in Amsterdam. de Naast het runnen van een erotisch op tv theater moeten ze uit ook in een museum met seksshop draaiende de op tv houden. Na werktijd duiken de Roelvinkjes tijdens uiteraard met het Amsterdamse uit nachtleven in en zorgen ook uit nog voor op een spetterende het verrassing!

Aflevering 6 uit - Leuk hoor het een eigen zaak, maar in je kunt op nooit eens op vakantie een een want er is niemand die een op tijdens jouw zaak of winkel kan passen. een door Tot nu! Want De op Roelvinkjes passen op de de winkel. Dries Roelvink neemt op samen met op tv zijn vrouw Honoria en naar zoons Dave op en Donny in elke week het een zaak van iemand over die de wel het een verzetje heeft verdiend. op tv Geen naar van de Roelvinkjes weet precies een wat op tv ze moeten doen, maar van dat mag de in pret niet drukken. Ze tijdens zetten zich op met hart en ziel uit in uit voor deze goede zaak. een Laat dat op maar aan de Roelvinkjes over! De in Roelvinkjes passen in een tijdens paar dagen op de vijf kinderen het op tv van Fabian en het Rowena uit Gassel. De kroost door is tussen naar de twee maanden en een zeven jaar in oud. De drie jongste naar kinderen in zitten nog in de van luiers en tijdens dat betekent dat door er ongeveer twintig keer per dag de verschoond moet worden. uit De familie een Roelvink moet op tv flesjes maken, boterhammen smeren, op tv speelgoed opruimen de en mag van zich opmaken voor een paar op slapeloze tijdens nachten. Ze weten niet wat met ze overkomt, maar zetten in alles met op alles om in het tot een succes tijdens te naar brengen.

Aflevering het 5 - Leuk tijdens hoor een eigen zaak, maar door je kunt met nooit eens door op vakantie op want er is niemand op tv die op jouw zaak een of het winkel kan passen. Tot nu! naar Want De Roelvinkjes in passen op de op tv winkel. Dries Roelvink neemt op de samen met zijn de vrouw Honoria en zoons Dave tijdens en Donny elke naar week een op zaak van van iemand over die wel door een verzetje heeft verdiend. Geen met van het de Roelvinkjes weet naar precies wat op tv ze moeten doen, maar dat mag door de pret een niet drukken. een Ze zetten zich met op hart de en ziel in voor het deze goede zaak. op tv Laat dat maar aan de naar Roelvinkjes tijdens over! De op Roelvinkjes hebben deze naar week de spannende uit taak om de slagerij van uit Walter een en Carla over een te nemen. Ze op komen erachter dat een uit slagerij runnen meer op is dan alleen maar winkeltje tijdens spelen. Het vlees naar komt in namelijk niet vanzelf op op je bord. een Ze doorlopen het naar hele proces; van het uitzoeken naar een van een koe uit in de wei van tot het uitbenen van tijdens het karkas. Ze van ontwikkelen zelfs hun eigen product naar en een verkopen dat in de winkel. door Uiteraard hebben een De Roelvinkjes de nog een een mooie verrassing in tijdens petto voor de op tv slagersfamilie.

Aflevering het 4 - Leuk een hoor een eigen naar zaak, maar je kunt van nooit eens op tv op vakantie want naar er is niemand die van op jouw zaak naar of winkel kan in passen. Tot nu! Want van De tijdens Roelvinkjes passen in op de winkel. Dries Roelvink op tv neemt met samen met zijn vrouw Honoria het en zoons Dave naar en Donny elke met week een zaak van op iemand op tv over die met wel een verzetje naar heeft verdiend. Geen van door de Roelvinkjes weet precies wat naar ze moeten op doen, maar dat mag van de pret niet tijdens drukken. Ze zetten de zich met hart uit door en ziel in op voor deze goede zaak. Laat dat het maar aan uit de Roelvinkjes over! op Deze op tv week gaan de Roelvinkjes een paar naar dagen met naar Italië om de B&B op van Alwin en door Bionda over op te nemen. in Bionda wordt binnenkort het geopereerd en een met vakantie is zeer welkom. De naar familie doet alle op tv dagelijkse met werkzaamheden binnen de B&B naar en een ook nu is het tijdens stevig aanpoten. met Ze moeten gasten op inchecken en zelfs een heuse naar barbecue het organiseren. En niemand spreekt een met woord Italiaans. uit Om hun avontuur in op stijl op af te sluiten, zorgen de met Roelvinkjes ook deze keer op voor een op fantastische van verrassing.

Aflevering 3 - van Leuk hoor met een eigen zaak, maar op met je kunt nooit eens op vakantie de want er een is een niemand die op een jouw zaak of winkel naar kan passen. Tot op tv nu! Want uit De Roelvinkjes passen op uit de winkel. Dries Roelvink van neemt samen tijdens met zijn vrouw Honoria en de zoons Dave van en op Donny elke week een zaak van in iemand op tv over die wel een naar verzetje van heeft verdiend. Geen uit van de Roelvinkjes door weet precies wat het ze moeten doen, maar dat mag in de pret niet op tv drukken. uit Ze zetten zich een met hart en ziel tijdens in voor deze uit goede op zaak. Laat dat maar aan de de Roelvinkjes over! door Deze week met steekt de familie de Roelvink de handen uit naar de met mouwen in woon- en zorgcentrum een Herfstzon in op Goor. Ze nemen de dagelijkse het zorg over naar voor naar ongeveer vijftig ouderen, de zodat de verzorgers door eindelijk even kunnen ontspannen. Ze op tv moeten het hard werken: maaltijden bereiden, schoonmaken, de bedden opmaken in en natuurlijk het allerbelangrijkst: de de bewoners verblijden de met persoonlijke aandacht. De het Roelvinkjes geven alles op tv en zorgen door daarnaast voor een in leuke op verrassing!

Aflevering het 2 - Leuk hoor in een eigen zaak, maar de je kunt in nooit eens op op vakantie want uit er is niemand die op een naar jouw zaak of winkel kan van passen. tijdens Tot nu! Want naar De Roelvinkjes passen op de winkel. het Dries in Roelvink neemt samen met de zijn vrouw Honoria op tv en zoons Dave de en Donny elke week de een zaak van door iemand op tv over die wel een verzetje het heeft verdiend. Geen het van op de Roelvinkjes weet in precies wat ze moeten doen, een maar een dat mag de pret niet naar de drukken. Ze zetten zich de met hart uit en ziel in voor deze het goede zaak. Laat op dat een maar aan de Roelvinkjes in over! Deze week neemt de de familie van Roelvink met veel naar liefde de boerderij met van Albert en de Angela uit Zunderdorp over met zodat deze hardwerkende boeren het eindelijk een een keer samen weg kunnen. naar Op naar de boerderij wonen naast een koeien en schapen ook op tv veel kalfjes, lammetjes, uit hangbuikzwijnen, door kippen, paarden, uit honden en katten. het De Roelvinkjes gaan stallen uitmesten, lammetjes met door voeren en koeien op melken en moeten dus hard aan in de op bak!

Vanavond op tv start een nieuwe realityserie tijdens over de door familie Roelvink door op SBS6. Elke naar dinsdag is om een 20:30 uur te zien hoe Dries van Roelvink tijdens met zijn vrouw Honoria en in zoons Dave tijdens en Donny uit telkens een paar van dagen op de 'winkel' een van door iemand anders past. Die winkels zijn tijdens heel verschillend. het Van een vismarkt in IJmuiden de een of een bed & breakfast in in Italië het tot een bakkerij op in Den uit Haag. De Roelvinkjes in maken er het beste van, naar want veel uit kennis over hoe op ze het naar in de zaken moeten tijdens doen is er op niet. De eigenaren van uit de zaken op tv zijn vaak al jaren op niet op vakantie op geweest. Aangezien de Roelvinkjes op tv nu tijdens de mogelijkheid bieden om in op de winkel met te passen, is naar dat eindelijk mogelijk. Lees meer in over dit naar nieuwe programma op een gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.

september 2019
25-06-2019 20:25

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 8 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

18-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 7 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

11-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 6 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

04-06-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 5 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

28-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 4 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

21-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 3 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

14-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - De Roelvinkjes passen op de winkel

Aflevering 2 - Leuk hoor een eigen zaak, maar je kunt nooit eens op vakantie want er is niemand die op jouw zaak of winkel kan passen. Tot nu! Want De Roelvinkjes passen op de winkel. Dries Roelvink neemt samen met zijn vrouw Honoria en zoo...

07-05-2019 20:30

Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Di...

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roelvinkjes passen op de winkel bij De Roelvinkjes passen op de winkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roelvinkjes passen op de winkel. Heb je een uitzending van De Roelvinkjes passen op de winkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord