Programma gemist?

Het onderzoek naar op tv een de moord op Amélie is in in door een stroomversnelling geraakt en het Colin Sutton en door zijn team naar maken zich op voor een de arrestatie van met Levi Bellfield. Als door ze hem al weten in te arresteren, het mag Bellfield met volgens de wet maar maximaal uit 72 uur worden vastgehouden. uit het Dan staan Sutton door en zijn team tijdens voor de moeilijke naar taak om een onwillige moordverdachte in tot een bekentenis te naar de bewegen.

Hoofdinspecteur in Colin Sutton door en zijn team een onderzoeken de moord op met een jonge Française. een Op camerabeelden is uit een mogelijk verdachte bestelauto op tv te zien een in de buurt van de op plaats delict. de In die omgeving van zijn recent jonge vrouwen door aangevallen in en de druk het van Suttons superieuren om resultaat de te boeken tijdens neemt toe. De met speurtocht naar de bestelauto door levert door niet direct nieuwe informatie de op.

Op 19 uit augustus 2004 het wordt in het in Londense Twickenham Green in een jonge vrouw dodelijk gewond van een aangetroffen. Hoofdinspecteur Colin Sutton met leidt het politieonderzoek. Omdat van tijdens dader de en motief op elk spoor ontbreekt, met zet Sutton alle middelen in van die uit hij tot zijn beschikking heeft. Op het zoek door naar bruikbare aanwijzingen het bekijkt het op politieteam camerabeelden en komt er het een mogelijk verdachte auto met in in beeld.

juli 2020
25-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Het onderzoek naar de moord op Amélie is in een stroomversnelling geraakt en Colin Sutton en zijn team maken zich op voor de arrestatie van Levi Bellfield. Als ze hem al weten te arresteren, mag Bellfield volgens de wet maar maximaal 72 uur...

18-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Hoofdinspecteur Colin Sutton en zijn team onderzoeken de moord op een jonge Française. Op camerabeelden is een mogelijk verdachte bestelauto te zien in de buurt van de plaats delict. In die omgeving zijn recent jonge vrouwen aangevallen en ...

11-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Op 19 augustus 2004 wordt in het Londense Twickenham Green een jonge vrouw dodelijk gewond aangetroffen. Hoofdinspecteur Colin Sutton leidt het politieonderzoek. Omdat van dader en motief elk spoor ontbreekt, zet Sutton alle middelen in die...

Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Manhunt bij Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Manhunt. Heb je een uitzending van Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Manhunt gemist

Uitzending gemist van Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!