Programma gemist?

Het uit onderzoek naar de moord op de Amélie door is in met een stroomversnelling geraakt in en Colin Sutton van en zijn team maken zich op op voor de uit arrestatie met van Levi Bellfield. een Als ze hem al weten te het arresteren, mag uit Bellfield volgens de wet de maar maximaal op tv 72 uit uur worden vastgehouden. Dan staan de Sutton en zijn op tv team voor de moeilijke tijdens taak een om een onwillige moordverdachte tot de een bekentenis te in in bewegen.

Hoofdinspecteur Colin op Sutton tijdens en zijn team onderzoeken de moord het op een uit jonge Française. Op camerabeelden met met is een mogelijk de verdachte bestelauto te zien in de de buurt van met de plaats in delict. In die omgeving een zijn recent jonge vrouwen naar tijdens aangevallen en de druk van Suttons de superieuren om resultaat door door te boeken neemt toe. door De speurtocht naar het de bestelauto levert niet direct een door nieuwe informatie op.

Op de 19 augustus 2004 met wordt in door het Londense Twickenham Green een tijdens jonge vrouw dodelijk tijdens gewond op aangetroffen. Hoofdinspecteur Colin Sutton leidt naar het politieonderzoek. Omdat van naar uit dader en motief elk spoor ontbreekt, door zet Sutton alle tijdens van middelen in die hij tot op tv zijn beschikking tijdens heeft. Op van zoek naar bruikbare aanwijzingen een bekijkt het politieteam met camerabeelden en komt er door een in mogelijk verdachte auto in in beeld.

oktober 2020
25-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Het onderzoek naar de moord op Amélie is in een stroomversnelling geraakt en Colin Sutton en zijn team maken zich op voor de arrestatie van Levi Bellfield. Als ze hem al weten te arresteren, mag Bellfield volgens de wet maar maximaal 72 uur...

18-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Hoofdinspecteur Colin Sutton en zijn team onderzoeken de moord op een jonge Française. Op camerabeelden is een mogelijk verdachte bestelauto te zien in de buurt van de plaats delict. In die omgeving zijn recent jonge vrouwen aangevallen en ...

11-05-2019 21:40

Manhunt

Manhunt - Manhunt

Op 19 augustus 2004 wordt in het Londense Twickenham Green een jonge vrouw dodelijk gewond aangetroffen. Hoofdinspecteur Colin Sutton leidt het politieonderzoek. Omdat van dader en motief elk spoor ontbreekt, zet Sutton alle middelen in die...

Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Manhunt bij Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Manhunt. Heb je een uitzending van Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Manhunt gemist

Uitzending gemist van Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!