Programma gemist?

Jens heeft met met zijn vader Herman uit een koeien- uit en schapenboerderij de in Oosterend op Texel. in Het is druk op tv bij uit de familie Barhorst, want uit het is lammertijd. Jens door houdt meer op tv van koeien, maar heeft nu van nog rekening van te uit houden met zijn de vader. Hij knapte het oude huisje tijdens een van zijn opa en oma op in en de begon een bed in and breakfast. Maar op met uitgebreid ontbijt een hoeven de in gasten niet te rekenen. De Texel de tijdens 29 van de broers Marco door en van John vaart nog elke het maandag uit. Vader Drijver op tv is in dit jaar overleden, en daar in had door niemand op gerekend. Nieuw de aan boord is Giel, de uit zoon van Rianne. in Toen op zij zwanger op was van Giel kwam haar een vader om de het leven met bij een ongeluk van op zee en van nu vaart Giel op diezelfde boot op tv mee. Henk het uit de Kleiburgflat in van Amsterdam-Zuidoost kookte samen met met zijn vriendin met Hannie regelmatig voor de zijn de buren uit de op tv flat. Hij werd vorig jaar op door geopereerd en zou een het stoma krijgen. Hoe een heeft dat zijn leven naar veranderd? In Overvecht (Utrecht) in van woonde Rixt in een met woongroep. Daar naar leerde ze Dany in kennen, een vluchteling uit Eritrea. naar Het was feest toen een hij zijn verblijfsvergunning van naar kreeg, maar extra verdrietig in dat zijn gezin op tv niet kon overkomen. op tv Rixt probeerde 25.000 euro een bij naar elkaar te krijgen voor een mensensmokkelaar. tijdens Is het Dany door gelukt zijn gezin op tv op naar Nederland te laten het komen?

De door jonge rappers met van Realest Clique naar uit de Rotterdamse door wijk Zevenkamp brachten hun ep op 'Wat 'n Sfeer' op tv uit tijdens - en Mitchell vertelde hoe hij van verlangde uit naar de naar grote doorbraak. Maar er met liep nog met een rechtszaak en met Mitchell verdween voor drie maanden de naar uit een justitiële jeugdinrichting. door Nu is hij weer terug op en vol van goede moed; er is de een nieuw nummer. het Ali gaat bij het opticien Bea van een nieuwe tijdens bril kopen. En met Aynur van het naaiatelier vertelt op tv over een de lieve reacties die ze na op tv de uitzendingen het van Typisch Zevenkamp kreeg. door De wijk Wielenpôlle het kent meneer en een uit mevrouw Van den Bos als verstokte tijdens een fans van The Bold tijdens and the Beautiful. Hendrik door van den Bos was op toen in al ernstig een ziek en is inmiddels het overleden. Met Suze van den in Bos op tv gaat het best goed, tijdens maar op tv de geest van haar man door is volgens haar de nog steeds volop op tv aanwezig. Hij heeft nog op tv door geen rust gevonden, in zegt ze, en tijdens ze komt nog met niet van hem in af. Tijdens de renovatie naar van de wijk op moest de Cadillac door tegen de naar gevel van Petra en Evert verdwijnen. in op Maar vandaag komt hij eindelijk het weer op tv thuis.

In uit Overvecht (Utrecht) volgde Typisch van rapper Kippie die op de het het punt van doorbreken stond, maar in er waren de nog wel wat met akkefietjes van uit het verleden die opgelost met moesten uit worden. Een jaar later heeft Kippie op tv naar een andere naam, een contract bij een het label van tijdens Ali B, kan tijdens hij goed in leven van zijn een muziek en van is hij inmiddels naar een beroemde het Utrechter geworden. Buurtvader Abdullah vertelt vanuit naar zijn fietsenreparatiewinkeltje hoe op tv de naar buurt door de tijdens verbouwingen in Utrecht Overvecht uit is veranderd. In een de Wielenpôlle een ziet het er na met de renovatie een helemaal anders in uit. Rinus had er vorige naar winter nog door helemaal geen vertrouwen in, met maar inmiddels is uit alles goedgekomen. op Siep en Petra de zijn enorm teleurgesteld. op tv Het huis aan de de Murkstraat van heeft een nieuwe gevel èn op tv er staat een tijdens waterpomp op de stoep. van Bij de Fatima en Edward is het op tv een en op al in bedrijvigheid in huis. Fatima uit oefent op de met nagels van naar de buurvrouw. Want ze wil een graag nagelstyliste op tv worden. Edward heeft een nieuwe het de baan.

In de op tv allereerste naar serie van Typisch volgden de de camera's Angela een uit de van Wielenpôlle, een volkswijk in Leeuwarden. in Ze vertelde openhartig op over haar op drugsverleden en dat ze op erin geslaagd was tijdens haar leven weer op op orde te uit krijgen. Ze is de clean, heeft twee naar kinderen en een man op tv en is weer tijdens de teruggekeerd naar haar oude buurtje. op Ze wilde uit graag weer naar school, op maar had eigenlijk een geen recht meer op naar studiefinanciering. Uiteindelijk kreeg een ze met toch geld voor in de opleiding Maatschappelijke Zorg, die in ze zo uit graag wilde volgen. Ze op heeft inmiddels bijna het haar het diploma en al uit een baan. Een paar straten uit verderop wilde een Harke van 10 op tv jaar heel graag uit een slang als huisdier, een maar z'n van zus en door z'n moeder door moesten daar helemaal niets van hebben. de Nu met heeft hij een in ander bijzonder beest. op tv In de Rotterdamse in wijk Zevenkamp woont Ruben. Hij met heeft last de van stemmen in uit zijn in hoofd, maar wil niks liever dan op een gewone baan. op tv Hij in mocht komen proefwerken bij restaurant een Kaat Mossel. van Werkt de hij daar nog? En is het met hem gelukt de te het stoppen met roken? Elly en een Dick zaten op met een naar kringloopwinkel en een voedselbank in een het met pand in Zevenkamp. De zaak kreeg uit een door andere bestemming tijdens en ze moesten van eruit. Dick heeft besloten er helemaal met mee op tv te stoppen, maar het Elly wilde het graag door. Is op tv dat gelukt?

december 2019
16-05-2019 18:20

Typisch: hoe is het nu met...

Typisch: hoe is het nu met... - Typisch: hoe is het nu met...

Jens heeft met zijn vader Herman een koeien- en schapenboerderij in Oosterend op Texel. Het is druk bij de familie Barhorst, want het is lammertijd. Jens houdt meer van koeien, maar heeft nu nog rekening te houden met zijn vader. Hij knapte...

15-05-2019 18:20

Typisch: hoe is het nu met...

Typisch: hoe is het nu met... - Typisch: hoe is het nu met...

De jonge rappers van Realest Clique uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp brachten hun ep 'Wat 'n Sfeer' uit - en Mitchell vertelde hoe hij verlangde naar de grote doorbraak. Maar er liep nog een rechtszaak en Mitchell verdween voor drie maande...

14-05-2019 18:20

Typisch: hoe is het nu met...

Typisch: hoe is het nu met... - Typisch: hoe is het nu met...

In Overvecht (Utrecht) volgde Typisch rapper Kippie die op het punt van doorbreken stond, maar er waren nog wel wat akkefietjes uit het verleden die opgelost moesten worden. Een jaar later heeft Kippie een andere naam, een contract bij het ...

13-05-2019 18:15

Typisch: hoe is het nu met...

Typisch: hoe is het nu met... - Typisch: hoe is het nu met...

In de allereerste serie van Typisch volgden de camera's Angela uit de Wielenpôlle, een volkswijk in Leeuwarden. Ze vertelde openhartig over haar drugsverleden en dat ze erin geslaagd was haar leven weer op orde te krijgen. Ze is clean, heef...

Typisch: hoe is het nu met... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch: hoe is het nu met... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch: hoe is het nu met... bij Typisch: hoe is het nu met... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch: hoe is het nu met.... Heb je een uitzending van Typisch: hoe is het nu met... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch: hoe is het nu met... gemist

Uitzending gemist van Typisch: hoe is het nu met...? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch: hoe is het nu met... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-05-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!