Programma gemist?

Zapp Your Planet het de superheld Jack Power Check wordt op naar missie uit gestuurd om de van nieuwste vorm van energie te op tv vinden. We moeten een echt uit van de kolen, van olie en in gas af. Maar in wat zijn nu de met nieuwste vormen in van energie waar onderzoek naar gedaan met wordt? Jack de komt erachter dat de je de zelfs energie kunt halen uit tijdens zoet het en zout water. Hoe kan tijdens dat?

Zapp Your in Planet op tv superheld Jack Power Check wordt op de missie gestuurd met om de de slimste vorm naar van energie te vinden. met We hebben veel naar energie nodig, maar energie een uit zon het en wind de is niet altijd uit beschikbaar. Hoe gaan we daar het naar slimst mee een om? Jack gaat langs op bij een oude in molen, een van slimme woonboot een en een een voetbalstadion.

Zapp Your Planet het superheld door Jack Power uit Check wordt op missie een gestuurd om het de diepste vorm van energie te door vinden. Wat zit door met er eigenlijk allemaal aan met energie in onze bodem? uit Hij gaat langs de bij een oude een mijn en komt tijdens er in ook achter dat er op tv dieper onder de grond nog de van veel meer energie te vinden is: door met aardwarmte.

Zapp uit Your Planet superheld Jack Power naar Check de Jack wordt op de missie gestuurd om door de krachtigste met vorm van energie op te vinden. Maar: wat is de eigenlijk het 'energiekracht'? Hij gaat langs bij tijdens de uit grootste windmolens op land. En naar door een aluminiumsmelterij. op Daar hebben ze namelijk het superhete ovens en naar op dus veel energiekracht.

Zapp Your naar Planet superheld Jack van Power Check wordt een op van missie gestuurd om de schoonste door vorm uit van energie te de vinden. Maar: wat is de eigenlijk schone energie en op tv waarom de willen we dat hebben? van Hij gaat tijdens langs bij een kerncentrale en naar uit tijdens het grootste zonnedak van de Nederland.

december 2019
17-05-2019 16:55

NieuwSTE

Jack Power Check - NieuwSTE

Zapp Your Planet superheld Jack Power Check wordt op missie gestuurd om de nieuwste vorm van energie te vinden. We moeten echt van de kolen, olie en gas af. Maar wat zijn nu de nieuwste vormen van energie waar onderzoek naar gedaan wordt? J...

16-05-2019 16:55

SlimSTE

Jack Power Check - SlimSTE

Zapp Your Planet superheld Jack Power Check wordt op missie gestuurd om de slimste vorm van energie te vinden. We hebben veel energie nodig, maar energie uit zon en wind is niet altijd beschikbaar. Hoe gaan we daar het slimst mee om? Jack g...

15-05-2019 16:55

DiepSTE

Jack Power Check - DiepSTE

Zapp Your Planet superheld Jack Power Check wordt op missie gestuurd om de diepste vorm van energie te vinden. Wat zit er eigenlijk allemaal aan energie in onze bodem? Hij gaat langs bij een oude mijn en komt er ook achter dat er dieper ond...

14-05-2019 16:55

KrachtigSTE

Jack Power Check - KrachtigSTE

Zapp Your Planet superheld Jack Power Check Jack wordt op missie gestuurd om de krachtigste vorm van energie te vinden. Maar: wat is eigenlijk 'energiekracht'? Hij gaat langs bij de grootste windmolens op land. En naar een aluminiumsmelteri...

13-05-2019 16:55

SchoonSTE

Jack Power Check - SchoonSTE

Zapp Your Planet superheld Jack Power Check wordt op missie gestuurd om de schoonste vorm van energie te vinden. Maar: wat is eigenlijk schone energie en waarom willen we dat hebben? Hij gaat langs bij een kerncentrale en naar het grootste ...

Jack Power Check gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jack Power Check de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jack Power Check bij Jack Power Check liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jack Power Check. Heb je een uitzending van Jack Power Check gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jack Power Check gemist

Uitzending gemist van Jack Power Check? Hier kun je alle uitzendingen van Jack Power Check kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!