Programma gemist?

Tijl van Beckand en Katja Schuurman rijden een deze week de tijdens wereld het binnen van Gazelle. Sinds 1892 op tv de bestaat dit fietsmerk, dat is een gevestigd in het met Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen door er op ruim 275.000 uit fietsen de fabriek in uit, waarvan meer dan de op helft met elektrisch.Tijl ziet hoe op een fiets van uit begin tot eind de gemaakt wordt. Katja gaat naar naar het Engelse Birmingham, met naar in de meer dan 150 jaar in oude op fabriek waar de van klassieke leren Brooks-zadels gemaakt de worden.

Deze week de het verhaal van door Gazelle in van Gemaakt In Nederland, het programma een met over hoe oer-Hollandse uit producten worden gemaakt. Tijl Beckand en Katja van Schuurman rijden de met wereld binnen in van Gazelle. uit Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, op dat is tijdens gevestigd in het in Gelderse Dieren. Jaarlijks tijdens rollen er ruim van 275 duizend tijdens fietsen de op tv fabriek uit, waarvan meer dan de met helft elektrisch. Tijl ziet een hoe naar een fiets van een begin tot eind gemaakt met wordt. Katja gaat naar op het Engelse een Birmingham, naar uit de meer dan met 150 jaar oude fabriek waar op de tijdens klassieke leren het Brooks-zadels gemaakt worden.

Tijl Beckand en van in Katja Schuurman stappen deze op tv week de wereld naar binnen van Bolletje-beschuit. de In de fabriek in Almelo op uit worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit van geproduceerd. Katja van gaat naar naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit met namelijk naar het eiwitrijkste tarwebloem, het belangrijk voor een met krokant beschuitje. de Tijl gaat op ambachtelijke wijze op tv beschuitjes bakken. door Daarvoor moet tijdens hij eerst graan malen, en in wel uit in de oude korenmolen in de Almelo.

Tijl Beckand tijdens en Katja Schuurman uit stappen op tv deze week de wereld tijdens binnen van Bolletje-beschuit. In de van fabriek in Almelo met worden jaarlijks op tv 30 een miljoen rollen beschuit geproduceerd. in Katja gaat met naar het Amerikaanse Michigan. Daar op tv groeit namelijk een het eiwitrijkste tarwebloem, het belangrijk voor een krokant beschuitje. op op Tijl gaat op ambachtelijke wijze naar beschuitjes het bakken. Daarvoor moet hij naar eerst graan malen, en wel de tijdens in de oude korenmolen in door Almelo.

Tijl de en Katja stappen in van bij op Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de in tijdens fabriek in Eindhoven, waar meer dan met het 6000 mensen werken. op tv Katja loopt mee langs de door zeven kilometer tijdens lange lopende band en in mag zelfs een op testritje maken. uit Tijl gaat door naar België, waar de cabines tijdens worden gebouwd. tijdens Hij ontdekt waarom de cabines met met van DAF zo enorm het populair en geliefd zijn bij met uit truckers.

Tijl tijdens en Katja stappen van in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant de DAF. Katja een bezoekt de fabriek met in Eindhoven, waar het meer dan 6000 mensen werken. van met Katja loopt mee langs uit de zeven kilometer lange naar lopende het band en mag zelfs met een testritje maken. Tijl gaat naar naar België, waar door de cabines worden uit tijdens gebouwd. Hij ontdekt waarom op tv de cabines van DAF op tv zo enorm populair tijdens en geliefd zijn op bij van truckers.

Tijl door en Katja een stappen de heerlijk geurende wereld op binnen van Venco-drop. tijdens Katja gaat naar het de fabriek in Roosendaal, door waar wekelijks tijdens 25 miljoen op tv dropjes de band af van rollen. Tijl gaat door naar Italië, op het land waar de naar oorsprong van drop ligt van door en waar het het basisingrediënt, zouthoutwortel, groeit. Ook bezoekt een hij 's het werelds oudste, nog werkende naar dropfabriek.

Tijl en Katja in stappen de de heerlijk geurende wereld op binnen van Venco-drop. Katja in gaat naar de uit fabriek in het Roosendaal, op waar wekelijks 25 miljoen dropjes de een tijdens band af rollen. een Tijl gaat naar Italië, het naar land tijdens waar de oorsprong van drop ligt door en waar het het tijdens basisingrediënt, zouthoutwortel, groeit. Ook bezoekt hij met 's werelds oudste, in nog werkende van dropfabriek.

Tijl gaat naar naar Rotterdam voor uit een bezoek aan een de fabriek de van Calvé. Iedere week op rollen hier tijdens 400.000 potten pindakaas op tv van de band. Dat zijn een naar er meer dan een 20 miljoen per jaar! op tv Tijl ontdekt wat deze het pindakaas in zo lekker smeuïg maakt. Katja reist uit naar Argentinië, om uit uit te van zoeken waarom tijdens juist daar de lekkerste pinda´s van tijdens vandaan komen.

Tijl gaat naar uit door Rotterdam voor een in bezoek aan de fabriek van tijdens Calvé. Iedere week een rollen op tv hier 400.000 potten pindakaas van uit de van band. Dat zijn er het meer dan 20 miljoen per een jaar! Tijl ontdekt een wat deze op tv pindakaas met zo lekker smeuïg maakt. Katja op reist naar Argentinië, door om uit van te zoeken waarom juist daar een tijdens de lekkerste pinda´s vandaan in komen.

Katja en door Tijl stappen de van wereld binnen de van de schoen. met In het Brabantse door Moergestel gaan op tv er jaarlijks zo'n uit 600.000 paar Van Bommels de fabriek een op uit. Creatief directeur door Floris van Bommel toont Katja de uit het totstandkoming van de schoen. Tijl naar gaat naar de door regio het Toscane in Italië. Hij het mag binnenkijken bij een van door de lokale op leerlooierijen.

Katja op tv en Tijl tijdens stappen de wereld binnen van de de naar schoen. In het Brabantse Moergestel gaan door er jaarlijks op tv zo'n 600.000 paar op Van Bommels de fabriek tijdens op tv uit. Creatief directeur Floris de van Bommel toont Katja tijdens de in totstandkoming van de schoen. de Tijl gaat naar met de regio Toscane in Italië. op Hij de mag binnenkijken bij de een van de lokale op tv leerlooierijen.

Katja van Schuurman en Tijl Beckand zijn uit te gast tijdens bij door een van de grootste bierbrouwers ter met wereld: Heineken. van Tijl bezoekt de op schatkamer van op de bierbrouwer en Katja naar gaat op op zoek naar hét geheime op tv ingrediënt van ons beroemde het bier in .

In in het nieuwe programma Gemaakt een in Nederland gaan Katja uit van Schuurman en Tijl een Beckand op zoek naar de op verhalen achter door oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe de ze van worden gemaakt, waar, naar door wie en waar met de passie een vandaan komt. In van elke aflevering is het productieproces het van één product de van met start tot eindproduct te zien op tv en wordt ingegaan van op met persoonlijke verhalen van bijzondere werknemers, iconische op tv reclames, de naar oorspronkelijke ingrediënten en de door geschiedenis het van het bedrijf. Schuurman van en Beckand zijn met in de eerste aflevering op een te gast bij een van de met grootste bierbrouwers de ter door wereld: Heineken. Tijl bezoekt naar de schatkamer van de met bierbrouwer en Katja gaat tijdens in op zoek naar van hét geheime ingrediënt van het beroemde op bier door .

augustus 2020
25-06-2019 14:07

Afl. 7: Gazelle

Gemaakt In Nederland - Afl. 7: Gazelle

Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden deze week de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevestigd in het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen er ruim 275.000 fietsen de fabriek uit, waarvan meer dan de helft ele...

24-06-2019 21:35

Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Gemaakt In Nederland - Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Deze week het verhaal van Gazelle in Gemaakt In Nederland, het programma over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevesti...

18-06-2019 14:13

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

17-06-2019 21:33

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

11-06-2019 14:20

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

10-06-2019 21:32

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

04-06-2019 14:10

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

03-06-2019 21:34

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

28-05-2019 15:06

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

27-05-2019 21:33

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

21-05-2019 15:05

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

20-05-2019 21:36

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

14-05-2019 15:01

Afl. 1: Heineken

Gemaakt In Nederland - Afl. 1: Heineken

Katja Schuurman en Tijl Beckand zijn te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van ons beroemde bier .

13-05-2019 21:33

Nieuw: Gemaakt In Nederland

Gemaakt In Nederland - Nieuw: Gemaakt In Nederland

In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke afleverin...

Gemaakt In Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gemaakt In Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gemaakt In Nederland bij Gemaakt In Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gemaakt In Nederland. Heb je een uitzending van Gemaakt In Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gemaakt In Nederland gemist

Programma waarin Katja Schuurman en Tijl Beckand onderzoeken hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Producten die we allemaal kennen en waar we trots op zijn, die met ambacht, precisie, vakkennis en vooral passie worden gemaakt. Tijl en Katja bezoeken fabrieken kriskras door Nederland en gaan over de grenzen op zoek naar bijzondere verhalen.

Uitzending gemist van Gemaakt In Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Gemaakt In Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 14:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!