Programma gemist?

Tijl tijdens Beckand en Katja Schuurman een rijden deze week de tijdens wereld binnen met van Gazelle. Sinds een 1892 een bestaat dit fietsmerk, dat is het gevestigd in het het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen op tv met er ruim 275.000 de fietsen de fabriek een uit, waarvan meer dan de een helft van elektrisch.Tijl ziet hoe door een fiets van de begin tot eind op gemaakt wordt. Katja gaat door naar het Engelse Birmingham, door naar naar de meer dan 150 jaar oude de fabriek waar op tv de klassieke leren Brooks-zadels met door gemaakt worden.

Deze week uit het verhaal van Gazelle op tv in Gemaakt in In naar Nederland, het programma over hoe op oer-Hollandse producten worden gemaakt. Tijl op een Beckand en Katja de Schuurman rijden de wereld binnen door van Gazelle. de Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, tijdens dat is het gevestigd op tv in het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen de op er ruim 275 duizend fietsen de in fabriek uit uit, waarvan meer door dan de helft elektrisch. Tijl met ziet door hoe een fiets in van begin tot naar eind gemaakt wordt. de Katja gaat naar het van Engelse Birmingham, naar in de meer dan 150 op tv jaar van oude fabriek waar de met klassieke leren Brooks-zadels gemaakt op tv worden.

Tijl het Beckand en Katja het Schuurman stappen de deze week de wereld binnen tijdens van Bolletje-beschuit. In de de fabriek in door Almelo worden jaarlijks 30 op tv miljoen van rollen beschuit geproduceerd. Katja de gaat naar het Amerikaanse op tv Michigan. van Daar groeit namelijk het eiwitrijkste uit tarwebloem, belangrijk op tv voor een uit krokant beschuitje. Tijl van gaat op ambachtelijke door wijze beschuitjes bakken. Daarvoor moet op hij uit eerst graan malen, en wel het in de naar oude korenmolen in op tv Almelo.

Tijl met Beckand en Katja Schuurman stappen uit op deze week de wereld het binnen van Bolletje-beschuit. tijdens In de fabriek in Almelo van worden jaarlijks in 30 met miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja in gaat naar het in Amerikaanse Michigan. Daar groeit naar namelijk het eiwitrijkste de tarwebloem, naar belangrijk voor een krokant beschuitje. met Tijl het gaat op een ambachtelijke wijze beschuitjes bakken. het Daarvoor moet het hij eerst graan malen, en wel het uit in de oude korenmolen in van Almelo.

Tijl op en Katja stappen naar in bij naar Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. op tv Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, op de waar meer dan met 6000 mensen werken. op Katja loopt mee langs de in zeven kilometer lange uit lopende het band en mag zelfs een tijdens testritje maken. Tijl gaat op tv naar België, waar naar met de cabines worden gebouwd. uit Hij ontdekt waarom de een cabines van de DAF zo enorm populair en van geliefd zijn bij de een truckers.

Tijl tijdens en Katja stappen in in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant op tv DAF. Katja bezoekt de het naar fabriek in Eindhoven, door waar meer dan van 6000 mensen werken. Katja loopt mee het langs op tv de zeven kilometer lange met lopende een band en mag zelfs een tijdens testritje maken. Tijl een gaat naar België, op tv waar op tv de cabines worden gebouwd. Hij tijdens ontdekt uit waarom de cabines van DAF een zo enorm populair en van door geliefd zijn bij op tv truckers.

Tijl door en Katja stappen de uit heerlijk geurende wereld binnen uit van Venco-drop. Katja tijdens gaat door naar de fabriek met in Roosendaal, van waar wekelijks 25 miljoen dropjes de door band af rollen. een Tijl gaat naar in Italië, op het land het waar de oorsprong in van drop ligt en waar de het basisingrediënt, zouthoutwortel, het groeit. met Ook bezoekt hij naar 's werelds oudste, nog werkende een dropfabriek.

Tijl en Katja met stappen de heerlijk van geurende wereld op binnen van op Venco-drop. Katja gaat naar een de fabriek in Roosendaal, van uit waar wekelijks 25 miljoen dropjes een de op tv band af rollen. Tijl gaat naar uit op tv Italië, het land waar de van oorsprong van op drop ligt en waar in het basisingrediënt, op zouthoutwortel, groeit. Ook bezoekt op hij met 's werelds oudste, nog werkende tijdens dropfabriek.

Tijl gaat naar een Rotterdam voor een naar bezoek aan de door in fabriek van Calvé. door Iedere week rollen hier 400.000 de potten pindakaas van tijdens de band. Dat zijn uit naar er meer dan 20 op miljoen per jaar! Tijl tijdens ontdekt wat op deze pindakaas zo lekker smeuïg op tv maakt. Katja op tv reist naar Argentinië, om door uit te in zoeken waarom uit juist daar naar de lekkerste pinda´s vandaan op komen.

Tijl gaat naar door met Rotterdam voor een bezoek aan de van fabriek van een Calvé. Iedere het week rollen hier een 400.000 potten pindakaas van op tv de band. Dat in zijn er in meer dan 20 miljoen met per jaar! Tijl van ontdekt wat op tv deze pindakaas zo tijdens lekker smeuïg maakt. naar Katja reist naar Argentinië, om het uit te het zoeken waarom juist in daar de uit lekkerste pinda´s vandaan op komen.

Katja van en Tijl stappen het de wereld een binnen van de schoen. van In het Brabantse op tv Moergestel gaan er jaarlijks tijdens zo'n 600.000 paar op Van Bommels de uit fabriek uit. op tv Creatief directeur Floris op tv van Bommel toont Katja naar de in totstandkoming van de schoen. uit Tijl gaat naar in de regio Toscane in Italië. een Hij mag in binnenkijken tijdens bij een van de op lokale leerlooierijen.

Katja en Tijl het stappen de wereld naar binnen door van de van schoen. In het Brabantse Moergestel gaan naar een er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van naar Bommels de fabriek in uit. Creatief directeur op tv Floris op tv van Bommel een toont Katja de totstandkoming van de naar schoen. Tijl uit gaat naar de een regio Toscane op tv in Italië. Hij mag van binnenkijken bij naar een van de lokale in leerlooierijen.

Katja Schuurman en met Tijl Beckand zijn het te gast met bij een van een de grootste bierbrouwers ter op tv wereld: Heineken. Tijl op bezoekt de schatkamer een van een de bierbrouwer en met Katja gaat de op zoek naar het hét geheime ingrediënt van tijdens ons beroemde bier door .

In van het nieuwe programma door Gemaakt in Nederland gaan in Katja Schuurman en een Tijl Beckand naar op zoek naar de de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze uit een ontdekken hoe ze worden gemaakt, op tv waar, een door wie en waar de de passie uit vandaan komt. In elke aflevering is naar van het productieproces van één product tijdens van uit start tot eindproduct te zien en op tv wordt ingegaan door op persoonlijke verhalen van op tv bijzondere werknemers, tijdens iconische op tv reclames, de oorspronkelijke ingrediënten uit en de geschiedenis van van het bedrijf. Schuurman op tv en een Beckand zijn in de uit eerste aflevering van te gast bij een door van de grootste een bierbrouwers ter wereld: Heineken. op Tijl bezoekt naar de schatkamer van van de bierbrouwer en op Katja gaat op een zoek naar hét met geheime ingrediënt van het een beroemde bier op tv .

april 2021
25-06-2019 14:07

Afl. 7: Gazelle

Gemaakt In Nederland - Afl. 7: Gazelle

Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden deze week de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevestigd in het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen er ruim 275.000 fietsen de fabriek uit, waarvan meer dan de helft ele...

24-06-2019 21:35

Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Gemaakt In Nederland - Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Deze week het verhaal van Gazelle in Gemaakt In Nederland, het programma over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevesti...

18-06-2019 14:13

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

17-06-2019 21:33

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

11-06-2019 14:20

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

10-06-2019 21:32

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

04-06-2019 14:10

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

03-06-2019 21:34

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

28-05-2019 15:06

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

27-05-2019 21:33

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

21-05-2019 15:05

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

20-05-2019 21:36

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

14-05-2019 15:01

Afl. 1: Heineken

Gemaakt In Nederland - Afl. 1: Heineken

Katja Schuurman en Tijl Beckand zijn te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van ons beroemde bier .

13-05-2019 21:33

Nieuw: Gemaakt In Nederland

Gemaakt In Nederland - Nieuw: Gemaakt In Nederland

In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke afleverin...

Gemaakt In Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gemaakt In Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gemaakt In Nederland bij Gemaakt In Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gemaakt In Nederland. Heb je een uitzending van Gemaakt In Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gemaakt In Nederland gemist

Programma waarin Katja Schuurman en Tijl Beckand onderzoeken hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Producten die we allemaal kennen en waar we trots op zijn, die met ambacht, precisie, vakkennis en vooral passie worden gemaakt. Tijl en Katja bezoeken fabrieken kriskras door Nederland en gaan over de grenzen op zoek naar bijzondere verhalen.

Uitzending gemist van Gemaakt In Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Gemaakt In Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 14:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!