Programma gemist?

Tijl tijdens Beckand en Katja Schuurman rijden tijdens naar deze week de wereld binnen van in Gazelle. van Sinds 1892 bestaat de dit fietsmerk, dat is in gevestigd in het Gelderse op Dieren. Jaarlijks rollen het er ruim 275.000 het fietsen een de fabriek uit, waarvan meer van dan van de helft van elektrisch.Tijl ziet hoe een van fiets van begin tot van eind gemaakt wordt. het Katja gaat naar met het van Engelse Birmingham, naar de de meer dan 150 jaar een oude fabriek waar tijdens de in klassieke leren Brooks-zadels het gemaakt worden.

Deze de week het verhaal van in Gazelle in Gemaakt van In Nederland, op tv het programma over door hoe oer-Hollandse producten tijdens worden gemaakt. Tijl Beckand en in Katja Schuurman rijden op de naar wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 met bestaat in dit fietsmerk, dat een is gevestigd in in het Gelderse Dieren. Jaarlijks in rollen een er ruim 275 duizend in fietsen de fabriek uit, waarvan door naar meer dan de helft naar elektrisch. Tijl ziet uit hoe een fiets in van begin tot eind gemaakt wordt. de een Katja gaat naar het Engelse Birmingham, het naar door de meer dan tijdens 150 jaar oude fabriek waar een tijdens de klassieke leren naar Brooks-zadels gemaakt worden.

Tijl het Beckand en de Katja Schuurman stappen deze week de naar wereld door binnen van Bolletje-beschuit. naar In de in fabriek in Almelo worden jaarlijks met 30 miljoen naar rollen beschuit van geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse een met Michigan. Daar groeit namelijk het het eiwitrijkste tarwebloem, belangrijk voor een uit een krokant beschuitje. Tijl in gaat op ambachtelijke van wijze beschuitjes in bakken. Daarvoor moet tijdens hij eerst graan in malen, en wel in de oude een korenmolen van in Almelo.

Tijl Beckand van en Katja Schuurman stappen naar deze van week de wereld door binnen van Bolletje-beschuit. In met de fabriek in door Almelo worden jaarlijks 30 een op miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja naar gaat naar het op tv Amerikaanse Michigan. Daar de groeit namelijk het op eiwitrijkste tarwebloem, belangrijk voor uit een krokant beschuitje. de Tijl gaat op tijdens naar ambachtelijke wijze beschuitjes bakken. Daarvoor moet de hij eerst graan op tv door malen, en wel in de oude op tv korenmolen in tijdens Almelo.

Tijl en op tv Katja uit stappen in bij de Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. tijdens Katja bezoekt de fabriek in tijdens Eindhoven, van waar meer dan 6000 mensen werken. naar Katja loopt op mee langs de zeven de kilometer lange lopende van uit band en mag in zelfs een testritje maken. Tijl van gaat naar België, met waar de door cabines worden gebouwd. naar Hij ontdekt waarom tijdens de cabines van DAF door zo enorm populair de en geliefd zijn bij een de truckers.

Tijl tijdens en Katja het stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant met DAF. op Katja bezoekt de in fabriek in Eindhoven, waar de meer dan 6000 mensen werken. op tv Katja loopt mee het langs in de zeven kilometer lange lopende in band de en mag zelfs met een testritje een maken. Tijl gaat naar België, met waar de cabines naar worden het gebouwd. Hij ontdekt waarom de cabines van in van DAF zo enorm uit populair en met geliefd zijn bij op tv truckers.

Tijl en uit Katja de stappen de heerlijk geurende in wereld binnen van het Venco-drop. Katja gaat naar de in tijdens fabriek in Roosendaal, door waar wekelijks 25 miljoen dropjes de een band af rollen. op naar Tijl gaat naar Italië, van het land waar de oorsprong op naar van drop ligt door en waar het basisingrediënt, zouthoutwortel, groeit. naar Ook naar bezoekt hij op 's werelds oudste, nog werkende op tv dropfabriek.

Tijl de en Katja de stappen de heerlijk geurende wereld binnen met van tijdens Venco-drop. Katja gaat naar de van fabriek van in Roosendaal, waar wekelijks 25 op tv uit miljoen dropjes de band af op tv rollen. Tijl met gaat naar door Italië, het land waar uit de oorsprong het van drop ligt en door waar het door basisingrediënt, zouthoutwortel, groeit. Ook op tv bezoekt hij 's werelds oudste, met nog de werkende dropfabriek.

Tijl gaat de naar Rotterdam voor een op tv bezoek uit aan de een fabriek van Calvé. met Iedere week rollen hier 400.000 potten naar pindakaas van met de band. Dat een zijn er op tv meer dan 20 miljoen in per jaar! van Tijl ontdekt wat deze een pindakaas zo op lekker smeuïg maakt. Katja reist tijdens naar Argentinië, in om uit te zoeken uit waarom tijdens juist daar de lekkerste naar pinda´s vandaan op tv komen.

Tijl het gaat naar door Rotterdam voor een met bezoek aan de fabriek met van Calvé. Iedere naar week rollen hier 400.000 potten uit in pindakaas van de band. Dat in zijn er het meer dan 20 miljoen een per jaar! Tijl door ontdekt met wat deze pindakaas zo lekker smeuïg in maakt. Katja reist door naar naar Argentinië, om het uit te zoeken waarom juist daar uit de in lekkerste pinda´s vandaan door komen.

Katja van en Tijl stappen met de wereld binnen van de de schoen. In de het Brabantse het Moergestel gaan er op tv jaarlijks zo'n 600.000 in paar Van Bommels in de fabriek uit. Creatief directeur tijdens Floris van met Bommel toont Katja de op tv totstandkoming van de van schoen. Tijl gaat uit naar de met regio naar Toscane in Italië. Hij mag met binnenkijken bij naar een van de lokale op tv leerlooierijen.

Katja en Tijl op tv stappen de naar wereld binnen van de met schoen. In het in Brabantse Moergestel gaan de er jaarlijks door zo'n op tv 600.000 paar Van Bommels naar de fabriek uit. Creatief op tv directeur tijdens Floris van Bommel uit toont Katja de totstandkoming van de op tv het schoen. Tijl gaat naar de met regio in Toscane in Italië. Hij mag binnenkijken van bij een een van de lokale een leerlooierijen.

Katja van Schuurman en Tijl door Beckand zijn te gast met bij een een van de uit grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. tijdens Tijl bezoekt op de schatkamer van de een bierbrouwer en Katja gaat naar op zoek naar door in hét geheime ingrediënt van het ons beroemde bier naar .

In tijdens het nieuwe programma Gemaakt uit in Nederland naar gaan Katja Schuurman en in Tijl Beckand op naar zoek naar de verhalen naar tijdens achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe naar ze worden gemaakt, waar, het door wie en tijdens waar de op tv passie vandaan door komt. In elke aflevering is een het productieproces met van één product op van een start tot eindproduct te in zien en wordt in ingegaan op persoonlijke verhalen uit van bijzondere van werknemers, iconische reclames, de oorspronkelijke uit uit ingrediënten en de de geschiedenis van het bedrijf. Schuurman op tv en Beckand zijn in met de met eerste aflevering te gast bij op tv een van de tijdens grootste bierbrouwers het ter wereld: Heineken. de Tijl bezoekt de naar schatkamer van de de bierbrouwer de en Katja gaat op op zoek naar uit hét geheime ingrediënt van met het beroemde bier op tv .

december 2019
25-06-2019 14:07

Afl. 7: Gazelle

Gemaakt In Nederland - Afl. 7: Gazelle

Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden deze week de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevestigd in het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen er ruim 275.000 fietsen de fabriek uit, waarvan meer dan de helft ele...

24-06-2019 21:35

Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Gemaakt In Nederland - Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Deze week het verhaal van Gazelle in Gemaakt In Nederland, het programma over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevesti...

18-06-2019 14:13

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

17-06-2019 21:33

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

11-06-2019 14:20

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

10-06-2019 21:32

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

04-06-2019 14:10

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

03-06-2019 21:34

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

28-05-2019 15:06

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

27-05-2019 21:33

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

21-05-2019 15:05

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

20-05-2019 21:36

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

14-05-2019 15:01

Afl. 1: Heineken

Gemaakt In Nederland - Afl. 1: Heineken

Katja Schuurman en Tijl Beckand zijn te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van ons beroemde bier .

13-05-2019 21:33

Nieuw: Gemaakt In Nederland

Gemaakt In Nederland - Nieuw: Gemaakt In Nederland

In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke afleverin...

Gemaakt In Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gemaakt In Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gemaakt In Nederland bij Gemaakt In Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gemaakt In Nederland. Heb je een uitzending van Gemaakt In Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gemaakt In Nederland gemist

Programma waarin Katja Schuurman en Tijl Beckand onderzoeken hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Producten die we allemaal kennen en waar we trots op zijn, die met ambacht, precisie, vakkennis en vooral passie worden gemaakt. Tijl en Katja bezoeken fabrieken kriskras door Nederland en gaan over de grenzen op zoek naar bijzondere verhalen.

Uitzending gemist van Gemaakt In Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Gemaakt In Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 14:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!