Programma gemist?

Tijl in Beckand en Katja Schuurman in rijden deze week de de wereld binnen in van Gazelle. Sinds met 1892 met bestaat dit fietsmerk, dat is tijdens gevestigd in door het Gelderse naar Dieren. Jaarlijks rollen er ruim 275.000 tijdens fietsen op de fabriek uit, naar waarvan meer de dan de helft elektrisch.Tijl ziet hoe op een fiets door van begin tot uit eind tijdens gemaakt wordt. Katja gaat het naar het op tv Engelse Birmingham, naar de meer uit dan uit 150 jaar oude op tv fabriek waar de klassieke van leren Brooks-zadels gemaakt het worden.

Deze op week het van verhaal van Gazelle in Gemaakt uit In de Nederland, het programma over hoe het oer-Hollandse met producten worden gemaakt. Tijl tijdens Beckand en Katja Schuurman tijdens rijden de naar wereld binnen van Gazelle. Sinds in 1892 bestaat naar dit fietsmerk, dat op is gevestigd in naar het Gelderse Dieren. uit Jaarlijks rollen er een ruim 275 van duizend fietsen de fabriek uit, uit waarvan meer met dan de helft elektrisch. Tijl op tv ziet hoe een fiets op van begin op tv tot eind gemaakt door wordt. Katja uit gaat naar op tv het Engelse Birmingham, naar in de meer tijdens dan 150 jaar oude fabriek waar op tv van de klassieke leren Brooks-zadels tijdens gemaakt worden.

Tijl Beckand en in Katja een Schuurman stappen deze met week de wereld binnen van het uit Bolletje-beschuit. In de fabriek in met Almelo worden op tv jaarlijks 30 miljoen rollen door beschuit geproduceerd. Katja gaat van naar het Amerikaanse naar Michigan. Daar groeit in namelijk naar het eiwitrijkste tarwebloem, belangrijk voor het tijdens een krokant beschuitje. op Tijl gaat op ambachtelijke wijze een beschuitjes bakken. Daarvoor op moet in hij eerst graan malen, door en wel in de oude naar korenmolen in op tv Almelo.

Tijl de Beckand en Katja Schuurman stappen de deze uit week de wereld naar binnen van door Bolletje-beschuit. In de op tv fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 van miljoen rollen beschuit door uit geproduceerd. Katja gaat met naar het Amerikaanse Michigan. Daar uit groeit tijdens namelijk het eiwitrijkste tarwebloem, belangrijk het voor een het krokant beschuitje. Tijl gaat met op ambachtelijke wijze op tv beschuitjes bakken. tijdens Daarvoor moet hij eerst tijdens graan malen, en wel tijdens in de oude het uit korenmolen in Almelo.

Tijl en Katja in door stappen in bij op Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt op de fabriek in Eindhoven, op tv met waar meer dan 6000 mensen werken. naar Katja loopt mee naar langs de in zeven van kilometer lange lopende band en op tv mag zelfs een het testritje maken. Tijl gaat een naar tijdens België, waar de cabines de worden gebouwd. Hij met ontdekt naar waarom de cabines van DAF met zo enorm populair en op geliefd zijn van bij op tv truckers.

Tijl en op Katja stappen in in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. met een Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, door waar meer dan het op tv 6000 mensen werken. Katja loopt het mee naar langs de zeven kilometer lange met lopende band en tijdens mag zelfs naar een testritje maken. Tijl gaat de naar België, de waar de cabines van worden gebouwd. de Hij ontdekt waarom de de cabines van in DAF zo enorm populair en uit geliefd zijn bij op tv de truckers.

Tijl in en Katja stappen het de heerlijk geurende op wereld binnen van Venco-drop. de Katja gaat in naar de fabriek een in Roosendaal, waar wekelijks op 25 in miljoen dropjes de uit band af rollen. het Tijl gaat naar Italië, het tijdens land waar de oorsprong op van drop met ligt en op tv waar het basisingrediënt, zouthoutwortel, op groeit. Ook bezoekt hij op tv 's door werelds oudste, nog werkende op dropfabriek.

Tijl en Katja tijdens in stappen de heerlijk het geurende wereld binnen van de Venco-drop. Katja naar gaat naar de fabriek in in Roosendaal, door waar wekelijks 25 miljoen dropjes van de band af in rollen. Tijl gaat met naar naar Italië, het land waar tijdens de oorsprong van drop ligt de en waar op het basisingrediënt, zouthoutwortel, de groeit. het Ook bezoekt hij de 's werelds oudste, op tv nog werkende dropfabriek.

Tijl gaat het naar Rotterdam het voor een bezoek aan van de fabriek van Calvé. op Iedere de week rollen hier 400.000 op tv potten pindakaas van van de band. Dat zijn naar er meer door dan op 20 miljoen per jaar! op Tijl ontdekt wat deze op tv pindakaas zo van lekker smeuïg maakt. uit Katja reist naar op tv Argentinië, om uit op tv te zoeken waarom juist op daar de tijdens lekkerste pinda´s van vandaan komen.

Tijl gaat een naar Rotterdam voor met een bezoek aan een de op fabriek van Calvé. Iedere week door rollen hier met 400.000 potten tijdens pindakaas van de band. Dat uit zijn er meer het dan 20 miljoen per van jaar! tijdens Tijl ontdekt op wat deze pindakaas zo lekker naar smeuïg maakt. Katja reist een naar Argentinië, om op tv uit te zoeken tijdens waarom met juist daar een de lekkerste pinda´s vandaan een komen.

Katja en Tijl van stappen de wereld op tv binnen van tijdens de schoen. tijdens In het Brabantse met Moergestel gaan op er jaarlijks zo'n 600.000 paar tijdens Van Bommels de fabriek op op tv uit. Creatief directeur in Floris van Bommel in toont Katja de totstandkoming van de een schoen. Tijl naar gaat naar de regio de van Toscane in Italië. Hij mag in binnenkijken bij een in van de lokale in leerlooierijen.

Katja naar en Tijl stappen naar de wereld binnen van van de schoen. In het het Brabantse Moergestel gaan de er jaarlijks zo'n tijdens 600.000 van paar Van Bommels de op tv fabriek met uit. Creatief directeur Floris van uit Bommel toont Katja naar de totstandkoming van de de schoen. Tijl op gaat naar de regio op tv op Toscane in Italië. van Hij mag binnenkijken bij een van op de lokale uit leerlooierijen.

Katja op Schuurman en Tijl Beckand door zijn te gast bij van een met van de grootste bierbrouwers met ter wereld: Heineken. Tijl een bezoekt de schatkamer in van de door bierbrouwer en Katja gaat tijdens op zoek uit naar hét in geheime ingrediënt van een ons beroemde bier een .

In van het nieuwe programma Gemaakt naar in Nederland uit gaan Katja Schuurman en op tv Tijl Beckand een op zoek op tv naar de verhalen achter een oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze het naar worden gemaakt, waar, door een wie en op tv waar de passie vandaan komt. een In van elke aflevering is het productieproces met van één product van uit start tot eindproduct in te het zien en wordt ingegaan naar op een persoonlijke verhalen van bijzondere naar werknemers, iconische reclames, de op oorspronkelijke ingrediënten en met de geschiedenis van het op bedrijf. Schuurman en een Beckand zijn in in de de eerste aflevering te gast op tv bij een naar van de een grootste bierbrouwers ter tijdens wereld: Heineken. Tijl tijdens bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer tijdens uit en Katja gaat het op zoek naar hét geheime ingrediënt van van het door beroemde bier naar .

september 2020
25-06-2019 14:07

Afl. 7: Gazelle

Gemaakt In Nederland - Afl. 7: Gazelle

Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden deze week de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevestigd in het Gelderse Dieren. Jaarlijks rollen er ruim 275.000 fietsen de fabriek uit, waarvan meer dan de helft ele...

24-06-2019 21:35

Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Gemaakt In Nederland - Gemaakt In Nederland: Gazelle-fietsen

Deze week het verhaal van Gazelle in Gemaakt In Nederland, het programma over hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Tijl Beckand en Katja Schuurman rijden de wereld binnen van Gazelle. Sinds 1892 bestaat dit fietsmerk, dat is gevesti...

18-06-2019 14:13

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

17-06-2019 21:33

Afl. 6: Bolletje

Gemaakt In Nederland - Afl. 6: Bolletje

Tijl Beckand en Katja Schuurman stappen deze week de wereld binnen van Bolletje-beschuit. In de fabriek in Almelo worden jaarlijks 30 miljoen rollen beschuit geproduceerd. Katja gaat naar het Amerikaanse Michigan. Daar groeit namelijk het e...

11-06-2019 14:20

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

10-06-2019 21:32

Afl. 5: DAF

Gemaakt In Nederland - Afl. 5: DAF

Tijl en Katja stappen in bij Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF. Katja bezoekt de fabriek in Eindhoven, waar meer dan 6000 mensen werken. Katja loopt mee langs de zeven kilometer lange lopende band en mag zelfs een testritje maken. Tijl g...

04-06-2019 14:10

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

03-06-2019 21:34

Afl. 4: Venco

Gemaakt In Nederland - Afl. 4: Venco

Tijl en Katja stappen de heerlijk geurende wereld binnen van Venco-drop. Katja gaat naar de fabriek in Roosendaal, waar wekelijks 25 miljoen dropjes de band af rollen. Tijl gaat naar Italië, het land waar de oorsprong van drop ligt en waar ...

28-05-2019 15:06

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

27-05-2019 21:33

Afl. 3: Calvé

Gemaakt In Nederland - Afl. 3: Calvé

Tijl gaat naar Rotterdam voor een bezoek aan de fabriek van Calvé. Iedere week rollen hier 400.000 potten pindakaas van de band. Dat zijn er meer dan 20 miljoen per jaar! Tijl ontdekt wat deze pindakaas zo lekker smeuïg maakt. Katja reist n...

21-05-2019 15:05

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

20-05-2019 21:36

Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Gemaakt In Nederland - Afl. 2: Van Bommel Schoenen

Katja en Tijl stappen de wereld binnen van de schoen. In het Brabantse Moergestel gaan er jaarlijks zo'n 600.000 paar Van Bommels de fabriek uit. Creatief directeur Floris van Bommel toont Katja de totstandkoming van de schoen. Tijl gaat na...

14-05-2019 15:01

Afl. 1: Heineken

Gemaakt In Nederland - Afl. 1: Heineken

Katja Schuurman en Tijl Beckand zijn te gast bij een van de grootste bierbrouwers ter wereld: Heineken. Tijl bezoekt de schatkamer van de bierbrouwer en Katja gaat op zoek naar hét geheime ingrediënt van ons beroemde bier .

13-05-2019 21:33

Nieuw: Gemaakt In Nederland

Gemaakt In Nederland - Nieuw: Gemaakt In Nederland

In het nieuwe programma Gemaakt in Nederland gaan Katja Schuurman en Tijl Beckand op zoek naar de verhalen achter oer-Hollandse producten. Ze ontdekken hoe ze worden gemaakt, waar, door wie en waar de passie vandaan komt. In elke afleverin...

Gemaakt In Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gemaakt In Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gemaakt In Nederland bij Gemaakt In Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gemaakt In Nederland. Heb je een uitzending van Gemaakt In Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gemaakt In Nederland gemist

Programma waarin Katja Schuurman en Tijl Beckand onderzoeken hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Producten die we allemaal kennen en waar we trots op zijn, die met ambacht, precisie, vakkennis en vooral passie worden gemaakt. Tijl en Katja bezoeken fabrieken kriskras door Nederland en gaan over de grenzen op zoek naar bijzondere verhalen.

Uitzending gemist van Gemaakt In Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Gemaakt In Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 25-06-2019 om 14:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!