Programma gemist?

Dé tijdens voorbeschouwing op de uit finale van het een Eurovisie Songfestival. Welke op landen komen volgens de naar BN'ers in aanmerking voor de de op overwinning? We beschouwen voor samen een met door o.a. Maurice Wijnen, Carlo uit en Wil op Boszhard, Gerard uit Joling, Emma Wortelboer, Koos van Plateringen, uit Rutger Vink, Annemieke naar Schollaardt, op tv Berget Lewis en Albert de Verlinde.

Voorbeschouwing in op de tweede halve finale van van het door Eurovisie Songfestival. Tegen het wie neemt Duncan een het een deze avond op in Israël? En op tv wat naar vinden de BN'ers van naar zijn Arcade? een We beschouwen voor uit samen met de onder anderen Maurice op Wijnen, Carlo en Wil Boszhard, Gerard met Joling, Emma Wortelboer, uit Koos van tijdens Plateringen, Rutger Vink, Annemieke de Schollaardt, Berget Lewis van van en Albert Verlinde.

Bekende met Nederlanders blikken vooruit op door de eerste met halve finale van het Eurovisie de het Songfestival. Welke landen tijdens weten vanavond een plaats in de op tv finale van zaterdag het te bemachtigen? We een beschouwen voor samen met met onder het anderen Maurice op tv Wijnen, Carlo door en Wil Boszhard, Gerard Joling, Emma door Wortelboer, Koos van van op Plateringen, Rutger Vink, het Annemieke Schollaardt, Berget Lewis en Albert een uit Verlinde.

juni 2020
18-05-2019 19:25

Op weg naar het Songfestival 2019

Op weg naar het Songfestival 2019 - Op weg naar het Songfestival 2019

Dé voorbeschouwing op de finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen komen volgens de BN'ers in aanmerking voor de overwinning? We beschouwen voor samen met o.a. Maurice Wijnen, Carlo en Wil Boszhard, Gerard Joling, Emma Wortelboer,...

16-05-2019 19:30

Op weg naar het Songfestival 2019

Op weg naar het Songfestival 2019 - Op weg naar het Songfestival 2019

Voorbeschouwing op de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Tegen wie neemt Duncan het deze avond op in Israël? En wat vinden de BN'ers van zijn Arcade? We beschouwen voor samen met onder anderen Maurice Wijnen, Carlo en Wil B...

14-05-2019 19:30

Op weg naar het Songfestival 2019

Op weg naar het Songfestival 2019 - Op weg naar het Songfestival 2019

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? We beschouwen voor samen met onder anderen Maurice Wijnen, Carlo...

Op weg naar het Songfestival 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar het Songfestival 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar het Songfestival 2019 bij Op weg naar het Songfestival 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar het Songfestival 2019. Heb je een uitzending van Op weg naar het Songfestival 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar het Songfestival 2019 gemist

Uitzending gemist van Op weg naar het Songfestival 2019? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar het Songfestival 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!